Nyår!

Sitter och väntar på att tiden ska gå så man kan få lite kul! Det är lite segt i den fronten liksom!
Ska snart fixa det sista, typ ta på mig kläder ;) Sminkningen blev asbra och om jag får säga det själv.. fy fan va snygg jag är! ;) Eller det är min uppfattning sen kan ni andra ta er! haha nej skoja bara :) Har astråkigt så därför kan sånt hända.

Nej, nu ska jag fixa mig och sitta och glo i flera minuter innan jag ska dra! Hoppas ni får en bra nyår!
Puss
/ Johanna

"Jag är inte trött! Nej jag är inte trött! Trött, trött, trött?"

Jag ska upp om några få timmar men jag hittar inte tröttheten. Vet inte vad jag ska göra. Har snokat lite nu i ca 40 minuter, läst min bok hur länge som helst och jag vet inte vad! Aaaa.....

Idag har jag varit med Mathilda och ett litet tag en kille jag träffade för första gången, Dennis. Det var trevligt. Han kom med lite vin så vi satt och snackade en massa skit och körde lite jag har aldrig. Jag som brukar ha så bra frågor, hade en hel black out så jag visste inte vad jag skulle göra! Men sen fick jag till en så bra fråga att jag fick skriva autografer och de lovade att göra mig känd! Haha, det var egentligen inte menat att bli en sån bra fråga men när vi pratade om det så var det en rätt bra fråga att få folk att smälta isen lite till om ni fattar ;) Men jag säger inte vad et är för för det måste ni vara med någon gång! ;)

Imorgon så ska jag till Kista köpcentrum och shopppa lite. Vi får se vad som finns kvar. Kanske inte får ett jävla skit. Hoppas verkligen inte att det blir så!

Puusssssss!
/ Johanna

I've been dreaming....

Som jag nämt tidigare så har jag inte varot så haj på det här med att blogga på senare tid, och det har verkligen börjats märka nu. Just nu tycker jag det bara är jobbigt och jag vet inte vad jag ska säga. Men jag kommer inte sluta. Var så säkra.

Okej, igår så var jag på bio och får Förtrollad. Den var jätte bra! Så det var kul att se den och jag rekomendera att andra gör det också.
Efter bion så åkte vi hem till Emma och sov där. Fick se en ny sida av henne jag aldrig hade sett förut och det var att hon var jävligt duktig på att rita! Och då menar jag verkligen jävligt duktig! Jag tog kort på en bild som hon hade målat av Angelina Jolie, och den kommer upp på bdb senare. Sen tittade vi på Sex Inspectors. Om man är med i det programmet då är man verkligen desperat! Jag var jävligt trött så jag dåsade till några gånger innan vi bestämde oss för att gå och sova.
 Sen idag så direkt efter frukost så färgade vi håret på Emma. Hon gick från brownie till café au laît. Det blev inte en så jätte stor skillnad, men det var fint :)

Nu har jag varit hemma i några timmar, för mamma är hos en kompis och driker vin och sjunger singstar, så mina planer med Mathilda gick i stöpet. Jag kunde inte komma hem på något sätt så vi fick skjuta upp våran träff tills imorgon.
Men det jag ville komma till är att jag har varit hemma i några få timmar och jag är redan jäääääääätte uttråkad! Känner att jag inte gör något med mitt liv, bara sitter och häckar. Har snokat lite till om vad som kan hända på nyår men jag har inte direkt blivit någe smartare. Håller också på att kolla vad jag vill ha att festa med, för jag har ett rätt så stort utbud att välja mellan ;) Meeeeen, jag är fortfarande liiite velig mellan två vinare. Jag tror det blir vin eller cider. Lutar mot vin för det blir lättast på alla sätt och vis. Fast vi ska ju ha mosserat vin också till tolvslaget. Men jag har räknat ut det här och det blir inte så mycket jag behöv
er betala så det är skönt :) Trodde det skulle bli mer, men där har jag visst fel!

Nu ska jag ta och fixa lite mat till mig för jag har inte ätit sen frukost vid tolv, och det konsitga är att jag inte ens är hungrig! Men måste ha något i magen i alla fall!

Bye bye niiigga!
/ Johanna


Hos Elin

Ja, just nu sitter jag hemma hos Elin och väntar på att tiden ska gå. Hon håller på att fixa sig och jag nördar vid datorn. Vi har redan hunnit med att sjunga singstar och jag säger bara att Elin hade inte en chans!

I kväll ska vi på bio och senare berättade Älin precis att det kanske var fest någonstans och det skulle ju vara underbart! :) Jag har varit en jätteduktig flicka och inte syndat på flera helger så en fest skulle sitta perfekt. Men jag har inga partykläder med mig så det är jävligt surt!

