Old stuff

Okej, tidigare idag när jag var i eskilstuna hos Ema så skrev jag ett inlägg. Men eftersom hennes dator är sämst i världen så gick det inte att publiceras. Så jag ska köra i korta drag vad jag skrev.

Jag åkte till e-tuna för att träna på vår dans men det var bara jag, Ema och Sanna the Pornstar inte alla som jag trott. Det gick väl helt okej och vi är nog relativt klara. Det hade kunnat gått bättre om inte Ema hade varit så sliten efter en vild natt då hon kört stenhårt med Zzzzzzebbe. Eller det är vad Sanna pornon och Bjorn hävdar. Och jag tror dom! Eller, det skulle inte förvåna mig om det stämde ;)
Sen skrev jag lite tråkiga kommentarer för jag hade tråkigt eftersom Emma var så jävla sliten och vi tog det lungt.

Nu till detta inlägg...

Efter vi insett att kvällen inte skulle bli som vi tänkt åkte jag hem och här har jag varit sen dess. Haft det något tråkigt. Eller i alla fall tills för en liten stund sedan då Lowlow uppfyllde kvällen med ett mysigt telefonsamtal. Haha <3

Ska nu fortsätta se på Kung Pow - enter the fist. Haha den är jävligt ful så den blir rolig!

image90

Puss
/ Johanna

Tony Rickardsson

Okej, nu vet jag inte vem som borde vinna längre! Tony är fan het och jääääävligt duktig! Den här showdansen så var han så jävla cool så jag tror jag dör!

image89

Tina Nordström

Denna kvinna är jag lite småkär i ända sedan jag först såg henne i programet. Hon var så jävla duktig och hon ska vinna!

image88

Gårdagen

Okej, gårdagen då..

Vi (jag, Sarah och Lowlow) började hemma hos mig med förkrök då vi drack vin och min käre bäste bror bjöd på tequila shotar. När vi satt på bussen var vi redan på g och taggade as hell. Sen kommer vi fram, först av alla (!) och fortsätter tagga varandra. Sen kommer det folk och man börjar socialisera sig och allt var bra.

Kvällen var helt okej, enligt mig. Var kul att någon tog tag i att ha lokalfest i Södertälje liksom men det var lite trångt och ja. Jag vet ärligt talat inte hur det hade kunat blivit bättre för det var bra men det var väl bara för jag vet inte vad jag gjorde under kvällen. Haha.

Aja, jag vet inte vad mer jag ska berätta... Jag skulle haft flera st sovandes hemma hos mig men det slutad med att ingen gjorde det. Haha, well well...

Nu ska jag ta lite godis från min käre bror (A).
Puss
/ Johanna

Förkrök!

Nu sitter jag och Sarah i mitt badrum medan Lowlow duschar samtidigt som vi förkrökar. Vi har fin fin grejer och när vi kommer ikväll så drar festen igång ;) Haha, nej men vi har alla höga förväntningar på festen så vi hoppas att det bli till det bättre.

Aja, nu ska vi dansa lite till Here In you arms. Få upp stämningen lite!

Puss och kram!
/ Johanna

Love at first sight <3

Alltså, denna kvinna, Lisa Lamanelli, såg jag igår på Jay Leno och jag blev kär i henne dirket! Vilken jävla skön kvinna! Tyvärr kunde man inte göra så jag kan lägga in videon på bloggen för det stod något konstigt men men så ni får länken här i alla fall!

Love it!

/ Johanna

image87

Godmorgon!

Idag är det en ny dag med nya händelser! Carpe Diem liksom!

Jag har fortfarande inte hittat något att ha på mig ikväll, så jag känner en liten småpanik! Men jag ska snart gå och leta ännu en gång och sen göra lite småsaker innan jag måste titta efter mat som jag ska laga. Jag är nämligen själv hemma och då blir det bara jag som får njuta av mina master kunskaper!
Mohahahhahahaha!

Well well... ska börja göra lite nytta som.. äta frukost kanske?
Puss!
/ Johanna

!!!

DÖ DITT ÄCKEL, DÖÖÖ!!!
DU FÖRSTÖR MITT LIV!!

Jajaja

Nu var det faktiskt ett litet tag sedan jag skrev blogg, men jag har inte direkt haft något att skriva om så då var det lika bra att låta bli va? Eller nu när jag tänker efter så skrev jag ju faktiskt igår morse! Haha, oj lite vimsig.

Idag så vaknade jag tidigt och har inte gjort något speciellt förutom att planera för morgon dagen och pratat med my girlfriend Mathilda. Saknar henne <3 Vi ska leka nu i veckan :)
Och jag märker att lovet snart är slut och jag har inte gjort något alls som jag har planerat typ. Har inte orkat. Det ända jag planerat som gick i stöpet var att åka till sthlm. Det var jätte mysigt och träffade mina vänner utom the Pornstar :( Dumma barn som inte följde med! Men i alla fall så kom jag hem därifrån extremt mycket fattigare utan att köpt något jag hade planerat så det är liiiiite skumt... Haha.

