m-m-m!

Ikväll blir det grillferre hemma hos My darling Sofia :) Ska bli mys.
Vet inte riktigt vilka det är som kommer men förhoppnigsvis flera från min gamla klass, som Alfredo och Tobiiiiiias :D Saknar dom två, väldigt väldigt väldigt mycket!
Längtar verkligen tills ikväll! Det var så jävla länge sen jag träffade alla mina sexiga vänner så det ska bli riktigt mys och kul bara det!
Anna Banana ska följa med också :) Då vet jag att jag åtminstone har en trogen danspartner eftersom det finns vissa som dissar mig...säger att de måste bli mer på g... säger inga namn, men jag vet att Lowlow känner sig utpekad. Borde hon göra också.
Hihi.

Nu ska jag vara lite social med ma maman et petit ami de maman. (haha, vet inte riktigt om det ska var så men chansar)

So long!
See ya! Don't wanna be ya!


Quazimodo


Ikväll blir det en lugn kväll precis som resten av dagen varit. Var tvungen att gå till skolan med Quazimodo men det gick väl bra. Vägrade ta ögonkontakt men annars funkade det. Kom hem tidigt och försökte bara ta det lungt så Quazimodo inte skulle bli argsint och det gick bra. Mamma kom hem och lagade mumsig mat och för att vara på Quazimodos goda sida bestämde jag mig för att lugn kväll och hyra film. Jag var ute efter två speciella filmer men hittade inte dom bland kaoset på videon så det blev några andra,
Hairspray och Vanity fair. Den första har jag sett men min lillasyster ville så gärna se den så snäll som jag är gick jag med på det.

Fan, va tråkigt jag har just nu och det syns verkligen på den här patetiska inlägget! Haha!

Keeeeelly Ripa!

Tittar på en serie där en skådespelareska faktiskt heter Kelly Ripa! Kan ni fatta hur jag skrattade?


Helvetes jävla skit kanske?

Fuck off and die! Du är för ul för mig och din morsa går för en hundring! Du sa det rakt till mitt fejs...

Haha, gjorde vår coola dans till också ;)

Vaknade som vanligt idag, tröck på snooze en gång innan jag verkligen var tvungen att gå upp. Kände en jävla smärta i mit öga och kände att jag inte kunde öppna upp det helt och hållet.  Fick flashbacks från en tidig barndom. Inge kul minne. Tittade mig i spegeln och var på vippen att börja skrika. Såg ut som Rocy Balboa efter en match. Därmed vägrade jag gå till skolan. Orka liksom när vi inte har något viktigt och sovmorgon som jag inte kan ta ut. Eeeeh, nej tror inte det va. Ligger hellre hemma och pressar och det är precis det jag ska göra! Ska bli negro medan de andar får stanna i skolan och önska att de var hemma.

Mohahaha!

Jaså?

Haha, fan va komiskt! Vi pratade om den här serien senast idag och nu verkar det som att det har blivit en "nyare, hetare" veriasion av serien Beverly Hills sen kommer jag inte riktigt ihåg zip koden, typ 90210 eller nått sånt. 

 


Jag ser i alla fall fram emot att se den! Måste berätta för Antonia!

Oh glorious day!

Okej om jag tyckte gårdagen var bra så är den här dagen ännu bättre! Solen skiner, vi bestämde att vi ska åka och tälta, fick två mvgn. Ja.. livet leker! Ända dåliga är att jag är hungrig just nu. Jääääättehungrig :(

Idag har vi inofficiellt slutat skolan! Ingen mer läxor, uppsatser eller inlämningsuppgifter. Kan livet bli bättre? Jo om jag kunde få sluta tidigt och pressa men det är sånt som kommer i sinom tid.
Hade mitt danssolo idag, gick bra inge mer än så. Var jävligt nervös så jag gjorde allt i racerfart men hon hade överseende för det så.. bra :)
Blev lite småemotional senare med Emma, my baby <3 Men kom inte riktigt igång eftersom hon verkligen inte ville det. Kommer bli ett cp sen i sommar.