Vet fortfarande inte vad jag ska göra på nyår! Får krupp! Vill hitta en jävligt bra fest, men det verkar ju som om det är tomt på sånt. Kommer väl sluta med att jag har en fest hemma och alla får komma dit. Det låter väl jätte bra tänker ni då, men då vet ni inte att min mamma ska vara hemma på nyår. Hon har bestämt sig för att inte göra någonting i år pga allt skit som har hänt på senaste tiden. Fast det är bara preliminärt säger hon.

Men nu ska jag sluta nörda och kolla om jag kanske kan ragga upp någon som vet a nice fest någonstans ;)

Puss
/ Johanna

Seeeeegt!

Ja, dom här dagarna runt jul är det alltid samma visa varje år. Vi får inte gå någonstans, mamma vill nämligen ha oss hemma. Så medan mina kompisar få ha kul och festa och sånt, så sitter jag hemma. Kul. Men idag får jag faktiskt gå ute (yeees!) och så ska jag leka med lowlow, Felicia och Rebecca :) Och om mina instinkter stämmer så kommer vi sjunga singstar. Eller om jag får vara med och bestämma lite så blir det singstar (A)
På tal om singstar så fick jag det i julklapp =D YEEEES! Nu jävlar kommer jag äga på det ännu mer ;) Men skivorna var inte vad jag har bestämt men jag skyller på att det var mamma som valde och då blir det dom låtarna hon känner igen (vilket sållar ner en jävla massa låtar) men dom var roliga i alla fall :)
Dom här senate dagarna har jag alltså sjungt singstar och spelat guitarhero 3 som my brother fick i julklapp. Det är askul! Jag spelade en låt så mycket så när jag låg och läste en bok jag fick i juklapp så såg jag strängarna frmaför mig och hörde låten i huvudet så jag satt med fingrarna mot boken och låtsades spela ;)
Men julen blev trots allt lyckad även fast jag trodde att den inte skulle bli det. Fick många bra presenter så jag är hel nöjd :) Och i morgon ska jag på bio med mina söta vänner från eskilstuna, eller det är tänkt så men vi får se eftersom min dator är dum och inte vill reservera några biljetter, och sen på söndag så ska jag med min familj åka till kista köpcentrum för att frossa lite bland mellandagsrean :) Det ska bli kuuul :) Ska se till att köpa mina partyshoes ;)

Nu måste jag se till att bli lite klar om jag vill hinna leka med tjejerna ikväll :)
Byebye all my broes and hoes!

1 dag kvar

I morse kom jag på varför jag inte har känt någon julkänsla. Det är för vi saknar snö! Om man tänker tillbaka så har man alltid haft snö vid jultider. Man har kunnat bygga snölyckta och snögubbe och göra snöänglar och hela kittet, men nu gå det inte för dom senaste åren har det varit nästan helt snöfritt. Det är för att vi förstör vårat klimat. Jag insåg att det var därför vi saknar snö. Det är sjukt att det kan bli så här, pågrund av människans utveckling och teknololgi b la, bil och flyg som är stora faktorer till klimatförändringen. Jag kan säga att jag har inte varit så där jätte haj på att fösöka förhindra klimatförändringarna, men efter allt som vi har undersökt med det här nu på sista tiden får jag fan rysningar!

Men nu är det i alla fall en dag kvar till julafton! Vår kommer bli väldigt skum och ärligt talat så ser jag mer fram emot juldagen än julafton. Juldagen blir mer som julafton än själva julafton. För på juldagen kommer typ hela släkten och äter hos oss för på julafton så kommer vi dela på oss. Det är lite komlicerat för att skriva det nu på blogg så jag skiter i det ;) Och sen på julafton så ska min ena kusin och hennes familj vara med på julklappsutdelningen. Eeeh, det har inte varit så på flera år men nu ska det vara så helt plötsligt? Om någon familj ska vara med så borde alla familjer var med annars är det inte kul. 

Nu ska jag kanske vara lite mer duktig och städa mitt rum. Jag tog en liten paus så det kanske är dags att jag tar upp det igen.

God jul!
/ Johanna


Duktig flicka!

Nu har jag varit ute och huggt en gran tillsammans med min familj och släkt :) Jag kan säga er att det var jävligt jobbigt! Om ni har tvivel, så försök själv att släpa en gran igenom en skog där det är fullt av träd och jobbig terräng. Inte lätt!
Nu så ska jag leta lite jobb och vara duktig :) Har några tipps på G ;)

Puss!
/ Johanna


It's the final countdown!

Nu är det bara några få dagar kvar tills the big finalie! Julafton!  Men jag har faktiskt inte fått någon julkänsla ännu. Jag vet inte vad det beror på.. kanske för att det inte finns någon snö ute, vi firar inte hemma hos oss som vanligt, och det finns en massa andra skit. Men hur ska jag få lite julkänsla då? Jag har ingen aning! Jag vet inte, men jag hoppas bara att jag får det snart.
Jag måste se till att fixa med rim till mina paket också. Jag har bara till ett, det saknas på några... Jag är sämst på det, men det är så mycket roligare att få paket med rim på! Fast inte dom som får det från mig då ;)
Igår var jag i eskilstuna och umgicks med mina söta vänner. Vi färgade håret på Sanna så nu är hos redhead! Det blev jätte fiiiiiint :) Sen så snokade vi lite i alla möjliga skolkataloger, snackade, körde limbo (Sanna vann alla gånger, men jag var nära!) och sen så dansade vi mycket. Haha, kanske inte så vackert då men i alla fall ;)

Nu hinner jag inte så mycket mer för nu ropar mamma att maten är klar :)

Puss på er allihopa!
/ Johanna

!!!!!!!

