At Anna's

Nu sitter jag, Emma, Elin och Anna och gör en totaly makeover på Anna. Hon ska gå från Brownie till Blonide! Det kommer säkert bli bra, men vi måste köpa en ny färg nu, så jag bloggar senare.
Bye bye!

Mycket mycket....

Kunde inte åka och träna idag för jag hade så mycket att göra i skolan känns det som. Det är värsta surt, för jag är väldigt taggad att spela lite innebandy :(
Men men nästa träning så, då jävlar ;) Och så ska och mamma någon gång snart se till att komma iväg till gröndal och fixa med medlemskort och gå på det där yoga passet. Skulle egentligen gå i tisdags, men då hade jag engelska recention som var väldigt viktig, så jag fick prioritera lite. 
Men både hon och jag är väldigt taggad på att gå på yoga pass (okej, jag är väl liiiiiite mer taggad, men hon har lovat så, men hon vill faktiskt men hon känner sig bara lite stressad just nu för det är rätt mycket som händer i våra liv). 
Men jag ska se till att få lite ordning på mitt liv nu. Ska inte låta allt skit dra ner mig, och känna mig så stressad som jag ofta gör. Så jag ska se till, på något sätt, få ordning på mitt liv så jag mår bra. Det är väl ett bra mål? :)

Aja, ska kila nu. Det är faktiskt Simpsons på tv. I love it.  

Bye bye!

/Johanna

image30
The Simpson family

säsongsavslutning

Å nej, den dagen man har fruktat för en tid har nu kommit.
Det är säsongsavslutning på Grey's Anatomy :(  Det är väldigt sorligt, nu när allt börjar bli så komplicerat att man bara vill veta mer! Nästa säsong, snart ja tack :)
Det har varit en väldigt bra dag idag, jag och Anna fulade oss på engelskan det var lite roligt ;) Och hon och Elin försökte lära mig hur man får en riktig sydlig amerikansk dialect. Det jag kan säga är "Hi, my name is Billy Bob and I live in Texas". Det är fortfarande lite fult men, övning ger färdghet ;)
Pratade med Lowlow för ett tag sedan och jag fick veta en massa smaskigt skvaller :D Haha, bland det bästa jag hört på länge! Skrattar fortfarande!
Sen så pratade vi lite om andra saker och det var väldigt skönt att få prata med någon, så tack älskling för att du finns där <3
Snart så är det som sagt säsongsavslutning på Grey's och då kommer alla sitta klistrade, till och med mamma som inte är så mycket för TV, men hon har verkligen fastnat för Grey's. Inte så konstigt eftersom det är så bra!
Bara tio minuter kvar....
Tills dess så ska jag låta min söta lillasyser ha datorn och leka lite med den :) Japp, så snäll är jag!


Bye!
/Johanna

image28

Skådespelarana i Grey's Anatomy


Klar

Jag är nu klar med Engelskan :)

Ska nu se på ugly betty nu.


Bye bye!


Du kommer för alltid ångra dig, tänk dig för!


Engelska

Jag hinner inte blogga så mycket just nu, för jag måste skriva min engelska bokrecention som är jävligt jobbig!
Men om jag hinner ikväll så kommer ett roligare inlägg. Om ni har tur ;)

Bye!


allt vi en gång hade, har du lika lätt som en handske, kastat iväg
jag har aldrig innan tänkt att du var kapabel till såna metoder men detta bevisade bara hur fel jag hade om dig
någon gång kommer du ångra dig och vilja ha mig tillbaka fast då kommer det var min tur att vända dig ryggen
man lever bara en gång och jag tänker i alla fall inte spendera det med att försöka få dig tillbaka
det kommer i slut ändan vara du som går miste om något underbart, inte jag

Hmm?

Hmm... jag kände ett väldigt sug efter lussebullar just nu. Det var väldigt länge sen jag åt det (ett år sedan eftersom man bara äter det under en period på året ;) ), men jag älskar verkligen nybakda lussebullar! Mumsfilibaba! Bland det bästa som finns. Men det ska inte finnas några russin i. Bara det två traditionella i varje hörn.
Undra om jag kanske få tid till att baka några den här veckan kanske..? Men jag måste priotera julklappar. Känns som att jag har fått en bra start. Det är inte ens november men jag har hunnit med att skriva lista, köpt en prasent utav fyra eller kanske fem jag vet inte måste kolla med mamma om vi ska köpa som familj till Patrik, Emma och Leo (<3). Jag tror det och då har jag liksom bar tre personer att köpa till och jag har redan fixat en så då är det bara två kvar. Men sen kommer det svåra...JULRIMMEN!
Jag kanske ska ta hjälp utav Lowlow, the Rime master ;) haha!
Jag är så dålig på rim och ändå var det jag som förde in den trditionen i våran familj förra året. Fast det var kul :) Allas var så snuskiga, som mamma kallade det, och ingen tog det på så stort allvar så det var kul :)
Men det här året ska dom vara...rumsrena. I alla fall några ;)
Just det! Jag vet typ vad jag ska köpa till mamma! Haha, det ska bli en vin bok eller olika sorters drinkar och en plånbok. Fast jag har inte bestämt mig ännu och jag tror jag ska dela med min syskon så det kommer i såna fall bli billigt. Fast as usually kommer det bli jag som får ta tag i det annars kommer det inte bli något alls.