I morgon är det planerat att några av mina vänner ska komma förbi innan vi drar vidare på fler äventyr, men jag vet inte hur det blir med det.. Vi får se om de orkar..
Nu ska jag i alla fall byta dator innan och kolla läget där innan jag kollar efter partyoutfits i min garderob. Kan ta ett tag!

Puss!
/ Johanna

      


La Stockholm

Idag bär det av mot vår kära huvudstad för serious shopping. Ska leta efter skor och ltie party outfits. Kanske ett par byxor jag har tittat efter ett tag... vi får se vad som händer!

Nu måste jag fixa mig i ordnig!

/ Johanna

I survived!

Ja, jag överlevde faktiskt vandringen mot Nykvarn. Jag gick i ungefär 20 minuter och då hade jag kommit halvvägs, men Sofia kom och hämtade mig för dom tyckte att jag var knäpp (A). Mamma blev inte heller så glad, men inte så sur som jag trodde så det var bra. När hon kom och hämtade mig på kvällen sa hon bara att jag var knäpp :)

Kvällen igår var väl sisådär.. Hade varit roligare om min plan hade gått i stöpet mem den sket sig rätt rejält... Vi sjöng singstar och jag måste säga att mitt lag ägde hela tiden! Vi var så jävla coola och bäst men det är bara att förvänta sig det när jag är med i laget ;) Men jag skrattade jävligt mycket igår, och det är nog mest tack vare Belle och hans humor! Haha, sorry Lowlow men det var kul! ;) Hihi <3

Idag så ska jag till mina kusiner och äta våfflor :) Ska bli mysigt! Fan, när jag tänker efter så känns det som att jag har asmycket att göra nu under lovet! Idag till mina kusiner, imorgon ska min bror+ familj komma samtidigt som jag måste in till södertälje för att fixa med en massa saker. På tisdag ska jag till sthlm och jaa... Fan jag kommer vara helt slut efter lovet! Hoppas jag ;) Haha, det ända stora måstet jag har är Engelska Book Report, men det är jag nästan klar med så det är lungt.

Aja, we'll see how everything goes!

Saker att göra under lovet:

*Hem till kusinerna
*Få besök av bror med familj
*Åka till la capitale Stockholm
*Åka till Eskilstuna
*Festa festa festa!
*Book Report

/ Johanna


I might die!

Okej, nu skaj ag göra något jag aldrig gjort föruit men jag har så jäääävla tråkligt så jag måste göra det. Jag ska till Nykvarn!!!!! Det kommer typ ta en timme, men va fan! Fattar ni hur jävla tråkigt jag har?! Men jag har bestämt att jag ska supa skallen av mig (ehrm, lycka till med tiny winy sprit). Men fan jag ska göra det! Är asnervös men har pumpat mp3 med batteri så nu bär det av!

Wish me luck!
/ Johanna

Boring life!

Yes, det märks verkligen att det är lov. Jag har jävligt tråkigt samtidigt som jag känner att jag måste göra något! Men det känns även som om ingenting händer idag. Helst av allt skulle jag bara vilja festa stenhårt tillsammans med någon snygg jävla främlig som jag aldrig mer kommer att träffa! Det skulle vara wonderful! 

Funderar på att ringa Lowlow och se vad hon har för sig och kanske, om ingenting händer, få henne att komma hit och spela guitarhero. Känner inte för att göra så mycket om det inte blir världens röj någonstans. Eller så är det så att jag verkligen vill göra något men jag vet inte vad. Bara vad som. Jag vet inte, min hjärna fattar ingenting...

Glad Påsk!

image83

Vaknade i morse och började med att titta på två avsnitt av GTO! Haha, det är så jäva bra! Skrattade som faaan hela kvällen igår! Precis min humor! Love it!
Efter det gick jag upp och mamma insisterade på att jag, precis som varje år, går och letar efter mitt påskägg för att se om påsktuppen (fråga mig inte varför hon säger tuppen, har något att göra med "strider mot logikens alla lagar att en hare kan lägga ägg" för att citera Rebecca).

Men i alla fall jag går och letar och i år fanns det på det mesta ovanligaste ställerna. Hatar att leta påskägg. Till min stora förvåning (och förtjusning) så har mamma dumpat de små påskäggen och köpt nya stora och i de fanns det 500 spänn! Jag visste inte om jag skulle börja gräla på henne för att ge oss 500 spänn eller om jag skulle gå fram och pussa henne över hela ansiktet. Asså, 500 spänn är jävligt mycket enligt mig och speciellt eftersom hon är ensamstående också så jag har liiite skuldkänslor över att ta emot dom. Men mamma säger bara: jaaa, jag vet inte vad det tog åt den där tuppen i år..
Hon är bara bäst den där kvinnan!

För ett tag sedan fick jag höra från Lowlow att det inte blir någon kryssning och att det hade de bestämt för ett tag sedan. Jag fattade nada för jag trodde att det skulle bli av. Men jag borde ha fattat det då de inte pratat så mycket om det. Jag trodde bara att de var spända och gick och räknade mer typ :P Haha, aja det gör inte så mycket för nu har vi nya planer som kommer vara asbra! Fast det kommer kännas...

