Annan tid, annan plats

Jag är ganska lycklig just nu. Känns skönt efter en annars ganska sur dag.
Jag har hittat Barney Stinsons blogg!!! Iiiiiiih! Den jag hade hittat tidigare var en jävla fake men nu har jag hittat den real deal! Han är ju så jävla klockren! Love. it.

Annars så har jag ju tappat bort mitt bankkort.. Märkte jag när jag stog i kassan på Åhlens. Lagomt kul. Behöver den ju ganska rejält men nej, jag får vänta till måndag? Mums va kul.
Har i alla fall packat allt nu. Imorgon smäller det ju! Undrar hur jag kommer klara mig själv utan tv och dator i en veckas tid? Kommer bli roligt...

Nu är blir det duschen och sen sängen. Det är ju jag och Madame Bovary - boken om ingenting.


Tu es un gros porc, ton gros salope

Okej, jag älskar mitt nya svordoms ordförråd. Typ det bästa som hänt mig. Eller nej, men ni fattar. Roligt har jag.

Shoppinglusten har inte kommit tillbaka. Bara när jag sitter här hemma så jag ska göra en lista. Listor är väldigt underskattade!

haha gjorde en nyss nu i inlägget men sen insåg jag att det var ganska fult så jag tog bort den. rolig fakta?
Nu måste jag återgå till packandet, efter oackat ner större delen av mina kläder insåg jag att jag har inga kläder? Eller väldigt några? Inte okej.

Trött_tjej_91 idag också så det blir sängen tidigt. Somnar nog med Madame Bovary i högsta hugg som jag gjorde imorse... hehe


Que la Force soit avec toi

Bästa. frasen. i. världshistorien!

Jag gillar dagen som gått idag. Lagom måndag vilket är bra för jag hatar måndagar!
Kommit hem, gjort lite läxa, packat lite smått och ska snart fortsätta med både det och läxa. Suck. En månad i skolan och den tar redan upp hela mitt liv?

Imorgon efter skolan kanske jag till och med ska se om jag hittar någon söt vän som känner sig lite shoppingsugen. Blev ju inte sååååå värst mycket i helgen så tänkte ta igen det lite kanske...? Maybe?

Aja
Que la Force soit avec toi

4 dagar kvar

Det är ju egentligen ingenting? Kommer bara flyga fram och sen swoooosh! Så är torsdag här. Ska verkligen bli sköööööönt! Då det bara en månad kvar tills min 18-årsdag också :) DET är stort! Mindre kul att i princip alla mina vänner är nästan 1 helt jävla år äldre än mig och fyller år bara några veckor senare? Men aja...

Helgen har varit fin också. Stockholms butiker lockade dock inte mig speciellt mycket som jag hade hoppats även fast Anna hävdar annorlunda. Vart har mitt shopping beroende tagit vägen? Vet bara att jag måste hitta mina fina skor så jag blir en lycklig kvinna. Skor har någon lugnande effekt på mig har jag märkt... Vissa får fjärilar i magen, blir alldeles pirriga och ständigt stora leenden av kärlek.
Jag, jag får det av skor.

Sky's the limit!

Finally! Fredag imorgon och helg. Blir liten gattering och med liten tänker jag på att jag faktiskt är sjuk. Mamma gissar på halsfluss. Det blir den första.

Har kommit in i Madame Bovary lite nu också och den är faktiskt inte helt hemsk, trots de sjukt långa detaljerade beskrivningarna. Ska ta en dusch innan jag kastar mig in i Flauberts ganska lustiga verk. Längtar till lördag också. Ska bli mysigt att gå runt på stockholms gator inburrad i en sunkig halsduk och filosofera över livet tillsammans med en underbar tjej. Sen fortsätter vi nog filosoferingen hemma hos mig över en kladdkaka, denna gång inburrade i mysiga filtar. Om begäret inte stillats på fredagen vill säga.

Sen känner jag att Barney Stinson, trots att han är en karaktär, är en klock man. "To succeed you have to stop being ordinary and start being ledgendary" Ganska stor true story.