GAAAAAAAAH FÅR PANIIIIIIIIIIIIIK!!!!


Godmorgon!

Har precis vaknat och det första jag gjorde var att konstatera att halsonten inte har försvunnit :(
Vet inte vad jag ska göra idag, om jag ska till Eskilstuna eller om det skiter sig. Vill helst åka dit. Vill inte vara hemma. Men vi får se hur det blir... Om jag får tag på nån.
Just det! Nu till nästa år så ska jag, Elin, Sanna och Emma börja i ragga. Det är en dans som man ska ha asbra användning för på typ fester och sånt. Det är sånt alla dansar nuförtiden. Så det ska bli kul :D
Nej, nu ska jag försöka få tag i någon och sen kanske titta lite på TV eller på film och äta lite frukost.

Puuuusss! 
/ Johanna

"Orka vara du"

Det är mjölkens slogan. Jag tycker det är helt missledande och att dom borde byta dirket. Men men...

Jag har inte gjort någonting myttigt idag. Eller jo, fixat disken, men annars...nada! Jag skulle egentligen tittat på film nu, men min dator är dum så jag fick inte. Men jag såg en tidigare, Stardust, och den var asbra! Se den säger jag bara!
Men ååå dumma dumma dator som inte vill vara snäll mot mig! Vad ska jag göra nu tills jag blir trött?
Har tråkiiiiiiigt!

/ Johanna

Ååååh!

Yes, kul sätt att börja lovet då. Jag är sjuuuuuuk! :(  Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Måste vila upp mig så jag kan ha lite kul på lovet i alla fall. Jag har ingenting planerat förutom att fira jul, nyår och att gå på bio med mina vänner från eskilstuna. Och så skulle vi leka någon fler gång också. Sen är det stopp i planeringen.
Jag sitter här nu, sjuk och allt och tittar på någon b film som visst gå på bio jst nu eller nått sånt. Fredde kom hem med det igår och jag tänkte att jag skulle ge den en chans. Dåligt val säger jag. Handlar om ryska maffian, sen vet jag inte så mycket mer.
Nej, nu ska jag nog gå och snoka lite vad som finns för bio i veckan. Se i fall våran som vi vill se finns. Annars blir det surt.

Puuuuuuuss!

Ännu en onödig dag

Hade då prov idag. Det gick blä och jag önskar att det provet kunde försvinna tillsammans med jordens undergång.
Efter provet så var engelskan inställd så vi satt och glodde i ungefär en timme. Sen var det matte och då skulle vi skriva en utvärdering, men precis när vi börjar så hör vi hur någon börjar spela dragspel och en annan någon slags banjo sak. Det slutade med att jag, Sanna, Elin, Anna och Emma springer lång dans i hela byggnaden tillsammans med människor från andra klasser. Det var faktiskt lite små kul. Sen så när vi gjort det är det dags för gran dans. Haha, knäpp skola, jag vet men jag och Sanna dansade på för fullt ;) Efter ett tag gav jag upp och gick och gjorde klart min utvärdering, då Elin låter mig veta att en kille har filmat oss hela tiden. Yeeey, det kommer säkert komma fram vid något olämpligt tillfälle. Men det är sånt man får bjuda på.
Sen fick vi julbord i skolan. Inte lika bra som i Lillhaga, men men. På tal om lillhaga, så ska jag och Nathalie gå och kolla på niornas julspel imorgon på lillhaga! Haha, vi kommer stå där som töntar men visst. Det kommer bli bra. Så om det är några andra gamla lillhaga elever som läser det här (inte troligt) så kan ni komma med oss. Kl två börjar det.

Nu tror jag jag ska vara en bra dotter och förbereda maten, som mamma väldigt snällt bad mig göra.

/ Johanna

ful unge!

Haha, jag måste bara säga att mamma är så jävla fuuuuuul!
Vi var inne på
Adlibris.com och letade böcker till mina kusiner, och när vi skulle betala så gick vi till "kassan" och när den sidan kommer upp, så smäller hon upp en hand i ansiktet på¨mig och gormar: "NEJ, VÄNTA LTIE NU!"
Först blir jag alldeles paff, men sen börjar jag asgarva och säga åt henne att hon är ful!
Nu så säger hon att hon det är tur att hon har Gabriella i alla fall, för jag inte är snäll. Så älskad är jag i min familj. Känns bra.

