Watashi no namae wa Johanna desu

Lite snabbt om veckan..

Tisdagen då så var jag och några från klassen och krökade i blablabla. Någonting på R. Det var en trevlig kväll och något som man borde göra oftare. Får se hur det blir med det. Vi har ju trots allt jävligt bra onsdagar. Jag kommer köra på mjukispower varje gång!

Onsdags... inget speciellt bara mjukispower ;) Och fick höra att Lowlow har skaffat eget! Fatta vilken lyx! Hon är förvarnad över att jag kommer bli hennes rumskamrat!

Och idag så var det sista dagen på veckan för jag "har ledigt imorgon". Jävligt skönt att det är helg nu! Borde vara så oftare.
Hade min första japanska lektion också och det kommer vara najs! Första (och enda tror jag) är inte förrän i april så.. Fanns en jävla skön lirare också som.. hahaha! Alla skrattade åt honom men jag tyckte bara han var cool och skön!
Nej, men så länge Ullis håller pakten så kommer det bli ett bra år!

Nu som avslutning kommer några bilder från tisdags












When I grow up I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies

Helgen var både jävligt seg och najs. I samma ordning.
Det går inte att beskriva hur tråkigt jag hade det i fredags!!!! Men sen blev det najs på lördag så det jämnade ut sig som tur var :)

Nu har skolan börjat på riktigt. Inte speciellt najs.
Imorgon kommer bli najs.
Det är najs.
Haha!
Nej men om man nu ska försöka vara lite seriös så kommer morgondagen bjuda på många trevligheter och det roliga är att jag inte vet vilka som är inräknade! Men jag vet ialla fall att stor del av spetoiaaaaaa kommer vara det. Och nu jävlar ska vi köra som aldrig förr! Måste bara se till att det passar ihop med ekonomin, och sovplatser. Annars sover jag på gatan? Eller i någon buske, vem vet..

Nej men nu måste jag fortsätta med mitt. Imorgon är en speciell dag på många olika sätt. Både på gott och ont.



Time flies by!

Igår sa jag hej då till min käraste Antonia som åker till Waco, Texas i tio månader. Men det var liksom svårt att fatta att nu ska ännu en åka. Det känns bara.. Nej, hon kommer komma hem snart om några veckor. Men nu är det inte veckor. Nu handlar det om månader.
Även om vi inte längre umgås varje dag så som vi gjorde där en period så kommer det fortfarande vara tomt utan henne. Och jag kommer sakna henne. Vädligt mycket!
Men jag vill inte vara så jävla egoistisk utan jag vill ju tänka på hur jävla kul hon kommer ha det. För det kommer hon ha, det vet jag! Så jävla mycket som hon längtat efter det här.
Så baby, jag önskar dig all lycka och kommer (tyvärr, missförstå mig rätt) vara kvar här när du kommer hem! Då ses vi och röjer!


Puss på dig my darling! Love you <3


And the award for best liar goes to you

Alla har väl sett Jerry Springer? Ett program som i princip går ut på att ens partner berättar att han/hon är otrogen mot sin respektive. Sen kan de vara homosexuella, transor, personer man är otrogen med kan vara med någon inom sin partners familj och ja.. ni fattar konceptet. Ett program som är helt.. tjooow!
Men ändå älskar jag att se det! Just för att det är helt vrickat! Eller älskar är ett så starkt ord men jag tittar gärna på det samtidigt som jag inte fattar hur människorna där kan vara så jävla dumma i huvudet eller pinsamma.

Ett prgram som är värre är det här Cheaters. Där avslöjar man sin partner med att vara otrogen. Okej för det första.. om man tror att ens partner är otrogen och inte litar på deras ord när man konfronterar dom ja, då gör man slut! Man kontaktar INTE ett jävla program så hela världen får reda på det!
Samma sak är det med Jerry Springer. Man drar inte med sin respektive för att avslöja en sån jävla stor hemlighet på internationell tv! Det är bara elakt och jävligt uselt! 
Nu är det så att de flesta som är med på Jerry Springer är betalda skådespelare så Springer kan få gå runt och tro att han är världens bästa psykolog/ fredsmäklare. Samma sak med Joey Greco (programledaren i Cheaters)
usch för Jerry Springer (som person) och Joey Greco! Misslyckade liv är vad dom har. För dåliga för att komma in på riktig psykologskola så de hamnade i tv-industrin.