/Johanna

Seeexi!

Jag glömde säga, men jag tittade på X-men igår på trean, och jag är helt kär i Hugh Jackman! (Wolverine)
Sååååååå seexig! Precis min typ av kille! Synd att han är för gammal för mig och har egna barn, men jag skulle absolut inte säga nej till honom! Raaawr!




image25
Hugh som Wolverine

image26
Sexi

image27
Raawr! (Men hatar badbyxorna!)

Lat kväll

Igår så somnade jag vid tolv kanske, och det var med ansträngning för jag och Gabriella hade hyrt två filmer och i början på film nr 2 så däckade jag. Det gillade hon inte ;)

Idag då, så åkte jag in till södertälje för att lyssna på när Ange sjöng och hon var helt underbart bra! Jag börjde gråta när hon sjöng och jag stod med ett fånigt flin hela tiden. Men hon är verkligen bra, och det märks att hon gillar det här. Så bra jobbat vännen <3
När jag skulle ta bussen till södertälje så stoppade chaffisen mig för att min sms biljett var fel. Och jag blev jätte nervös, för jag hade ju fuskat, men jag höll stenhårt på min veriation för jag vill ju inte böta 800 spänn liksom.
Sen efter en stund av tjafsande så går jag med på att köpa en ny biljett och då visar det sig att SL har strukturerat om hela sms-biljetten! Lagomt pinsamt eftersom det var asmycket folk som skulle på men jag var bland dom första att kliva på.

Men jag fick höra av lowlow att jag hade missat stekarn och då blev jag ledsen :( stekarn är ju coooool. Så det blev till att söka på tuben så fort vi pratat klart. Inte lika bra som chacka ny vinter jacka, som lowlow sa, men han är fortfarande cool.

Bye bye!
/ Johanna


Moffnings kväll

Haha, bland de första gångerna jag använder ordet moffa (fick lära mig det ordet i torsdags). Men det är i alla fall vad som väntar mig ikväll. Titta på film och moffa som fan.
Jag och mamma hyrde två filmer till mig och min lillasyster, för mamma skulle till en kompis och sjunga singstar! Haha, tack och lov att jag inte är där för mamma är för fan sämre än vad jag är och då är det riktigt jävla illa!
Men jag sitter här och väntar på att min söta syster ska komma hem, men det lär dröja några timmar till så jag tittar på CNTM. Det är bra, men ANTM är bättre <3
Nej, jag tror det har laddat klart nu så tjingeling!

Watch it now!

ville bar säga att nu är det Rockstar Super nova och snart är det min älskling, så titta nu!
Fast, jag råkade söka på Youtube om rockstar och då kom vinnaren fram så nu vet jag det i förväg :( Fast, RSN är flera år gammalt så det är inte något nytt ;) Haha, men.... Titta nu!



Puss!

Valler

Om ett tag så ska jag titta på Lowlows show, men man verkade inte få komma in dit ännu så jag gick tillbaka till rummen och tänkte att man kunde koppla av ett titev tag till. Det behövs eftersom vi somnade mellan halv fyra fyra någon gång. Jag sov som om jag hade blivit klubbad och medvetslös. Men mer om kvällen här på Valler ( haha ser ni, jag använder faktiskt det ordet! ;) ), kommer kanske senare. Nu ska jag väl försöka ta det lite lugnt innan showen börjar.
Bye bye!
/ Johanna

Tattoo

Jag har ett stort problem! Jag vill ha en tatuering. Jag har velat ha en nu hur länge som helst och jag vet exakt vad jag vill ha för motiv och jag trodde att jag visste vart jag ville ha den, men sen har jag fått höra av flera stycken att det kan vara farligt och att i vissa jobb så kan man inte ha tatuering i nacken (där jag hade tänkt) så nu har jag jätte beslutsångerst! ååå, jag vill ju ha en jätte jätte jätte jätte gärna!
Så, om någon läser det här så är förslag väldigt välkommna!

