Truth's a bitch?

Vet inte vad jag känner, eller hur jag känner. Vet bara att jag gillar att bara titta på dig. Det är väl allt jag kommer göra just nu tills jag samlat mina tankar.


I just hope that some day you'll collect your own thoughts and then realise what's right in front of you.


Emotional is the shit!

(NOT!)

Glad Valborg?

Säger man så när det är valborg eller går man bara runt med vetskapen om att idag är det faktiskt valborgsmässoafton? Hmm.. Tåls att tänka på.

Dom här senaste dagarna har jag haft lite blandade känslor. I måndags var jag lite sisådär men blev bättre senare och igår var allt bra tills senare på kvällen då jag fick dåliga nyheter. Jävla skit fan säger jag! Men just det en bra nyhet igår var att jag har fått en kusin! :D Den första killen i släkten på mammas sida förutom min broder. Åååh det är lycka :D En liten karabat i släkten :) Hihi myyys :)

Idag är jag ledig men eftersom jag somnade vi halv sex i går vaknade jag jätte tidigt idag. Har alltså sovit i mer än tolv timmar! Helt sjukt. Är ledig men vaknar jätte tidigt. :(

Ikväll är det party party party! Vet inte vad jag ska ha på mig dock... Och sen ska jag fixa med lite saker. Ska kolla upp vad jag vill ha. Jag gör det nu samtidigt som jag tittar på Bröderna Grimm. Blir bara ledsen över att veta att Heath Ledger är död :'( It breaks my heart!

image115


/ Johanna

Senare ikväll

Senare ikväll är det tvkväll! Benknäckargänget is the shit! Älskar den filmen, kan man göra annat eller?

image114
Love love love!

Hippie is the way to be!

image113

Lungt som fan att jag skulle kunna palla att vara en hippie! Eller, för det mesta i alla fall ;)
Gårdagen var jättekul och jag älskade att alla verkligen var hippie! Jag var troligen den som var sämst hippie men jag höll fast vid outfiten hela kvällen istället för ändra den senare mot kvällen då fler folk skulle komma (det var det nämligen några som gjorde hrm..)
Nej, jag var hippie all the way to the bones.

Jag var på g, blev lite små emotional, syndade, tappade bort min mobil, hittade min mobil och fick höra en jävla skitsnack så nu har jag skaffat ett hatobjekt.
   -A justdet, gå och dö? Tack!
Men kvällen var i alla fall underbart rolig så tack värdinnan och födelsedagsbarnet
Antonia!

Nu ska jag äta lite frukost och duscha så jag kan komma tillbaka till verkligheten!

Puss
/ Johanna

Yes yes yes

Gårdagen då..

Den blev jävligt rolig! Precis vad som behövdes. Dansade så gott det gick men det var så jävla hot i den där lokalen så det gick inte så jävla lätt men vad ska man göra?
Senare badade jag i Amazonfloden. Det var inte speciellt trevligt, men sen kom jag tillbaka på igenkännande terretorium och det var skönt.

image112


Ska på hippefest senare ikväll så ska snart börja göra mig iordning för det. Hoppas det blir roligt :)

/ Johanna

Party Party

Idag blir det party igen med (några av) mina brudar från the town they call Eskilstuna. Vi får se hur det blir för stället har ett sätt att dra otur med sig ;) Haha, men vi får se. Hoppas på det bästa!

Nu hinner jag inte så mycket mer för vi måste skynda oss!

/ Johanna


image111

Ljust ute än

Klockan är halv åtta och solen skiner fortfarande. Det känns underbart! Fick hem våra mopeder igår så direkt när jag kom hem tog jag den på en testtur ;) Jobbiga med det vara bara att jag inte någon bensin. Verkligen ingen bensin. Men tillräckliget för att åka ner till Bommersvik, få stopp, men lyckas komma upp igen. Haha, det var awesome!

