Höstlov del 2

aka Halloween!



Planerna var dåligt, näst intill obefintliga tills vi blev räddade av ett sms: "kom till stockholm!"
Vi var glada, taggade och lite oroliga med tanke på att vi inte visste vad vi ville ha på oss.
Sen gick allt i krasch. Nu fran att vårt största problem var kvällens klädsel, måste vi nu dessutom oroa oss för vart våra vägar dras ikväll. Just nu har vi nämligen ingen jävla aning.

Men.. vi trots allt i "incest-nykvarn" så det löser sig. Alla känner alla och det är alltid nån som vet något.
Det är en av de saker som faktiskt är bra med Nykvarn. Sen finns det en massa annat som jag inte tänker gå in på nu, utan det blir under ett annat blogginlägg.

Glad Halloween!

Höstlov del 1

Nu är det höstlov på riktigt. Missförstå mig rätt. Tidigare så var det bara helg men nu är det tisdag och vi är lediga och därför är det höstlov på riktigt.
Vad har jag gjort än så länge? Hmmm.. ja, inte det jag trodde i alla fall men jag har inte haft det tråkigt.
Gårdagen spenderades på Heron City tillsammans med tjejorna där jag blev av med min oskuld. Det var nämligen där jag åt på Pizza Hut för första gången och det skedde igår. Vi gick som en liten berusad flock och blev hänvisade till ett ledigt bord av en snygg "grek" som sedan var tvungen att lida av att vara vår servitör resten av måltiden.
Men han var snygg och det var hans kollega också, som btw skulle vara assnyg naken!, och han fick därför lite dricks.

Sedan var jag tvungen att genomlida en smärtsamt upplevelse. Det var inte roligt med tanke på mina sämre egenskaper varvt ett är att jag är en dålig förlorare. Japp, vi gick och bowlade. Efter fyra omgångar låg jag fortfarande på noll och jag blevinte bättre, snarare tvärtom. Jag blev argare och argare och tog i och lika fullt förbannat hamnade klot jäveln i rännan.
Men sen kom jag igen och gjorde en strike! Men jag förlorade i alla fall...
Vi skulle gått på bio....



Sego mucho

Sitter hemma hos Josefin och vi ska snart till Sarah. Vi vet inte vart kvällen för oss, om vi stannar hos Sarah eller om vi drar vidare till krök. Fast inget sånt för min del. Jag vet att vissa höjer sina ögonbryn i förvåning men jag är faktiskt en snäll flicka och idag har jag bestämt mig för att fortsätta vara snäll. Alltså inge alkohol. Vad detta beror på är en anledning and one reason only; jag ska på dop och vill inte vara bakis. För dop = kyrkan + 75 andra människor jag måste le och vara trevlig mot och det orkar man inte bakis.
Därför, inge alkohol. Det blir imorgon istället.

Träffade Sara idag och när vi sitter och pratar kommer Carina också. Henne har jag inte träffat sen nians skolavslutning så det var jätte kul! Kändes som om vi alla träffades just för några veckor sedan, HÖGST! Så det var mucho mucho trevligt.

Nej, nu ska jag se vad det är som tar detta cp, även känt som Josefin Ohlsson, sån jävla tid.



Update: Jag har precis blivit utskälld av Josefin. Hon vill att jag ska ta mer hänsyn till henne och hennes känslor. Hon har många hormoner som spruddlar nu eftersom hon är gravid.
Har jag inte berättat det?
Jag ska bli gudmor.

It's only the beginning

Äckel matteprov.
Men nu har jag looooov! Fan va skönt säger jag!
Ibland har vi söta lärare. Nu fattas bara julkakorna :)
Vad händer imorgon då då? Jo, jag ska träffa Saaaaaraaa :D Åh, min vän osm jag inte träffat på... snart ett år? Fuck, kan det vara så länge sen? Säkert. Men det ska bli kul och vi kommer ha mycket att prata om :)
Senare tror jag inte att jag ska göra något för jag ska på dop på lördag och det blir inte speciellt popis om jag kommer dit bakis och äcklig. Så jag ska vara hemma.

....om det inte blir röj.