/
Johanna

Torsdag.

Ja, nu har jag så här blogg black out igen. För det har inte hänt något speciellt idag. Skola, kom hem och ska snart äta. Annars så... nee jag vet inte.
Eller jo en sak! Haha, cha cha låten äger fortfarande och har haft den på hjärnan hela veckan! Haha, ett stort tack till Tovie som lät mig få den så jag kunde fortsätta sprida cha cha budskapet till Eskilstuna ;) Jag kan i alla fall säga att det förkom mycket sång och lite dans till den låten idag ;)
Och just det, fick tillbaka Datakunskapsprovet idag, och det gick bajs, precis som jag hade trott. Men hoppas man får visa vad man kan fler gånger, annars blir det surt..

Men, nu ska jag fortsätta titta på Canada's Next top model. Började titta lite igår, och jag har precis sett hur deras makeover blev, men jag har inte fått någon favorit ännu.
Och så ska jag lägga in de få bilderna jag lyckades ta idag på de i min klass. Dumma barn som nite vill vara med på kort :( ;)

/Johanna

......

Just nu har jag jävligt boring! Det var något jag skulle kolla på youtube, men jag kommer inte ihåg :( Aja, jag kommer väl på det snart....
Fan, asså det är snart jul och jag har inte ens skänkt två tankar åt klappar (till mig alltså), men jag var på alla andra redan för två, tre veckor sedan. Haha, låter inte så bra ;)
Nej, men om man skulle snoka runt lite och kanske komma på några bra presenter?
Än så länge vill jag ha tatuering (vet inte vart, så om någon har något förslag så skulle det var jävligt bra), en kamera, pengar och gärna ett jobb ;) haha nej bara skoja, men typ några kläder. Fast det är så tråkiga saker! Jag vill ju ha något kul, och ge något kul också! Jag har börjat tvivla på presenterna till mamma och Gabriella, men jag är nästan helt säker. I alla fall så ska en av dom få de och jag tror det blir Gabriella. Men jag vågar inte bestämma mig... det värsta är att om man sen bestämmer sig för en av dom så kanske den andra blir värsta ledsen över den presenten de väl får sen.
Åååh, beslutsångerst! Aja, jag ska i alla fall snoka lite nu ;)
Bye!
/ Johanna

Nu så...

Nu så ska jag ta tag i det braiga inlägget, men jag tänker inte göra det lika braigt, för det orkar jag inte.
Men, efter skolan i måndags då skulle jag möta min dearest friend Lowlow och vi skulle äta på Nancy's. Mums fillibabba var det :) I alla fall på tåget när jag skulle kliva av så såg jag en assnygg kille! Vi stal några ögonkast, men jag såg att han hungrade efter mer ;) haha. Men jag vågade inte gå fram och prata med honom! och jag som hade skällt ut Elin i skolan, att hon var en fegis som inte vågat göra det på Kent-konserten! ( Då hade hon träffat en assnygg kille som ville ha henne) Haha, dubbel moral? ;)
Men men, sen så skulle jag som sagt möta Lowlow och äta på Nancy's och sen skulle vi på första Korpen träningen :D Vi var väldigt peppade och det var askul! Men när vi kom fram så märkte vi att vi kanske kände fyra personer, men det gick bra och alla var jättesnälla :)
Utvecklingssamtalet gick väldigt bra, och läraren sa att jag skulle fortsätta vara precis som jag är. Som om jag skulle ändra på mig även om hon sa det. Jag är bra som jag är ;D

Idag då, så var det skola och det var kul :) Tjejerna var väldigt roliga på sin Talk Show.
Och efteråt var jag tvungen att ringa Mathilda för att kolla från vilken film en fras om "homosexualls" var i från ;) haha, jag kan inte förklara bättre för jag vet inte diekt vilka ord man använder, men det är typ;
And on the third day, God created..... weapons for hunting down the dinosaurs.. and the homosexualls.
Haha! Passade asbra in!

/ Johanna

Skolsyster snart

Jag ska som sagt snart till skolsyster för vanlig undersökning. Tror det kommer gå bra.
Jag sitter just nu och tittar på när sötnosarna Elin, Elin, Anna, Sanna och Emma övar inför en engelska uppgift. Men eftersom jag inte vill veta så mycket i förväg så lyssnar jag på hög musik och dom föreslog att jag skulle sjunga lite som bakgrundsmusik, men för allas skull, både för dom och dom som sitter runtomkring så låter jag bli ;) vill inte ge någon allvarliga men för resten av livet ;) nej nu ska jag kila! Bye!