Skolan idag var helt underbar förvi pressade hur mycket som helst. Men som vanligt fick jag nog efter tjugo minuter och ville börja terra de andra. Dom gillade inte det så mycket. Haha, och mitt slang har verkligen blivit något folk börjat hålla fast i ;)


image110

-Bra dära! Rock on!

Top Model

Jag blir så jävla förbannad! Jag vet att Heather inte kommer vinna på grund av sin sjukdom, men jag hoppas att hon kommer långt, typ trea för hon komme rinte klara av att gå på catwalken. Aja, men det ja gblir sur på ät Bianca och va fan heter hon nu.. Saleisha! Dom vet att hon har en sjukdom men ändå är dom jävla bitchar! Om någon av dom vinner (vilket jag tror bara för att) så kommer jag ta livet av mig!

HEJA JENAH!

/ Johanna

Patetiskt...

m-m-m

Myyyyyyyys! Nu ligger jag ute på en filt på min altan och har precis ätit några mackor så jag orkar med pluggande. Jag ska nämligen göra det ute för första gången i år :D Och det är det som är myyyyyyyyyys!

Mamma sitte roch läser en bok bredvid medan Gabriella den latisen sitter inne. Jag skulle få panik. Som igår då jag knappt visste varken ute eller in!

Nej, nu börjar pluggandet!

/ Johanna




I really missed your smile

Hjälp!

Känns som om jag återanvänder mina rubriker hela tiden men what eva!

Min morbror och han (höggravida) lover var precis över trots att nästan hela familjen är sjuka + förkylda. Hon var stor som ett hus! Och jag skojar verkligen inte, alltså hon var fan större än
Homer och Peter tillsammans.
Homer+Peter= Sussi (lyckades få itne lite matte dära också (; )

Men det som var läskigt är att barnet inte var räknat förrän om en månad och jag fick veta att nästa vecka så ska hon inte till sjukhuset för att klämma ut ungen. Barnet vill inte sluta växa så hon blir tvungen att köra på kejsarsnitt! Så.. Snart ska jag få en till kusin! Yaaay! :D Men jag är jävligt orolig för henne för så gravid som hon är och så måste hon åka runt hela tiden eftersom min morbror är en jävla latis och inte har något körkort. "Varför ska jag gå miste om en jävligt rolig kväll bara för att jag ska köra om det finns någon annan som kan göra det åt mig" Japp, det är hans motto!

Nu måste jag duscha innan jag ska kolla på one tree hill tills jag dör. Hade ett litet week moment dära tidigare. Inte bra, inte bra...

image109


/ Johanna

Bläääää!

Vaknade tio i åtta. Kul. Jag är sjuk och vaknar tidigare än vad jag skulle gjort frisk. Är det så det är att vara sjuk? Jag vet inte..

Lyckades inte somna om så jag började titta på one tree hill som jag har på datorn. Jag har slutade följa den serien för länge sen men nu är det på detta vis att jag inte har något annat att titta på så man får göra det bästa av situationen liksom.
När jag tittat på en eller två avsnitt är jag jätte duktig av mig. Gissa vad jag gör? Jo, jag pluggar! Ha ha! Diplom till Johanna eller vad? Så nu tror jag att jag är klar med en engelska sak så jag ska skicka in den till henne som rough draft och se vad hon tycker. Känns säkrast så. Måste leta efter den där jävla checklistan också...

Men en sak som gör mig så jävla förbannad är att det ska vara jävligt underbart väder just idag när jag är sjuk! Vill bara slå någon riktigt jävla hårt! Typ döda..
Funderar på att trotsa sjukdomen och gå ut i alla fall. Men det är nog inte så smart...

Och nu märker jag att jag börjar tänka högt igen vilket gör allting väldigt tråkigt så jag ger upp typ nu och äter frukost istället. Eller blir det lunch? Eller brunch?
Shit the same, jag ger upp nu!

image108
fuck off på sjukhet, skolan, känslor och.. ja.. allt!