Nej, nu ska jag ta ett littet snack med min mamma om hennes skyldighet som mamma att alltid älska alla sina barn.
/ Johanna

Helgen

Konstigt nog så har jag tappat suget för bloggnig just nu. Jag försöker hålla uppdaterad, men jag hittar bara inte inspirationen.
Men jag ska försöka för mina få trogna läsares skull. Och för min när jag orkar ;)

I fredags så var jag med Lowlow och vi sjöng singstar och snokade i skolkatalogen. Det var kul :) Jag var för en gångs skull rätt bra på singstar, men vi provade på medel och då var jag iiiinte lika bra längre. Jag som tyckte att jag hade blivit så bra :(  Eller ja, bättre.
Sen igår så var jag duktig och bakade lussebullar. Men, vi haed för lite saffran så dom blev inte så goda :( Annars var dom perfeka, men vi får göra en till omgång med mycket saffran.
Sen senare så åkte jag in till södertälje för att möta Angelica och vi fick vänta i 1½ timme på Emma, Natta och Josefin skulle komma med Nykvarns bussen. Så jag och Ange satte oss på ett café och pratde om allt möjligt. Det var mysigt :)
Sen så åkte vi allihopa, och Klara kom också, till Freddes brorsas lägenhet där Fredde med några av sina kompisar redan var.
Vi spelade lite kort, dansade lite och sen kom flera andra ett litet tag innan dom försvann igen. Vi tog taxi hem till Ange ungefär vid kvart i ett eller nått, men då ville inte taxi chaffören ta vårat kort! Dumma dumma!
Idag så har vi bara myst och nu är jag hemma och har plugat till mitt cp Naturkunskaps prov. Kan inte ett jävla piss, men visst.

Nu ska jag låta mamma få kolla lite på internet.

Wish me luck tomorrow!
/ Johanna


For you

Anna ville väldigt gärna att jag skulle lägga ut de andra dikterna också, så då göra jag det :) Snäll som jag är och allt...

xxx ge mig massa sex
Ta på en hästsnopp
Giv Sanna kraft
och en massa snorresaft
Sanna gillar Bjorns hårda tag
Ibland gillar Bjorn vatten
och med det menar jag natten
och dildo är hennes liv!

Snopparnas natt
och en katt
gillar majs (murrisar)
för det är najs
Varför ej giva mig en kattratt
med skattjakt?




Haha, ja så jätte kul har vi på våra lektioner ;)
Nu ska jag sova tror jag.
Bye!

Fredag 14/12

Vill börja med att säga, grattis till Carina somblir 16 idag! Grattis gumman <3

Idag så har vi skrivit dikter i skolan. Det var kul för våra blev lite porriga. Eller inte direkt porriga, men snuskiga ;)
Jag fick Emmas dikter och jag har hennes tillåtelse att lägga ut dom så jag ska göra det ;)
Here it goes! (men jag vill bara lägga in en för den andra är mycket mera sexfrixerad) 

Flickans vintermys
Flickan en slicka pinne på julafton fick
Glad sprang hon rint ett varv (runt en stång)
Mannen som givit flickan denna pinne vart glad och njöt av att den lilla flickan snart skulle ge honom något bra
Upp och nergick flickans huvud
slicke pinnen snart glasyr skulle få
God kräm är det bästa flickan vet
så hon ned med munnen smekte över mannens pinne för att inte missa all smet



Lovely

Jag kan bara säga att den här dagen har varit en av dom bästa på länge! Inget speciellt har hänt, men bara det att det har känts bra. Jag tror det beror på att jag fick sova så länge jag ville :) Men jag vaknade ändå i hyfsad tid och när jag var klar med allt typ så hoppade jag runt i huset och dansade. Helt underbart!

Imorgon å är jag ledig också, då kommer jag få sova lite extra. Också helt underbart :)
Haha i dag på engelskan så tittade vi på Billy Elliot (riktigt bra!) och vi skrattade så klart under en scen, men den var faktiskt rolig.
- Om du vill kan du få se min mus.
- Nej, det behövs inte.

Hahaha!

Det var inte så mycket mer nu.

/ Johanna

Sooooovmorgon :D

Yes people, ni läste rätt. Imorgon kommer jag kunna få ta ut dovmorgon :D
Men det är för jag börjar tio över ett så då kan mamma komma under lunchen ;)
Men i alla fall. Fast jag ska nog inte sova så länge. Måste fixa lite på det sista med samhället. Det är inte mycket kvar! tror jag... Nej det känns rätt bra i alla fall.

Såg ni Ugly Betty idag?! OMG YES! Fan va skönt att dom äntligen satsar, jag höll på få krupp!
Men nu är det DHW som jag ska kolla klart på.
See you later alligator!

/ Johanna

Hahahahahahha!

Två killar ~17 sitter bredvid varandra på tåget.
Kille 1: Men vafan, har du ett rosa band på dig? Är du lite gay eller?
Kille 2 : Men vadå, gillar inte du tuttar eller?
Kille 1: Jo, det är väl klart jag gör.
Kille 2 : Ja, så vafan, stöd Rosa Bandet så tjejerna får behålla sina bröst.


