Fuck off and die!!

Tidigare i veckan så höll det på och blixtra och sånt och självklart så slår blixten ner i vårt internet så det är cp. Har inte använt datorn på en vecka typ... Lite skönt är det att inte vara lika beroende längre.

Veckan som gått då... Den har varit jääävligt seg och rolig. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Krök, skratt och roliga människor. Vad mer kan man önska?
Igår var vi på fest hos Arne som fyllde 18 år! Det var riktigt kul! Träffade Nathalies klassmates innan också och vi förkrökade hos hennes vän Lisa.

Jag låter som en jävla sjuåring just nu när jag skriver så jag ger upp tills jag kan hitta på andra saker att skriva om. Såna saker som faktiskt är roligt att veta.

Puss på er va.

If I could turn back time



sitter hemma hos my darling Lowlow. Hon fick ett samtal om att hon ska jobba så nu kan vi inte leka längre :( Inte idag i alla fall.

Var på bio igår, Sex and the city, den var asbra säger jag bara! Fast den är en äkta tjejfilm. Tror inte att killar skulle vara så intresserade.
Det fanns några sexiga killar som gick runt i baröverkropp, inoljade och delade ut godis. M-m-m! säger jag bara! Skulle inte ha något emot ifall dom matade mig! Raawr!
Vi hade i alla fall bestämt att vi inte skulle applådera i slutet. Vilka söta människor tror ni inte sätter sig bakom oss om inte dom största fanstasterna som finns till Sex and the city?
- Vi mååååste applådera i början och i slutet! Vi applåderar så mycket som möjligt! blablabla...

Vi gjorde våra skrattminer och höll oss så gott det gick. Men men den var i alla fall asbra!!!
Skulle kunna döda för Carries gladiatorskor!!!!!!!!

Och en annan sak... Midsommar var jävligt kul! Trodde ju att den skulle suga häng, men den var riktigt jävla kul!
Så tack alla medverkande!

Caipirinha



17:03 började midsommarn för mig då denna blev serverad.
Denna midsommar kanske inte blir så illa trots allt...

Midsommar

Okej jag känner att midsommar precis, som Lucia, Halloween och Valborg, är jävligt överskattad. Man tror alltid att man kan festa skithårt på midsommar bara för det är början på sommaren liksom, en skön start. Men de senaste åren (då min årskull börjat festa) har det alltid varit regn och skit. Inte kul.

Vad ska jag göra idag då?
Jo jag ska så klart festa, fast jag har låga förväntningar eftersom det inte riktigt gått så som jag helst hade velat. Och det är roligt att jag längtar mer till måndag än vad jag har gjort tills idag. Haha, det har jag skrattat åt.

I morgon blir det kul också. På kvällen alltså.
Yaaay :)

Aja, vi hoppas på det bästa ikväll, med mycket drickande, en sen kväll och justdet! Kanske ferre berre tomorrow!

Anna Banana


Bruden är hemma hos mig och ska bo hos mig i några dagar :) Yaaaay!
Som vanligt är alla döda och vi vill göra något men ingen annan.
Kul.
Men vi måste göra något åt saken ikväll. Ska leka med Nathalie också. Hihi ;)

Var hos tandläkaren idag och jag blev jätterädd! Hatar tandläkaren och när jag ligger ner i stolen så skrämmer Anna upp mig mer än nödvändigt!
Inte.kul.
Började nästan gråta tack vare henne, men jag förlåter henne i alla fall för hon är söt :)

Nu ska vi lära oss en låt. Det är våran mission.

mhm

Jag höll på dö igår. Hela helgen har gått åt att bara ha det tråkigt eftersom alla andra är döda och inte ville göra något. Natta räddade mig med en tripp till Sodertalje för en fika med två av hennes klasskompisar. Det var trelivgt. Sen ville vi kolla på fucking åmål men ingen jävel har kvar någon jävla vhs?! Det sket sig alltså.

Vi gick runt lite istället, Natta dödade en groda, vi "såg" (med citationstecknena menade jag att vi pratade för det mesta istället) säg att du älskar mig, pratade en jävla massa och sen somnade vi båda två i hennes 90 säng.
Jag lovar helt seriöst, vi låg som två tetrisbitar ihopsatta! Jag kan inte beskriva hur vi låg måste visa det någon gång iställt ;)

Det var i alla fall mysigt att prata med Nathalie. Hon är så jävla rolig och skön så det är kul. Nu förtiden börjar hon bli lite ilsken också ;) Haha

Aja, bye bye mother fucker's!