:'(

Kul jul! Nu är jag återigen sjuk. Kunde inte gå på dansen idag för att jag mådde så dåligt och det kändes inte så jävla kul. Ville ju shaka ass men nej nej.. bajs.
Vet inte ens om jag kan gå till skolan imorgon men känns som att jag måste för jag kan inte missa dansen. Kanske jag kommer bara för den om mina planer fungerar. Få se hur det går med taxin och allt sånt.

Men fick i alla fall komma hem någolunda och då somnade jag efter någon timme och sov länge länge. Hade visst pratat i sömnen också. Hoppas det inte är något jag gör ofta. Hemligheter jag inte vill dela med mig kan ju komma ut.

Nu tittar jag på Cashmere Mafia och det är faktiskt bra. Vem vill inte ha deras liv liksom? (eller tja, nästan)
Har fölt det hela tiden och kommer fortsätta med det. Tror jag ska ta och passa på att ta en alvedon nu i pausen!

image107


/ Johanna

Soooooooommar!

Snacka om sommarkänsla idag alltså! Det hela började med att Lowlow kom och hämtade mig med sin raggarhoj och bara då liksom kände man känslan. Man ville bara skrika ut sin glädje! Vi åkte tillbaka till Nykvarn, köpte frukost och åkte till hökmossen och låg och glaja hela eftermiddagen :) Helt jävla underbart! Låg i uppdragna byxor och linne och det var inte ens kallt.
Vi tog en massa fina kort och det var bara sommar över det hela. Veckan kommer bli fin enligt smhi men vi får se.. Hoppas verkligen på det!

Just nu uhar jag lite tråkigt så jag tror jag ska titta på en film tills min familj kommer hem. Ja, det låter bra!

/ Johanna

Hur kan jag säkert veta?

Störda människor

Jag har nu inom loppet av några få timmar fått uppleva att tre av människorna i min omkrets är störda.
Den första är SannaP. Hon skickar 20 sms till mig som frågar om jag är glad. Klockan var halv elva.
Den andra är Lowlow. Hon ringer mig tjugo över ett och väcker mig, får paink över att jag ligger och sover fortfarande en sån här fin dag att hon gaddar ihop sig med mamma så de kan få mmig att vakna.
Den trejde personen är då såklart min kära moder. För hon gör ju verkligen det dom har gaddat ihop sig om. Hon kommer och hoppar i min säng och säger att jag har telefon och vägrar låta mig somna om.

Tänk samtidigt att jag ligger och sover djupt och skönt när jag blir väckt på dessa brutala sätt (båda gångerna).
Så jag upptäckte att jag umgås med störda människor. Fast jag älskar dom för att dom är det! Inte alla som vågar vara det så det är starkt gjort av dom <3

Jag hade planerat dagen värsta bra men sen sover jag så här länge så nu är det ändrade planer. Lowlow kommer snart med sin raggarkärra och hämtar upp mig så åker vi vidare mot soligare dagar och glajar. Sen kommer jag tillbaka hem och ska ut och springa. Det skulle egentligen varit tvärtom i ordningen men jag insåg att man var tvungen att utnyttja solen medan den fanns.

Så Lowlow kommer snart och jag måste äta lite frukost och fixa mig iordning för glajningen.

Puss!
/ Johanna

image103

image105

image106

You just gotta love 'em!
(P.S. fanns ingen fulare bild på mamma. Hon gillar inte att vara med på kort. D.S.)

m-m-m!

Gårdagen blev hysad. Var inte så mycket på g men det var mysigt att träffa en massa människor :) Så thank you Sofia! Efter vi varit där drog jag och Lowlow vidare hem till henne och hade stenhårt sex. Hahaha, nej bara skoja men vi hade lite deeptalk och det var mysigt. Insåg hur mycket jag verkligen saknat henne fast det bara var två veckor sedan vi sist sågs.

