31 Maj

Fan, 31 maj redan! Den här månaden har bara sprungit förbi! Och vad har man gjort? ja.. det känns som ingenting. Fast roligt vet jag att jag har haft i alla fall ;) Och nu när jag tänker efter, så har det varit några roliga helger i alla fall ;)
Och lika roligt kommer det att bli! :D
Den här helgen är i alla fall fullsokad. Fredagg har jag inte bestämt ännu, har lite alternativ och det är att kanske åka till Gnesta med några folk och sova hos Lowlows faster eller att åka hem igen. Eller så blir vi bara hemma och umgås några stycken eller så stannar jag hemma själv här ute på vischan och laddar inför innebandy cupen vi har på lördag under dagen. Det är samling kl 8 på morgonen så.. :O Måste vara riktigt pigg, eftersom vi ska möta ett ungerskt lag! :D Det ska bli lite kul :)
Senare på kvällen så ska det bli riktigt kul i alla fall eftersom vi ska göra massa syndiga saker (A) Hihi.
Och på söndag så fyller min kära mamma och gulliga syster år :D Hoppas dem kommer gilla sina presenter annars blir det synd för dem ;)
Fast mammas present är bara nu för hon fyller ju stora 40 pch då kommer hon ha en fest senare i sommar och då kommer hon få sin "riktiga" present :) och den kan jag lova är riktigt bra! :D Fast jag måste klura lite till på den så den kan bli ännu bättre ;)
Puss och kram

Allt klart!

Nu blir det slut på inlägg med hur jobbig skolan är för nu har jag gjort klart alla inlämningsuppgifter och det ända provet vi har är imorgon i Matematik! Och på fredag är det redovisning i NO men sedan är det bara roliga saker som händer i skolan.. I alla fall vad vi har hört.

Men men, helgen har i alla fall gått förbi i en väldans fart och solen gassde på som sjutton! men då ska man ju jobba hela dagen på lördagen så när jag väl kom hem han solen försvinna :( men jag led inte så mycket eftersom jag skulle göra mig i ordning för the Wave. Det var askul!! Jag och Natta ägde tjejernas dansgolv och vid skumdansgolvet blev vi + Towe, Jessi och Sarah puttade av några jävla ungar så Natta ramlade! Och Hon gjorde så vi blev tvugna att springa för livet för hon gjorde en kille jävligt sur! och det var bara lite av allt som hände men det var i alla fall askul! :D
Måste på fler skumpartyn! Hoppas det kommer till cozmos i sommar, det skulle vara himmelriket! :D
På vägen hem lyckades vi få Fredde att stanna sin "CP- Taxi" på donken ;) Alla blev överförtjusta! ;)

Och i söndags vaknade jag av att Lowlow ringer och vi pratar lite om lördagen och vad den hade att erbjuda för oss. Sedan blev det till att kliva upp och ut och pressa i den sköna solen! :) men solen gick ju i moln efter 20 minuter då jag legat där så det blev ju bara till att gå in igen. Då ringde Lowlow igen och föreslog att vi skulle ta en Slush på videon och sitta ute i solen och gassa tillsammans. Det var riktigt skönt och sedan jobbade jag och hon spelade match, och dem vann med 6-1! Grattis tjejer! :D

Sen har det inte hänt så mycket... tittat på två filmer idag för jag är så jävla trött och jag ska snart gå lägga mig... Jag ska fan ta en tidig kväll i kväll! ;)
Puss och hej!

Helt slut!

Gud vad jag är trött! Så jävla mycket att göra så lite tid! Men snart blir det lungt och skönt, och då kan man leva livet lite innan det blir allvar igen.
Idag hade vi film redovisning båda klasserna och då fick vi titta på varandras filmer man hade gjort. Våran kom först, och det blev mycket skratt för vi är så jävla fula! :P
Men trots att man har sett den många gånger, så var "MacCca flow" fortfarande bäst! Haha, sötnosar :)
När vi sett alla filmer så berättar våra lärare att vi ska ut och paddla kanot och campa om vi vill och det var jag direkt med på! :D Jag och natta började redan planera om vad vi skulle ta med oss ;) Ingen tid får gå till spillo! ;)

Men nu ska jag äta lite, ciao!