Flugorna attackerar

Ååååh hela morgonen har jag gått som på moln! Allt känns bara så lätt och bra! Inte ens för små tåg, prov eller en tråkig samhällslektion slog ner mig eller förstörde min dag! Och allt är på grund av denna underbara film!


Stolthet och Fördom



Jag visste inte att en film kunde förhäxa en person som denna gjort med mig! Har sett den tidigare och jag älskar den verkligen! Jag är annars en pessimistisk och skeptisk person när det gäller kärlek men denna film får mig att tro att det verkligen finns en vacker kärlek därute!
Ååååh, jag vill bara vara henne och levt hennes liv! Hennes eller Jane Austen (som skrev boken Stolthet och Fördom som senare blivit till film)
Jag blir alldeles till mig! :D:D

Nu är jag även klar med min solodans. Känns bra. Cathrin kommer bli chockad över att jag göar vissa rörelser men det kommer bli kul. Hihi.
Jag kommer klä mig lite små wierd också för att vara dansundervisning men det är en föreställnig så då får man klä ut sig så här. Ååh, jag längtar faktiskt!


Pressssssssssssaaaaaaaa

Vaknade alldeles för sent idag. Såg att det var underbart väder ute så jag letade igenom huset efter mina badkläder (kunde inte använda mina pressarkläder eftersom mammas boyfriend with family is here), tog mina läxböcker och drog ut för att pressa. Fick chans att använda min nya sololja också som är helt jävla amazing! Men the problem is that jag inte kan sola framsidan av kroppen och inte har kunnat under hela dagen.

Anledning 1.
Jag vill inte ha några jävla fula bikinilinjer där. Fult som stryk.

Anledning 2.
När jag tar bort banden som går bakom halsen, kommer något barn och hoppar på mig. Det leder till boobshow eller att jag måste knäppa överdelen igen för att på något sätt lirka bort barnet.

Anledning 3.
Har prov imorgon så jag tänkte slå två flugor i en smäll och plugga samtidigt som jag solar.
Problemet: jag dör av svett då jag ligger i samma ställning i någon timme, känner hur jag blir negro på ryggen och likblek i fejset och främre delen av kroppen.
Resultat: Paink

Men snart åker familjen härifrån, jag kan ta en pluggpaus och sola topless.
Now that's heaven!

Bojkottning

I flera år har jag bestämt mig för att bojkotta Eurovision. Det är bara politiskt ändå så varför bry sig?
Men ända varenda år hamnar jag där, med vilja eller utan vilja, framför tvn för att kolla in Eurovision. Det positiva med det var att jag uptäckte var att jag mycket väl kunde översätta poänggivningen som sas på franska. Så lite har jag lärt mig under detta år i alla fall.

Nu blir jag lite förbannad här så jag måste göra något annat för jag märker att Charlotte Perrelli kommer hamna långt ner på listan fast hennes låt var bra men återigen, politiskt spel. Ååååååh, jag känner agressioner inom mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!

Det fula är ju att alla säger att det inte får bli politiskt men nu sitter de svenska översättarna och säger; Jaha, alla andra grannländer fick poäng men Sverige var inte ens med...
Ååååh, agressioner!


New day

Snart kommer världens sötste unge hit, längtar! Vi ska få gäster eftersom Mathias fyllde år i måndags men då var inte mamma hemma och kunde fixa och dona med typ efterrätt och massa sånt (haha, låter som vi är en disfukntionell (HAHAHA) och imkompitent familj men så är det inte! Vi har bara alltid gjort sake på ett visst sätt). Haha, lite långtdraget där men what the heck. Det är sånt man får ta liksom.

Fick frågan av Anna när vi skulle sova, hur jag tyckte kvällen varit. Helt okej svarade jag då. Men nu när jag tänker tillbaka på kvällen så var den roligare än vad jag uppfattade det just då när jag fick frågan. Haha, låter konstigt men fan så är det. Vi träffade nytt folk, grillade lite (inte så bra då men helt annan femma), drog vidare till shaka ass fest och gjorde just det, träffade ännu mera nya människor och sen var drickandet bara ett plus i allt liksom. Nej, kvällen blev lyckad så tack Kristonel och Fabian för förkröcket och festen.