Mohahahha!

Yeeeeees!

Vill bar säga att nu har jag hittat min nyårsklänning! :D Det blir paljettklänningen från ginatricot! Måste bara köpa en bra behå till och stayups sen är jag ready to go! :D
Jippie!!

Puss på er alla där ute!

/Johanna

Leo - världens sötaste barn

Med risk att låta jätte barnslig och töntig så vill jag säga en sak... Kommer ni ihåg det gamla barnpogrammet Sailor Moon? Nu är det så at tjag har i en viss tid velat se dom igen och idag hittade jag dom avsnitten på youtube! :D Yeeey!
Jag vet att dom kanske inte är det bästa men jag får såna minnen från när jag var liten. Allt var så lätt och bra och jag kommer ihåg speciellt en dag när det var sommar och jag tittade på ett avsnitt och sen så gick jag ner till stranden och solade och blev brun och myste med släkten. Det var härlig tider :)
Men jag ska fortsätta titta på dom avsnitten och sen får vi se hur lång tid det tar innan jag tröttnar ;)

Jag skulle ju bakat idag men så blev det inte :( Mamma hade ingen apparat som man behöver till så det sket sig. Det får bli någon gång under veckan istället.
Nu tittar jag på Love actually tillsammans med min lilla syster (som ahr färgat håret! Jag vet inte hur jag ska förklara, men är mellan bland och English-boy-red (;  ) och så är hennes kompis Lisa med också.

Men nu ska jag titta klart på den filmen innan jag kanske hinner med lite Sailor Moon ;)
 
Puss
/ Johanna


Jippie :D

Vaknade precis, och är väldigt öm i ryggen och nacken. Ajajaj :(
Idag så blir det en mysig dag :) Först ska vi baka lite lussebullar (JAG ska göra det, mamma är banlyst från degbakningen men hon får vara med och forma dom om hon vill) sen ska vi till Patrik, Emma och Leo :D Jag saknar dom verkligen, det var jätte länge sedan. Känner mig so sämsta systern/ fastern i hela världen :( Och dum mot Emma också för jag har för typ 2 månader sedan fått lånat två förhxad boxar och inte lämnat tillbaka dom. Och det är hennes älsklingar så hon har vrit lite älngtansfull efter dom. Men så hon ska få dom tillbaka idag. Men jag har fortfarande dåligt samvete...
Jag kanske ska se till att plugga lite idag också... Vara lite extra duktig.. Vi får se vad jag känner för. Jag säger bara en sak. Fan va skönt med lov snart! Längtar, längtar! Julafton och nyår liksom :D Fan va kul!

Igår då.. det blev en film kväll reserverat för en person only, moi. Mamma pratade i telefon hela kvällen med min morbror om en massa problem.
Åååh, såg precis nya MQ reklamen med Agnes och Måns och dom är så vackra tillsammans :) Synd bara att man inte märker av Agnes så mycket för hon är så jävla duktig och synd att Måns har sparat ut sitt hår så mycket. Han ska ha kortare, då är han mycket snyggare.

Nej, ska glo lite på SNL nu innan mamma kommer hem igen och vi börjar bakningen :)
/ Johanna


Lat kväll

Vi skulle egentligen till Mariefred idag, men Sarah har inte ringt och sagt om det ska bli nåot eller inte, så jag laddar för en riktigt jävla lat kväll. Jag tror jag blir själv hemma också och det skulle var mycket skönare.
Får se vad som händer...
Marie vann då i går :) Skönt för jag tyckte hon var mycket bättre igår än vad Amanda var och hon sjöng vinnarlåten mycket bättre också. Men jag var nära till tårar när Marie berättade att hon skulle sjunga Celiné Dions All by myself. En av de bästa låtarna jag vet! Hon förtjänade verkligen att vinna, jag menar hon har gått från Big brother fucker till Idol vinnare liksom. Det är jävligt stort att förändras så mycket.

Idag då så hade vi öppet hus i skolan så jag fick ingen sovmorgon :( En av andledningarna till att jag inte orkar göra något just nu, men det var kul. Vi gjorde massa ordlekar och charader. Haha, Sanna som en wild tiger och jag som fisk i ett vattenfall ;D Haha, det var kul :)
Men vi slutade typ 12 så vi kollade runt vad andra gjorde och spandade in massa killar ;) Det fanns verkligen några guldkorn och det gjorde mig lycklig :)
Sen skulle vi äta på stan men det tog oss en timme innan vi bestämde oss för vad och vart vi skulle äta. Sen när jag skulle ta tre tåget hem kom jag på, när jag var på perongen, att det var helg och då går tåget bara jämna tider. Så jag fick gå tillbaka till de andra och vi gick runt lite i affärer innan vi skiljdes åt.
Jag är har bara en present kvar nu så det känns skönt, förutom att jag måste komma på en ny för första valet sket sig.