No insparation

Emma, this is for you;




Na na na naa, na na naaaa....


I said I wasn't gonna loose my head but then pop! *klapp*
goes my heaaaaart!
I said I wasn't gonna fall inlove again, but then pop! *klapp*
goes my heaaaaaaaaart! 


lalalalala!

Det har verkligen spöregnat jätelänge, fast som tur är har det lugnat ner sig lite nu!
Emma my lover sitter här bredvid och tar lite på sig själv. Hon tror inte att jag märker något men... hon är inte direkt diskret ;)
Natta dissade oss med festandet så jag är lite putt över det. Vi letar vidare men alla är helt jävla döda idag? Varför det om jag får fråga?! Det är för fan lööööördaaag!
Men vi har inte gett upp hoppet! Det finns några ljusa hoppstrimmor i mörkret som vi håller oss fast vid.

Wish us the best of luck!


<3

New design

Nu orkar jag inge mer, har ingen inspiration eller nått.


Vill bara säga att Carina är jätte söt och jag saknar henne! Har inte träffat henne på fan ett jävla fucking år! *Paniiiiik!*


Carina my baby <3

Fredag den 13:de

Ja, man säger att denna dag är full av otur och man inte kan gå säkert någonstans.
Jag har aldrig riktigt trott på något sånt där skit, men jag kan säga att denna dag sket sig rejält.

Egentligen borde jag inte tycka att den här dagen är otursdagen för två anledningar;
1. Dagen har bara gått till hälften, vilket betyder att det är en halv dag kvar då fler saker kan hända.
2. Jag har egentligen haft tur.


Dagen började med att jag vakande och såg ett mess från mamma; Tandläkaren är sjuk du behöver inte gå dit.
Yees! Sova sova sova mera! Somnade om och vaknade vid ett.
Pratade med min conection och jag kommer ha najs i några dagar tror jag åtminstonde.
Men pratade sen med Angelica och då sket sig saker. Hon skulle vara cool och fixa men det sket sig, min conection kunde inte förrän imorgon det var för tätt inpå.
Resultat: Ingen fest idag.
 
Vi skulle på 18 års fest och det skulle vara asroligt och allt men sen sket sig det och jag vill inte vara den enda nykteristen på festen liksom. Det känns som om det inte är rätt val. Istället tar jag på mig stämpeln som "boring mother fucker" och stannar hemma om inget annat dyker upp. Hoppas verkligen att det gör det.

Nu är jag rätt pissed alltså så....

Fuck off all you mother fucker's!

Night at Viksberg


Gårkvällen spenderades hos Angelica tillsammans med Josefin, Roberta och Astrid. Vi våldgästade Viktors hem och hade det roligt. Det där med grillningen som jag blev lovad blev inte av men jag lider inte för det var kul i alla fall :)

När vi vaknade imorse (eller Angelica vaknade och jag tvingade mig själv upp) så sken solen och det fanns inget moln så långt ögat kunde nå. Det var underbart! Så efter frukost blev det till pressning. Jag tröttnade efter ett tag, men härdade tills vi drog till Nancy's. Mums, har inte ätit där på evigheter och just nu känns det som att det inte behövs heller. Propp.mätt.


Sol resten av lovet tack :)

Jobbigt läge

Jag lider.
Läget blev genast mycket bättre.
Får se vad som händer.


"I am not afraid. I was born for this."

Detta citat är så jävla grymt! Sagt av Jeanne d'Arc och jag fick först höra det på LA Ink. Jenna Jameson tatuerade in det och nu vill jag också. Inte på samma sätt som henne men dom orden. Asbra ord som beskriver mitt liv och dess motto.

Har inge mer roligt att säga förutom att jag har en vän som gått hela dagen och varit emotional, en vän som är en fucker, en som ska lämna mig och en som bara är allmänt kinky av sig och den största porrisen av alla.

Ferre berre booo

Nu har det varit fest i tre dagar; Skolavslutningen, fest hos my darling Lowlow och i går hos födelsedagsbarnet Toowee!Najs.
Det känns verkligen som sommarlovet har börjat.
Varje kväll har varit rolig så tack alla medverkande!

Jag ska alldeles strax göra mig i ordning för att titta på mina vänners revy. Smärtar att det kostar inträde men va fan gör man inte för sina vänner? De är säkert duktiga. Annars ska jag kräva pengarna tillbaka.