Nu ska jag shaka lite till Rock Away för den är så jävla bra och sen när världens bästa kille kommer måste jag ägna hela min uppmärksamhet till honom!

Just det! Blev liiite guitarhero och Sanna trodde jag var sämst men det var fel inställningar (faktiskt!) och sen ägde jag när vi fixat det. 
As always.



Kom igen, nu kör vi

Tonight, we gonna rock the town away!

Ja, party all night long alltså. Nice. Skulle tagit med mig kameran men det glömde jag ju. Bra dära Johanna, vädligt bra.

Sitter hemma hos Anna och taggar för fullt. Haha älskar vissa bilder jag har hittat här alltså! Kan inte fatta hur ful man faktiskt kan va! Mohaha, hoppas bara inte jag går runt så hela tiden och tror att jag är sexig ;) Liiite pinsamt.

Aja, nu blir det till att fixa några saker innan det blir andra saker. Haha älskar koder ;)

Denna brud


Denna brud


Denna brud


och kanske denna brud


kommer vara i mitt våld under denna kväll.
Mohahaha! ESL!

Hoppas hoppas hoppas!

Okej, nu efter många om och men lyckades jag inte bara logga in på bloggen jag lyckades även flytta den till den andra serven så från och med nu loggar jag inte in på blogg.se utan på publishme.se
Fattar inte varför dom bytte namn men men..

Aja, det bästa men dagen då! (typ) är att jag fick ett brev på posten idag. Det underbara var inte att jag fick ett brev, vilket är helt otroligt fast det var mer ett informationspapper men men, utan det underbara var det som sotd på brevet!
Det kanske ska bli en busslinje mellan Nykvarn-Järna och tillbaka via Bommersvik! :D:D:D:D:D
It made my whole fucking day!

De ville bara att man skulle skicka in ett mejl som visar att det faktskt är folk som vill ha det och de som bryr sig så så fort jag såg det, skickade jag in ett kanske lite väl långt och lite för informerande mejl och sa typ att jag skulle dyra marken de gick på om de faktiskt fixade en sån busslinje! Ååååh, blir så glad bara jag tänker på det! :D Mamma kommer älska det också för det betyder många fler vinkvällar ;) Hö hö hö.

Oj där höll jag på glömma det viktigaste!
Ni som bor i Nykvarn, järna och södertälje och alla däremellan, ni MÅSTE skicka in ett mejl och säga att ni är intresserade så det här förslaget går igenom! Det är några dagar försenat om man kollar när de skickade brevet men vi får hoppas på det bästa! Det gör i alla fall jag!
Skicka till;
[email protected] 

Vi håller tummarna och hoppas!



Så här glad som Anna är kommer jag bli om det blir en busslinje hit!

I like it A- lot

Idag har jag seriöst inte gjort ett jävla piss! Skolan har varit helt sjuk jävla slappt att det finns inte. Älskar såna dagar. Jobbigt att det itne kommer vara på det sättet imorgon.... Då blir det till att göra en massa jävla saker. Blää.

Är fortfarande sjuk. Yeeees! Vem älskar inte att vara sjuk, liksom?


Hahaha, mathias sitter och läser från en ful jävla bok och det var en kondon slogan från olika företag och den här var bäst! Måste bara dela med mig!

Scans kondoner: - Svenskt kött från svenska bönder.

Hö hö hö hö

Nej gud vad ointressant. Har inte hänt någe mycket så....

Go and fucking die!

Den låten, om jag kommer ihåg den rätt, är tillägnad till dig! Du vet inte vem du är men det finns ni som vet och ni håller med!

I'll hope you'll enjoy!

.
...I know I'll do!



Dör

Igår höll jag på att hosta non stop. Visste inte hur jag skulle lyckas somna men på något sätt gjorde jag det i alla fall. Som en stock. Var aldelles utmattad över att hosta hela dagen så jag däckade vid elva snåret.