Ååååh!

fan jag hade skrivit ett as bra inlägg för nån timme sedan, men nu märker jag minsann att blogg cpar sig så det inte publicerades :( deppigt.
Och jag orkar inte skriva det nu heller, för jag ska sova så det får bli imorgon eller nått sånt.
Bajs på blogg som inte ville publicera det braiga inlägget!

YEEEEEEESSSSS!!!

FYYYY FAAN VA KUUL!
Nu är det så här att en av de bästa sakerna som någonsin kunnat ske, eller okej lite överdrivet då men ialla fall, så har en underbar sak nyss hänt! Pratade precis,precis med lowlow och hon berättade att vi ska börja spela innebandy. Antonia hade hittat ett lag med några kompisar och då hakar vi på! FY FAAAN VA KUL! Jävligt uppspelt så hade jag inte haft datorn i knät hade jag hoppat upp och ner! :D :D yees yees yees!
Senast idag när jag tittade på kusinens match kände jag sug efter att spela innebandy och hunr mycket jag saknade det. Jag sa det till och med till min lilla kusin och nu så ska vi spela! På åra villkor, på roligt och helt utan vara jävligt seriös! Visst, vi ska inte vara jättedåliga eller helt oseriösa, men det blir inte lika seriöst som i Nykvarns damlag!
Undra bara hur jag ska breaka nyheten för mamma.. vi skulle ju på Yoga imorgon... men hon tyckte att imorgon itne passade ändå så det blir bra!

Bye bye!
/Johanna

Söndag med kusinerna

Det blev en lugn kväll igår, gick som i en dvala hela dagen och orkade knappt att gå på toa ;) Haha, så det blev en myskväll med mamma :)
Idag då så vaknade jag i alla fall hyfsat tidigt, ungefär tio. Tog det lugnt innan jag skulle åka till Nykvarn för att stötta min kära kusin när hon spelade bandy match. Hon är så söt :) Så då tittade jag på matchen med min andra lilla kusin och Sofia kom också för att heja på sin lillasyster, så hon fick vara med och mysa :)
Dom förlorade matchen, det blev 7-3 till gästerna. Men min kusin var helt okej, ska nog lära henne lite nya tricks så hon kommer äga på plan ;)
Sen när matchen var slut, och kusinerna åkt hem, umgicks jag lite med Sofia innan jag också skulle hem. Det var mysigt och vi skvallrade lite så som tjejer brukar göra. Synd att vi alla glidit ifrån varandra och inte är lika sammansvetsade som förut, men.. det är sånt man får ta och vi slutar inte gilla varandra mindre bara för man itne träffas varje dag så det är bra :)

Nu tittar jag lite på Fear factor USA och ska kolla vad som kommer senare ikväll, om det är något bra! Ingen av mina syskon ska komma hem ikväll heller fast pappas veckor slutade i fredags, men ingen vill komma i alla fall :(
Dumma, dumma dom!

Imorgon har jag utveckligns samtal direkt på morgonen. Hoppas det går bra, för jag har inte varit en stygg flicka...mycket...
Haha, nej men det var allt jag hade nu för tillfället!
Bye bye!
/ Johanna


Rockstar Supernova

Jag sitter just nu och tittar på Rockstar Supernova. ASBRA! Så här skön musik så det är väldigt roligt att titta på :)
Jag säger bara att jag älskar tjejen Dilana! Fan, för henne är det nästan så jag byter till vänstertrafik om ni fattar vad jag menar ;)
Hon sjöng precis en Johnny Cash låt, och jag älskar honom, och hon gjorde om en klassiker (the Ring of Fire) till en alldeles cool låt! LOVE LOVE LOVE!
Hon är bara så jävla cool!
Det finns så klart andra som är bra, men henne älskade jag så fort hon öppnade munnen. Och hon är bara jävligt cool. Kanske inte den vackraste men det är lugnt för hon är cool ;)
Killarna som är med i programmet har bra röster, men ingen som är speciell eller som har den här stilen som bandet letar efter så.. Fast jag har inte hört alla killar ännu, men än så länge är så här i alla fall.