Kristihimmelfärd

Ja, vi fick ju sluta skolan i onsdags så det var jävligt skönt! :D Var bara hemma på onsdags kvällen eftersom jag skulle jobba på torsdagen. Hyrde film med Fredde och vi han titta på tre filmer! (fast vi hyrde bara en (; )
Den var helt ok, men jag känner att jag skulle valt den andra filmen i stället.. Valde Just my Luck med Lindsay Lohan, fast velade mellan Haven med sexbomben Orlando Bloom.
Aja..
Sen igår då hade sötnosen Jessica tjejmiddag som senare på kvällen  blev till en fest. Riktigt trevligt och nytt folk var det också. Hade kul i alla fall  =)
Sov hos Lowlow och vaknade riktigt tidigt. Fan har aldrig vaknat så tidigt efter en fest, men men. Lite skönt att inte ha slängt bort hela dagen bara på att sova.
Åkte in till Södertälje senare på dagen med Gullungen Sofia. Vi pratade lite om allt möjligt och valde present åt min storebror Mathias som blir 17 imorgon! Jag tror han blir nöjd. Hoppas jag i alla fall, annars får han väl lite godis från kjorren ;)
Det skulle egentligen blivit Rix Fm idag, men ingen skulle dit utan alla väntade på NRJ in the Park imorgon. Det ska bli riktigt roligt hoppas jag, men eftersom storebror fyller år kommer jag senare.
Hans kompis Rick var hos oss alldeles nyss och nu har man ju raggat till sig lite förmåner! :D Skönt!

Ska dra nu, men måste tillägga att Natta är en liten sötnos =)
Ciao!

Beslutsångset

Fan, vet inte vad jag ska göra just nu, håller på att bli galen för en sak som är så jävla löjlig, men som jag är för jävla stolt för att våga fixa. Men jag håller på att få lite coaching på det här.
Håller på att bli galen här, men det är egentligen ingenting.

OBS! Ska ringa dig vid bra tidpunkt, stammisen på min blogg ;)

Ciao!

OBS! Klagning pågår

Åh, allt känns så jävla boring just nu! Skolan, Nykvarn och allt därimellan! Kan knappt vänta tills långhelgen kommer!
Nu är allt bar så jävla jobbigt att man vill spy! Vill ha bra väder! Vill ha pengar! Vill få beskeden om gymnasiet!
Fan, det är så mycket jag vill ha men som det ser ut som jag inte kommer få! Kan inte livet gå som jag vill just nu? Bara ge mig det som jag önskar mig och så jag kan tycka det är lite roligt med saker och ting?
När det är skola känner jag att jag bara vill sova men, nej det går inte för sig!
Men jag håller ut till långhelgen och med vetskapen att det snart är lov! :D
SKÖNT!

Ciao!

Dampi dampi

Dem här senaste helgerna har inte varit så livlat och visst det har väl varit skönt att bara ta det lungt, men jag måste erkänna... Jag saknar all fart och ståhej! Fan, jag saknar att man vet att ens hela helg är fullproppad.
Men men.. man måste väl vila upp sig så man kan ta igen allt man missat ;)

Jag har i alla fall inte så mycket att berätta om helgerna, förutom att mitt nya rum har fått golvet fixat och så har jag valt tapeter :D Skönt! Snart är det dax att flytta in dit och då ska jag tamigfan se till att det blir en inflyttnings fest! Och om det blir klart under vintern blir inflyttningsfesten under sommaren ändå för det är då man kan ha som roligat ;)

Och återigen, kommer den här veckan var ett levande helvete för mig. Stora inlämningsuppgifter ska var aklara, men det positiva är att vi bar agår tre dagar! :D Thank God for Kristihimmelfärds dagen!
Men då ska man jobba, fast bara ett litet tag under eftermiddagen tror jag det var. Så det är lungt ;)

Ciao everybody!

What am I suppose to do?

Hello!

Ja, den här veckan har varit KAOS!
Jobbade i går och ska göra det igen imorgon. Hade SO prov idag och ska ha Engelska prov imorgon. I morgon är det också redovisning om våra författare i Svenskan om vårat egna Nobelpris. Stort arbetsmoment och det känns som om jag knappt gjort ett  smack!!
Det positiva är bara att jag fick reda på att jag fått MVG i b2 i matten! :D :D Med tanke på mitt förflutna tillsammans med matten så är det väldigt, väldigt stora framsteg! :D Får bara se hur det kommer se ut efter vi haft matte muntliga, som jag har på tisdag nästa vecka.
På tal om muntliga hade jag det i fredag.. det gick skit så det ska vi inte ens tala mer om.

Åh, snart så är det utsparksfest för alla nior i nykvarn och jag och Mathilda (även känd som "Ciggis") har fått lov att sajla Carina! :D Haha, hon ångrar sig bittert, men vi har haft tillåtelsen i ett år nu och vi har aldrig ens tänkt tanken att strunta i stajlingen! Dealen är att vi ska stajla henne, bestämma hur håret ska vara, vilken klänning, vilka skor och sminkningen och så behöver hon bara betala för allt! Det är en as sjyst deal tycker vi ;) haha, nej men vi har bestämt att det inte ska vara så jättestora summor så de blir löjliga. Men vi ska fortfarande gå igenom med det här :D
Så Carina, you better look out! ;)
Ciao!