Idag höll jag mig hemma. Har jobbat med det sista på dansuppgiften i några timmar och är alldeles strax klar :D Yeeey!
Hostar fortfarande som en jävla tönt och ska väl in till apoteket lite senare för att se om de har något som kan mildra min smärtfulla hosta :(

Nu måste jag fortsätta skriva på dansuppsatsen annars blir jag aldrig klar med den.

image126
Haha, vår dans ;)

Grattis!! :D

image125
(gammal bild)


Hipp hipp hurra hurra hurra!

Idag fyller min kära bror 18 år! Blir myndig och hela tjofaderuttan. Hihi stor pojke nu :)

Lugn dag idag annars. Behövde inte göra matteprovet för mitt betyg är slutsat och vad jag än fick på detta prov skulle inte påverkat mitt betyg. Så skönt att jag slapp göra provet men är lite orolig över vad betyget blir. Nationella gick ju så jävla piss så.. Aja.

Imorgon blir det ingen skola för min del men en jävla massa pluggande eftersom internet har cpat sig hela jävla dagen så jag har inte kunnat göra speciellt mycket på dansuppgiften. Kul. Men är typ klar med den ändå så.

Well well, nu blir det snokerier innan jag bestämmer mig för nästa uppgift att göra ikväll. Kanske inte blir någonting men... You never know....

All by myself

Just nu håller jag på att laga mat eftersom jag är helt själv hemma. det finns ingen som kan laga mat åt mig.
Ingen bror, ingen syster och ingen mamma. Så då är det bara jag och nu kokar vattnet för fullt. Det blir min speciale - spagetti à la meatballs. Yummie!

Är själv hemma typ hela veckan eftersom mamma är i kärlekens stad, à Paris! Och gissa vem hon är där med? Jo, sin kärlek ;) Haha, rolig jag var där då! Hö hö hö.

Nej nu tycker jag mig höra att vattnet kokar över så nu får jag springa!

 


Bajs bajs bajs

Jahap... då är man sjuk igen då. Kul.
Det var itne så länge sen jag blev frisk men nu så har jag gått och blivit sjuk igen. Snacka om att ha världens sämsta immunförsvar. Jag har pain pain pain i min hals och lite i örat. Ååååh, jag blir så glad!
Men det är bara för att jag inte vill ta fram mina vinterkläder igen när jag vill ha sommar så som det var förra helgen.
Så gårdagen blev till att vara hemma och gå runt som i dvala. Somnade jättetidigt och vaknade tidigt också.
Blääää.

Nu ska jag titta på Pussy Cat Dolls som går på trean idag. Jag skulle lungt kunna platsa in där. JAg har den rätta sex appealen ;)

Puss!

Night in Eskilstuna

Gårdagen spenaderades i Eskilstina med några av mina vänner. Det var mys och mina pensionärsdagar blev dödsförklarade. Höhöhö
Vi sjöng mycket singstar (gissa vem som ägde, hrm hrm.....) och även lite dans. Nice night alltså.

Fick ca fyra timmars sömn innan jag var tvungen att ta ett tidigt tåg till Nykvarn där Gabriella stod och väntade på mig så vi kunde bege oss hem. Hon ska på Moshpit nu och ville hem innan och fixa sig. När jag kom hem somnade jag om igen och har sovit tills nu. DEt var precis det jag behövde.

 Ikväll kommer jag vara helt ensam hemma för båda syskonen ska på Moshpit. Fast jag kanske ska tillbaka till Nykvarn, just nu känns det inte så angeläget men senare kommer jag slå mig om jag inte drar. Så även denna helg kommer spenderas i Eskilstuna.

Nu ska jag snoka runt lite innan jag tar det lungt och dushar och lite sånt. mmmm så är det.

/ Johanna


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA!








HAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHHAAAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHHAHAHAHA!

Baaaaaajs!

image123


Detta är då vinnaren av top model säsong 9. Jag hatar det.
Känns bara så jävla självklart att hon skulle vinna. Om man tittade på de första avsnitten så såg man hur hon var grym på catwalken och därigenom kändes det bara självklart.

