Nostalgi

När jag tänker efter på dagen så har jag haft en lektion idag. EN jävla lektion. Hmmm, roligt.
Jag Sanna och Anna har gått runt och sjungt på en massa gamla 90-tal boybands så som
Backstreet Boys, 5Five, Westlife och min favorit Nsync. Måste bara påpeka att jag älskar dialekten killarna i Westlife har! Seeeexiigt!

Det var lite delade meningar i skolan. Vissa uppskattade vår sång och sångtalang, andra inte lika mycket. Jag tycker det är roligt att man fortfarande minns låtarna och kan dom och att man fortfarande minns vem man tyckte var snygg och vem som var ful. Det är roligt att skratta åt nu. Kan inte fatta att alla tyckte Nick Carter var så jävla snygg.. Och varför, o varför insisterades det på att killarna skulle ha pottfrilla och mittbena?! Tack och lov att den trenden är ute!

Nej nu säger jag, för att citera Justin Timberlake och hans gäng: Bye bye bye!



Sjuka barn

Dag två. 
Det började i söndags natt att jag inte kunde sova utan bara låg och svettades så jag lyckades inte somna förrän tre-fyra på natten. Trött som jag är ville jag verkligen inte kliva upp på måndagen för att gå till skolan! Jag kliver upp och säger till mamma att jag mår dåligt och går och lägger mig igen. Förvånad jag blir när jag vaknar senare och känner att jag faktiskt mår dåligt! Huvudvärk, magont och snäpp till feber. 
När det inte försvann över dagen var det bara att stanna hemma idag också. Mamma berättade att typ hälften av människorna på hennes jobb är hemma för de mådde dåligt så det är visst nått som går.

Under dessa dagar har jag varit så jäääääävla uttråkad så jag pallar inte trycket längre. Jag går till skolan imorgon så jag åtminstonde gör något med mitt liv och inte bara sitter hemma och dör. Jag har haft så tråkigt att jag till och med har pluggat.

Fast det var bara ytterst lite.   


Söndag återigen

Ännu en helg har passerat.
Fredagen bjöd på födelsedagsfirande hemma hos Sarah så vi firade både henne och Veronica som under veckan fyllt 18 år. Grattis till dom!
Det var bara tjejer men när det gäller oss så räcker det, vi har alltid lika roligt. Men jag måste bara säga att vi är helt sjuka i huvudet. But I love it! Fast Louise den jävlen ska jag döda! Glappar så saker som inte behöver komma ut, tvingas fram under höga rop och hot. Kvällen var i alla fall mycket lyckad!
Senare mot kvällen drog jag och Louise vidare till Johan och Rasmus där vi alla somnade tills Louise väcker mig och tvingar upp mig. Så hela lördagen spenderades bakis men jag hade bra sällskap eftersom Anna kom till mig. Så vi myste och tittade på film och åt vaniljglass med ananas. 

Nu ska jag och mamma baka äppelpaj så det är det jag ska roa mig med denna söndag. Senare kanske jag är duktig och pluggar. Maybe baby. 


Lost in space

Jag skulle kunna döda någon just nu.
Eller.. nej inte nu men tidigare idag var jag så arg och irriterad att jag mycket väl skulle kunnat det! Japanska fanskapet var inställt och det fick vi veta klockan tio över fyra. De två timmarna i skolan som vi spenderade var alltså helt i onödan och istället för att komma hem vid halv fyra som jag hade kunnat, kom jag hem halv sex. Jag älskar min skola och SJ ibland alltså... verkligen..

Annars så var dagen ganska bra!
Jag fick en present av Sanna som hon köpt åt mig under sin resa till London. En "Grow your own Gay best friend!"
Helt underbar! Har alltid önskat mig en bögbästis och nu har jag det! Synd bara att det inte är en som kan prata... Men den är fortfarande underbar och jag älskar den! Han heter Enis och är tillsammans med Annas Gay best friend. Han heter Jack. Fulständiga namn (i hyllning till en mystisk 16-åring kallad S) Jack S. Anus.
Läs det snabbt med engelskt uttal.


<3

Tisdag kväll

Här sitter jag nu, på en tisdag kväll och gör typ ingenting. Det slog mig att det snart är helg. Imorgon börjar jag inte förrän ett så den dagen kommer flyga förbi. Sen är det torsdag och dagen efter är det fredag = helg.
Det är naajs.
Har lite idéer till Veronica och Sarah men vi får se om det går igenom och ifall de blir glada. Sen måste jag troligen fixa lite vuxensaft för jag vet inte med den där damen Louise ifall hon använde upp allt på lördagen medan jag var hemma och försökte komma tillbaka till liv. Jag tror nämligen att det är på det sättet så då blir det till att skaffa nytt.

Nu ska jag prata med baklänges-/ AIDS Josefin i telefonen.
Bara så att ni vet vad ni ska kalla henne hädanefter!