23/9 - 09

Jag satt och satte ihop min studentmössa och den blev jättefin och allt var verkligen så som jag ville ha den. Tidigare idag hade jag skrattat åt folk som kommit upp i så höga summor när dom blivit klara med mössorna och allt man ville ha där till. Men tji fick jag minsann. Jag var tvungen att gå tillbaka och se vad jag kunde ta bort. Ingenting! Då börjar tankarna komma; "om studentmössan är så här dyr alldels själv, hur mycket kommer då inte resten gå på?" Så det slutade ju med att jag sitter, gör ungefärliga uträckningar och kollar hur mycket hela studentkalaset kommer gå på inkl kryssning, bal, idre och hela tjofaderittan.
Suck.
Jag kan lika gärna ta livet av mig.
Eller råna en bank. Du vet, vilket som.

En helg senare...

..och jag är fortfarande sjuk. Fast det har lugnat ner sig lite som tur är. Nu är det bara Niagra Fallen som ständigt forsar i min näsa och lite hosta men annars är det greeeeeeeeeeeeaaaat! Så imorgon blir det skola. Skulle vara tvungen vilket fall som helst eftersom det är redovisning och jag har majoriteten av alla saker... Hoppas dom som lyssnar gillar snor.

Sen har jag fått lite plock undanstökat i mitt rum idag. Lite stolt då alltså. Fast inte klar på långa vägar, men snart.
Det var länge sen jag hade den här känslan, på riktigt, men FAN vad jag längtar till helgen! Känns som om den kommer bli toppen och det behövs!

Nothing is what it seems

Nu när jag är sjuk (ja; igen. Hinner aldrig riktigt bli frisk från förra gången. Jag som annars aldrig var sjuk?) har jag tid att tänka på saker jag inte borde, sånt jag längtar till och det som är viktigt i mitt liv. Det känns jävligt skumt och se och veta hur mina prioriteringar inom dom ovanstående punkterna har ändrats drastiskt under denna sommar. Som om, jag ser på allt genom ett par nya ögon även fast jag vill ha kvar mina gamla. Men vad är det man brukar säga? Truth is a bitch.

Och vad ska jag göra nu av mitt sk liv när jag läst ut min bok? (dvs det som återstår av mitt liv efter skolan och alla jävla måsten i livet fått ut det dom kräver)
Peptalk: bara några få dagar kvar, bara några få dagar kvar, bara några få dagar kvar...

Ett religionsprov fattigare

"Life sucks, and then you die."

Positiv kille...

16/9 - 09

Hemma idag igen. Orkar inte med värdelösa dagar speciellt inte nu när jag, redan efter ca tre veckor i skolan, är så sjukt jävla skoltrött. Har en massa måsten som behöver göras så det ska jag nog ta tag i idag. Är bara så sjukt less på allting så vi får väl se hur det går

Saknar dig!

Jag loggade in på bloggen med jävligt jobbiga, pessimistiska och emotional tankar. dock ändrades de direkt när jag såg att Rebecca hade varit inne och läst och lämnat en kommentar. Åh, lyckan spreds sig i min kropp och det fick mig verkligen att inse hur mycket jag saknat henne! Och det är sjukt hur vissa människor (dock har det antalet minskat radikalt kring mig den senaste tiden) har kraften att få en att gå från helt deppig till att börja le och skratta utan minsta ansträning.

PS, Rebecca, jag har blivit hypnotiserad av Twilight-böckerna. VERKLIGEN hypnotiserad! inom loppet av två, kanske tre dagar har jag läst ut både bok 2 & 3.
Dom äger.

Ge er

Nu när jag skulle logga in på bloggen såg jag att ännu en vampyrseie har startat. Alltså, det börjar gå över styr. Visst jag kommer ge den en chans för let's face it - vilken vettig person gillar inte bilden över att bli biten av en grymt sexig kille? - men samtidigt känner jag att nej; nu räcker det. Lägg av medan ni är på topp. Det finns inte så många handlingar att välja på när det gäller vampyrserier och snart kommer allt bara kännas kopierat och inte kul.
Men ändå... den verkar ju ganska bra och som sagt så förtjänar den en chans i alla fall.



Nu blir det till att övergå till en helt annan vampyr och hans tjej. Edward Cullen, jag vill ha dig tack?

Hejhopp

Imorgon bär det av till Falkenberg. En helg av lugn och ro och långt borta åt helvete. Trots att det egentligen är den sämsta tänkbara helgen, känns det helt fucking amazing. Och trots över mina fina små skolhets. Nya smeknamnet på mig kommer troligen bli "bitterfittan" men... what to do? 