Nej, jag hejade inte på henne.

Nu ska jag snart äta men innan prata lite med min snygging Emma på msn :)


image124

See ya!

Slappt

Idag var skolan slapp. Började tio övet ett och hade bara en och en halv lektioner. Efter skolan gick jag och Anna Banana och fikade. Det var väldigt mys och vi utbytte, ja för det mesta, många agressioner. Vi hade väldigt många inom oss. Haha ;)

image122


Tittar på MTV och det handlar om kändisars tatueringar. Jag vill bara ha min ännu mer! Fast jag vill ändå inte göra det riktigt ännu eftersom det ska trots allt sitta på min kropp hela mitt liv och då vill jag inte göra så som de flesta kändisarna hade gjort, skrivit dit något som är förutbestämt att brista. Jag vill verkligen ha något som reprensenterar mig och det jag tror på. Fast samtidigt ska det vara fint. Jag har haft många ideér och för några månader sen var det till och med jävligt nära att jag skulle få en men som tur är avbröt jag det. Jag skulle inte vilja haft det nu. Men jag har några ideér att bolla med...




Har ni hört frasen; Once you go black you'll never go back.
Jag tycker det snarare är; If you don't like white something ain't right

Rock on!

Wonderful times!

Har precis vaknat och ätit frukost och då tittar jag på klockan. Aaaah, behöver inte stressa! Sovmorgon rocks!
Sitter och lyssnar på radiion som spelar en urtjatad Robyn låt. Usch, jag är inte så förtjust i henne.

Snart så ska jag lägga över lite saker på USB:t och titta vad jag ska ha på mig för kläder idag.

Och allt ska göras i sloooooooowmoooootiiiiooooon!

tatata-taaaaaaaaa

Hmhmhm hmmm, hmhmhmmmmmmm hmhmhmmmmm!

Jag vet inte varför jag nynnar och håller på, känner mig bara cool och lite smått uttråkad.

Tittar på
Ugly Betty som jag inte tittat på år och dar. Lite surt. Passar även på att färgar mitt hår. Ska bli spännande att se resultatet. Mamma frågade mig vad jag skulle göra om det blev tigerränder. Svaret var självklart; börja gråta. Vad finns det annat att göra? Sen varnade jag henne också om att hon skulle få vara den som skulle åka och köpa normal hårfärg til mig. Och eftersom affärerna har hunnit stänga nu skulle hon få göra det imorgon bitti. Stå utanför ica tills det öppnade och sen springa in och hem igen som en dåre. Eller i alla fall om hon vill hinna tillbaka till jobbet i någolunda vettig tid.

Imorgon har jag sovmorgon till tio över ett. Yeeees! Najs eller vad? Och jag känner verkligen att jag skriver om ingenting och i slutändan hålller allt på att bli tråkigt. Fan, det är ett återkommande problem! Måste tänka över varför det blir så. Är det för jag har för mycket som snurrar runt i mitt huvud eller vill jag bara fylla ut inläggen?
Hmm...

Till slut kan jag säga att jag får krupp. Det är inte så kul och det finns inget jag kan göra åt saken heller. Då får jag ännu mera krupp.

image121
(inte idag, gammal bild)


Jag började inlägget med nynnande, så varför inet avsluta med nynnande?

Hmmmm hm hm hm, hmhmhm hm, hmmmm hm hm hm, hmhmhm hmmmmmmmmmmmmmmm!

Bajs

Nationella, vädret ja, det mesta just nu är helt enkelt bajs! Igår var internet bajs då det cpade sig. Då var jag inte glad. Men som tur är har det fixat sig nu :) Fast det leder till en sak...


Plugga. Kul? eeeh, nej



Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Jag vill typ bara ta dig stenhårt

Låtarna för idag:

Patrick Swayze - She's Like The Wind
(
jävligt vacker låt har inte lyssnat på texten förrän nu)



Cher - If I Could Turn Back Time
(
Dalecarlia in my heart!)