Nej nu ska jag leta efter bra låtar som jag kan be min söta storebror ladda ner åt mig (A)
Bye Bye!
/ Johanna

image24

Dilana <3

Fredagkväll

Ja, fredagkvällen har inte börjat riktigt än, men vad jag ska göra är att umgås med mina vänner och vi skulle visst på någon fest, men det blir lungt för min del i kväll. Känner inte riktigt för riktigt festande ikväll så vi får se hur resten av helgen blir.
Men är väldigt peppad för Idol, fast jag tror inte jag får se något idag, för dom ska sjunga asbra låtar ikväll!
Marie ska sjunga Whitney Houston (som jag älskar) - How will I know
Amanda ska sjunga Elvis (tänk när hon kom på audition och sjöng en Elivs låt och ägde!)
Andreas ska sjunga U2 - I still hasn't find what I'm looking for
Mathias ska sjunga R.Kelly - the world's greatest
Och Daniel ska sjunga någon låt jag aldrig hört talas om men han kommer säkert vara bra som alltid :)
Så jag är lite peppad. men jag får se reprisen ;) Och så är det ju fredag hela veckan! Mitt nya favoprogram nästan ( steckarn äger! )

Nej, men nu ska jag nog snoka upp en klasskompis på bilddagboken ;) sen ska jag äta och köra mig ordning :)
Bye bye!
/Johanna

Sovmorgon

Idag har jag då sovmorgon. Men det är ingen skillnad för mig för jag måste ändå ta det tidiga tåget och sitta i skolan i över en timme! Jävligt jobbigt! Och nästa vecka har jag sovmorgon nästan hela veckan! Fan, måste verkligen prata med mamma om det.. Vet inte vad jag ska göra nu men om några minuter så slutar de som har språk så då får jag lite sällskap :) men aja vi får se hur den här dagen slutar. Måste prata med några om ett missförstånd som kan ha dykt upp. Jag kanske ska gå dit nu? Hmm...
Bye bye!

Oh happy days!

Underbara dag!
Vet inte varför (som vanligt) men man känner bara ibland hur vissa dagar kommer vara bättre än andra. Och idag var en sådan dag :) Fast datakunskapsprovet gick åt helvete så har det varit en bra dag.
Vi hade för en gångs skull en jävligt rolig svenska lektion! Vi skulle skriva grupp noveller, alltså vi var fyra grupper, och alla hade ett varsitt papper som man skulle börja skriva en novell på. När man sedan skrivit fem rader så skulle man skicka pappret vidare och nästa grupp skulle fortsätta.
ASKUL! Haha, vi skrattade hela lektionen! Jag, Elin och Elias var väldigt duktiga på att hitta på historier! Våran novell som vi började på handlade om en självmordbenägen häst, som fick följa med i alla våra noveller.
Resultatet blev... inte så bra noveller men väldigt underhållande för andra grupper ville, lika stenhårt som vi ville ha med hästen, ha med sina personer. Men fy fan vad vi skrattade. Jag och Elin grät nästan! Och jag är säkert att andra grupper kände likadant. Haha.

Men en dyster sak hände ju. Jag förlorade en kär vän idag. En som jag har gillat väldigt mycket, men som visat sig ljuga för mig hela tiden. Kommer aldrig kunna lyssna ordentligt på honom igen. Jag pratar om Enrique Iglesias.
Ända tills nu har han varit en riktigt het sexbomb och en bra sångare som har haft några riktigt bra hits.
Men idag visade Emma mig
hans riktiga jag. vilket inte var vackert!
Jag brister nästan ut i tårar. Hoppas verkligen att det här inte är sant utan att det är något skämt han gått med på!

Men men, ska snart äta nu känner att jag börjar bli riktigt hungrig!
Bye bye
/ Johanna

Jävla cp!

Fan vad lack jag blir!
Nu är det någon jävel, och jag vet inte om det är någon här hemma, eller någon annan på typ tåget eller i skolan eller något, men någon jävla idiot jävel har snott mitt USB- minne! Ja, så nu kan jag inte plugga till Datakunskapsprovet! Har letat överallt där jag kunnat lagt den, men icke sa nicke! Och nu kan jag inte lämna in inlämningsuppgiften heller!

JÄVLA IDIOTER SOM TAR ANDRAS SAKER!