Tell me all about it

Vilken. jävla . träningsvärk.
Det är seriöst inte kul. Jag visste inte att man kunde få en sån här träningsvärk av att dansa. För det är det jag säger att det är ifrån och med anledning eftersom vi shakade en jävla massa ass igår. Mitt lag vann battlen by the way, Lag Pirre (aka, DT).
Men varför jag skyller på dansen?.. Jo, Hanna som itne går i min dans hade också träningsvärk och det är då från längdhoppet på idrotten! Nej, nej, så illa är det inte för mig. Visst det kanske är lite för benen men en sån här träningsvärk kan inte komma därifrån. Och Elin hade också en jävla träningsvärk och hon var inte med på längdhoppet men dansen.
Så det finns bara en förklaring. Det måste bero på mitt ass-shakande.

Men en sak jag blir arg på är folk som talar (läs skriver) i koder. Visst man kan försköna texten lite om man inte vill berätta allt i detalj men sen finns det vissa saker som bara är töntigt och som jag inte förstår varför man ska hålla på och vara så förnurlig över. Typ som; "åååh, idag myste jag med en mysig kille som gjorde mig glad. Vi ska mysa lite mer alldeles strax." eller va fan det nu kan stå, men you get the picture. Fast det man egentligen säger är; "idag var jag med min pojkvän Guggelhiemen som är bäst." Va fan, säg att det är din jävla pojkvän! Tänk om jag inte visste i fall du hade en pojkvän, ska gissa fram det eller?
Men sen finns det flera saker som jag bara tycker är allmänt jobbigt och töntigt. Men nu är det så att jag säger inte att jag inte varit lika töntig. För det har jag. Jag var arg över alla som skrev i koder så då ville jag också göra det.
Det gick inte så bra, så jag la av.
Känner att jag är ganska öppen av mig men jag har gränser. Vill inte vara alltför öppen med mina problem. Och med alltför öppen menar jag verkligen in på detalj.

Nu har det här blivit ett långt inlägg så jag tror jag lägger upp lite random bilder från helgen och förra helgen kanske. Min uppdatering på bilddagboken går ju så bra..












Somehow I made it through

Nu har jag fått det överstökat. Det är väldigt överskattat, alltså visst det smärtade lite men inte så jävar mycket som vissa framställer det. Eller så tyckte jag att det var lungt bara för jag trodde att jag skulle skrika och gråta. Det gjorde jag inte.
Men det är något som jag inte skulle tveka att göra om så det kommer jag göra inom en snar framtid.

Ikväll då.. Ja, jag har fått någora sms från Bea som verkar vara taggad på att festa. Så taggad att hon är redo att åka till Nykvarn från Eskilstuna. är man taggad!
Jag skulle kanske vara med Angelica and her friends ikväll men nu kom mamma precis in till mig och berättade att maten kommer bli sen, jag kommer inte hinna med åtta bussen så det kommer kanske vara ganska värdelöst eftersom jag måste hem med sista bussen också. Men jag vet inte jag kanske ska orka i alla fall för jag saknar henne!! Speciellt att festa med henne för det var kul, dom gångerna vi faktiskt träffades ;)


Annars finns det höstlovet som är om en vecka!

I can't see straight anymore


Arg.
Det har varit det utmärkande ordet idag. Arg.
Jag har varit arg för allt känns det som men inte arg-arg utan vi kom fram till bitter-arg. På tal om bitter, jag kan inte ta det ordet seriöst utan att tänka på bitterfitta. Anyhow, jag hoppas att min arghet går över ikväll.
Ska sova hos Josefin och leka med henne och en massa andra tjejer. Så är tanken och sen får vi se vart vi hamnar.

Je vieux faire la baisse

Det har kommit till min kännedom att om man läser min blogg och har mosilafox eller hur fan det nu heter och stavas, så ser min blogg jävligt skum ut och det är jobbigt att läsa. Och jag lider verkligen med er som har det men jag har det inte utan jag kör på explorer och då ser min blogg ut som den ska och jag gillar det. Därför tänker jag behålla bloggdesignen som den är och skita i er som har annat. Ledsen men ni är söta i alla fall :)
Ullis föreslog att man kunde markera texten och det gick bra så det är alltid något...
Hihi, på tal om Ullis så vill jag tillgägna denna låt till henne.
Hon kommer gilla den.

 

I morgon är det helg och då ska vi slå på stan. Haha, det var tydligen ett uttryck våra franska lexikon tycker man kunde säga till festa. Men det är det jag hoppas på för morgondagen och resten av helgen. Känns som att det skulle behövas nu under en tid av stress och presentationsångerst.
Vet ni något kan ni höra av er annars ses vi när vi slår på stan ;)


Everybody run now

Nu är det bokat och klart. Jag kan säga att jag är jävligt nervös men det är en sån här sak man måste prova på någon gång i livet men jag längtar tills det är över.
Då kommer jag vara stolt över mig själv.