Varför jag tog upp det här är för att jag nu sitter och tittar på Jerry Springer ;)
Som sagt.. Det går inte att låta bli!

/ Johanna


Seg, jag vet!

Efter en väldans lång tid, sen valborg för att vara närmare bestämt, har jag äntligen lagt in mina kamera bilder!
Men när jag skulle ladda upp dom var dom väldigt motstridiga och vägrade!
Men.. nu har jag några nya fina som jag kan dra fram lite då och då :)

Nu är det Sex and the City som gäller. Jag har ju sovmorgon till ett tomorrow så det blir jääävligt najs! :D

Lite teknisk är jag i alla fall

Skolan började idag och fast jag kom precis i tid hann jag inte hitta mina vänner som satt längst fram vid scenen (vem gör det, seriöst?). När det hela var över ropade jag ut mina kärleksförklaringar till dom från bakre änden av aulan där jag stod. Sen blev det kramkalas :) Alltid lika mysigt!
Och det har börjat fem nya elever i min klass, bla en utbytesstudent från Schweiz! Var helt extas när jag hörde det! Gud va kul det kommer bli!! Det är coolt att hon kan svenska också! Åtminstonde lite.

När vi sedan fick tillåtelse att lämna skolan gick jag och tjejerna och fikade på Wayne's och pratade om allt vi missat typ. Det behövdes och det var väldigt roligt! Saknat såna samtal! Och med risk att göra saker värre än det redan är så märkte man att det var någon som saknades..

Nej men nu så blir det tidiga kvällar och tidiga mornar.
Nu har helvetet börjat igen.


School is never boring with you my darlings!
(Emma du är inräknad!)

Vad ska man säga?

Jag fattar inte vad alla dessa storabloggare kan skriva om hela tiden. Ingens liv kan vara så jävla intressant. Eller jovisst, kanske ett fåtal men inte många. Men sen slår det mig. Stor bloggarna får ju en massa gratis inbjudan och sånt för att man ska ha nya saker att skriva om! Så bloggen inte blir så jävla ointressant. Det är i alla fall vad jag tror.

Nej, imorgon är det skola och jag tror att jag har ett mejl jag måste skicka iväg till Emma down under så hon får en liten update om sommarlovet och så..



/ Johanna


Sliten

Igår så löste det sig med utgången. Vi drog hem till Tarzan som hade fest och vi hade det jävligt trevligt.
Jag var tvungen att åka och hämta Tove i Södertälje så hon kunde överhuvudtaget följa med och för att jag är en så vänlig själ så erbjöd jag mig att lösa det problemet. Så allt gick bra tillslut.
Men det var i alla fall väldigt trevligt där och trevliga människor. Så tack Tarzan för kvällen!
Nästa, inflyttningsfest? ;)

Idag skulle jag och Josefin egentligen till sthlm men jag sov länge och är sliten och bakis så jag har verkligen ingen ork! Sen pratade mamma om att vi alla måste vara hemma ikväll också.. Asch, jag vet inte!
Så jag ska typ äta frukost nu och ta något att dricka! ååååh, behöver vätska!¨

/ Johanna


Fuck you!

Okej, just nu är jag jääävligt irriterad och jag säger bara att det ska bli jävligt skönt att börja skolan igen!
Känner att jag måste ringa någon och prata av mig om mina agressioner!
AAAAGH!!!! För varje minut som går så kokar ilskan i mig ännu mer! Har inte varit så irriterad på jäääävligt länge! Måste.prata.med.någon!