Men nu ska jag kanske gå och duscha. Vorde väl läge för det snat. Efter det kanske jag kan göra den lista på vad jag har för planer under lovet... får se på vilket humör jag är på...

Puusss!
/ Johanna


Första dagen på lovet

.. och jag ska inte göra ett jävla skit!
Men det lider jag inte ett dugg av för det har jag själv bestämt just nu. Kom precis hem från Patrik, Emma och Leo och jag orkar inte göra något, känner mig inte pepp för fem öre. Ska titta på anime, GTO och någon annan sjuk serie som Rebecca hade. Ska bli kul :) Min humor i alla fall ;)

Jag har kommit frma till att jag verklgien älskar Rebecca! Hon är fan det bästa som hänt Mathias på länge! Hon är bara helt jävla skön och alltid glad och skrattar mycket. Och för det mesta brukar det vara samma saker som jag skrattar åt ;) Sen är hon så jävla snäll och ser till att skjusa oss lite här och var ibland :) Gull unge är vad hon är!

/ Johanna 

Loooooooooov!

Första dagen på lovet och det känns underbart! Sov mycket längre än jag trodde men det är väl bara positivt?
 Fick ingen chans igår att säga grattis till världens sötaste och underbaraste barn, nämligen Leo :D <3 Vi ska fira honom idag för igår hade han ett eget kalas med sina vänner. Undrar bara hur många som var där eftersom han fyllde ett år och inte går på dagis så hur många kan ha kommit liksom ;)

image82


Igår då..
Skolan var helt okej, speciellt sista lektionen! Älskar vår klass när det är tävlingsdags! Vårat lag var bäst och VANN! Yes! Men det var ingen överraskning dirket ;) Haha! Bea gjorde ett bra jobb som domare, hon kan få vara det fler gånger. Jag, tävlingsmänniska som jag är, hade då som sagt bästa laget för de var lika tävlingsinriktade som jag så det var ju liksom Dream Team, vilket också var vårat lagnamn! (jag kom på det. Måste ju föra namnet vidare från Lillhaga (; )  Men det var jämt fast vi vann. Precis som i rugbyn. Mitt lag vinner jämt! ;) Hihi

Efter skolan färgade vi håret på Anna Banana. Återigen satt jag där med en "nål" och försökte lirka ur hår från en hetta. Det gick snabbare den här gången däremot för efter ett tag hjälpte Ema mig så det gick dubbelt så snabbt! Resultatet blev bra i alla fall och i sommar blir håret tillsammans med en solbränd kropp ett smoking hot resultat ;) Vi bakade kladdkaka medan vi väntade på att håret skulle torka och sen åt vi med god aptit och snackade en massa skit. Bokstavligt talat ;) Om allt och ingenting.
Mysigt var det i alla fall. Mindre mysigt att upptäcka att mitt tåg inte går vid nio och jag får sitta och vänta i en timme på tågstationen. Men jag orkade inte gå tillbaka till Anna och jag hade med mig en bok så det var lungt.

Oj, det här blev väldigt långt inlägg, men men vad ska man göra liksom? Nu är det lov och det sk bli bra! Fast ärligt talat så längtar jag till helgerna efter lovet för då ska det bli röj om Ema och Sanna - Gurkan tar ut tummen ut sina arslen ;) Haha, mitt nya favorit uttryck!

Puss på er!
/ Johanna

Update coming...

Jag vill bara säga; fy fan va skönt med lov!!!! Äntligen! Efter lovet är det bara 27 skoldagar kvar tills sommarlov! Det är ju ingenting! Längtar!!!

Berättar mer tomorrow för nu ska jag titta på anime tills jag somnar ;)

/ Johanna

P.S. Blogg cpar sig!! Får paink! D.S.

PPS. Det här skrev jag i går kväll så ni fattar varför det inte stämmer ihop. DS


Yes!

Jag fick sovmorgon idag! Mamma är bäst!

Sitter just nu och lyssnar på NRJ morgon med KNAPPEN och Hakim. Haha, dom är fan rätt bra! De sitter just nu i bara kalsonger för att hedra en kille Alex som, hör och häpna, inte får äta lunch i skolan för han har häng!

Vad har hänt med världen? Eller är det bara Sverige? Jag vet inte men jag får panik på hur detta kommer sluta...
Men men.. Jag sitter i alla fall i mitt rum för första gången så här på morgonen och fixar mig, men det har jag inte kunnat för det har varit för mörkt på morgonen, men nu när det börjar bli vår (ja, det gör det faktiskt även fast det är snö ute!) så är det ljust ute och då kan jag njuta av mitt vackra rum! :D Jippiii!

Men nu ska jag borsta tänderna och hoppas att jag inte skrämmer slag på rörmokaren som är här ;) Fast det borde inte vara några problem eftersom han är i ett annat badrum! Haha!

Byeee!
/ Johanna

hmmm hm hmmm, hmm hmmmm hmmmmmmmm!