Men,  nu ska jag snoka lite innan jag ska försöka övertala mamma låta mighyra film :)
Puss!
/ Johanna

Idol final

I kväll är det Idol final, och den ska jag glutta på tillsammans med Lowlow, my babe <3
Sen vet jag inte vad som händer, man jag tror att det blir en lugn kväll, kanske några fler kommer att vara med, kanske blir det fredag hela veckan, jag vet inte.  Men det kommer bli mys i alla fall :) Har varit på ICA Maxi i eskilstuna och köpt typ ett kilo godis. Haha, men ta det lungt för jag hade inte tänkt att äta allt idag och inte själv heller ;) Och sen var det special pris, ett kilo för 30 kr! Jag payade 25 så jag var nära ;) Men det kommer bli svullning. I alla fall för min del ;) 

Nu så måste jag packa lite för jag ska sova där också och sen så ska jag upp tidigt på morgonen för jag måste tyvärr till skolan. Japp, på en lördag. Men det är för att vi har öppet hus och vi får sluta en dag tidigare så vårat lov blir den 18:e i stället för 19:e :) Och vi komme rbara vara där i kanske två timmar och då ska vi leka charader och bussen är full på engelska :) Så det kommer kanske bli lite kul i alla fall. 
 
Nej, oj vad jag försvann in i mitt skrivande. Nu måste jag verkligen packa.
Glöm inte Idol ikväll!
/ Johanna

Marie eller Amanda?
Vi får se efter ikväll... dam dam daaaaaam

image31image32

Stephen Lynch

Haha, ni som inte har hört honom har verkligen missat något! Så jävla skön!!!
Jag sitter och skrattar för mig själv just nu medan några IB-elever sitter och försöker plugga. Jag har hörlurar så ingen hör vad jag skrattar åt och så fort jag skrattar tittar det på mig som om jag är dum i huvudet ;D
Men det är sånt man får bjuda på, och jag tänker inte hålla inne på det här när det är så jävla kul!
Kolla in själva!
Han är så rolig att han knappt själv kan hålla sig!

Love to you Stephen <3 
 
Nu ksa jag fortsätta med samhällen. Och jag börjar nästan bli klar, det är några små saker som måste göras och vi måste som grupp besätmma hur vi ska presenterar det här också men annars är vi typ klara :)

/ Johanna

6/12

Haha, ja dagen började med en rolig naturkunskapslektion. Och nu är det så att NK inte är mitt starka ämne men  det var kul i alla fall då Bertil (läraren) började omedvetet snacka porr ;D Haha, eller så är det väl så igen att det bara är vi som relaterar allt till porr?
Sen så senare på dagen så bestämde vi oss för att spela in en film någon gång under lovet. Så om ni har tur så kommer den snart ;) Och jag tror den kommer bli jävligt bra!
Efter skolan skulle jag åka och handla mina skor från skopunkten, men icke sa nicke. Fanns bara i stl 41.
Nu när jag har kommit hem så började jag plugga Geografi och efter maten så blir det bara samhäll för min del. Jag vet att jag har snackat mycket om samhäll, men det är det som är viktigast. Och sen så har jag ärligt talat inte fått så mycket gjort de senaste dagarna fast jag har försökt.

Men men, nu ska jag kila.
Have fun bitches!
/ Johanna

Onsdag 5/12

Jag tycker jag har varit jätte duktig dom här senaste dagarna. Jag har fixat med ännu en julklapp i går, jag har varit och stöpt ljus hos morfar med släkten och nu igår och idag så har två av mina kusiner haft evangemang som jag har gått och sett på. Jag tycker jag är jätte snäll :)
I morgon ska jag köpa ett par svarta stövlar (äntligen!) Om dom nu finns i min stl annars blir jag lack.
Sen så måste jag plugga samhäll, för det är rät mycket.
Jag funderar på att försöka klippa mig själv också.. jag behöver det verkligen och jag tror inte någon frisör har tid. Men jag måste tänka ett litet tag till.
Idag då så har inget speciellt hänt förutom att en sak har löst sig. Och det blev till det bra. Eller det beror på hur man definerar bra, men det känns bra. Jag fick också chans att säga vad jag tyckte och tänkte och nästa får jag chans till det igen.
Men sen på engelskan... jag vet inte vad det är med mig och Anna för varje engelska lektion så börjar vi fula oss. Jag vet inte om det beror på att vi har samma tråkiga humor eller bara det att vi gillar att överdriva saker så mycket att det blir tråkigt. Men vi fular oss i alla fall hela tiden. Förra veckan var det drama mellan ett par som hade något att göra med död hund, och denna vecka blev det en mördare till granne som också dödat sin hund och hans ex-fru gillade det...eeeh? Haha, men det är lite småkul ;)

Jag tror jag ska klippa mig själv nu, jag ska se om jag fortfaradne har mod när jag står med sax i handen framför spegeln. Måste i sånna fall hinna med innan Myggan!
Just det, en sak till! Vi har äntligen fått våran skolkatalog :D! Det fanns definitivt några guldkorn ;)

/ Johanna


Skolan

Ja nu sitter jag här igen på min vanliga gamla plats i skolan. Utanför mitt skåp ;) Jag kan ju som sagt inte ta sovmorgon, inte ens idag då min mamma har tagit dan ledig. Men hon hade ett möte nu på morgonen så hon kunde inte skjusa mig. Bajs.
Jag har precis gjort min engelska så jag ska försöka fixa lite med samhäll. Det är väldigt jobbigt, men det är sånt man får ta.
Jag ska också se om det inte finns några roliga youtube klipp och sen ska jag kanske rätta min engelska. Få se hur duktig jag känner mig.