Nu är det till den stora frågan... Vad händer ikväll? Funderar på om jag orkar göra något eller om jag ska vara hemma och ligga på sofflocket tillsammans med mamma och Erik... hm.. wonder, wonder...

Aja, om jag är hemma lär ni nog märka det för då kommer jag blogga om hur tråkigt jag har det ;) Hihi, that's the way I do it!

Puss!
/ Johanna

Just det! Grattis till Antonia som fyller 17 år!


Men åååh!

Fan va seg min broder är! Jag vill ju äta så jag kan åka vidare! Men tror ni att han kan passa tiden som var för en halv timme sen? eeeh, nej jag tror inte det! Fan jag vill ju ha mat nu!! Dumma barn! Får ringa honom snart.

Senare i kväll ska jag till Lowlow och sova där :D Saknat henne! She's my hoe <3

Haha, idag träffade vi Sannas lover/favorita. Haha, hoppas det blir fight! :D Skulle älska det!

Så roligt liv har jag!

/ Johanna

...

Känner mig helt deppig idag. Vet inte varför. Det har varit så i två dagar nu så fort jag kommer hem efter skolan. Känns inte bra. Ska tröstäta lite nu och titta på Dirty Sexy Money innan jag ska titta vad det blir för väder imorgon + leta efter kläder att ha på mig imorgon.

image102


- I'm fed up with all these kinds of bull shit!

Yrrol is the shit!

Yrrol filmen visas just nu på tv och det är typ en av de bästa filmerna någonsin! ÄLSKAR!!!


image101


- Blanda inte in mig i vårt förhållande!


Tidigt :D

Anna, förlåt för solningen men orkade inte + glömde häftet hemma + pank som en jävla kyrkråtta + ville hem. Men du är söt i alla fall :)

Så nu när jag fått det avklarat kan vi återgå till det normala i mitt liv igen.
.......ehm......jo men...... det var ju...... Ungefär så roliga dag har jag haft. Inte gjort ett piss eller något roligt. Enda är väl att Sanna blue Bana har kommit gång med
sin blogg! Yeees! Kommer vara stammis där ;)

Justdet! Såg mig själv precis i spegeln och seriöst! Har jag gått runt och sett ut så här hela dagen?! :O Fy fan helt sjukt. Får lite panik.

Okej, jag ska sluta nu tills roligare saker händer i mitt liv (yeah right). Good luck Johanna!

/ Johanna

Längtar!

Imorgon är det buffertdag och jag kan knappt bärga mig! Jag får alltså komma hem hur jävla tidigt som helst för mamma har varit snäll och sagt att hon hämtar mig! :D Yeeees!
Fast då ska jag hem och plugga... inte så jävla bra då som jag föreställt det från början...

Den här dagen har gått jävligt snabbt och jag dansade balett! Och vet ni vad? Det var askul! Jävligt svårt men verkligen något jag tror jag skulle kunna hålla på med. Kul att jag ska på balett i maj! :D

Jag har inte så mycket mer att berätta, förutom att Sanna blue Bana har skaffat blogg. När jag vet att hon är igång ska ni få länken. Hon är den enda som kommer få vara på min kontaktlista för hennes blogg kommer äga fett! Hetsa på allt och alla. Kommer älska! :D

/ Johanna

Home alone

Fy fan, alltså jag gjorde några riktigt roliga saker i lördags som kommit och bitit mig arslet nu. Haha, har skrattat som en tok åt allt vi gjorde! Blir lite rädd för mig själv nästan ;)

Nu sitter jag själv hemma hos Anna Banana medan hon är borta och tränar. Känns bra att hon litar på mig tillräkligt mycket för att jag får röja loss här ;) Hihi.
Fick tillbaka min book report idag och det gick inte så bra som det hade känns så nu måste jag verkligen göra asbra ifrån mig på nationella (som btw är om tre dagar!) annars är jag körd!