Om ni inte fattade så var det ett nynnande. Haha, vackert va? ;)

Idag hade jag tänkt att spela lite guitarhero... och rätta Anna Bananas debattartikel. Fast det blir snarare berömma och ge positiva kommentarer ;) Hihi hon är en duktig flicka :)

Jag har liiite tråkigt just nu för jag känner att jag inte vill ta tummen ur arslet ännu :P Vill bara ha kul! Och då räknas inte skolan in! Som tur är är det bara imorgon kvar och sen är det loooooov! :) Yees!

Men nu sätter mamma mig i arbete så tummen blir tvungen att åka ut!

/ Johanna

P.S. Min skola är med i MTVs reklam tillsammans med Shire! Haha, tänkte bara uppdatera er på det!
D.S

School once again

Nu sitter jag här och som vanligt hade jag väldigt många planer innan jag kom fram. Och som vanligt var dom planerna att plugga. Men som vanligt så blir det inte så.
Denna gång ersätts pluggandet av Family Guy tittande. Är på sista avsnittet och har redan tittat på halva så det är inte så mycket onödig tidsersättnig. Fast i och för sig så ska jag fortsätta på mitt CV efter jag tittat klart...
Okej, vi säger så här: Pluggandet blir bojkottat idag!

Haha, har börjat köra asmycket med bojkotta nu för tiden! Men det är ett jävligt bra ord så, why not?
Nu har jag slut på idéer att skirva om men jag vill som sagt inte bli klar riktigt ännu så jag fortsätter skriva om allt och ingenting så som jag är känd för ;)

Igår tex, hade vi det asroligt på idrotten. Mitt lag ägde Rugby och fast jag är sjuk så kunde jag inte låta de andra vinna så jag körde nog lite för hårt med mig själv. Det roliga var att vi som körde tillsammans igår var dom som skulle ta det lite mer lugnt, och andra skulle köra hårdare men det blev tvärtom och vi som körde var tjejer som på något mysteriskt sätt blev till fullvuxna män! Haha, fan då var vår klass helt jävla wonderful och jag tror alla ville köra rugby snart igen.

Nu kom en snygging och står här. Raawr! Kan inte glutta så jävla mycket men liiiite kanske ;)

Hihi, nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. Ska bli kul...

/ Johanna

Men ååååååh!

Det är konsigt. Denna vecka har vi inget framför oss i skolan men ändå känns det som jag är efter i allt! Fast jag pratar inte om skolan utan allt annat i livet. Jag har inget sommarjobb, eller ens ett fullständigt CV och tiden börjar rinna ut.
Och mamma vill aldrig hjälpa mig med CVt så det känns som att jag bara skriver om allt och ingenting som med bloggen... Fast CV är faktiskt viktigare ;) hihi

Men men... det går inte så jävla bra nu heller så jag får väl antingen fixa det imorgon under sovmorgonen eller någon annan gång. Jag har tappat bort ett referenspapper från skopunkten och det är ju jävligt nödvändigt nu när man söker jobb för det blir ju att man söker till butiker eller nått sånt, och då skulle den referensen vara bra för de ser att man funkar i butiker. Oj, haha vet inte om ens jag fattar det här! ;)

Oj, nu märker jag att jag inte kommer få så jävla mycket gjort eftersom Mathias och hans kompis Rick placerade sig frmaför tvn för att titta på en film som Mathias fixat för någon dag sedan, Hot Rod eller nått sånt skit..
Vi lär väl höras imorgon!

image81


Puss!
/ Johanna

Love in my heart <3

Haha, you just gotta love him!


Men jobbigt!

Jag fattar ingenting! Var precis inne på bdb och märkte att de har gjort om. Jaha, tänkte jag men sen när jag loggade iin så blev jag helt förvirrad! Man ser ju inte var de nya bilderna är upplagda eller nått! Man såg inte ens bilderna eller ens framsida! Det känns liiiite jobbigt.

Aja, men kom hem från dansen för ungefär en timme sen och jag har pluggat franska. Det är rätt svårt men det går väl... Ska snart duscha och sova. Är väl dags för det snart. Klockan börjar bli mycket...

Bye all of ya'll outthere!
/ Johanna


40+arns era!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Wit I'm not finished! HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHAHAHHHA!
Okey, now I'm finished.

Okej, nu ska jag berätta vad som är så jävla kul. Det så att jag ligger och vilar lite i min säng, har haft på snozee i ungefär en timme eller så, när jag plötsligt hör mamma sätta på radion och musik kommer på på jättehög musik. Jag hör även mamma börja skrika över att hon inte vet hur hon sänker för det finns för många fjärrkontroller och det funkar inte.
Då hör jag mammas kompis Ninni som kommer och hjälper henne och mamma skrattar idiotiskt för hon är så oteknisk och det gör även jag inne i mitt rum.

Men nu kommer det bästa! Innan de börjar med sin verkliga mening, kommer mamma in och kollar så jag är vaken innan hon går ut igen drar igång Charlotte Perellis vinnar låt Hero, som jag gissar Ninni fixat på nått sätt, och sen hör jag båda två sjunga för kung och foster land! Samtidigt hör jag hur båda två under låtens gång försöker lista ut låtens text.

