God jul!

tre minuter på mig att skriva ett jul inlägg!








God jul allihopa
!
haha det klarade jag ju galant!

Guess I should have known

Åååh, jag verkligen ÄLSKAR min dator!
Inte nog med att sladden glappar så jävligt att jag från och med nu inte kan komma in på datorn och göra mig till en människa borta från civilisationen här ute på vischan där jag bor, utan den är även så snäll så den bokstavligt talat Å-T (!!!) upp alla bilder som jag tagit igår när vi var hemma hos Magnus. Jag har fem fula bilder kvar, och det var inte några av de roliga eller fina. Därför kommer jag inte kunna lägga upp ngåra bilder från gårdagen. Kan ni förstå varför jag älskar min dator?

Gårdagen då.. den var en mycket trevlig kväll. Och från vad jag har hört så var jag inte den enda som tyckte det ;)
Alkohol i mängder, SINGSTAR, och lite sanning och konsekvens. Mycket bra och mycket roligt. Ni behöver ju inte låtsas bli förvånade när jag säger att jag vann på Singstar. I fucking rule you know.

Nu kommer jag föresten ha en anledning till varför jag inte bloggar så ofta, eftersom min dator är dampiiig och jag kommer inte få så mycket tillgång till min käre brors dator. Han är en datanörd ibland, you know.
Snart är det jul i alla fall och nästa helg är fullbokad med roliga saker! Kommer vara uuuunderbart!

Bag in da box?

Det här var alltså för bra för att vara sant!
Håller på och snokar runt på min favvosida (youtube) och snubblar över denna video!
Helt underbart!


Chrismas is all around

I'm safe up high nothing can touch me

Ännu en helg förbi..
Vad har hänt? Absolut ingenting för min del i alla fall men men..
Kom på vid tre - fyra tiden att jag har knytis imorgon så det var bara till att börja baka. Men det kom jag inte igång med förrän sju tiden så jag blev klar här vid nio- halv tio kanske. Tapper kvinna. Sen att mina lussekatter inte hade så väldans mycket smak är en annan femma, men dom var absolut inte sämre än förra årets lussekatter. Dom ligger fortfarande kvar i frysen med hopp om att någon snäll männsiska ska fatta kärlek för dom. Inte kommer den snäll människan vara någon från min familj i alla fall..

Nu är det bara två dagar kvar i skolan innan lovet och det känns jävligt skönt. Då ska jag soooooooova hela jävla onsdagen och inte göra ett piss! Sova, se förjävlig ut och gå runt i mjukisar. Som om det vorde en bakisdag. Hoppas bara att Mathias den jävlen fixat med 90210 tills dess så jag kan njuta av min ledighet på riktigt. Har bara sett fyra avsnit men seriöst, hur jävla snygg är inte Adam Gregory, killen som spelar Ty Collins?! Ååååh, jag dööör! We'll meet again on Tuseday night, my love!

 

Day one

Dag ett på vårat experiment. Det har verkligen inte varit lätt någonstans, speciellt nu ikväll. Måste försöka hitta några tips eller förslag på vad man kan göra så allt inte blir så ensidigt. Det jobbiga är att jag känner så här nu efter en dag! Hur i helvete ska jag klara tre till innan det blir uppehåll?!
Nej, tacka gudarna för Anna just nu annars hade jag inte suttit och skrivit det här blogginlägget utan suttit med godis i handen och pratat om att det är meningen att vi ska vara tillsammans à la Gollum style.

As everything else in life these feelings will pass



En förälskelse som hållt i sig sen jag var yngre, är min till Orlando Bloom. Sitter och tittar på Troja nu och jag kan inte låta bli att bli alldeles knäsvag så fort jag får se honom. Här har vi en man som jag kommer sukta efter länge länge..

Jag har gett mig in på ett experiment, även kallat THE Experiment. Så om jag har humörssvägningar eller något sånt nu inom de närmsta veckorna, hata mig inte. Det är något jag och Anna har gått inför i skolan. Bertil ska ha stryck om han påstår att vi inte är engagerade i skolarbetet!

Annars har jag gått runt och trott att det har varit söndag idag. Det känns i alla fall inte som onsag, då gårdagen bjöd på drinkar och glada vänner och en jobbig känsla nu i morse. Sen har jag gått runt på stan lite och klippt mig dessutom. Billigt och bra, men inte enligt min ursprungliga planer eftersom frisören avrådde det. Men om jag någon gång ändrar mig kan jag lätt fixa det själv.
Så det är bra.

Nu ska jag spana in
Brad Pitt lite också.
Troja är en av filmerna som honom tillrätta gällande hans FORNA sexighet.

Oh happy days!

Det har snackats en hel del om nyår nu förtiden. Idag har tex min vänner snackat om nyår hit och dit och gjort listor som dom ska bäränna senare på själv nyårsafton (fråga mig inte..) och planerat olika teman. Men jag ska inte vara sämre utan denna vecka har jag bestämt mig att jag ska fixa drickat så jag får det överstökat. Jag gillar att vara ute i tid, men jag gillar inte att jag runt nyår kommer vara heeelt jäävla pank. Men det är sånt man får ta.