Har egentligen inge mer roligt att berätta så i ställer för att ni ska få läsa en massa onödiga saker och slösa er tid ännu mera så slutar jag här!

/ Johanna


Hemma hos Elin

Nu sitter jag hemma hos Elin och hon pratar i telefonen med sin kompis. Elin är störd. Bara så att ni vet..

Gårkvällen blev.... asbra! fy fan va kul det var! haha, elin och anna har fått minnen för flera veckor ;) Mohhahahaaha! Jag vet inte vad jag ska berätta... Om när jag sjöng kareoke på en kinesbar, om när jag och elin var tvugna att ljuga om att vi var lesbiska för att bli av med ett creepo, eller om hur jag ägde på guitarhero? eller... om min.... obehärskade.. ja... haha! jag tycker lite synd om Anna och Elin ;)
Nej, det var jävligt kul bara. tur det. Annars hade det varit bojkottning for the win!

Men nu ska jag snoka runt lite överallt. Se hur deras kväll varit.

Bye bye!
/ Johanna


Sista

Dessa damer ska jag umgås med ikväll:
image99
Anna

image100
Elin

Idag smäller det. Sista dagen för nedräkningen. Planen går i gång.
...Eller det är i alla fall vad jag hoppas. Får se hur det går.

Måste fixa mig snart och se över allt jag ska ha med mig. Jag vill så jävla gärna ha kul och om saker och ting går åt helvete i dag, vet jag inte vad jag gör. Aldrig mera eskiltuna typ.

Nej, men nu måste jag verkligen se till att göra något. Roligt inlägg, I know.


/ Johanna

Dagar kvar: 0


Nedräkning

Är pepp som fan. Men har inga höga förväntningar. Det är trots allt eskilstuna vi pratar om... (inge illa menat alla bor).

Dag kvar: 1!

Fika

Idag var jag och fikade med Sara my friend! Åååh, vad jag saknat henne! Hon är precis som sitt gamla vanliga jag och det är helt underbart! Finns ingen som hon! Haha!

I morgon så ska jag till e-tuna och köra stenhårt på en parkbänk. Haha, nej bara skoja men skulle inte banga om allt skiter sig (som det brukar...hrm..). Men nedräkningen gick inte så bra som jag hde tänkt för jag är lite glömsk. Och allt skit som var tidigare i veckan löste sig nu. Tur det. 
Ikväll så ska jag nog inte göra något alls. Vara jätte rolig och plugga tror jag! Jag vet, men jag har så jävla mycket nu så jag måste nog göra det. Får bara se om jag hittar... den där.. vad är det det kallas... inspirationen! Haha.

Men nu ska jag fula mig lite i nya bloggen ;) haha.

/ Johanna

Hahaha, fy fan va ful!

Alltså, jag tycker att jag är väldigt rolig! Jag har inom loppet av tre minuter skrivit fyra inlägg! Hahah, love it! We are going places!

Jag har egentligen lektion nu men jag är typ klar. Gjorde det igår, behöver bara finputsa lite. Mamma gillade inte min presentation för hon framstog som en kvinna som arbetar på bygge med snus i käften. Det är ungefär så hon själv sa det.

Emma fick precis hets på mig för jag hade lagt upp en bild på henne och Sanna i andra bloggen. Hon gillade det inte! Hihi

Men nu ska jag vara lite social i alla fall! Efter skolan ska jag hem till Mathilda my naughty, naughty girl!

/ Johanna

Emma and Me

Hahahaha, jag och Emma är så jävla coola! Vi har startat en ny blogg tillsammans. Men det kommer inte var avilken blogg som helst! Den kommer vara en framtida mest-aktiva-listan-blogg! HAha, vi kommer typ bara fula oss och skriva som de flesta andra bloggare gör som ligger i toppen på listan gör, fast mer överdrivet! Typ;

Hej!  
Jag sitter nu i min säng men funderar på att gå till soffan och titta på tv i stället. Ja jag tror jag gör det.