Det låter så jävla gräsligt att jag måste gå ut och se hur det går. Men till min förvåning är dom inte inne i rummet, utan de har öppnat ytterdörren och står utanför på altanen och hoppar och skriker för kung och foter land och tycker dom är ascoola och bra!
Jag höll bokstavligt talat på att ! Jag fick luta mig mot dörrkarmen för jag skrattade så mycket! Om ni inte tycker det här är kul, så har ni inte sett två 40+ stå och dansa/ hoppa och skrika till Perelli!

HAHAHAHAHHAHA, nu har de börjat med Linda Bengtzings låt! Måste nästan filma det här! HAHAHAHAAHA!

/ Johanna

"Men vi skiter i de'!!"

Glöm förra inlägget (eller till största del).
Det blir inge sthlm ikväll för en massa möjliga anledningar. Men men.. hur kul det än skulle varit så har jag sovit och inte varit lika pepp som jag var igår så... visst.

Jag och Lowlow ska titta på Melodifestivalen i stället och heja fram Charlotte Perrelli! Go, go you are my HERO! ;) HAha, clever clever dära!

Aja, skulle bara berätta det.
Puss på er!

/ Johanna

We just can't leave them there!

...partying without us!
Vi ska nämligen tillbaka till söder på fest! (troligen i alla fall) Killen som hade fest ska ha det idag också och vi ska köra stenhårt! Vi får se hur min kokande plan fungerar, för drickat tog ju slut igår. Vi håller tummarna!

Igår då...
Det var väldigt trevligt! Man mådde som en prinsessa och dansade, inte så mycket jag hade önskat dock, men jag hade oftast Angelica där. Vi två var tappra ensamma själar på dansgolvet ;) haha, men det blev asshaknig of course!
Men som sagt det var trevligt annars skulle vi ju inte tillbaka dit ;) Haha!

Det blev inte mycket sömn och konstigt nog så var jag jävligt pigg hela tiden! .... tills jag kom hem då tittade jag på film men slockade efter ett tag. Var visst tröttare än vad jag trodde.

Och det sista jag vill säga är; Grattis Niklas som fyller 17 år idag! :)

/ Johanna

Party!

Tonight we're gonna rock the night away, like ever before!


Shoot 'em up!

Hemma och vilar idag... alltid lika tråkigt. Men jag ska snart äta lie glass och titta på ännu en film! Igår tittade jag på I now prrononce you Chuck and Larry och den var väl helt okej. Trodde att den skulle vara bättre men men...
Och nu idag har jag tittat på Shoot 'em up. Den var asbra! Älskar såna filmer! Clive Owen, som jag egentligen inte tycker är speciellt snygg, blev lite sådär småhet ju längre in i flimen jag kom. 

image80


Snart så ska jag se till att få lite liv i min käre broder så han kan öppna upp några filmer så jag kan se dom också! Måste se de två sista avsnitten av Gossip!
Ja, så här rolig är jag när jag är sjuk. Men jag laddar upp inför ikväll för jag kommer dö om jag blir hemma! Då blir det verkligen killing me softly!

/ Johanna

Men kuuuuuuuul!

Jaha, då var man tillbaka till det här stadiumet. Jag har gått och blivit sjuk! Fy faaaaaaan! Dagen som började helt okej och jag var uppåt men sen helt plötsligt; BOOOM! Jag blev helt nere och down. Senare så kände jag att jag hade as huvudvärk och ont när jag sväljer. Bajs! Hatar att vara sjuk. Men jag är hemma från skolan imorgon och vilar upp mig för jag tänker INTE stanna hemma imorgon kväll! Jag ska ha askul hela helgen har jag bestämt! Vi får se hur det går.....

När jag kom hem idag så har somnade jag nästan direkt och sov oavbrutet till nio. Så typ fyra timmar. Aja, kommer ha mycket tid till film och serierna som jag fick förra veckan. Min bror har redan tittat på allt berättade han förutom två filmer. Fast de är inte hans sorters filmer så jag fattar att han inte tittat men hör och häpna! Han ska titta på dom också! Faaaast det är nog för han också är sjuk och har oftast tråkigt ;)

Men men nu ska jag ta något att dricka + alvedon och titta på I now prononce you Chuck and Larry! Eller något anime.
Puuuuss!
 / Johanna

Ingen vila ingen ro

Kom hem för en liten stund sedan och jag ska äta snart, duscha och packa om min väska för jag ska nämligen bli borta yttligare en natt! Denna gång hon min bästa vän Lowlow! :D
Vi ska busa lite och snacka en massa skit. Ska bli mysiiiiigt :)

FN-rollspelet idag då slutade mycket roande men om jag var... nja vill inte nämna några utpeckande namn så vi säger "en av delagaterna från Israel" ;). Haha, men i alla fall så skulle jag inte vilja vara denna person då jag skulle vara rädd för att dö för det som hon sa i aulan under den sista halvtimmen. Det var det alla pratade om därefter! Men det var mycket mer roligt idag än det var igår så det skulle vara roligt om detta hände flera gånger!  

Ååååh, nu spelas Call om me med Eric Prytz(?). Asbra partylåt så jag ska shaka lite ass!