Nu ha jag också lite planer inför helgen så det känns bra. Det kommer inte bli en helt värdelöst eller improviserad helg så som det brukar vara då det enda vi har bestämt är att festa.
Jag gillar planer och planeringar ibland.

Idag fyller my darling Josefin år också! Grattis till dig och hoppas att din dag varit bra!


It's just too little, too late

Mamma är skön.
Efter ett långt samtal över hur urusla mentorer vi har så är hon övertygad att dom är väldigt... i brist på annat ord, speciella. Och jag berättade även om våran älskade vän som hotar folk lite titt som tatt och hon sa att han verkade psykiskt störd. Japp, det sa min mamma. Och hon brukar inte använda såna ord om folk så lätt utan vill alltid se det bästa i folk eller försöka resonera från deras synvinkel men nu sa hon faktiskt att är psykiskt störd.
Haha.

Hon tycker även mitt förslag till projektarbete i trean verkar bra. Jag vet, jag vet, överambitiöst men det är något jag tänkt på länge och faktum är att projektarbetet skrämmer skiten ur mig! Vill inte sitta där i trean och inte har någon jävla aning (som min bror) och sen bara göra något illa. Så jag samlar på mig olika ideér sen får vi se.

Den här veckan suger och i helgen ska jag hitta på något för att belöna mig själv för jag orkat palla trycket. Kul ska jag ha i alla fall.

Girl you need to cheer up

Idag ska jag och Josefin mysa hemma hos mig. Vi ska titta på idol, prata, äta godis och färga varandras hår. Kommer bli mycket mysigt för jag har inte träffat henne på jätte, jätte, jätte, jätte, jätte länge! Måste prata med henne...
Men vi blir inte ensamma. Min syster + andra syster (aka Bill och Bull) kommer vara hemma också så vi kommer ha en frisör till godo och vi inte får samma misstag som vi fick sist vi gick till attack på hårfärgnings- tuben. Stakars Josefin...
Bill och Bull lagade mat åt mig också. Inte speciellt gourmemat, men så jag blir mätt. Åtminstonde tills Idol börjar då godiset kommer fram.

Nu har jag kastat i spöt och så får vi se om jag får någon napp. Hoppas på det. Det är så trist med bottennapp.
Fan jag har så tråkigt att jag skriver om oväsentliga saker.
Josefin, kom nu!






Bounce like your body had the hick-ups



Jag känner att japanskan är väldigt svår. Jag har, enligt mig själv, ganska lätt för språk men japanska har verklgien varit en utmaning för mig. Är inte så bra på uttalen men skriva tecknerna är jag bra på. Men inte att översätta dom till skrivspråk för att kunna översätta dom till svenska. Det suger jag på. Kan säga båt, mamma och sushi. Men jag tänker inte ge upp så lätt. Jag ska bli bra på japanska och kunna prata det! Ullis är däremot master på att prata men fuskar när vi ska skriva. Hon är en liten lymel men söt och jag gillar henne i alla fall :)
Det är coolt att vår lärare är lesbisk. Ullis hade en teori att vi förmodligen skulle få mvg om vi låtsades vara det. Tåls och tänka på...

Jag tror jag vet vad jag vill göra med mitt liv. Med mitt riktiga liv. Det livet som verkligen betyder någonting med jobb, karriär, pengar och allt annat skit. Nu lever vi i en säker tillvaro och går runt och tror att allt är okej och när någon eller något säger annorlunda, något som förstör vår perfekt tillgjorda tillvaro, vägrar vi lyssna.Vi är inte redo. 
Jag tror i alla fall att jag kommer köra stenhårt på franskan och troligen flytta dit. Efter vad jag såg idag på samhällen med deras sjukvårds system, verkar det inte helt hemskt. Jaa.. Frankrike...

Blev arg idag på våra dåliga lärare. Här hade jag (med hjälp av min käre bror) fått en underbar idé och plan på resa i trean men då ska våra äckel lärare ta upp något helt oväsentligt och sedan inte veta vad dom ska säga för dom vet att dom har fel, för att yttligare göra saker och ting värre. Så jag fick ingen chans att föra fram mitt förslag...
Arg jag blir.


I morgon ska jag ta med mig kakor annars slår Anna mig.
Hon är läskig och blir väldigt farlig när hon är arg. Kastar sudden och allt...