Puss!


Senare:

Hej!
Jag sitter nu i soffan och tittar på blablabla. Det är jätte bra! Men jag tror jag går tillbaka till soffan efter det. Jag, det gör jag nog

Puss!

HAha, typ något sånt kommer det vara! hahah, fula, töntiga satar vi är jag vet! Men men.. kommer bli kul!

Här hittar ni vår blogg!

Yeah yeah

Haha, jag är ju helt jävla otrolig! Tror ni inte att jag lyckades glömma nedräkningen igår igen?! Haha! Aja... Jag kör på det nu.
Igår: 4 dagar kvar
Idag: 3 dagar kvar

Igår sov jag hos Anna Banana och det var mysigt :) Hon hade volleybollträning och var väääääldigt duktig :) Jag däremot "värmde upp" med henne i ca fem minuter och fick blåmärken. Den där bollen var väldigt hård!

Idag så var vi i sthlm med klassen+ parallelklassen. Vi skulle besöka rikksdagen och lyssna på en politiker och sen gå en slags guidadtur i byggnaden. Tiden gick fort men jag vet inte vad jag tycker om politikern.. Hon hade inte så mycket koll på våra frågor vilket var lite surt. Men sen vet jag inte om jag vill att hennes parti (s) ska komma till regeringen nästa val. Enda anledningen i såna fall tror jag skulle vara för att skolsystemet inte ska ändras. Om det ändras skulle jag dö! Skolor i Sverige så som vi känner dem skulle aldrig mera komma igen! Men åter till tanten..

Jag gillade inte att hon sa att anledningen till att de inte vann förra valet var för att människor var trötta på Göran Persson. Visst jag tror att hon har rätt till en del men folket var trötta på honom för att han inte var så jävla bra! Bara ful och fet med sin självbelåtenhet eller vad man ska kalla det.. Jag tror bara att Socialdemokraterna inte passade folket längre och därför kom Reinfeldt. Simple as that!

Nåja, jag måste börja med mitt pluggande nu. Har datakunskapsprov imorgon! INTE kul!

/ Johanna

Snabbt hära

Fan, de senaste inläggen har varit under stress! Men Anna Banana ska på träning alldeles strax så jag måste vara kortfattad. Vi hade dansuppvisnig idag och vi var duktiga :) Fast vi visade upp det två gånger och första blev bäst. Men tror ni inte att vi filmade gång nr två? Haha jo!
Anna har suttit och lekt lite nu med filmen och gjort den fin och bra :) Vi har även lagt upp den på Youtube så här har ni den! Enjoy!
(P.S. kolla sexigaste (not!) mig i slutet! Haha, insåg inte ens att jag missade sista snurren!)



/ Johanna

Mobba inte!

Glömde ju nedräkningen i förra inlägget fast det var därför jag skrev! Så jag gör det nu!
5 dagar kvar!

Countdown

Nu jävlar serru!
Jag och Elin sitter och taggar som fan till helgen och dess härligheter! Vi ska ha så jääävla kul! Och som lovat, så kommer det vara en nedräkning på denna blogg. men Elin har precis också skaffat en ny blogg (
http://aveelin.blogg.se. Gick inte att länka :( ) så det kommer vara det även där. Fast om hon gör det varje dag... well...,that's an other femma! HAHAHAHAHAHAHAHHAAHA!

Vi ska snart bege oss iväg och dansa lite ragga! Askul!! :D Bloggar lite mer senare möjligtvis om jag inte måste plugga. har fan franska test typ tomorrow... Not very très bien!

Au revoir tout le monde!
/ Johanna

Sammanfattning

Gårkvällen gick inte som planerat. Flera gånger kände jag för att ge upp och bara åka hem och dra täcke över huvudet och glömma allt omkring mig.  Jag gjorde inte det dock och det är jag jävligt glad för! Hade de roligt, trots att jag åkte hem jävligt tidigt. Hade ett viktigt möte jag inet kunde ställa in tyvärr...