Kul

Idag var jag, mamma och min syster-yster på skärholmen och shoppade lite allt möjligt som var nödvändigt. Fast innan vi åkte hemifrån och vi alla höll på att fixa i ordning oss, blev jag klar först så då gick jag ut i solen och läste lite. Tänkte att det kunde jag minsan göra tills de blev klara. Så jag satt därute i ca tio minuter - en kvart. Tror ni itne att jag fick en ful jävla t-shirt bränna? Jo, självklart! Jag höll på brista ut i gråt (eller nej, men jag blev jävligt irriterad!) när jag upptäckte det! Fan, här har man pressat en hel dag utan något stort resultat och när man sen sitter ute i tio minuter syns det dirket! Jag trodda att jag aldrig skulle kunna ha på mig vissa kläder igen!

Haha, okej lite överdrivet men ni fattar vad jag menar ;) Så efter trippen till skärholmen blev det direkt från bilen till mitt rum för att byta om till soloutfiten och sen direkt till min plats på studsmattan för att pressa bort den fula brännan! Tror jag lyckades men har inte vågat kollat efter. Ska göra det när jag går och duschar. Om jag vågar.

Aja, nu ska jag duscha, kolla vädret gå på en snokrunda. Sen får vi ser vad som händer senare. Kanske blir till att titta på mer anime. Har fastnat för det ännu en gång!

image120

Byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye!


Skrattretande

Just när jag trodde att jag kommit ut från min pensionärssvacka hamnar jag där lika snabbt. Jag är som en riktig jävla pensionär, verklgen! När jag pratar i telefon måste man upprepa flera gånger eftersom jag inte hör, jag känner att jag inte orkar någonting osch, ja ni fattar vinken.

Om ni inte fattar vad det där innebär så blev planerna för ikväll ändrade. Så vi får se vad jag gör idag. Hyr kanske en film och köper hårfärg så jag kan täcka mina gråa hårstrån.

Låter bra, jag kör på det.

Ingen pensionär!

Nepp, för idag bär det av mot nya tider! Haha, ska träffa mina söta vänner Nathalie and Lowlow. Jag ska försöka övertala dom med att grilla marsmellows på hökan. Annars får vi ser hur kvällen ser ut! De kanske har spårat upp något mycket roligare! We'll see, we'll see..


Aja, nu måset jag fixa miiig! Eller först ringa töntarna och sen, fiiiixa miiig!!


Hihi

Pressa pressa pressa!

Nu har jag legat ute i solen och stekt i nästan tre timmar! Snacka om att jag är utmattad! Men mamma är gullig som åkte och köpte glass åt oss :) Fast jag måste erkänna att det är lite ensamt att ligga och pressa alldeles själv men jag har inte hittat inspirationen till att ringa någon. Jag orkar inte åka någonstans utan jag vill ligga topless på min studsmatta like it's suppose to be!

Aja, nu ska jag nog dra med mig min söta syster-yster till stranden. Den galningen badade igår! Fattar inte hur hon pallade trycket... Och jag är lite taggad på chill-drickar kväll på min altan så vi får se hur det slutar. Ska kolla upp lite senare idag vad några av mina kära vänner har för planer. Kanske blir en pensionär kväll idag också. Känner mig inte speciellt inspirerad liksom. Vill vara hemma där jag kan få sova i min egen säng! Den är underbar <3

Och nu, off to the beach!

Jahapp

Nu håller jag på med sånt här för så roligt har jag på en fredag kväll liksom...



Dessa låtar har fastnat på min hjärna för tillfället

Mike and the mechanics OVER MY SHOULDER (Paul Carrack)




Westlife - when you looking like that



Och sen Prince - Kiss men den verkar ju inte finnas någonstans! Fuck off!

Ikväll dåra...

Ja, va fan ska man göra ikväll? Funderar på att vara pensionär även denna afton och kanske vara lite duktig och plugga? Ja, men det låter ju som en rolig kväll! Fan I love it, jag skulle kunna plugga och gå i skolan hela tiden! Scrue sommarlov, vi går i skolan i stället! :D Det skulle vara awesome!!!!

