Skicka en hjälp från ovan

Hej. Du, du kanske skulle vilja skicka hit en hjälp till mig en mörk afton som denna? Det är så att jag behöver någon som gör min projektrapport, väljer ut kläder åt mig tills imorgon, ser till att jag får tillräckligt med sömn så jag orkar dagen imorgon, ger mig ett ämne att hålla ett argumenterande tal om och.. ja.. du vet. Lite allt annat däremellan. 

Känns lite ensamt just nu. Sitter här med mitt colaglas framför datorn medan alla andra har gått och lagt sig. Så förutom smattrandet som kommer från tangenterna är det det ganska tyst. Och ensamt. Fast jag skulle aldrig orka ha någon bredvid mig nu som vill umgås. Har inte tid. Har du några bekymmer, ja alltså du som ska komma till min undsättning, kan du knpia käft. Jag har problem själv så det räcker och blir över. 

Men tills du kommer, får jag se till att fortsätta med min rapport själv. Någon måste ju liksom.  

Je veux revenir

Känslan man får när man inser att något som varit så bra är över, är inte en känsla jag gillar.
Paris har motsvarat alla mina förväntningar och mer. Solen log mot oss konstant och sällskapet var toppklass. Det finns så mycket att säga, så många känslor och intryck att beskriva men för lite tid och utrymme. Kan bara säga att sova själv inatt och vakna upp till verkligheten är inte något som lockar. Jag skulle gärna leva kvar i Paris, bland fransmännen uppe på någon takterrass runt Montmatre tillsammans med min franska familj.

Nej, jag känner hur hela jag blir deprimerad bara jag tänker på att jag är i Sverige igen. Dom har inte ens Kool, så va fan gör jag kvar?

Paris mon amour!

We'll always have Paris.

Åh imorgon åker jag Mathilda Bea Sonia och Marcus till Paris. Vi skulle varit fyra människor till men dom hoppa. Tråkigt för dom säger jag. Jag är som på ett lyckorus. Blev lite impulisgt nu så här efter allt velande pga askmoln och skit men idag blev det bestämt att vi drar. Gäller bara att packa först! Vad har man med sig för något för fem dagar i Paris? Mina skor kommer inte få plats..

Men nu gäller det att dra ner resväskan från vinden och sätta igång!
Tåls det att tillägga att lyckan är enorm?!
Tänkte väl inte det. Lite vett borde man ha liksom


All those standing will end up lying

Jag vet inte om jag ska gråta eller lägga mig i sängen och bara glömma verkligheten. Har pluggat arslet av mig och jag har grymt mycket kvar att göra tills imorgon. Det tar livet av mig. Mattias tar livet av mig. Hur fan kan han kräva att man ska kunna det han tycker efter två lektioner?

Nej det här va det enda jag hann. Tillbaka till helvetet.

Suck-människor

Alltså, jag blir fan helt förfärad när jag håller på att snoka runt på Facebook och ser att det är en tjej som vill ha in Sverigedemokraterna i riksdagen? Jag menar, ursäkta?

"Vi vill därför helt avveckla de skattefinansierade anslagen till de verksamheter som syftar till att befrämja den mångkulturella samhällsordningen liksom till de kulturyttringar vars primära syfte är att chockera, uppröra och provocera."

"Den oansvariga och kravlösa svenska integrations- och invandringspolitiken har även gett upphov till segregation, rotlöshet, kriminalitet och ökade motsättningar."


Vad SD vill göra om de kommer in i riksdagen

  • En återgång till den assimileringspolitik som gällde fram till mitten av 1970-talet och som innebär att det är invandrarna som skall anpassa sig till det svenska samhället och inte tvärtom.
  • Ett kraftigt utökat stöd till FN:s flyktingorgan, UNHCR, och de miljontals verkligt nödlidande flyktingar i världen som saknar möjligheter och resurser att ta sig ifrån konfliktområdenas närhet.
  • ...obligatorisk utvisning av alla utländska medborgare som begår grövre brott... (?!)
  • Ett återförstatligande av den svenska skolan. Kommunaliseringen av den svenska skolan har visat sig leda till alltför stora orättvisor och regionala obalanser. Alla svenska barn skall ha rätt till en likvärdig och högkvalitativ utbildning oavsett var de bor. (Jaha men alla andra barn då? Finns ju en anledning till att de kom hit??)
  • Ett avskaffande av den skattefinansierade modersmålsundervisningen. Modersmålsundervisningen bidrar till att underminera den gemensamma identiteten i samhället och den pedagogiska nyttan med verksamheten står inte i rimligt proportion till dess kostnader. (behöver jag ens säga något?)