Pratade med Elin i telefon då jag missat min buss och vi har kommit fram till en plan till nästa helg så från och med nu kommer det vara nedräkning i bloggen till helg! Verkligen något att se framemot om kontakterna är mottagliga ;) Haha, åååh älskar att prata i gåtor!

Jag slutar detta inlägg med ett tack till alla tjejor igår!


Bättre är så här blir det inte!
/ Johanna

...

What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around


Födelsedagsbarnet!

image98


Den sexiga männikskan till vänter är Tove my friend. Jag tror det är vänster... Höger och vänster har aldrig varit min starka sida... Aja, älskar dig anyhow! <3

Snabbt!

Oj det får bli ett snabbt inlägg för jag ser på klockan att jag ska vara någon annanstans vid halv, om tio minuter alltså! Hjälp!

Igår sov jag över hos Angelica tillsammans med Linnea och under kvällen var även Fanny och Rebecka där. Det var mysigt och vi pratade och tittade på film! :)
Sen idag så klev jag upp vid halv nio (!) för Ange skulle jobba så då drog jag ner till stan och köpte present åt min kusin och en väska till mig själv. Trots jag är pank... hm...

Ikvöll får vi se vad som händer. Pratade med Tove igår som föresten fyllde år! Grattis baby! <3<3, men så vi skulle höras. sen ska jag talka lite med sarah and Lowlow och se vad de har för sig. Jag vill i alla fall ha jävligt kul så någonting kan vi väl hitta på?

Fan, jag lyckades vara rätt så sammanfattad trots tidspressen. Bild på fördelsedagsbarnet kommer sen för jag måste byta dator och så först. Sen kanske jag måste snoka fram en riktigt bra ;) Haha, tror inte jag har någon speciell hotis på henne. Faan! ;)

Nej, snabbt inlägg. Kan inte skriva så mycket mera.

Puss!
/ johanna

What will the evening bring?

Yeah, that's a very good question!

För min del ska jag hem till min underbara vän Angelica som jag inte träffat (träffat på riktigt) på år och dar! Saknar my little hunny bunny! Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, hyra film och mysa pratade vi lite om :) Men det är en sån jävla fin eftermiddag just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Det blåser lite mycket också för att man ska kunna stå eller vara ute i bara tröja. Känns lite surt..

Nu ska jag i alla fall duscha innan vi äter!
Puss!
/ Johanna


At my favorite place

Haha, not! Sitter här nu as usually och väntar på bättre tider! Inte för att dom verkar komma men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Just nu kom Anna Banana och vi ska prata lite innan jag kanske får skirva av henne eller nått med samhällen ;) Hihi, eller fråga om hur hon tänkt i alla fall!

Puss!
/ Johanna

Cooled off

image97


Okej, nu när det gått några timmar och jag faktiskt själv insett hur jävla överdriven jag egentligen var....
eller nej, vänta det var jag inte alls! Inte överdriven men okej, lite töntig i alla fall. Anyhow..., så har jag lugnat mer mig nu och är kontrollerad. Var kanske liiiiite för hård mot personen förut, men va fan. Jag håller fortfarande fast vid att han är ouppfostrad! Men det där med att dra åt helvete... tjaa.. dt var kanske liiiite för hårt.

Jag har i alla fall suttit nu i någon timme och pluggat+ snackat massa jävla skit. Jobbade klart på landstrategin och den känns inte så jävla bra men.. det är det bästa jag kunde göra känns det som för frågorna känns omöjliga att svara på!


Nu ska jag kolla vad jag ksa ha på mig tomorrow och sen får vi se vad som händer. Tidig kväll tror jag för jag har varit död de senaste dagarna!

