Friday night out

Den här veckan har verkligen varit helt underbar! Måndag, onsdag och idag blir det fest, haft det roligt på jobbet hela tiden. Speciellt idag då jag testade inlines samtidigt jag hade på mig hockeyhandskar och åkte runt med en hockeyklubba. Lång historia kort - jag vurpa.
Sen i torsdags var jag på dejt med den snygga Mathilda och hann även träffa Veronica en snabbis. På söndag ska jag också träffa Josefin, så ja. Den här veckan äger verkligen!

Jag har dessutom skaffat mig en ny vapendragare - Fred.
Love it.

Leva livet

Lever ett jävligt soft sommarlovs liv just nu! Jobbar på dagarna, festar om kvällarna och allt detta med människor jag verkligen trivs med. Igår var vi hemma hos Mailn och det var en riktigt bra krökar-måndag. Vi var inte så många men vi körde vårat race. Senare hamnade vi i Malins pool vilket var jävligt nice och sen drogs det vidare till hennes badkar. Där satt jag + två till butt naked (förlåt mamma) ett bra tag. Men, skönt var det. 

Sen att man såg som satan i gatan under denna kväll är en helt annan femma! 


What up?!

Ikväll bär det av hem till min älskling Louise som jag inte träffat på år och dar?! eller kanske en vecka men då åkte jag till hennes jobb och störde men sen har jag också jobbat så vi har inte hunnit träffa varandra. Working ladies, det är vi det... Men saknar henne sjukt mycket!!
Sen imorgon efter jobbet kommer kanske, eller förhoppningsvis, Emma hit så då blir det säkert så att hon följer med på jobbfest. Förra Eskilstunabon gjorde ju succé  så hon får stora skor att fylla...och sen på fredag bär det för min del av till mitt tredje hem (Louise hem har bokstavligt talat blivit mitt andra så...) nämligen till en av världens bästaste människor och en av mina närmaste vänner <3

Namnsdag

Ett inlägg bara för att poängtera min namnsdag som är idag; Johanna.
Vackert


Here I go again

Sitter just nu och ska alldeles strax gå in i duschen innan det bär av till ännu en jobbfest. Idagh är jag ganska pepp så jag hoppas på det bästa. Jobbar imorgon så det kanske inte blir såååå mycket men man ska aldrig säga aldrig. Nästa vecka är jag helt ledig och då kommer kanske Emma, som jag inte träffat ännu! Hoppas, och inte att hon dissar och skiter i mig som hon gjorde för någon dag sen... *host host*

Märks nog att jag bara skirver för att hålla bloggen i liv och för att visa att jag lever. Men främst för att visa den här musikvideon. ÄLSKAR låten! Speciellt början.


Mina damer och herrar

Idag är det återigen jobbfest. Det innebär att i fyra av sju dagar har det varit jobbfester. Det är nice. Men jag var inte med på den senaste eftersom jag är sjuk. och idag visste jag ingenting om så det blir en lugn kväll för moi. Ska ändå upp tidigt imorgon för att åka till la capitale de Suedè med Anna. På tal om Anna så berättade hon för mig att Will Ferrell är i Sverige och hade varit på parkens zoo idag!! Åååh hoppas han kommer till Lådbilslandet också, men inte innan fredag, så jag får träffa honom! Då kan jag fan dö lycklig efter ha träffat min idol!

Men först, mat.

Se upp Gud!

Om vi ser förbi det faktum att jag är lite små velig gällande Gud och hans existens, samlar jag på mig pluspoäng med en jävla fart! Och med pluspöäng menar jag goda gärningar som gör så jag borde få komma in i himlen. Jag har precis blivit en fadder åt en liten flicka i Indien. Jag tänkte att nu när jag får pengar varje månad, även kallat underhåll, kunde jag lika gärna göra något bra för dom i stället för att göra det jag annars alltid gör - super upp dom. Så från och med nu kommer 200 kr varje månad gå till en liten flicka i Indien. Namn, foto och dylikt kommer till mig inom några dagar. Jag är ju också sedan några månader blivit medlem i donationsregistret så Gud får tamefan passa sig. Johanna Israelsson är på väg i en jävla fart!


This is the time to mourn

Fy faaan vad jag hatar att vara sjuk. För det första blir man helt isolerad från omvärlden eftersom man varken har ork, viljan eller tillåtelsen att möta resten av samhället. För det andra kan man inte göra någonting förutom att tycka synd om sig själv pga de ovanstående anledningarna. Och för det tredje så ser man ut som fan i helvete i alldeles för stora kläder, osminkad och en slarvig frisyr à la 2-dagars-skitigt-hår. Den jävlen som fortfarande ser bra ut när dom är sjuka är aningen 1; inte sjuk eller 2; någon person jag någon gång i mitt liv måste döda.





droppeeeee

Fuck me slowly I'm sick

Rubriken säger allt

Sad but true

Efter en ytterst ansträngande arbetsdag (läs slapp så in i helvete!) blev jag upp hämtad och kom återigen in till värmen och fick god mat i magen. Även fast dagen varit slapp har den gått snabbt och jag har umgåtts med mina kollegor. hmm, vuxenpoäng för att jag säger kollegor kanske? Skön var dagen i alla fall och nu står det en dusch med mitt namn skrivet på och sen blir det en tidig kväll. Annars kommer min kropp hata mig imorgon.



Shit, jag kom precis ihåg...Jag har visst lovat ut ett beachparty nästa vecka..?

La nuit de popuelle

Tre dagars ledighet har satt sina spår. Direkt omvandlades mina sömntider och dagarna blev fulla av olika händelser. Shopping, krökning och tagit igen tid man missat (ergo träffa människor man annars inte "har tid för") Vännernas resa till Cypern lät ganska jävla underbart så jag hoppas verkligen på en resa till Amsterdam i höst. *crossing my fingers*

Aja, tillbaka till verkligheten.


på språng

Känns som om jag har mycket att göra nu förtiden. Me like. Brännboll + jobbfest igårkväll - helt underbart! Älskar mitt jobb. Och det blev inte så jobbigt idag som det kändes imorse. Snacka om trött kvinna! Men nu är jag på språng! Blir hämtade av Tove och Borra snart för att bege oss på fest.
Mycket rolig helg.


This I must see!

Hittar ni något gemensamt?





Yes, it's the same. Bild 1 är frå Cohens nya film Brüno. Ett måste att se!