/ Johanna

At elin's

Just nu är Elin och duschar så jag passar på att överta hennes dator lite innan jag också ska ge duschen ett försök tror jag ;)

Idag så hade vi FN-rollspel och det gick väl inte riktigt så som vi hade tänkt. Det var inte många länder som tänkte taktiskt utan så fort de såg den resolution som de tyckte verkade vettig, skrev det på den och det gav inte dirket någon annan en chans! Så det var lite mycket surt...
Och sen var det en jävla subba (och brukar inte ofta använda ordet subba!) som kallade oss bitches bara för hon inte unde föra en vettig diskussion och blev knäckt över att hon inte kunde svara på våra frågor. Aja, hon känner inte oss så hon kan ju ta sig stenhårt i röven!

Men nu är det dags för en liten snokrunda innan gynning och dusch!
Bye bye sexi mamas!
/ Johanna



I bit you farewell mom!

Jag ska alldeles strax se till att få någonting gjort åt min vinterpäls och då jävlar ska ni veta..då är det snart sommar! ;)

Har precis slutat prata med Lowlow i telefonen. Har inte träffat henne på en vecka nu och det kommer dröja ett tag till tills vi ses igen då jag ska bosätta mig i Eskilstuna i två dagar. Men sen när jag kommer tillbaka så ska jag kanske sussa hos Lowlow någon natt :D
Alltid lika roligt!

Men min riktiga anledning till detta inlägg är för att jag kommer kanske inte blogga i några dagar för jag ska bo i e-tuna. Och jag vet inte vad vi ska göra eller om vi kommer ha tid för datorn så därför skriver jag av mig lite nu aven fast jag inte har något vettigt att säga.

Så jag avslutar väl detta inlägg med;
Alla störda människor därute kan gå och dö och det är synd att människor kan ändras så jävla mycket till något så oigenkännligt.

Puss och kram på er allihopa!
/ Johanna

Love it!

If you really wanna know me first of all
You should never try to get to personal
'Cause I meant it when I said:
That you gotta long way to go





So fucking true!

Godmorgon!

Jag är en sömntuta!
Vaknade för ca tjugo minuter sen. Blev lite förvånad över hur mycket klockan faktiskt var, men tyckte det var skönt att jag lyckades sova ut riktigt ordentliget idag :)

Igår så lekter jag men Sofia :D Det var jätte kul att träffa henne igen efter Gud vet hur länge! Vi drog till Goggos så jag kunde få i mig lite mat och prata en massa skit om allt och ingenting. Sen yrade vi runt i Nykvarn ett tag innan vi drog till Belle och träffade det gänget som jag inte heller träffat på år och dar! Får lite dåligt samvete för när jag väl är med dom har jag nästan alltid askul! Vi satt mest och snackade om.. ja jag vet inte riktigt vad samtalen handlade om men jag skrattade flera gånger.

Och idag ska jag nöta Heroes lite till, göra lappen inför utvecklingssamtal och just jävlar! Jag måste göra en sista säk på samhällen! Vi alla hade typ glömt bort en av de viktigaste punkterna men aaa, jag får väl se till att göra det nu.

Puss och kram nu är det dags för frukost!
/ Johanna


Maraton by myself

Ja, igår så fick jag en massa filmer och Heroes+Gossip Girl+ One Tree Hill säsongerna som sagt och sen dess har jag haft ett litet maraton alldeles själv. Har två avsnitt kvar av Gossip Girl men sen har jag glömt bort hur man staratade avsnitt 12 för det skulle göras på ett speciellt sätt. Så då fick jag tråkigt ett tag och bestämde mig för att börja med säsong 2 på Heroes.

Jag vill bara säga att jag ÄLSKAR(!!!!!!) både Heroes och Gossip! Dom är så jävla bra att jag har flera gånger under dagen funderat på att bara stanna hemma idag och titta klart. Men sen så kommer jag på mig själv att jag skulle bli alldeles för uttråkad så det är ingen ide.
Det bästa med Heroes (ta mig inte bosktavligt nu) är att detta mötts man av första gången man ser Peter Petrelli
image76

Det gjorde nästan hela dagen. Plus att man fick se denna snygging! image77 
(Fanns ingen snyggare på honom utan att jag skulle berätta vad som händer eller vem han är!)
Och sen gör denna man ett jävligt bra jobb som bad guy!
image78

Och sista lilla bekännelsen... Chuck Bass är assnygg! Jag vet att han är en jävla skit och allt sånt men det gör honom så jävla mycket hetare! Så varje gång jag tittar på Gossip velar jag mellan Dan och Chuck. Vet inte vad jag skulle göra om jag fick välja mellan dom två! Förmodligen den först nämde men man vet aldrig säkert....
image79

(Milo är i alla fall hetast av alla!)

/ Johanna

Nu jävlar!

Nu har jag fått Heroes säsong 2, gossip girl säsongen och One tree hill säsong 4 (jag som inte ens följer Tree hill) + en massa filmer jag själv fått välja ut! Fast det känns som jag glömt några så då får vi ta det en annan gång...
Så nu har jag några underbara timmar framför mig. Jag har bestämt mig för att börja med Gossip, då jag ska dra ut på Heroes spänningen ännu mer!