Puss!
/ Johanna

ilsken!

image96


Jag vill tillägna detta inlägg till en mycket cpstörd person som är dum i huvudet och borde gå och dö! Ouppfostrad är han och ingen som helst moral. Dra åt helvete säger jag bara!
Sen kan han inte be om ursäkt när han gjort fel heller utan då är allt mitt fel för jag inte säger ifrån. VÄXT UPP FÖR I HELVETE!!!!


Myggan meddelar - Sverige pussas&kramas!

Jag ska alldeles strax skriva det sista på mitt CV sen ska min broder lämna in det till en av sina kompisar så ska vi se om jag får sommar jobb. Tror inte det men jag ska slänga in mitt CV lite överallt och se vad som händer. Mamma meddelade om ett jobb som inte låter så jätte lockande men jag slänger in CVt där i alla fall bara för att.

Jag har varit så jääävla trött idag att det inte är sant! När jag kom hem för att ta av mig skorna var det nästan så jag somnade på stolen där jag satt. Sen höll jag och Mathias på fula oss för han var lika trött han. Vi tyckte vi var jätte roliga men mamma tyckte inte samma sak ;) Hihi

Imorgon har jag matteprov och det känns väl lite siså där... Det är inte riktigt min grej så jag kommer glömma allt under provet. Yees! Men jag har pluggat lite så hoppas det löser sig.

Och just det! Glöm inte att det är premiär av nya säsongen på Myggan och nya serien Sverige pussas&kramas! Ska jag i alla fall titta på och se om det är något att följa i framtiden.

image94

image95



Bye bye!
/ Johanna


Finished

Jag har nu gjort det allra sista på Book Reporten och jag känner att jag skulle kunna hålla på hur länge som helst nu egentligen. Allt bara flöt på! Men man vill ju inte att den ska vara alldeles för lång så Karen får tråkigt när hon läser den. Måste ju tänka taktiskt ;)

Jag vet inte om jag har sagt det förut, men det tåls att upprepas. Jag ÄLSKAR Dead Poets Society! Hur jävla bra som helst! Uuuuh, den var sååå bra!

image93
Oh Capitan, My Capitan!

Jag sitter i skolan just nu och ska snart kila iväg på samhällskunsapen. Senare idag under geografin har vi fått en uppgift då vi ska ha en powerpiont festival senare tillsammans med parallelklassen. Den festivalen ska hållas i aulan och de tre bästa ur varje klass ska hålla föredraget igen då inför båda klasserna + eventuella tittare. Det betyder att jag återigen ska upp på den där scenen. Eller, det finns en möjlighet men det är ju bra för betyget om det slutar så, så vi satsar på det.

Men men, nu ska jag droga ner mig lite så jag klarar mig resten av dagen!
/ Johanna

April april!

image92


Nu sitter jag här hemma och ska egentligen fortsätta med min book report som inte blev gjort så jätte mycket som jag velat under lovet. Men saken är bara det att mallen är borta! Jag får panik! Det betyder att jag måste kolla igenom min gamla report och försöka lista ut vilka frågor jag svarat på! Åååå jobbigt!

Idag är det också 1 april vilket betyder.... APRIL SKÄMT!
Älskar att luras och att en hel dag är tillägnad till lurerier är underbart! Fast jag har inte varit på min bästa front vilket är lite surt, men ett litet skämt lyckades jag i alla fall med ;) Det blev inte som jag tänkt mig, men det är en helt annan historia!

Sista nu måste jag bara tilläga att just nu ser mitt hår helt j'vla underbart ut! Önskar att det kunde se likadant i morgon..

/ Johanna

Halleluljah moment!

Äntligen efter för många timmar, så går det att blogga igen! Nu de senaste dagarna när jag har haft bloggsug så har det inte gått och jag har nästan fått krupp!

Jag har svenska nu så jag måste fortsätta med mina egentliga uppgifter. Fast jag har inte några nu när jag tänker efter. Ska hålla muntlig presentation och jag kommer vara cool ;) Om det går som jag vill, vill säga!

It feels good to be back!
/ Johanna