Only a few hours left....

Gymnastikavslutning

Jag har varit och tittat på när min lilla kusin hade gymnastikavslutning. Hon var faktiskt förvånadsvärt duktig. Jag blev jätte stolt, men hon var lite dum som inte ville pussa på mig :( Men jag lyckades stjäla några :)
Sitter och tittar på Ugly Betty just nu, fast jag har inte varit så jätte inne i vad som har hänt. Måste skärpa mig.
Har fixat med ännu en julklapp idag. Skulle fixat med en till men det sket sig. Så nu är det bara Mathias kvar.
Och möjligtvis Leo, men det skulle vi kanske fixa som familj så annars är jag klar. Bara Mathias kvar som sagt :) Och n liten sak till till mamma.
Fast jag måste få med mig någon av mina andra syskon, för annars har jag köpt nästan alla klappar själv. Det är inte så mycket för gemensam present. 
Träffade Tobias idag också. Det var mycket, mycket mysigt :) Har faktiskt saknat honom och vi ska vara någon dag efter jul. Nyår kanske :) Han var väldigt söt :)
Men men nu måste jag kila, ifall jag vill få något gjort. 
Bye bye! 
/ Johanna 


Blä på regn!

Jag haaaaaatar regn och allt blött som hör till! Mina skor är helt sönder också så det kändes som om jag gick i en sjö. Men jag har hittat ett par fina stövlar på skopunkten men dom fanns bara i stolek 41. Nitlott.
Jag tittar på Jery springer just nu och dom är inte kloka i huvudet. Bara fejk. Om det inte är det så tycker jag väldigt synd om dom människorna att dom verkligen är så här patetiska.
Och jag har lite läxor att göra också så jag får se till att försöka hitta inspirationen. Men jag slutar om ungefär två veckor så det känns bra :) Men har fortfarande inte fixat alla julklappar, men jag tror att jag får tid för det imorgon :)
Slutar tidigt så då borde jag hinna. Men vi får se.

Jag hade inte så mycket annat roligt att säga. Faktiskt.
Så..... bye!

/ Johanna


Sötnosar

Haha, nu sitter alla tjejer här och beställer Kent biljetter för fullt. Haha, alla kom med sina datorer så chansen att få biljetter är större. Och nu fick dom precis meddelande att alla fått sina biljetter. Haha, ni är för söta ;D

Moulin Rouge

Åååååh! Jag älskar verkligen Moulin Rouge! Det är den bästa filmen ever! Eller i alla fall bland de bästa.
Älskar verkligen den filmen! Lika bra varje gång.  Ewan McGregor är så snygg också! Och han blir mycket snyggare eftersom han kan sjuga och allt sånt! Gud! Jag säger bara; Rawr!


image30
Ewan McGregor och Nicole Kidman

Slut på helgen

Igår då så var jag hemma hos Angelica och myste med henne och Josefin. Det var väldigt mysigt och vi somnade inte förrän fem. Eller i alla fall jag och Josse för Ange pallade inte längre än halv fem. Sötnos :) Men vi myste och pratade om våra liv.
Sen hade jag en av de värsta nätterna på länge! Jag fick inget täcke för det snodde Ange och Josse. Dom putade med röven också så jävla mycket at jag fick ligga som ett cp intryckt mot väggen och ja, jag känner hur jag har ont i nacken nu. Men som tur är så låter jag inte det påverka mitt humör så mycket ;)

Jag har typ fått ett jobb också. Det är najs.
Det ända jag behövde göra liksom var att gå på ljusstöpning tillsammans med släkten och så hade jag fått ett jobb erbjudande.
Jag ska i såna fall ta hand om en 10- åring kille som sitter i rullstol. Men han är inte förståndshandikappad eller nått, utan han är bara förlamad från midjan och ner. Men då ska jag typ bara se till att han har något att göra i några timmar på helgerna och allt vi gör betalar föräldrarna.
Och han är antagligen jätte framåt och rolig så han är itne inåtdrgen eller nått sånt, så det är najs :) Men det är inte säkert ännu för jag måste träffa honom och se hur vi klickar och kolla med föräldrarna om vilket ansvar det är. Så det är lite kvar att göra innan det är säkert. Men sen får ju jag bestämma tider och allt sånt så det är lungt.
Jag ser faktiskt riktigt framemot att träffa honom.