Bland annat. Så inte nog med att dom menar att det bara är invandrare som håller på att "chockera, uppröra och provocera" utan sen menar dom att flyktingarna och invandrare som kommer hit inte är de som är mest utsatta utan bara ville flytta från sitt hem familj för att det är kul? Och vart går gränsen för grövre brott? Och om det är i självförsvar, är det fortfarande mord eller misshandel? Och då ska man utvisas? Jag skulle kunna hålla på i evigheter men vill inte dra ner mitt mode ännu mer. Om någon själv undrar vart jag hittat det här eller vill kolla själva så kolla på deras hemsida HÄR. Vrikade människor som hotar den svenska framtiden.

För att få alla på bättre mode kan jag ge er dagens låt. Selena Gomez - Naturally.
Man blir lite småglad.


Tankar hos en sjuk och uttråkad tjej

- Det här med att vakna upp i någon famn är något jag aldrig förstått mig på. det låter så romantisk och gulligt men helt omöjligt. Jag menar, en annan slänger och har sig när man ligger och sover så hur fan kan man (utan att han vaknar först och håller om en då) automatiskt vakna upp i sin respektives famn? Fysiskt omöjligt

- Jag drömde (bla) om Alexander Skarsgård inatt. Det var en blandning av hans från hundtricket och True Blood. Betyder det att jag kommer träffa honom en natt när han är ute och rastar hunden och sen lura in mig i en buske för att bita mig? För jag tar det!

- Varför fungerar inte vår skolmail för? Hur ska jag nu få tag på alla lärare som jag tycker borde veta om min stackars sjukdom? Aja, får väl använda mig av hotmail som alla andra skulle göra..

- Det är roligt hur saker kan sprida sig. Jag behöver inte ens prata med många men helt plötsligt vet hela världen om vad jag jag har för mig. Ganska kul

Nu orkar jag jag inte skriva ner mina tankar längre


Try living with a broken throat

Som jag sa i något inlägg tidigare är det verkligen just my luck att gå och bli sjuk inför roliga events. Den här gången blev jag så sjuk att jag inte kunde/ fick/ hade kraft till att pka på studentkryssningen. Kul liksom. Hela lördagen gick åt att i princip sitta med skorna på ifall vi behövde åka till sjukhuset igen. Jag liiiiider stort över att jag ska ha sånt otur i allt. Ingen annan skulle lyckas med att gå och bli så jävla sjuk innan studentkryssning ich Paris resen som, och nu kommer det bästa!, kanske inte ens blir av! Hallå, vulkanutbrott, askmoln någon? Nej men det är fint att två av tre saker jag såg fram emot innan studenten ska faila. Det är ju, återigen, typsikt min otur.


Två

Kommentarerna idag: "Är du trött?", "Hur mår du?", "Du ser inte ut att må så bra" och min favorit "Du ser förjävlig ut". Men jaha?! Vilken jävel är snygg när dom är sjuka?! Inte jag så då är det klart som fan att man ser ut som satan i gatan. Personligen tyckte jag att jag såg ut som en riktig trollunge. Risigt hår och allmänt sliten.

Nej, nu ska jag träna lite mer på talet och sen ringa Alla. Får se hur det går med tanke på att också hon är sjuk. Kanske jämnar ut sig med att hon inte kan höra något och jag inte kan säga något. Sen ska jag fan sova. Kommer ha ångest imorgon över det beslutet men jag pallar inte trycket.

Just my luck

Och nej, inte Lindsay Lohan filmen Just My Luck, utan bokstavligen typiskt min otur. Har två jävligt roliga veckor framför mig och jag börjar få ont i halsen?! Gör ont att svälja. Kommer precis lägligt till min projektredovisning, kryssning och Paris.

VARFÖR HATAR UD MIG GUD?! JAG TRODDE VI VA HOMIES!

Sommar & sol

Solen tittade fram även denna dag så vi samlades på trappan med en glass i handen och Mer-flaskan bredvid oss. En riktig sommardag! Vi taggade till studentkryssningen på lördag och Paris nästa vecka och skrattade åt allt och ingenting. Precis som det ska vara.