Helgen

Fredagen började hemma hos Louise som styrde. Roliga att vi började som fyra taggad tjejer och slutade med att en drös var på g. Det är alltid kul. Och nu, as we speek, håller jag på laddar upp de bilder som togs. Har en hel del på Nathalie och Sarah.. eeehm.. ja.. Dom var roliga att titta på i alla fall.
Men, jag kom hem runt halv tio tiden på morgonen, efter gått igenom centrum och sett ut som, och jag citerar; "som helvete, som om jag varit på världens jävla röjfest eller som om jag precis klivit ur sängen från en vild natt". 
Rolig kväll.

Lördagen var jag helt slut så efter mycket övervägande med mig själv insåg jag att det var bäst att stanna hemma eftersom jag skulle på typ anställningsintervju idag. Det gick väl bra, måste ha väldigt mycket mentalt övervägande på den frågan också. Jag var bäst i alla fall, så det var skönt.


Evolution of Dance

Det är sjukt vad man kan hitta på internet.
Här får ni en video jag kom över. Lite små slö i början men underbar!

May I present - the Evolution of Dance! 

a feeling that won't go away

På grund av olika saker har jag varit hemma idag så jag har fått igen lite missad sömn. Men sen har jag också fått lite skolsaker gjort, men är inte på länga vägar klar! Måste bli det imorgon annars är jag kööörd. Jag har haft världens sug att se Stolhet & Fördom. Jag önskar att jag fick träffa någon Mr. Darcy.
Haha, jag är rolig. Ena dan vill jag ha en bad boy och idag vill jag ha en Mr. Darcy. Men jag gillar den stolta snobbiga braten! Vill ha någon jag kan ordfighta med. Det är kul, speciellt när man vinner.
Sååå, vi kan väl köra på en blandning? Mr. Darcys attityd och allt annat bad boy?
Hmm.. det låter bra i mitt huvud i alla fall!

Jag har tagit ställning



"Jag har tagit ställning"
Så står det nu på min donationskort. Jag är härmed helt och hållet en fulländad och officiell donator. Egentligen anmälde jag mig
via webben för några månader sedan, men det känns säkrast att ha ett med mig också så folk får veta direkt om något skulle hända. Känns bra att kunna bidra med något vettigt här i världen och kunna hjälpa människor även efter min död. Gud kanske uppskattar det också och släpper in mig trots allt..

Crush,crush crush

Jag har en ny förälskelse.
Sitter och tittar på 8 mile. Har bara sett den en gång tidigare och då var jag inte speciellt engagerad i filmen nu när tittar på den.. Wohooo säger jag bara! Eminem är snyyyygg!
Han är lite av vad jag vill ha hos en kille, baaaad boy.
Jag tror jag söker spänning och, sorligt nog, hittar jag det i film karaktärer.
Vart har vi dom verkliga bad boysen?




Han är ju ganska bra rappare också.
Måste kanske se till att införskaffa mig några nya låtar..

Wild and free

Det är ganska roligt att bloggvärlden har blivit en sån stor del i vår vardag.
Pratade med Louise (aka lowhoe) och under samtalet skrattar jag åt något vi sagt och säger att det här måste jag skriva ett blogginlägg om.
Eeeh.. va?
Varför då? Varför var ett blogginlägg det första jag tänkte på? Det är ju sjukt att jag går omkring och releterar allt jag gör till bloggen och hur jag ska kunna skriva ett bra blogginlägg. Ändå är bloggandet som ett beroende och ibland känner jag för att blogga bara för bloggandet skull. Men då känner jag att jag dras iväg från det egentliga syftet med bloggandet och det är att dela med mig av mina tankar och åsikter.
Jag kanske är helt ute och cyklar eller så det är det baksmällan som talar, men jag vill inte att min blogg ska vara tråkig eller full av oviktiga saker. Det ska ju ha hänt något roligt som jag vill dela med mig.

Nej, nu känner jag att jag får sluta överanalysera saker och ting och försöka ta itu med baksmällan istället.
Det känns som mycket bättre saker att göra på en söndags eftermiddag.


You know who you are!


Sex, Booze & Rock'n'Roll!

Tagga. Tagga. Taaaaggaaaa råååå!
Ikväll blir det fest för hela slanten. Det är min kära vän Towe som styr och hon bjuder oss till och med på middag! Bussigt :) Sen kanske jag får nattbesök men troligen blir det inte så. Synd det, för annars hade vi visat exakt HUR det är man festar - à la Nykvarn.


Nåja, jag hoppas att alla andra som läser min blogg (hej mamma) får en lika rolig och trevlig kväll som jag kommer ha!
Sex, booze & Rock'n'Roll. Det är det som gäller.