Nästa fredag ska bli en riktig Idol kväll med lowlow i alla fall. Sen får vi se om det blir några fler. Men det ska i alla fall var ajag och Lowlow och jag kommer var jätte beslut ångert för vem jag ska heja på. Jag menar, jag har alltid älskat Amanda. Och nu på dom senare gångerna har hon varit väldigt bra. Men sen så har vi Marie, och jag säger bara jävlar vilken röst hon har! Och hon verkar vara go också! Så jag vet inte. Man kan ju inte säga nej och helt vända bort från den första kärleken liksom ;)

Men nu ska jag titta på Moulin Rouge :D en av världens bästa filmer!
Och Lowlow som inte tittat på den, och alla andra som inte gjort det heller, GÖR DET PRONTO! Annars förtjänar ni en smäll ;)
Bye bye!
/ Johanna


Hemma hos Angelica

Jut sitter jag och Alle själva och väntar på att Ange ska komma tillbaka till oss. Hon sprang nämligen ifrån hos. Jag berättar meer snart för nu kom hon och Josse :)

Ljusstöpning

Idag ska vi som sagt till Morfar och stöpa ljus. Det ska bli lite mysigt för mina lilla kusin, Sanna, som har flyttat till hudigsval ska komma idag också :) Och sen så kommer det bli många fler än bara släkten. Eller, nja inte många fler, men det kommer kännas så för Mathias ska ta med sin flickvän och Gabriella ska ta med sig en kompis. Själv, så blir jag ensam...heöt ensam i hela världen... haha ;)
Men jag ska sova hos ange sen i alla fall så det är lungt ;) Undra vad vi ska hitta på för busigt.. den som väntar får se...
Ååh, jag vill bar att klockan ska bli fem över halv så RSSN kan börja igen. Jag är ärligt talat kär i Dilana! Jag tycker hon är så jävla cool så jag smäller av! Jag önskar jag kunde sjunga så... Men, är man tondöv så är man ;)
Måste duscha, packa och kolla vad jag ska ha på mig också. Och allt innan halv fyra. Kanske tidigare. Men det fixar jag i ett smack! Så jag oroar mig inte alls.
Jag måste kolla upp några bilder till samhällskunskapen också. Oj, vad mycket jag behövde göra nu under helgen. Men men det är sånt man får ta om man vill ligga på topp ;)
Haha, ja tycker seiröst att jag kommer med asroliga kommentarer men jag vet innerst inne att ingen annan tycker det, så jobbigt läge att ni har fortsatt läst så här långt!

Byebye! Snart är det Rockstar :D!
/ Johanna, the world's most funniest woman alive!

Home again

Kvällen blev väldigt mysig, då jag först var med mina söta vänner i eskilstuna och sedan kom till nykvarn igen för att umgås lite med bajskorven Lowlow.
Vi började som sagt kvälllen med att färga Annas hår, men vi fick färga i flera omgångar fast resultatet blev bra :) Lite ovant och det kommer det säkert vara några gånger, men sen kommer hon växa in i det och då blir det bra :)
Sanna färgade också håret till "english boy" färg, fast det blev inte riktigt som vi föreställt oss, utan resultat blev bara lite mörkare blond. Det blev också fint :)
Emma och Elin agerade som frisörer medan jag agerade som fotograf. Fast de flesta bilderna blev på mig... undra hur det kunde komma sig... Sannas pojkvä, Björn, däremot var ingenting, bara där som sällskap och stöd :)
Jag skulle egentligen bli klippt utav Emma, fast det sket sig och vi skulle ta det vi något bättre tillfälle. Vi åt pizza och en massa godis så jag har blivit lite småfet, men jag hoppas ni kan älska mig i alla fall (A)
Sen så snackade vi en massa skit och svaller och dansade cha cha dansen också :) hur vi alla lyckades vet jag inte! ;)
Åter i nykvarn då så kom jag till lowlow och vi tittade på stekarn! (<3!) Han är så jävla skön, mne jag tänker inte upprepa mig i det så jag fortsätter.... Sedan satt vi också mest och svallrade och myste så hela dagen blev en mysdag :) Myyyyyyysiiigt!
I morgon så ska jag till Morfar och Monica och stöpa ljus och sen ska jag umgås med Angelica och vi får se vad vi hittar på :) Något mysigt säkert :) Det är lite synd för jag är egentligen värsta taggad för fest eftersom vi pratade massa fest minnen under veckan, jag och några av tjejerna iklassen och då blev man värsta sugen.
Men nästa helg kanskse någon?

Måste bara tillgäga, att jag hörde att Andreas åkte ut och det var verkligen på tiden! Gubben har varit kvar alldeles för länge!  Det är redan skam och fy och blä att Daniel åkte förra veckan, men det är nästan värre att han åkte ut före Andreas! Unbelieve-boll ;)

Nej, nu är klockan rätt mycket så jag ska ta och susa nu :)
Tack alla tjejer för en mysig dag!
God night everybody!
/Johanna