Och kan någon vänlig själ berätta vad som händer ikväll?! Det är för fan sista helgen och inte fan tänker jag sitta inne då! Då går jag fan ut själv och roar med mig själv och vem vet vart jag slutar då?



Fuck you
/ Johanna

Dags att ge sig?

Detta är det sista inlägget sen borde jag ge upp. Ska faktiskt upp tidigt imorgon. Jippie! (not) Jag som älskar att sova, men nej! Vi ska åka tidigt!
Och eftersom det här är mitt sista inlägg tycker man ju att det borde handla om något intressant. Men det kommer det inte. Är lite smått irriterad men annars har inget annt roligt hänt sedan förra inlägget, för.. Ja, det är bara att inse det. Jag har det jävligt tråkigt just nu.



hittade gamla bilder.. Vi är lite söta :)
roligare än så här blev detta inlägg inte...

!!!

Åh, kan ni fårstå hur jävla tråkigt jag har det?!
Jag tror att det beror på att skolan närmar sig (ja, jag vet jag nämner skolan jämt!) och jag känner att sommarlovet är för kort! Fan om fyra (!!!!!!) jävla dagar börjar jag ju!
Just nu har jag en känska över mig att skolan inte kommer funka och att jag kommer få hoppa av gymnasiet och jobba öfr att kunna ta hand om mitt kommande barn.
Hahaha, okej liiite överdrivet men dom två första påståendena stämmer faktiskt!

Inte nog med att jag även känner att planerna inför helgen kommer gå istöpet också! Måste lösa detta! Men hur...?
dum-dum-daaaa!



Yaaay!

Hmm..

Idag var jag och min syster och shoppade i vår kära huvudstad och jag hittade några kap. Inga stora woow utan några småsaker. Men det var jättekul att umgås med lillasyster! Gör jag inte tillräkligt märker jag! Hon har blvit så stor :)
Såg en jävla sexig-mother-fucker idag också men jag såg skabb ut så jag visste inte vad jag skulle ta mig till! Ville hem och göra mig snygg men jag gömde mig istället ;)
Man får göra det näst bästa!

Såg mitt schema idag också och det var väl.. inte så farligt men vi får se vad jag tycker senare på året. Det kommer komma svåra dagar men även vissa dagar som kommer vara underbara!
Sen var det vissa saker som jag inte fattade men seriöst! Jag vill bara träffa mina vänner igen!

Imorgon bär det av mot Dalarna men ta det lungt! Jag kommer tillbaka på lördag and then we can party til' we drop!

Nu har jag damp på min dator för den gör inte som jag vill, så...!

/ Johanna


Vet inte om jag ska skratta eller gråta

eehm... nu är det så att jag egentligen har en massa saker jag bara vill skriva ur mig men.. jag tänker inte göra det för jag har redan lättat på mitt hjärta.

Och vill ni veta något kul?
Jo det är så att jag faktiskt längtar till skolan! Men det är bara så jag kan få träffa mina vänner som jag känner att jag knappt träffat! Så snart sitter vi där i matsalen igen och pratar om våra väldiga problem.

.. Och det ska bli jävligt kul!

Sexbomb!

Okej, den dumma saten som säger att Jake Gyllenhaal är ful är fan dum i huvudet!
Kolla in sexbomben så som han kommer se ut i Prince of Persia.



Jag kommer vara bänkad!
Han är fan en av de få som faktiskt kan ha långt hår och fortfarande vara sexig!
Reese Witherspoon och han är ett så jävla snygg par! Älskar henne också för hon är så jävla cool och jag är inte avundsjuk att hon faktiskt är tillsammans med honom... Nej då...

Men det bästa med Prince of Persia är att det kanske kommer bli en trilogi!
Yaay säger jag!

How would you like to suck my balls?