NU... en av de bästa nyheterna på länge..
Det ska komma en 3:a på Step up filmerna!!!!!!!!!
Step up 3: Step up to the Pace
Ååååååååååh, ni förstår inte hur lycklig jag ääärr! Denna ska jag gå på bio på och jag hoppas jag får med mig någon som älskar dom filmerna lika mycket som jag. Eller jag vågar inte, tänk om trean inte håller samma standard som tvåan som var helt jävla underbar. Jag kommer bli så besviken i såna fall. Låt oss hoppas att det kommer vara samma skådespelare som i tvån för då kommer det bli AWESOME!!!!!

Yeees, läste precis att englit skvaller kommer det vara samma skådespelare så jag är en lycklig kvinna!
Måste verkligen få tillbaka tvåan av Tove. Måste dregla och hitta motivation till att lära mig dansa som Andie..

Fatta att kunna dansa som dom liksom!!! aaaagh, mitt liv skulle vara perfekt!


Somewhere, over the rainbow is a place where I can be whoever you want me to be

Jag har varit en duktig flicka denna helg, trots mångas tvivel och vissas tårar. Och som belöning för att jag varit en duktig flicka ska jag vara en stygg flicka på tisdag. Men vad ska man göra när onsdagar äger, och speciellt denna onsdag då jag också är ledig? Jo, då kommer den onda kvinnan fram och denna onda kvinna börjar känna sig extra ond då en söt liten flicka glatt skrattade åt mig och min pakt. Btw, den pakten suger och snart spricker det.

En annan btw, jag gillar att folk gillar och tar efter min ägningsfras,en fras som alla andra inte alls kan komma på själv helt plötsligt, helt random efter jag gått runt i en vecka och glatt ropat ut den till dom som förtjänar det. Jag gillar att dom tycker den frasen är så bra att dom hör den, lagrar den och använder den. Först blev jag inte glad men nu blir jag faktiskt det :) Men det jag skulle gilla ännu mer är om ni står för att ni använder den för då kan jag skratta med er inte åt er så klart. Fast ska ni använda den vill jag bara säga för att jag ska bli känd, måste ni säga att ni hörde den från Johanna. Annars kommer det suga big time.

Justde, på tal om saker jag gillar och vara duktig flicka så gillar jag att jag har varit en ännu duktigare flicka och redan köpt alla mina julklappar. Så duktig har jag varit. Faktiskt.
Och jag har kommit över några bilder från förra helgen hemma hos Gustaf. '
Men då var jag inte en duktig flicka utan då var jag en stygg en.








Hallon, my stövel kompis!

Det sa din morsa mee, när jag satt på henne

Jag borde börja leta information om antisemitismen under Englands 1800-tal. Jag borde titta över det sista i min engelska uppsats som ska vara inlämnad imorgon. Jag borde fösöka hitta någon som är bra på franska som kan hjälpa mig med ord eller böja ord. Men jag är som Alfons Åberg. "Jag ska bara, jag ska bara.." Men det brukar oftast inte bli något efter jag ska bara, utan det slutar vid bara.

Idag var det december scen i vår skola. Det är en massa människor visar upp sina olika talanger inför skolan och vi ska applådera åt allt dom gör. Men kampen in i Aulan var inte lätt. I 30 minuter fick jag stå bland en massa människor, som helt klart och tydligt invaderade mitt privata utrymme, innan de släppte in oss. Inte nog med att man var alldeles varm och utmattad av syrebrist utan nu ska allt jävla folk längst bak, stå och trycka på så vi längre fram hamnar i kläm mellan varandra och i dörren. Jag hade då turen att hamna mellan en klart överviktig man (även kallad knubbis, tjockis you name it, för andra) och Anna. Men efter många om och men klarade jag mig in och showen kunde börja. Trodde vi i alla fall.

De som går i min skola vet ju att inget kan gå rätt till så det måste krångla med ljus och ljud först innan någon kan inta scenen. Anywho, en kille som spelade gitarr ville jag bara skrika åt och säga åt honom att klippa sig fast det jag egentligen gjorde var att jag satt och skrattade åt honom. Men han hade talang, det hade han.

Dansarna var däremot väldigt bra! Vill dansa så som dom gör! Varför finns det inte någon som förstår mina behov?!
En låt hade jag glömt bort totalt, men nu när jag hörde den kände jag rytmen i hela mig så jag satt och dansade på min plats. Sen när allt var slut och låten kom igen satt jag och dansade lite till tillsammans med Anna.
Den här kommer vara
min nya partylåt, trots att texten är astöntig så är rytmen jävligt härlig och jag vill bara shaka ass någonstans.
Anyone?


Let's do some stupid shiiit!