Nu har jag även skrivit ut högskoleprovet så det blir till att träna, träna träna. 24 oktober smäller det! 
En annan wolrd breaking sak som händer as I write... jag ska åka till idre. eeeerhm... Jag åker inte skidor? Kan bli spännande. Hoppas jag inte hamnar med testosteron-gänget bara... 

Kanske ska börja packa nu? Har inte gjort det ännu trots att vi åker direkt efter skolan?
Sen var det ju att packa till flytten också ja. Bara packat mina skor.. dom jag hade i mitt vill säga..

Friday, i'm in love

Jahapp.. Då var man här igen. I år igen. Och precis som med melodifestivalen lovar man sig själv året innan att detta var sista året och man inte ska titta pådet igen och följa den mediakåta strömmen. Men precis som tidigare år kan man inte låta bli när premiärdatumet väl är kommen, utan man sitter som klistrad. Detta resulterade ju då i att precis som resten av Sveriges befolkning, speciellt alla småfjortis flickor, har jag gått och kärat ner mig i Jon Sindenius - Idols nya framtida stjärntillskott. Jag blir alldeles lycklig av honom för han var bara så glad hela tiden och log jämt. Jag älskar glada människor! Jag är en sån själv och ler nästan alltid jämt så det kan finnas en koppling... Hans glada humör gör mig i alla fall glad och därför lägger jag upp en länk på honom nu. Just därför han får mig le. Plus att han har jävligt skön röst. Det är något med musiker?




Sen är den här tjejen jävligt duktig också. Plus; jag ÄLSKAR låten hon sjunger! Helt underbar!



orginalet med Dr Hook


Ska jag gifta mig någon gång (ett riktigt, verkligt och inte bara ett för att få som jag vill, Bra knows what i'm talkin' about!) ska jag ha den här låten!

Ming-Ming

Helgen passerade alldeles för snabbt. Hann med ett födelsedagsfirande, utklädd som panda, bland en massa andra djur. Har inte sett speciellt många bilder men d9m jag har sett är hemska. På mig alltså eftersom jag alltid ser värst ut. Även utan panda-sminkningen.

Nu känns det att skolan börjar på riktigt för jag har saker att göra efter skolan. Inte kul men men.. Inte heller har jag börjat packa speciellt mycket i mitt rum, vilket behövs inför flytten som sker om tre veckor? fy. fan. vad. skööööööööönt!!!!!!!

aja, nu blir det foooodish

Roi des Francais bientôt

Om vi har tur har Hiwa en jättesnäll bror som låter oss bo hos honom i någon vecka eller så inom en snar framtid. Brodern bor nämligen i Paris. Själv. I en trea. SJÄLV! Och brukar visst aldrig vara hemma. Eeeeh, var kan det gå fel?! Enligt mamma är svaret vid många ställen.

Under psykologin idag kom vi fram till att evolutionen har gjort så kvinnor har utvecklats till kallhjärtade män medan männen har gått och blivit sentimelntala fruntimmer. Ganska fucked up evolution, men vad ska man göra? Det stämmer ganska bra in på oss i alla fall. Ganska fucked up psykologi lektion också eftersom vi kom och tänka på det då. Eller var det kanske bara då vi fick chans att prata om det vi alla redan visste? Jag har i alla fall länge vetat att jag är som en kallhjärtad man. Kändes skönt att höra att jag inte var den enda.




Edit: Fan. vad. jag. hatar. kryptade. inlägg. Eller ni vet, så där första bokstaven i någons namn. Typ; åh idag var A hemma hos mig och sen träffade jag B och blablabla.
Tala ur skägget för fan!

Here and now is already gone

Jag har ett jätte stort craving efter vin. Rosévin. Nu helt plötsligt efter en sommar med sprit. Vet jag i alla fall vad jag vill ha på lördag!

Det är en sak jag har tänkt lite på (undantag alla mina ekonomiska hets).... Vad är egentligen ett djur? Ska på fest med djurtema och eftersom jag går all in för teman vill jag ha något awesome. Men då återkommer frågan; Vad är ett djur?
Hittade en definition som lät ganska vettig:
Djur (Animalia) avser de flercelliga organismer som är rörliga, och heterotrofa, det vill säga för sin överlevnad beroende av att äta andra levande eller döda organismer. Med få undantag har djur muskler, ett nervsystem, och inre hålrum i kroppen, ämnat för nedbrytning av födan.
Detta resulterar i att jag har ganska mycket att välja mellan. Hoppas bara mitt alternativ funkar för det skulle vara awesome!