Plugga

Ja, om man skulle vara lite duktig med tanke på att man har både svenska inlämningsuppgift och datakunskapsprov imorgon.
Men är man det? Nej!
Idag har varit en rolig dag. Förutom morgonen då, men jag har skrattat mycket. Vi hade en utbytes student från Australien i våran klass idag. Fast hon har varit där sen januari och ska åka hem om två månader ungefär.
Men hon hade i alla fall lite frågesport med oss och jag, Anna och Elin bestämde oss för att vinna utan fusk! ( vilket man skulle kunnat gjort många, många gånger) så vi rättade henne om hon råkade skriva poäng på våran i stället för någon av de andra lagen.
Men.. det slutade med att vi fuskade lite i alla fall ;) Man kan ju inte låta bli! Och vi kunde ju inte låta någon annan vinna när vi var så duktiga! Vi kunde bla säga både två Australiska slang ("mate" och "urulu") och berätta en australisk film (hitta Nemo). Så vi förtjänade att åtminstonde dela på vinsten.
Vi vann inget, men det gjorde inte så mycket. Bara vi inte förlorade ;)

Nej, nu har jag drivit ut på tiden jätte jätte mycket. Men ändå vill jag inte sluta för då måste jag ta tag i mig själv.
Så jag tittar samtidigt på Våra värsta år som är lite små kul :)
Men, nej nu jävlar Johanna så tar du tag i dig själv och pluggar lite!

Wish me luck!
 / Johanna

Trött 2000

Jag sitter här i skolan och börjar inte förrän om 40 min. Jobbigt läge. Så jag vänder mig till bloggen. Jag har blivit en riktig fanatiker känns det som. Skriver jämt! Men om jag känner mig rätt så kommer något att hända och jag kommer inte kunna skriva på ett tag. Fast nu kan jag ju det så man får njuta av det lilla man har. Fast mobilbloggning är jävligt korta så det är inte mycket som får plats :( liiite surt.
Aja om man skulle vara mer duktig och kanske fortsätta med pluggandet? Hmm...
Puss
/Johanna

Tuesdays <3

Jag verkligen älskar tisdagar ibland!
Korta skoldagar, vara med massa vänner hemma hos Mathilda och sen... Ugly Betty and Desperate Housewives!
Det är underbart! :)

Men jag kom just och tänka på... Jag har inte gjort någon julklappslista! Måste göras pronto! ;)
Fast inte just nu. Nu är det Betty :)

Bye bye

/ Johanna


Hello alla glada!

Ja, det är första gången jag testar på mobilbloggning så vi får se hur det blir :)
Sitter just nu ute i kylan och väntar på Mathilda. Vi har ju bestämt att vi ska tillägna tisdagar till oss och sen får alla som vill vara med :) men hon har i alla fall inte kommit hem ännu så jag sitter på henne balkong. Men det är lugnt för jag brukar inte vara den enda. Idag är jag det och så här efter skolan men på lov och helger är det här nya "videon" ;) men nu börjar jag tappa känseln i mina fingrar. Mathilda kom hem!

YouTube

Jag sitter med mamma just nu och har precis visat henne YouTube.
Hon tycker det är wow :) Helt fascinerad.
Fast vi har bara lyssnat på hennes musik, fast en låt berörde mig verkligen.
ASBRA!!! Nu är vi lite mer inne på min musik så vi får se hur det slutar. Det kanske slutar med att hon sitter fastnaglad framför Youtube på jobbet också ;)
Undrar vad chefen säger då..

Aja, nu är det dags att byta låt.

Puss
/ Johanna

P.S. Mamma hälsar till alla därute :)
D.S.

Hualigen!

Nej fy och usch vilken jobbig kyla! Visst det är fint när snön ligger alldeles fint och lungt på marken men det blåser ju jättekallt! Och sedan så blir det ju is och jag lovar, jag har säkert varit på väg att dra på arslet flera gånger om under denna korta tid!

Lördagen blev väldigt lyckad :) Vi var ca 12 st i en liten stuga men det gick! Vi körde bussen, ölspelet och jag har aldrig och det var kul :)
Sen var vi tyvärr tvugna att dra rätt tidigt så mamma kom och hämta oss och vi drog vidare på fest hemma hos Tim. Det var också kul så hela kvällen blev lyckad :)
Jag sov hos lowlow och blev väckt vid kvart i tio! Vi som skulle sova länge, men det kunde inte hon så då tvingade sötnosen upp mig :(
Men vi var helt slut så vi tittade bara på tv. det var repris på Fredag hela veckan så då såg vi såklart på det :D
Senare kilade jag vidare till morfar och Monica för Monica fyllde år och morfar för fars dag. De bjöd på en hel jävla buffe som skulle mättat en armé" Men det var gott :)

Idag så skulle vi slutat halv ett, men nej några skulle komma på föreläsning så då fick vi gå kvar till halv fyra! Men vi skrattade åt Joel för han var så töntig så det blev lite kul i alla fall :)

Nu ska jag snoka lite och umgås lite med mamsen :) Har redan gjort franskan! ;)
Puss
/ Johanna

Yeeeees!