Imorgon ska det bli asfint väder så om jag är pensionär ikväll kanske jag kan gå upp tidigt och ligga och pressa lite så man får lite färg på dessa likbleka ben? Hmm.. låter som en plan.

Helst av allt skulle jag bara vilja bjuda hit några människor, sitta ute och chilla med typ grillning och allmänt drickande. Det skulle vara bäst! Kanske planerna för i morgonkväll? Är någon på kan ni ju gärna kommentera eller höra av er i allmänhet så fixar jag det!

image119
ååååh, älskar skolan och allt det innebäääääääääär! In my heaaaaaaaart!




P.S. Och om ni tror att jag är oseriös som jag var tidigare i inlägget är jag det inte nu gällande grillning etc.
Bara så ni vet.

Olala!

Är fortfarande fett peppad på att dra till Malta, men nu när det gäller att kolla hotel börjar saker och ting bli mycket svårare för vi vet inte vad vi vill ha ut av vår resa. Bara party, bara sol och bad eller blandad kompott? För det jag läser är att det är 18-års gräns och att malta inte är känt för att vara badsemester ställe. Men nu när vi är så jävla taggad på malta så vill man inte byta reseort!....eller vill vi det?
Nej, absolut inte! Men vill fortfarande åka någonstans där man kan ha kul och sola och bli brun samtidigt och utan att det kostar skjortan!

Bläääää, för åldersgränser och dyra saker! Har tittat i undefär en timme ocg itne blir jag så jävla visare. Är i alla fall klar med helvetet för idag, men vi får se vad vimsiga Mathias säger om det. Tror inte jag gjort rätt men det är så rätt som jag kan göra det...


Återigen; Bläääääääääääääääääää!

Malta 2008

Pratade med Anna Banana tidigare ikväll. Vi har pratat om i flera dagar om hur jävla trötta vi är på allt och bara vill härifrån! Flera andra har stämt in och jag har tagit i uppdrag att kolla upp några ställen varvt en var Malta. Så jag pratade med Anna och kom ju på mitt uppdrag så jag kollade och hör och häpna. Runair går till Malta! ( haha, vet inte om runair stavas så men skit samma är för glad! ) Fan det kommer ju bli asbilligt! Eller ja, billigt och billigt rätt billigt! Tittade vidare lite och fan, vi kommer troligen åka till matla i juni! :D
Fortfarande så måste vi se över lite mer saker men just nu känns det som ett säkert kort! Åååååh, jag blir så glad!! :D :D:D:D

Pratade med my darling Mathilda också :) Känns skönt att veta att hon finns där och jag där för henne. Och ni kan ju inte höra mig men jag har en filosofisk och djup röst just nu. Vissa kanske fattade det, andra kanske inte...
I alla fall hade hon gjort en sak som jag bara drömmer om.
Alltså jag blir bara så glad av att prata med henne för hon är den jag hållt ihop med längst, ända en sexårs har vi suttit ihop. Eller ja, enda tills vi skulle gå skilda vägar och upptäcka nya då hon drog till södertälje och jag till eskilstuna. Nu träffas vi inte lika ofta men dom gångerna vi gör det är det underbart!
Haha, vi ska ha Simpson och Family guy maraton har vi bestämt :D

Men jag känner hur jag drömmer mig bort till allt bra nu som händer i allt det dåliga. Känns bra i alla fall att känna att det finns hopp!

.....även om man kanske borde bli lesbisk?

Haha!

Pratade med en en av killarna vi träffade på dalecarlia som inte bor här om vi säger så, jag vill inte skriva mer avslöjande för han läser numera min blogg. Det roliga är att han läser min blogg fast han inte ens bor på den här kontinenten och inte förstår ett ord av det jag skriver!
Men det roliga är också att när han läste min blogg så tittade han typ på bilderna och blev tänd på Anna Banana! Lovely!

image117


Träffade min mya kusin idag också. Bara en vecka gammal och han är hur liten som helst! Började som en knubbis men han var inte knubbig någonstans! Hur gullig som helst!  Höll i honom när han sov men då blev han inte glad utan vaknade och skrek. Men söt i alla fall :) 

Men nu när jag fått nya läsare som itne kan läsa ska jag lägga upp så mycket bilder som möjligt!

image118
Peace out!