Hard work,work

Inte vanligt att jag är uppe med tuppen (utom skoldagar) fast idag så ska jag jobba. Och då måste vi vara på plats halv tio! Det är väldigt jobbigt i min bok!

Gårdagen blev inte som förväntat. Snarare tvärtom. Inte så speciellt kul, men men....
Jag och Mathilda gick därifrån vid elva, drog till macken och köpte chips och sedan så gick vi hem till henne. Vi pratade lite och sedan satte vi oss för att titta på film, vilket resulterade med att vi båda somnade i soffan ;)

Men nu ska jag se till att få något i magen innan jag ska kila vidare.

Ciao!


She's bad and she knows it

Those flashing lights come from everywhere
The way they hit her I have to stop and stare
She's got me LoveStoned and I swear she's bad and she knows
I think that she knows...



Nyfiken!

Mathilda and I have talked english for sa moment now and it feels like I'm getting into it really good! :D
But no more english!... At least for now ;)

Denna dag har varit precis som alla andra... Inget speciellt har hänt!
Jag har suttit här nu ett tag och försökt leta efter ett ställe i närheten där man kan gå på yogalektioner, men hittar inget! Kanske på Gröndal, men det stod inte när nästa omgång skulle börja. Eller, omgång och omgång.. det stod bara att sista veckan var vecka 20 och det är ju snart och jag vill gå längre än bara 2 veckor! Men jag blev galen på att det inte fungerade så som jag ville! Jag får väl försöka igen någon annan gång..
När jag letade efter yoga lektioner, kom jag på att leta efter Salsa lektioner och då gick jag även in på en sida, som verkar väldigt bra och drömde mig bort lite.. Men sedan när jag gjorde upp min planering i huvudet så sprack det när jag såg priset för så liten tid! Det gillade varken jag eller min plånbok.
Men jag ska tamejfan gå på dem lektionerna om resten av min planering blir rätt.

Gårdagen då.. ja den ska vi helst inte prata om. Vi fick ihop ett lag. Ett lag som var bra och allt sånt och vi förlorade inte en enda match under gruppspelen. Men det som är jobbigt var att vi förlorade mot åttorna i semi och det sved riktigt mycket, även fast de hade elitspelare i sitt lag! men ändå så hade de fördel med ett mål och så gjorde vi ett mål som sedan dömdess bort! :O
Jag menar? va fan är det för något? Alla, och då menar jag precis ALLA, såg målet FÖRUTOM domaren!!!
Det blev inte populärt i vårat lag! Men det finns inget vi kan göra åt det nu, men det betyder inte att det svider lika mycket.
Men en riktigt chock för ala var då en sexa VANN över elitlaget! :O
Och en ännu större chock var att dem kom tvåa! :O (de vann över åttorna i gruppspelet)
Men de var faktiskt väldigt bra för att vara så små och jag kan ärligt säga att de flesta underskattade dem rejält!

Ikväll blir det av till Nykvarn, ska ai alla fall call Lowlow soon och prata ihop mig med henne lite. Måste höra lite på skvallret jag kommit mig överfund med på sistone!
Ciao! And have a mucho gracias kväll!

Finally!

Ja, finally har vi ett lag tills imorgon! Eller vad alla säger så ställer de flesta upp och vi har ett lag!
Nu får vi fan inte förlora mot 6:orna för då går jag under! Men det är i och för sig.. de kommer leda med 3 mål och så ska vi hinna göra 4 under 20 min. Det kommer bli kämpigt!


Valborg då.. Jag hade askul! Fan kvällen bara svepte förbi! Blev mycket skratt och prat och riktigt kul! :)
Så fick man reda på saker som genast gjorde kvällen mycket bättre ;)

Nu får vi se hur det ser ut den här helgen, hörde att det skulle bli fest igen och det lät inte helt fel när man fick reda på lite mer detaljer ;)
Så just nu är jag inne på fest, men vi får se om något annat dyker upp.

Now I'm going to eat some dinner! Ciao ciao!

In school

Nu sitter jag här i skolan och tråkar! Suck, ännu en timme kvar men sen så får jag åka hem! :D
Men då har jag lite saker jag måste göra innan jag kan ta det lungt.

Det kommer vara ett rent helvete dem här veckorna framöver förutom i morgon för då har vi innebandy tunering här i skolan :) Fast vi har inget lag som det ser ut som just nu, men vi får väl se hur det löser sig. Jag vill INTE förlora mot alla andra yngre barn! Och absolut INTE utan någon match.
Men det är så jävla orättvist att bara för alla andra är yngre än oss så får de leda med lika många mål som de är yngre. ORÄTTVIST!!!
Speciellt orättvist för att vissa av de små är ju jävligt bra!

Äsch, jag ska väl gå och se till så jag får något gjort så jag kan ta och åka hem någon gång!

Ciao ciao!