I think I'm scrued

Jag är rätt rolig ibland.
Idag har jag hunnit köpa en julklapp så nu är det bara tre kvar. Och medan jag tar ut pengarna säger jag åt mig själv att jag måste hushålla med min ekonomi så jag kan ha kul och köpa bra julklappar. Så kommer jag hem och ser att mathias säljer såna här goda saker som kakor, chokladbollar och lillebrors kolor.
Nu sitter jag alltså här med två kartonger och hundra kronor fattigare. Varför ska jag vara så jävla dålig på hantera pengar?



Sen pratade jag med mamma lite om min fördelsedag. Just nu är vädret fortfarande oklart och mulet men de närmsta dagarna lovar lite finare väder och kanske även lite solsken.
Men vi får se.... Väderprognosen brukar aldrig stämma.

Skön brud

Hahaha, Gabriella sitter här och berättar om sin fredags kväll och att vår kusin kom på henne med att göra dumheter. Och jag säger bara; Min kusin är fan skön! Hur gammal är hon, 12 år? Och redan vet hon vad hon ska säga och bara vara allmänt skön. Hon brås på mig.

Gårdagen var härlig. Ett hus, alkohol, vid vissa tillfällen fanns det tillgångar av manligt kön, dans och allmänt trevligt folk. Vart kan det gå fel? När alla skulle dra så blev jag bortförd och helt plötsligt stod jag där utan veta vart alla försvunnit. Fick ett smått förvirrande samtal som jag inte kunde förstå men efter en tripp genom "stan" kom jag äntligen fram till min destination. Och när jag vaknade upp idag märkte jag att jag hade ett blåmärke i pannan. Wtf?! Vad är det jag har missat?
Men som sagt, kvällen och helgen i allmänhet var precis det jag behövde nu efter torra helger. Det blir alltid kul när jag är med tjejerna. Alltid taggade!

Nu ska jag umgås med min kära syster. Hon är söt :)



Tack Towe för en trevlig kväll!


Like it's suppose to be

Efter två torra helger, blev det äntligen fest. Vi började med att äta på terrassen och vi firade Joel lite också eftersom han fyllde år i måndags. Grattis igen! Efter det drog vi vidare och senare träffade en massa människor som vi sedan lämnade. Vi drog vidare till bättre ställen och spelade guitar hero. Jag har alltid trott att jag varit bra, åtminstonde på medium, men igår efter några glas vin såg jag hade jag hade fel. Och när jag fick se Sarah C spela... my God! Jag blev väldigt avundsjuk.
När mamma sedan hämtar oss tycker hon att röklukten luktar för sött för att vara riktiga ciggaretter så hon frågar om vi har rökt hash. Då blev jag sur och arg för att hon ens tror det om oss, men argsinten gick över. Dels för att jag var för full för att börja bråka och tjafsa och dels.. ja.. bara dels.

Idag när hon väcker mig är det första hon säger; Det luktar vitlök. Och cigg. Och.. det luktar väldigt mycket fylla! Tur att du inte hade med dig något sällskap hem för han hade ju dött nu på morgonen.
Haha, hon är söt :)
Bilder läggs ut när jag har några. Nu ska jag se vad som händer ikväll. Är ensam hemma så jag får laga egen mat och så sen får vi se vad som händer.

Goodbye my lovers!


In the club I drink it up

Även fast onsdagar är den bästa dagen på hela skolveckan har den här varit sämst. Men det är pga den här jävla samhällskunskap provet. Hatar samhällskunskap men det blir lite bättre för våran lärare är bra. Men eftersom hon är bra, förväntar hon sig att vi ska vara bra och hon göra svåra prov. Hon kommer nog inte bli glad över att jag drar ner klassens medelbetyg men det får hon stå ut med.

För någon dag sedan såg jag reklam för Ironman -filmen på tv och direkt tänkte jag att fan, den vill jag ju se! Note to myselft, fråga Mathias. Så idag kommer han hem och säger att han har hur många nya filmer som helst och visar fram en ica påse. (Han och hans jävla Ica påsar. Sist var den full med godis. Plockgodis då!) Jag tänkte bara najs, har jag något att titta på ikväll innan jag somnar. Så han börja räkna upp några filmer; nya hulken, be kind rewind, blablabla och Ironman! Yeeeeees! Så nu blir det till att titta på Ironman!
Kanske sjunga med lite också.. "I am Ironman. Du-du-dududu-dududududududu...."
Jag frågar honom aldrig hur han får tag i alla filmer, för jag vet redan. Internet är en underbar uppfinning. Nej, anledningen till jag inte ffrågar är för han svarar med vem.
Och det svaret vill jag inte veta.