/ Johanna

 

Happy days!

Dagen började segt och emotional aktigt och det höll i sig jävligt länge. Vill inte vara ett sånt barn och det var skönt att det gick över. Det är väl tack för mina underbara vänner som får mig på bättre humör även när jag är som värst. Och att de orkar stå ut med mig är helt otroligt! Löööööve to y'all! <3

Efter skolan så jag jag och Älin på stan lite och tittade på hårfärger medan Anna Banana klippte sig. Fint blev det och när hon var klar joinade hon oss och vi gick på stan i flera timmar och tog det lungt. Mysigt i alla fall. Sen frossade jag och Anna i skor och jag har verkligen förälskat mig i ett par från Wedins som jag ska försöka snylta, eller oj sa jag snylta? Jag menar fråga snällt om jag kan få dem :) De var i alla fall jäääävligt heta!

Senare var det dans och det var bland det roligaste någonsin av alla dansgångerna! Denna gång kändes det verklgien som en riktig dans och vi fick gå kvinnligt till Brittan låtar. Haha det är mycket roligare än det låter! Älskade det och Pirre sa att till hösten ska de ny dansgrupp där allt kommer handla om mera kvinnlighet. Haha, lungt att jag kommer vara där! Precis vad jag vill ha!

Nej, men det här inlägget blev lite blandad kompott så om ni fattar det här.... BRA DÄRA!

/ Johanna

Andrew Johnston

Vi har väl alla hört talas om Paul Potts vid det här laget och jag fick höra för några veckor sedan om den ny, yngre Paul Potts veriation nämligen Andrew Johnston. Helt underbar må jag säga! Jag började gråta och det ända jag hörde efter han sjungt var Antonia som berättar om hennes pappas kärlek för Paul Potts : "Men det är ju själva storyn Antonia!"

Men fatta, denna unge är 13 år och ja, denna storyn är vakrare än Paul Potts! Sedan kanske Pauls röst är lite maffigare men det är ju själva storyn!



/ Johanna

Pensionär

Det är mitt nya namn! För under den här långa helgen har jag inte gjort ett jävla skit typ. Och med itne göra ett skit menar jag typ festa eller något annat roligt. Bara tagit det lungt och gjort nödvändiga saker så som plugga och fixa med saker hemma. Nej, men det är ju roligt att vara en pensionär... Alla andra vuxna pratar ju om hur mycket tid de kommer ha att göra allt som dom vill göra så varför ska jag vara sämre och klanka mer på det?

Och vill ni veta vad som är roligare? Jo, jag måste nämligen fortsätta med pluggandet nu! Yippie! Jääävligt roligt! ...hrm...

Hoppas alla andra kan leva sitt liv medan jag är fast här!

/ Johanna

Pluggish

Tillbaka igen till helvetet... Ingen vila, ingen ro

Myspys

Kvällen igår gick inte riktigt som planerat så det blev en mucho tidigt kväll för mig. Men men..

Idag så ska jag hem till min älskade vän Angelica som jag inte träffat på flera veckor! Den ungen har till och med hunnit varit i Egypten en vecka! :O Nej, men jag är inte avis.... Det är jag inte.

Sen så har jag blivit sviken av andra människor idag och jag är lite putt över det. Men jag vet och planerar... hämnd! Nu vet jag verkligen inte om hämnd stavas så för det känns fel men alla andra veriationer jag testat känns också fel så däför kör jag på den veriationen nu. Shit the same, barn i afrika svälter liksom.

Aja, nu ska jag mysa med min mamma i fem minuter innan jag ska ge mig iväg!

/ Johanna

image116

uuuuh, vilken gammal bild! Eller förra avslutningen men det känns som evigheter sen!