Ska börja med att säga att min mamma är BÄST! Och varför är hon det? Jo, för att jag, Lowlow, Sarah och Emma ska på fest i mriefred idag och då ska hon komma och hämta oss, fast hon egentligen ville gå ut och fest själv. Men, ibland tänker hon för mycket på andra och sätter dom före sig själv och denna gång resulterade det i att vi kunde komma iväg :)

Så, som ni då läste innan så blir det fest idag! :D Sköönt, för jag är värsta sugen och om det blir misslyckat eller en tidig kväll så kommer jag DÖ!

Men men, ska fortsätta titta på Pippi på de sju haven som går på fyran just nu. Det påminner en massa om barnatider och det är lite mysigt :)
Just ja! Den första riktiga snön kom ju igår kväll och jag tog lite kort, men dom kommer senare på bilddagboken.

Puss och kram
/ Johanna

Fredag hela veckan <3

Haha, fan har aldrig sett Fredag hela veckan förut, men det programmet var ju asbra!
Var hemma hos lowlow ikväll och vi tittade på det + Idol. Måste bara snabbt tilläga att det var rätt i att Christoffer åkte ut för jag har alrid varit riktigt förtjust i hans röst =/ Enda låten han gjort bra var
What a wonderful world av Louis Armstrong.
MEN, det var patetiskt att Clabbe var där som extra jury! eeh, du ville inte vara med så håll dig undan då!

Men men, åter till Fredag.. Haha, garvade som fan åt dom! Måste nästan säga att det var lite roligare än vad Hey Baberiba var mot slutet.
Man skrattade mycket mera nu! Det är nog för att nu är det fler skådespelare så man kan hitta på mycket mer.

Men men, det var i alla fall min kväll lite snabbt. För att sammanfatta så blev det en lugn kväll med tvmys :)

Byebye
/ Johanna


- Vad har du gjort idag då?
- Jag har varit och träffat en banktjänsteman. Behövde ta ett lån och såna saker..
- Aha, vadå blir det en ny bil, ny lägenhet eller...?
- Nej, chacka ny vinterjacka!


Aha, so it's true!

Jag vet inte hur man gör en sån där proffsig sak, men kolla in!


P.S.
Vet ni hur man gör en sån, då Youtube rutan redan syns på sidan?
D.S.
 

School

Idag var det skola. Fick veta att jag har fått ett nytt fan; Katrin.
Och hon ville att jag skulle skriva att hon blev jätteglad idag på franskan för att mormor Antia (våran lärare) var så söt mot henne. Jag fattade inte det söta, men så ni vet så blev hon i alla fall jätteglad!
Skolan var rätt bra faktiskt. Jag vet inte vad det var som gjorde att den kändes bättre än andra, men den var bra :)
Sanna visade mig en video på YouTube, som satte sig på hjärna resten av Svenska lektionen. Men den var rolig. Exakt min
tråkiga humor ;) Haha, men dom var söta ändå fast videon inte ville försvinna.

Men ikväll så vet jag inte vad som händer. Ska vara med Lowlow i alla fall och jag tror att vi ska titta lite Idol innan vi bestämmer oss för något mer. Om vi har tur hittar vi någon fest tills i helgen i alla fall. Hoppas, hoppas, hoppas.

Men men, ska snoka lite nu innan jag ska äta.
Bye bye!
/ Johanna

No one

No one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one, no one, no one
Can get in the way of what I feel for you, you, you
Can get in the way of what I feel for you

Nancy´s

Skolan var väl okej idag. Kände mig trött asusually ;) Men inget som drog ner min dag.
Inget speciellt hände förutom matteprov som kändes helt okej. Var inte så jätte svårt.
Slutade vid två, men missade tåget precis så jag satt och pluggade lite engelska vid stationen. Gick rätt bra, har kommit in i det här hela läsa på engelska så snart kommer väl boken vara utläst. Frågan är om det blir i tid..
Men sen åkte jag in till södertälje där jag skulle möta Antonia och Lowlow för att äta på Nancy´s.
Kom dit en timme tidigare så jag började leta julklappar. Hittade två stycken, till mamsen och lilla syster :)
Medan jag gick mellan affärerna så gick jag och mumlade jag på olika julrim, så om ni hörde någon "speciell flicka" (som min mamma sa att jag var när jag berättade det för henne) så var det jag, och jag är inte "speciell" utan försökte bara hitta på julrim ;)
Men jag vill inte berätta vad det var för det finns en risk att de snokar, så jag kör på det säkra före det osäkra.