Kvällis

Klockan är halv sju och jag ska snart dra med mig min syster på en kvällspromenad äääääääända ner till Tempo för att köpa cola. Jävligt gott. Ska bara fixa lite med franskan först. Leta reda på ett relativt känt konstverk och berätta om den. Jahaaaa.... Inte kommer man ihåg något från kulturen när man verkligen behöver det. Typiskt


Klockan tickar

Första dagen i skolan efter lovet - jag försover mig. Bra jobbat.
Tåget blir inställt mellan strängnäs och eskilstuna så jag kommer till skolan ännu senare - bra jobbat.
Gör inget på filosofin - skönt
Slutar efter filosofin - sköööööönt!
Tåget krånglar på vägen hem - mindre skönt

Nu sitter jag här igen, i min ensamhet, lyssnar på äkta Johanna-feeling låtar. Trots krångel och lite små ångest är dagen inte så pjokig. Solen skiner ju och på promenaden till tåget idag fick jag sällskap av bästaste Anna och det gav riktiga sommar vibbar och hopp om mänsklighetens framtid. Ska snart ta en tripp ut i solskenet för en "kom-igen-nu-johanna-du-orkar-plugga!"-cigg. En av mina personliga favoriter om jag får säga det själv.

just saying

Jag skulle kunna sitta här och skriva om vilka galenheter vi hittade på igår och hur fulla alla människor va men det tänker jag inte göra. Jag ska nämligen mot stan nu för en skräckfilmskväll med Mathilda och Sarah.


Can't stop me now

Snart bär det av till Lowlow och sen Jessica för lite födelsedagsfirande och utgång. Taggningsmodet är inte på topp så hoppas Lowlow kan ändra på det så man är fit for fight när man kommer fram! Sitter och lyssnar lite på min Adam Lambert i hopp om att taggningen går igång. Men seriöst, sommartema? I det här vädret? Gud bevare mig.

Rock'n'rolla

Gårdagen var grymt rolig. Helt över förväntan. Började med att möta Josefin på stan och gå runt lite, äta mat med Mathilda och sen föra där innan vi drog ut. Jag och Mathilda dansade hela kvällen och träffade en massa gamla Lillhaga vänner. Josefin och Mimi blev mina krogragg, något jag ångrade dagen efter. Dessa människor kliver nämligen upp med tuppen dagen efter dom dricker. Första gången jag vaknade stirrade jag in i Josefins ögon. Hon stog vid sängen och bara glodde på mig och var helt övertygad om att hon kunde få mig att vakna bara genom att glo. Det roliga är ju att hon faktiskt lyckades...


Bitter Sweet Symphony

Egentligen, vad är det för deal med bloggning? Läsa om vad en människa gjort under dagen typ? Eeeh, ring? Skulle vara ganska mysigt faktiskt. Men, snokaren i mig älskar bloggfenomenet. Då kan man ju... snoka på vad folk gjort under dagen. Fan, den där jävla boken har rätt i att jag har dubbelmoral. Och jag lovar, att den boken har rätt är inte ett bra tecken!

Nu när solen kommer fram också och man går ute får man en ganska bra bild över hur man faktiskt ser ut. Och jag är jävligt blek. Inte speciellt vackert nej. Speciellt inte när alla andra går omkring och är bruna.

Ikväll blir det guitar hero, i min ensamhet, och sen måste jag snoka upp minst två bra filmer som jag kan titta på ikväll när jag ska sova (eller då kanske det är bättre med två dåliga..?). Vet att jag kommer vara för nervös så sova kommer typ inte finnas på världskartan. Nu kanske det är några som undrar; "Åh, vad är det Johanna ska göra imorgon?" (läs med en glättig falsk röst) och jag svarar; "Läs mening nr 3 & 4 i inlägget."


She wolf

Till skillnad från igår skiner faktiskt solen idag. Måste göra det bästa av situationen! Så först, en dusch och sen får vi se vart fötterna leder mig. Här tänker jag då inte stanna

All the crazy shit I did tonight, those would be the best memories

Är grymt taggad. Alldeles strax bär det av på påskmiddag med en jävla drös människor, fira ett födelsedagsbarn och sen utgång. Hur kan man annat än vara taggad????

Påsktuppen kom den här påsken också. Trots Louise pappa sagt att han kört över den. Så är det någon som saknar en tupp vet ni vad som hänt.


...

Död tjej firade Hakuna Matata lite för mycket igår. Därav död tjej.
Nu meddelar magen att död tjej även är hungrig tjej. Kylskåpet nästa.

Hakuna Matata ikväll

Nu blir det sista turen med Brutus och Antonius (jag vet att jag har tjatat om dom ett tag nu men dom har i princip suttit ihop med mig) sen blir det till att åka mot stan för att boka tatueringstid, leta lite kläder och sen åka till Josefin (läs det med engelskt uttal för att få rätta feeling) och TAGGA! Vi ska läga mat, supa supa supa &... justde; SUPA! Då lever vi nämligen Hakuna Matata och det måste firas!

Det kommer bli helt galet ikväll med 250 gäster. Galet och trångt. Äsch, vi hoppas på att man hittar någon snygging i vimlet man ska stå och kramas med i folksmockan.

Men som sagt; Brutus och Antonius