God night and sleep tight!
/ Johanna

once again at school

Jag känner att när jag sitter här i skolan och skriver blogg är jag rätt tråkig och inte säger något viktigt. Fast jag känner ändå alltid ett sug efter att skriva någonting, vad som helst! Och därför brukar det vara tråkiga oviktiga saker men shit the same!

Jag satt och tittade lite på Family guy precis (har nya säsongen!) men sen hörde jag datasnubbens röst och då vågade jag inte titta längre för jag vet inte om det är tillåtet att titta på film eller ha filmer på våra datorer. Och idag ska jag få en massa nya filmer och allt sånt och tänk om han vill titta igenom min dator då och det inte är tillåtet! Fan, jag är precis som dom här dumhuvuderna på film! Tittar aldrig igenom det kontrakt jag skriver på utan bara skriver min signatur och tar emot gåvan. Måste skärpa mig!

Aja, jag ska våga titta lite till nu innan jag måste fixa med individuella val lappen som ska vara inlämnad senast idag, som jag så klart glömde hemma! Paniiiiik! 

/ Johanna

åååh längtar!

Nästa vecka gäller det!
Då ska jag börja med att möjligtvis sova hos Älin i två dagar då hon behöver stöd när hon är hemma själv ;) haha. Efter det är det dags för roll-spelet! Själva roll-spelet ser jag inte fram emot utan det är så som vi kommer se ut! Personligen har jag inte hittat rätta kjolen ännu, men jag och Elin har planer att förföra några andra länders reprensentanter ;) haha, fast vi är lite rädda att de kommer äga ut oss för de är pluggisar!

Men men, just nu är jag också en pluggis för jag har gjort franskan och snart klar med geografin. Ska snart gå och duscha, äta lite russin och titta på anime! Jag har blivit en sån tönt, tyvärr. Skyller allt på Mathias och Rebecca!

Bye bye!
/ Johanna


Min humor så jävla stenhårt!


Lektion

jag har egentligen nästan gjort klart min svenska debattartikel så jag ska försöka få det att se ut som om jag har mycket att glra just nu ;) Man få tänka lite taktiskt.
Det är så grymt boring just nu men det blev lite roligare då Emma nyss höll på att sätta russin i halsen! Synd att hon inte dog.... hihi <3

Nej, men jag ska väl vara liiiiiiite duktig denna lektion i alla fall och göra det allra sista så det inte blir så mycket ikväll. Fast jag fickhöra tidigare idag att det inte skulle vara klart tills imorgon så det är lungt!

Puss på er!
/ Johanna

Uppföljare?

Jag hörde precis på tvn att det ska finnas en uppföljare på denna aproliga filmen!

Love it! Och den ska heta, vänta nu!
"Seriously dude, where is my car?" Hahaha livlig fantasi ;)
Men jag måste snoka upp det där någon gång! Men inet nu för nu fortsätter skvallret på tvn så jag måste sitta klistrad! Haha

/ Johanna

Pluggish

Plugg, plugg, plugg är vad mitt liv går ut på och jag älskar det! Men nu har jag överlevt halva veckan och och det är bara två dagar kvar tills helg. Wonderful!
Sen har jag varit jävligt öm i hela kroppen så lite massage skulle inte sitta fel....

Idag så läste jag en rätt rolig sak i metro.

image75

Haha, det här verkar ju vara as coolt och om
detta är framtiden kommer det vara awesome, dude!

Och jag glömde en sak igår som hände! Haha, jag behöver inte säga mer än Lowlow klantade sig, jag garvade så mycket att jag bokstavligen låg på marken och såg cp ut då mitt ben började krampa också.
HAHAHAHHAAHA! Only Lowlow liksom!

Nu får jag återgå till pluggandet....
/ Johanna

At school

... och jag har jääävligt boring! Har suttit och skrivit ett inlednignstal fast det känns som om jag bara har skrivit inldeningen! Vi ska stå framför typ över 100 pers och smöra för FN församlingen och bara snacka massa skit egentligen. Det enda jag ser fram emot just nu är att dagen kommer så vi kan vara sexiga och att allt detta är över! Det kommer vara heaven!

Nu så börjar matten så jag ska kila!

/ Johanna


Moulin Rouge <3

"The greatest thing you'll ever learn is just to love
and to be loved in return"
- Moulin Rouge

Home agian

Jag överlevde natten, men med nöd och näppe! Emma kan bli jävligt vild när hon vill!

Idag så har jag dansat street i två timmar. När vi var på provveckan testade vi bara för att läraren var så jävla snygg!! Synd bara att han bara är lärare i strängnäs :( Annars är det nästan så man hade anmält sig fast det var astråkigt.
Men men, idag var det i alla fall askul! Dom här två timmarna bara flög förbi och sen efte rskulle vi träna på våran dans och den timmen bara flög förbi också och innan jag visste ordet va var klockan fem och jag var tvungen att hinna med tåget för att senare pka till Wendela Hebbe och titta på mina söta vänner som hade konsert.