Justde, hade värstaste drömmen någonsin!
Mathlida dog och jag var den enda som grät ögonen ur mig! Nu vet jag, och hon, att om hon dog skulle det inte vara bara jag som grät men nnu var det så i drömmen och det var jävligt hemskt! Fick mig att bli ännu mer orolig för henne på hennes flygresa hon ska göra om några månader.

På tal om Mathilda så fick hon mig att börja gråta (vilket har varit en återkommande faktor de senaste gångerna vi träffas). Hon gjorde mig så rörd med sina ord och jag blev lycklig :)

Mamma gillade sin present så jag är nöjd.
Nu ska ajg fixa mig så, för att citera Cartman; Screw you guys, I'm going home! (eller i detta fall away)

Skolavslutning

Igår hade vi skolavslutning. Det började bra... eller inte! Försov mig så jag missade hela föreställningen i aulan och när jag väl kom till skolan var det över inom 10 minuter.
Yeees!
Sedan drog vi och åt slagstaglass. Det var mumsigt, mycket och tillslut blev man illamående.
Jag hade tänkt att åka hem efter det men efter seriösa övervägande och övertalanden från mina vänner följde jag istället med på fest hos Sofie.
Det var trevligt, mycket dans och annat trevligt.

Vaknade idag, skulle hem tidigt, kommer till tågperrongen och.... trumvirvel tack... yes! Tåget går inte förrän om en och en halv timme!
Yeey.
Mår lite halvsisådär, är trött, vill sova och det blåser ute. This must be my lucky day! 

Kommer hem till mina kusiner och min moster och hennes man retar mig det första dom gör när dom ser mig. Det fortsatte sedan hela dagen.
Kommer hem, äter frukost, åker till hökmossen med mina vänner. Mys :)


Kommer sakna klassen faktiskt känner jag och så klart kommer jag sakna mina vänner.
Hoppas att alla får det bra i sommar och festar järnet! När vi kommer tillbaka ska vi vara bakis i en vecka! ;)


Jag börjar nu

Tältning

Jag vill bara säga att jag hade skit kul igårkväll!
En sak jag däremot inte kan fatta är att var att efter två-tre timmar tog vinarn slut. Och allt annat alla andra hade.
Aha, va fan gör vi?
Nej men va fan, vi skickar en av grabbarna på att fixa mer.
Kvällen började tidigt, och höll igång länge. Det var den riktigt rolig kväll, som man kommer kunna skratta länge åt i framtiden!
Najs!

- Om onsdag är lillördag borde tisdag vara lillfredag!

Klockrent.







Mer bilder på bilddagboken!


Till SannaP <3

Denna vackra flicka sa något sött till mig idag som gjorde mig alldeles varm om hjärtat. Hon berättade hur mycket hon hade saknat mig i helgen och att hon hade tänkt på mig flera gånger om och sagt att jag borde varit där hos henne. Därför ville hon ha en lång mysig kram, vilket hon självklart fick :)  
Det kändes bra att känna sig älskad.

Och tyvärr har jag ingen sexig bild på henne som gör henne rätt eller någon då hon lever i sin nuvarande färg, blod, så jag fick ta den bästa jag hade. Eller den första bästa jag orkade hitta just nu.
Men jag vill bara säga till dig, you sexy mother fucker, att jag saknade dig också och att jag älskar dig <3


(hittade en blond bil på henne trots allt!)

pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss!

Yes

Imorgon bär det av.
Jag är cool.
Mamma har damp.

Vilken kombination...

Helt utmattad

Nu har jag gett upp. Det finns fortfarande vissa gäster som inte åkt hem men jag har inte kunnat varit social den senaste timmen så nu ligger jag helt däckad på soffan.
Min syster hade konfermation eller hur fan det stavas, idag och hon var väldigt söt :) Men fan, har fått en ful jävla klänningbränna vid bröstet så jag får typ panik. Usch, fy och blä för fula linjer.

Gårkvällen var mysig. De flesta människorna var på fest hos en kille som fyllde 25 ute i tjotahejti och det var liiiite svårt att ta sig dit. Men vi gjorde det bästa av situationen och hoppade studsmatta, bara myste och pratade en masa skit. Vid halv ett tiden började en massa folk ramla in men jag och Anna gav upp någon timme senare och gick hem och sussa.

Det var i alla fall  jätte kul att träffa mina lovers from the Nykvarn igen!
Puss på er!
Och tack Sofia för en mysig kväll!