Out of sight, out of mind

Kom på en rolig sak idag. Eller inte rolig men en sak jag trodde jag blivit av med för alltid. Sen spinde jag vidare och fick panik. Jag kommer dööö.
Anna har rätt. Jag tänker för mycket.

Snart är det helg igen. Jag känner några som är ganska mycket taggade så vi får hoppas på det bästa.
Jag känner att det här är ett värdelöst inlägg men vad ska jag säga? Skolan började idag och det känns ju lagomt kul. Måste kliva upp tidigt, vilket inte är min starka sida. Jag är ingen morgonmänniska! Imorgon slutar jag sex också. Känns bra. Känns som vardag.

Samma gamla förutsägda rutiner.
Kan inte någon bara komma, ta mig härifrån så jag får uppleva lite spänning?


Här var vi i alla fall på väg på något impulsivt äventyr!
Va fan har hänt?!

Människan kan inte upptäcka nya oceaner förran hon har fått modet att förlora kusten ur sikte.

Imorgon börjar skolan igen vilket innebär att vanliga rutiner och den typiska vardagen, som vi alla älskar, börjar igen. 2009 har då officiellt börjat.
Detta får mig att tänka på vad detta år faktiskt innebär för mig. Jag och de flesta av mina vänner fyller 18. The big 1. 8. En massa möjligheter öppnas upp - vi får rösta, gå på krogen, gifta oss och en massa annat och man blir dessutom officiellt vuxen. Jag vill inte bli vuxen! Vem fan vill det? Man måste börja jobba väldigt väldigt snart för att kunna överleva den redan stressfulla vardagen och genom det måste man börja ta en massa ansvar. Jag skulle inte säga nej till att vara barn ett tag till och bara slappa nåt år eller så.

Sen ska jag även på börja det sista året i gymnasiet. Slutspörten innan det riktiga allvaret börjar med universitet och med det kommer även flytt och då hitta jobb så jag kan betala för denna flytt och framtida skolgång. Så detta år måste jag också hitta ett jobb som inte bara ska betala det jag nämnt innan utan även vår utomlandsresa jag och tjejerna ska göra i sommar för att visa för både oss och alla andra att vi faktiskt klarar oss helt själva.

Så.. 2009..
Det kommer bli ett jääävligt stressfullt och kaotiskt år men fan.. vilka jävla möjligheter och minnen jag kommer skapa! Så jag välkomnar alla rutiner, vardagen, all stress, all helvete, all glädje och 2009 med öppna armar!

Mitt 2008

Eftersom jag lyckats få liv i min dator nu tack vare hjälp av Anna kan jag gör en snabb recap på mitt 2008.
Det jag minns vill säga.

* jag började i ragga som givit mig många roliga skratt efteråt
* R.I.P. Heath Ledger
* många lyckade OCH misslyckade kvällar med mina vänner i eskilstuna
* hade mina upp och nedgångar när det gäller killar - RUDOLF!
* Jag och klassen var på tältning - underbara minnen
* Sommar 08 då jag och mina tjejer festade, solade och visade att vi allihopa fortfarande kan hålla kontakten! 
    - plus att jag var i Danmark med Lowlow. Den största resan jag gjorde den sommaren
* Tre nära vänner lämnar mig för äventyr i länder långt långt borta
* Återigen, jag och mina tjejer har skapat nya minnen och fortsätter köra våra race!

Jag vet inte riktigt vad mer just nu så här på rak arm men 2008 har varit ett underbart år! Några utmärkelse ska det bli också:
2008s person: Anna för jag kommit henne så nära under det gågna året och insett vilka liksinnade (i brist på annat ord) människor vi är


2008s saknad: Mathilda! Men ändå så är jag så glad för hennes skull för hon har the time of her life!


2008s händelse: Alla som har att göra med mina brudar! Alltid oförglömliga!








Nu får vi bara hoppas att 2009 blir lika lyckat!
Än så länge är det goda förhoppningar till det blir så!

Things will alwyas be forgotten

Suddigt. Dimmigt. Överallt och ingenstans. En jävla massa människor och alkohol.
Detta är några få ord som kan beskriva nyårsafton 08/09. En jävligt rolig kväll! Saker och ting förhindrade denna afton från att bli helt jävla underbar men det löser sig alltid! Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!
Vaknade halv fyra dagen efter men jag förtjänade denna sovmorgon då jag kom hem vid åtta snåret. Men va fan, vad var det jag nyss pratade med mathilda om.. det kostar att ligga på topp. Fast då syftade jag mer till hennes liv där i USA men det är en annan historia.

Jag har ganska svullna läppar också. Inte lika mycket som igår men lite ömma är dom. Nåt man kan skratta åt så här i  efterhand. Och efter en dag av en total baksmälla så ska jag och Louise nu ge oss ut på äventyr. Nykvarn har ju sååå mycket att erbjuda. Vet INTE hur vi kommer hinna med allt!



(bilder kommer senare!)