Konserten var riktigt bra och jag är lite småkär i han som var prataren (kommer inte ihåg vad ordet heter, konvfercien?), Victor hette han och han är bara för skön! Älskar när människor kan bjuda på sig själva så där!
Och alla var jätte bra på att sjunga också, började gråta när Elin sjöng Your song till sin lillebror (den från Moulin Rouge. Ni som inte sett Moulin Rouge kolla på den så fort ni har slutat läsa min blogg!), blev lack över att Ange inte tillägnade I will survive till mig och Lowlow (kapar banden direkt!) och när en tjej Jessica sjöng Can't take my eyes off of you. Åååh, det var verkligen bra! Bland bästa veriationerna jag hört! Började tänka på när Heath Ledger (may he rest in peace) sjöng den i filmen 10 orsaker till att hata dig. Han var så jävla snygg!
 Och på tal om snyggingar så fick jag se den snygga av alla snyggingar! RAAAAAAWR!






Aja, jag ska faktiskt få sovmorgon i morgon så jag ska titta lite på anime innan jag ska sussa! Good night!

/ Johanna

Söndag

Imorgon är det alltså tillbaka till hevetet. Fast det ska faktiskt bli kul imorgon för då ska jag sova hos Porr-Ema (och jag skrev Ema med ett M med flit för det är hennes smecknamn bara så att ni vet, haha). Vi ska porra loss hela kvällen och det kommer vara så vilt att vi inte kommer någon sömn överhuvudtaget! Mohhaahha, you better be causious!
Och sen är det dans imorgon också fast jag kan ingenting av dansen så vi får se hur det blir. Kul är det i alla fall ;)

Idag var jag då med Mathilda och Lina och det var mysigt. Tog en fika och tittade sen på Family Guy filmen ;) haha, älskar den! Fick höra en historia som jag höll på dö av. Kunde inte andras när vi satt där på Waynes! Hahahaha! Love it!

Nu ska jag plugga lite innan det är dags för duschen och lite anime ;)
So long!
/ Johanna

Alemir och Knappen!

Haha, den första är jag lite osäker på men detta är namnen på två radiopratare på NRJ! Hahhahaha, första gången jag hörd det höll jag på att döööö!! Hahaaha, knappen.

Igår så var det ju ett jätte roligt väder så man blev pigg och glad :) eeh, not! Regn och hela helvete som man blev lite dyster av. Och så har det varit ungefär hela helgen. Men jag myste med Lowlow hela helgen och det blev tidiga kvällar. Det var skönt för jag har varit jävligt trött hela veckan.

Och igår så var jag med mamma och Gabriella i skärholmen. Vi var inte där specieltl länge, men det var helt okej. Åkte därifrån med bra saker :) Bland annat med en mörkblond hårfärg som jag skulle testa för att se om jag blev ljusbrun som förpackningen lovade. Men nej, det blev snarare lite mörkare och brunare men i hela alltet blev det inte en sån stor skillnad. Så om några veckor är det dags för samma process och blir det inge skillnad då så får det va. Vill inte bli blond utan ljusbrun och detta resultat är väl ändå rätt bra så jag kan nöja mig.

Strax ska jag iväg och träffa Mathilda men Naughty girl som jag inte träffat på år och dar nu. Vi kommer prata om... hennes USA resa mestadels förmodligen ;) Haha, men förhoppningsvis inte bara!
Så nu ska jag fixa min i ordning så jag kan träffa civilasionen!






det var Knappen och Akim ;)


/ Johanna

Hahahhahaha, love it!

Okej nu är det nästan bestämt. Jag ska på kryssning med Lowlow och hennes pappa with crue ;) haha och morsan kanske ska med men det verkar inte så på henne. Men vi får se hur allt slutar, ingent är bokat ännu...

I alla fall när vi sitter där och snackar om kryssnig får jag mess från ett nr jag aldrig ett förut som frågar vem jag är. Fan vilken störd människa tänkte jag och frågar tillbaka vem denna person är. Sen försöker vi övertala varandra lite och se vem det är. Det visade sig att denna människa heter John-John och telefonförsäljare som raggade på mig för länge sen och fick mitt nummer och nu tittade han igenom sin telefonbok och kände inte igen mitt namn. Haha, jag höll på dö! Kommer inte ens ihåg hur han såg ut men han måste varit snygg ifall han fick mitt nummer ;)

Men han var ju helt jävla otrolig! (inte på det bra sättet). Han sa flera gånger att jag måste varit jävligt söt i fall han raggade på mig, som om jag skulle känna mig hedrad eller nått! Sen ville han veta min facebook för att se bild om han lyckas. Och med det menade han lyckats charma en söt tjej.
Eeeeh, tror han att jag ska bli hedrad eller nått sånt nu? Nej, om det där är ragga eller nått så måste han verkligen bli bättre...

Aja, nu ska jag väl titta lite på anime för att kanske bli lite trött och bli lite pigg inför gå lite i skärholmen i morgon med mamma och kanske lillasyster :) Mysigt!

Godnatt!
/ Johanna