Det var mysigt på Nancy´s och trevligt att träffa Antonia igen som jag inte träffat så mycket på ett tag.
Vi åt och skvallrade en massa, så nu känner man sig lite uppdaterad ;)

Men men, ska kolla lite på tv nu, kolla om det är något bra ikväll eller om man får hitta på något annat.
Just nu ska jag skratta åt Vänner ett litet tag och sen får vi se.

/ Johanna


Gå och dö

Dagen började uruselt! Tänker inte gå in mr på det förutom att tillägga, JÄVLA DAMP CP FAN!

När jag vaknade så tittade jag ut och märkte att det snöa! :D Det var mysigt och fint, men sen efter tio har det inte snöat ett dugg utan snöet blev utbyt mot regn :(
Hade sovmorgon så började inte förrän tio över tio :) Sen har det inte hänt något speciellt...
Efter skolan så träffade jag mamma och vi åkte in till skopunkten för jag skulle byta ett par skor jag köpte förra veckan som gick sönder när jag bara använt EN GÅNG (?!) Aja, hade hoppas på lite bättre kvalle, men i alla fall så åkte vi dit och jag hittade ett par alternativ vinterskor, men jag ska kolla in dom på dinsko en gång till innan jag bestämmer mig.
Men jag fick i alla fall ett tilgodokvitto som jag kan använta i dinsko, skopuinkten och på nilsson. Så det känns bra för jag fick hundra kr mer än jag betalade för från början. yeeees!

Men men, nu ska jag äta lite våfflor. Mums :)
/ Johanna

Hjälp!

Till alla er som därute som är bra på göra en fin bloggsida.
Ni kan gärna få göra en fin till mig. Med fin bild/ text högst upp.
Är helt jävla lost och behöver seriöst med hjälp!

Puss och kram
/ Johanna


Hos Mathilda

Nu sitter jag här hos min älskling Mathilda :)
Vi har inte gjort så mycket. Lina, Tove, Veronica och Tarzan var här ett litet tag, men sen försvann en för en och det blev bara vi två kvar.
Och hon visade precis fram sin kinky side ;D Hon är för underbar.
Skolan då. Det var väldigt tröttsamt för jag höll på att somna flera gånger under dagen. På tåget hem, gjorde jag det också. Sen fortsatte jag sova ca en halvtimme medan jag väntade på att Mathilda skulle komma hem.
Just nu lyssnar vi på en asbra låt. Alicia Keys nya låt No one. Love love love.

Ska var alite social till Mathilda nu medan hon lagar mat.
Puss
/Johanna

Yeaaaaiye!

Hallelulja! Hallelulja!
Äntligen fungerar min dator med internet här hemma hos mamsen!
Prisa datateknikern! <3

Aja, fyllde i alla fall år igår :) Fick några fina saker, bla en armbandsklocka, tröjklänning och lite småsaker :)
Det var lite mysigt när släkten var här och firade mig :) Synd bara att jag var rätt bakis från lördagen ;)
I lördags så var det då fest hos Sarah, och det var askul! :D Vi körde "busen", ölspelet och pratade om allt möjligt.
Sen när klockan var efter tolv sjöng sötnosarna för mig. Tack allihopa för en väldigt lyckad kväll! <3

Idag då efter skolan, skulle jag gå på stan lite och det var bara Anna som ville vara bussig och följa med mig för de andra skulle hem.
Så när vi gått ett litet tag och jag har redan hunnit köpa en tröja och en poncho åt mamsen, ringer Annika och säger att hon ville att vi skullle komma och möta henne på Kicks. Men när vi kommer dit, är ingen där. Jag börjar bli lite fundersam, men Anna fattade ingenting.
Så vi väntade där ett tag och just när vi skulle gå så stod Johanna, Katrin, Betina och Annika utanför och väntade på mig med en fin liten present. Jag blev jätteglad, men blev ännu mer fundersam eftersom paketet var inslagget i BR-leksaker papper. Vad skulle jag möjligtvis vilja ha därifrån liksom?
Sen när jag öppnar paketet börjar jag avgarva och gjorde det i minst två minuter!
vill inte säga vad det var, men jag kan avslöja att de som vet vad jag fick förra året, denna present var i samma anda och om det fortsätter så här, kommer jag snart ha en hel samling av olika roliga leksaker ;)
Jag blev i alla fall jätteglad och gav allihopa en bamsekram :)

Nej, nu var det inte så jättemycket mer, men eftersom jag nu har 24/7 tillgång till internet så kan jag blogga när jag vill :)
Mohaha ;)
Puss
/ Johanna

P.S.
Jag har nu skaffat
bilddagbok!
D.S.