Igår var det en tråkdag tills jag och tjejerna åkte in till stan för att ta en fika. Det gjorde dagen bättre att träffa dom och bara snacka. Jag och Tove drog vidare till Joel sen och det var trevligt. Spelade lite poker, och kortspel och ja.. lite sånt..
När jag och Tove skulle gå hem till henne sen så var det väääldigt läskigt!
Fan vi gick med ashög musik och pratade och sen ser vi en jävla bil, i 170, som tutar på oss och därefter kommer en polisbil lika fort. 
Fan fatta att det var jävla kriminella människor som kunde gjort vad som helst med oss om inte polisbilen kom efter!
Läskigt var det i alla fall.

Idag så blev det frukost på Nancy's och det är alltid lika gott. Därefter gick vi runt lite på stan och hade det mysigt. 

Och ikväll får vi se vad som händer eftersom mamma ville dricka vin ;)
Haha, hon är söt :)


/ Johanna 

USA theme

Kvällen hemma hos Antonia igår var asrolig!
Jag tycker själv att jag var en någonlunda bra Ciggis. Fan jag presenterade mig till och med som Ciggis ;)
Träffade några man inte sett på länge och några som man aldrig träffat förut så det var jävligt roligt :)
Och så fort jag får bilder så ska lägga upp några.

Nu ska jag ta det ltie lungt och sen ska jag höra vad planerna för ikväll ser ut.

/ Johanna


Tonight, lets pary like the Rockstar's we are

Ikväll blir det ett jävla röj och Antonia ska minnas den här kvällen hela jävla året hon är i USA!
Jag kommer vara ful och cool ;) (inge illa menat Mathilda, men jag som blond och spray blond dessutom!)
Hahaha!

Nej nu måste jag sätta igång med förändringen så jag hinner bli klar i tid.

/ Johanna

Love

Okej jag har verkligen gått och kärat ner mig i Aerosmith! Dom är så jävla bra!!!!
Så bara föra tt terrorisera er får ni här!


Cryin'



Pink

Och Fly away som är sjukt bra!



Love love love love love love love love love!!!

Please control the frogs that's coming out of your mouth

Igår var jag hemma hos Tove i södertälje. Vi tittade på film, pratade och dansade hela natten lång ;)
Vi tittade på galma bilder också och jag måste bara säga; vilken jävla puma jag var!
Va fan har hänt? Hahaha
Men jag hade det jätte mysigt med henne och jag har saknat tiderna då vi var jämt. Igår påmindes jag om det och det var kul :)

Nu ska jag gå och duscha och sen äta lite kanske innan jag ska tillbaka till södertälje för att leka med Tove.



/ Johanna

om 10 månader

Idag åkte hon och kommer inte hem förrän tio månader.
Det var jäävligt svårt och det blev många tårar från alla håll och bland det svåraste jag gjort.
Folket på Arlanda tittade väldigt snett på vårat gäng.
Men fuck va kul hon kommer ha och vad mycket hon kommer ha att berätta! Snart är vi där igen och tar emot henne med öppna armar och champange!


Älskar dig!
Den månliga updaten kommer komma!

Wanna go for a walk?

Lovet är snart slut och vad har jag gjort? Halv jävla sommaren har det varit äckel väder och när det fina kommer jobbar jag. Känns som om dagarna bara springer förbi!

Idag så införskaffade jag mig lite beredskaper inför Antonias party på lördag. Hon har ju USA tema så man måste haffa in några saker för att det ska bli bra. Jag kommer se ut som satan! Hahhahahaha! (inge illlat menat, men jag som blondie? eeeeh....)
Efter det så åkte jag hem till Mathilda och där var vi några st och bara snackade en massa skit och drack champange. Mathilda åker imorgon och jag ska följa med till flygplatsen för att säga hejdå till henne.
Jag och Tove läste våra tal vi hade åt henne så det blev lite tårar.
Vet inte hur jag ska överleva morgondagen!

Nu så kommer jag hålla på lite med bloggen om ni undrar vad som är cp.

/ Johanna


....

