Oh happy day!

I helgen hade jag enväldigt hemskdröm. Jag drömde att Bea började hata mig, alltå verkligen hata mig, och gjorde allt för att förstöra mitt liv och göra livet för mig surt. Hon slogs, sa elaka ord och en massa annat elakt Bea aldrig gör. Så idag i skolan fick jag en massa kramar av henne och hon lovade också att hon inte hatade mig. Kändes skönt att få det bekräftat :) 

Idag blev jag en väldigt lycklig flicka! Jag fick nämligen träffa Louise som varit på Kreta i en veckas tid och levt livet. En annan var ju tvungen att jobba och gå i skolan.. Så vi träffades lite snabbt och uppdaterade varandra om det smaskiga som hänt i livet. Hon lite mer än mig då då.. Har verkligen saknat den bruden.

Justde, om det är någon som undrar över varför det inte varit några bilder på senare tid är det för att det är virus på min dator. Det har resulterat i att jag måste använda mammas och den har alldeles för fullt minne för att ens kunna spara en enda bild.
Jag skyller detta på Gabriella. 


Does this mean I'm about to grow up?

Känner mig lite små emotional just nu. Vet inte varför. Känner i alla fall att det ska bli skönt att komma iväg från allt nu ikväll, till fina vänner som tar emot mig med öppna armar och lyssnar på mina problem samtidigt som dom delar med sig av sina, allt detta över en varsin cigg. Vid såna tillfällen är måste jag säga att ciggaretter är jävligt bra!

Man blir alldeles glad i kroppen

"Johanna, vi tycker om dig här bak. Vi blir lite piggare och lite gladare när vi hör dig skratta <3"

Bland det finaste och gulligaste smset jag fått på väldigt länge. Det här är något som verkligen gör ens dag och det här var så fint att ag kommer leva och må bra av det en bra tid framöver!

(Förlåt Johanna, svenskaläraren, att jag inte citerade som man ska) 

Å-ruset

Fy helvete säger jag bara. Jag får väldigt lätt blåmärken, vilket brukar synas på min kropp efter galna/lugna (?) kvällar. Dock är det ingenting mot hur min kropp ser ut nu! Mina ben är alldeles fulla av blåmärken + rivsår. Såna hittade jag även på midjan. Mina armar ser förjävliga ut och för att citera mina mamma när hon såg allt; "det ser för fan ut som du blivit misshandlad". Yepp, nu saknas bara blåtiran and then I'm ready to go! Men det var en jävligt rolig upplevelse, även om jag tror att en gång räcker.. Annars är det städning och rensning i mitt rum som gäller. Snart drar vi, men innan det ska jag palla 6 jobbiga veckor i skolan. Hoppas man finner några trevliga överraskningar när man går runt på skolan.

It keeps getting better

29 augusti... 12 dagar bort
1 oktober... 7 veckor bort.
15 oktober... 9 veckor bort
4 november... 12 veckor bort.
Sen, om vi har tur, är 19 december bara 18 veckor bort!

Detta är både väldigt bra datum (4 november liksom?!) men samtidigt är de väldigt sorliga datum då de representerar slut på något bra och början på något bättre. Men 1 oktober kommer vara bäst - en helt ny början med en massa jävla nya möjligheter!

Ja, jag hatar ju inlägg som är typ "kodat" så jag kan ju lika gärna säga att vi flyttar då. Jävligt skönt!


Sista fredagen i frihet

En väldigt vis människa sa en gång till mig; "det är när livet är som sämst de ärliga och sanna vännerna sticker ut från den stora mängen av falska"

Såna visa människor borde det finnas mer av.

Don't ask









eeeh... ja...
tja, vi har det ganska roligt på jobbet ändå!

Amazing Grace

Härlig helg må jag säga. I fredags, kl 08.38 på morgonen blev jag faster till lilla Wilma. DAgen kunde inte bli bätter redan där. Direkt efer jobbet drog jag till Eskilstuna. Lagomt snygg tjej som satt på tåget då alltså.. Blev upphämtad av Anna som tidigare fixat körkortet!! Vi åkte runt lite innan vi drog till Hiwa där festen var och jag träffade alla mina söta vänner som jag saknat sjukt mycket! trevlig kväll, dock drog alla jävligt tidigt..

På lördagen fick jag med mig denna snygga brud med mig till Nykvarn

och vi åt jävligt god mat, sov lite innan vi började göra oss iordning för fest. Dock var den i Taxinge och vår skjus, som vi blivit lovade, drog sig ur i sista sekund och därför drog vi på jobbfest i stället. Riktigt rolig kväll men även här försvann folket för snabbt.

Nu sitter vi bänkade för Casanova, hallå hur snygg är inte Heath Ledger i den filmen?!

An ich that needs to be scratched

Fredagen var jävligt rolig! Dock minns jag inte så mycket den/ dom sista timmarna av kvällen eller riktigt allt jag pratade om (drack tequila + en 70's...) men allt gick enligt planeringen. Vaknade upp på lördag morgon, full av blåmärken som allltid efter en fest - seriöst, jag måste ha världens sköraste hud med tanke på alla blåmärken jag jämt får? - och sen var jag jävligt, med ett stort J, öm i ryggen. Har säkert blåmärken där också. Men fortfarande... det var värt det!

Senare på lördag blev det till att fira Patrik som fyllde 30 fucking år och därefter hem för att sova vilket jag gjort äve hela söndagen fast då var det på stranden. Ja för nu när skolan snart börjar passar det ju med sol?
Jävla helvete.

Idag jobb, imorgon jobb och onsdag - en jävligt rolig kväll! Cheferna bjuder på thaimat sen blir det en kväll på jobbet.
You know what I'm talking about!
Då lär jag även fått med mig en kamera, som återigen är död och nuförtiden bor hemma hos Angelica.