Josefin tror att hon kan allt. Men så är det verkligen INTE!
Kul att allt är dött ikväll.
Som det ser ut nu blir det monopol tunering :)
Vann ju igår så jag är uppvärmd...

at Josefin's

Nu sitter jag hemma hos my darling Josefin som jag träffade igår efter en hel veckas frånvaro. Hon den ungen har nämligen varit i Kroatien i en vecka och nu är hon så brun att jag bara vill slå ihjäl henne.
Nej då bara skojar, hon är söt :)

Igår var hon, jag och några till på Thaiboat och åt. Vi ville ha en trrevlig sista middagen för Antonia och Mathilda. Asgott var det och väldigt mysigt trots att det regnade som fan!
Roligaste någonsin var när jag ocg Josefin ska springa tilll bussen och vi inte vet vart vi ska efter tunnelbanan och ja.. man måste varit där för att se det roliga.

Vi ska i alla fall till nancys och äta frukost om ett litet tag. Längtar!
Om den sega mäniskan bara vill bli klar någon gång så vorde det ju F-A-N-tastiskt.
Med tanke på att bussen går om en kvart..

/ Johanna


The world wouldn't be the same

Usch och fy för det här jävla äckliga vädret som var tidigare under kvällen.
Har inge mer att skriva så här kommer en av världens bästa låtar




I don't wanna close my eyes

Igår var vi som sagt hemma hos Mathlida. Det var väldigt trevligt! Träffade nya människor, dansade och ja.. det var väldigt bra helt enkelt!
Två av kvällens höjdpunkter var att Simone hade typ dissat Idol-Danny när hon var på gotland. Skönt säger jag för jag hatar honom. Eller hatar är ett så starkt ord, men jag ogillar honom. Simone blev ialla fall jävligt mycket coolare pga det ;)
Den andra höjdpunkten var att Mathlidas pojkvän och hans kompisar kunde japanska! Så nu kan jag säga
"Ore wa kakkoi no hi to yo"
Ett tag kunde jag säga hur mår du och jag heter också men det har jag inget minne av just vid detta tillfälle ;)
Justde! Jag kan säga "onna iu!" Hahaha ;) Som ni märker är jag jävligt stolt!

Men som sagt återigen, så var det jävligt trevligt igår så tack Mathilda min älskling för den kvällen! Hoppas du hade det bra!


Nu ska jag kanske se till att äta lite. Sov hemma hos mammas pojkvän i södertälje igår och hans småbarn väckte mig tidigt och vi åkte hem tidigt också så jag har varit lite off nu på morgonkvisten.

/ Johanna

Boring weather

Nu när man äntligen inte jobbar så man kan pressa bort dessa fula ränder som jag skaffat så ska det börja regna. Yeeeey!

Igår var jag, Tove hemma hos Nathalie tillsammans med hennes vän från Göteborg, Dan-axel. Han var en skön prick.
Jag hade stora problem som, som tur var, löste sig senare under natten.
Jag och Tove skulle på efterfest i Nykvarn men gick dit för att se att det inget va. Så vi fick stå ute som jävla idioter utan att några svarade när vi ringde och vi blev lagomt roade.

Ikväll bär det av till min älskling Mathlida! Honska ha sin avskedsfest vilket kommer bli svårt.
Min bästa vän ska lämna mig.
Fast som tur är inte förrän torsdag så då hinner vi leka mer :)

Nu har jag fått upp min hunger lite så jag ska äta frukost.

Bye!
/ Johanna

Tonight

Ikväll kan jag leka med mina vänner som jag inte träffat på jätte länge känns det som eftersom jag har jobbat.
Vi får se vad som händer, vi har lite olika åsikter men men...

Idag var jag, Louise och Sarah i sthlm och jag shoppade för.. ja för mycket pengar helt enkelt. Men.. liite skönt känns det i alla fall. Beöver bara parfym och sen har jag alla nödvändiga saker.
Efter det är det bara "vilja ha- saker" som behövs införskaffas.

Yeey för att natten är ung.