Leo :)

Leo, min ybergulliga brorson, är fan den sötaste ungen i hela världen just nu! Jag blev helt såld idag då jag fick sitta i fotöljen och vagga han till söms. Så jävla underbar!  :D
Men jag var lite orolig att jag skulle hålla han fel och skada honom, men som tur är så gjorde jag inte det :)
Tänkte lägga in lite bilder, men min dator har ju damp, så det går inte! :( 

Det blir en lugn kväll nu tillsammans med mamma och Fredde :) vi har ju ingen TV, så vi får väl hitta på något annat för att underhålla oss. Kanske Yatsy? =/
Men vi får väl ladda inför morgondagen, då vi ska ha en liten familjedag tillsammans vi tre :)
Fast den lär nog bli avklarad rätt så snabbt.
Senare på kvällen blir det fest och umgås med vännerna :D Det kommer säkert att bli jätte kul om det går som vi planerat ;)

Men ska kolla vad min kära mor har för sig just nu och se om hon är på att köra en omgång Yatsy ;)
Adios Amigos!






29 Mars

Ja, nu så är nästan hela veckan slut och sedan blir det looooooooooooooov! :D
Jag veti nte riktigt vad som händer under lovet, förutom invigning av hökmossen tillsammans med alla tjejor :)
Ska kanske jobba hos Fredde, men det är inget som är bestämt. Och känner jag Fredde rätt så har han som vanligt "inget jobb" ;)
Men jag ska i alla fall ha det jätte kul! Hur, vet jag inte än men vi får väl se.

Just nu sitter jag är hemma och väntar på att min kära mor ska komma hem. Har varit ensam hemma nu ett bra tag och jag har vanligtvis inte något emot det, tvärtom! Jag tycker det är riktigt skönt att vara själv hemma, men nu känner jag stort behov av sällskap! Om det så blir min mamma,  så visst! Hon är faktiskt underbar (A)

Och eftersom det här blev ett jättetråkigt inlägg, men det är inget jag kan göra åt just nu. Önksar jag hade något roligare att skriva om, men det skulle bara vara roligt i mina öron  ;)
Så... Ciao, for now!



27 Mars

Oj oj oj, vilken stressig vecka man har framför sig! Allt, och då menar jag ALLT, ska vara inlämnat eller så ska vi ha prov den här veckan. Idag hade vi Matte prov, som väl gick helt okej. I morgon har vi Nationella prov i Eng och på fredag muntlig nationella i Sv. Sedan har vi en massa inlämnings uppgifter och, ja en massa saker!
Egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva på detta, men jag är ändå ute på internet för att leta lite information, så jag gör en liten avstickare ;)

Nu, är det då så att jag har träffat världens gulligaste unge, nämligen min brorson Leo! =) Han är hur gullig som helst och jag ville inte gå hem när det var dags för det. Men mor min följde inte med för att träffa han utan hon ska göradet någon dag i veckan, så då följer jag nog med =D

Men nu måste jag återvända till skolarbetet. Suck!
Ciao, ciao, mother cow!

Kolla in

Haha, jag måste bara haka på trenden och säga att ni måste bara se "MacCca flow"! Haha sötnosar! :D

24 Mars

gårdagen blev då inte så lyckat som man hade hoppats på, utan snarare en total flopp! Men ändå förekom det mycket skratt och ståhej.
Vi åkte på fest i Grusåsen, eller någe sånt, och trodde att det skulle vara askul, men som sagt det blev det ju inte.
Efter en spört från Grusåsen till centrifugen på mindre än åtta minuter, så tog vi alla elva bussen hem till Nykvarn.
där träffade vi Patrik och Christoffer och vi stod bara ute och nördade tills vi inte klarade av kylan någe mer. Då blev det bussen hem till Louise där jag och Angelica skulle sova.
Men vi träffade faktiskt några trevliga tjejer ;) när vi stod och väntade på Christoffer, utanför Patriks hus. De tyckte att vi var några väldigt roliga filurer och de var väldigt busiga. (Haha, knappast bara töntar!)
Men väl hemma hos Lollo lyckades vi stanna uppe till två på natten för att sedan bli väckta av Angelica vid åtta.
Trött som jag är så vill jag ligga kvar i sängen, men efter någon timme kiver både jag och Lollo upp.
Sedan hände det inte så mycket mer, förutom att jag fick skjus hem och har suttit här ända sen dess.
Vet inte om jag har orken att åka vidare till Nykvarn, ska ringa Louise snart och kolla läget. Känner att jag borde nog göra det eftersom hon åker till Idre imorgon och kommer inte hem förrän på torsdag :(   Kommer sakna henne!

Nej, nu måste jag verkligen ringa Lollo ifall jag ska hinna fixa mig i ordning innan klockan stuckit iväg. Bye bye!

Skönt med helg!

Ja, verkligen! Om det är något jag verkligen gillar är det helgen! Kan sova ut om man vill, vara med kompisar eller bara ta det lungt. Ja... helg och lov är skönt :)
 
I kväll ska jag och Ange sova hemme hos Louise och vi kommer ha en massa skojigheter för oss :)
Sedan i morgon hoppas jag på att få åka till Patrik och få träffa min brorson :D Annars blir det att bara ta det lungt på dagen och sedan försöka hitta på något roligt senare på kvällen.

Ciao, everybody!

Vi tre...

...i helgen! =D Jag, Lowlow och Angelica.

Har inte träffat Angelica på väldigt väldigt länge och jag saknar henne väldigt mycket.
Vi ska ha det så kul nu i helgen tillsammans. =D
Ville bara tillgänga detta blogg inläg till Angelica och Lowlow och hur kul vi kommer ha det i helgen!
Älskar er tjejer!


20 Mars, lyckans dag!

Jag kan bara berätta världens bästa nyhet! Jag har då blivit faster! =D
Min storebror Patrik har fått en son i natt. Helt frisk, förutom att han lite feber men annars är han helt perfekt! Längtar tills att träffa barnet!  Jag är så glad att just nu kan inte mycket få mig nedstämd! =D

Ja, annars har varit en helt okej dag faktiskt. Skola där vi under SO:n skulle jobba självständigt men eftersom jag gjort de flesta av dem uppgifterna kände jag att jag inte behövde göra något just då. Så jag, Ann-sofie, Carina och Nathalie gick till ICA och köpte godis och glass! Mums, jätte nyttiga människor här =D
Sedan gick vi hem till Nathalie och fikade lite. Väldigt mysigt =)
Men tyvärr måste även det roliga ha ett slut, och vi gick tillbaka till skolan igen. Då hade vi Idrott och två killar från amerikanska fotbolls förbundet, eller något sånt, hade kommiit för att låta oss prova på. Jätte kul! Haha, man såg ut som ett miffo nästan hela tiden.
Sen så hade vi bara en lektion efter lunch eftersom våran matte lärare gav oss ledigt. Men tyvärr kunde jag inte njuta av att åka hem en timme tidigare, utan jag var tvungen att stanna kvar och göra dumma NO - prov. Det kändes inte som att det gick så jätte bra, men man vet aldrig.

Har inte lyckats komma hem förrän nu och min bror Mathias står här brevid och ska laga mat. Det är inte hans starka sida utan han bränner vid maten totalt och jag tror inte vi kommer äta detta idag. Eller jag hoppas det ialla fall...

Jaja, jag ska försöka hjälpa min (käre?) bror med maten nu.  Ciao!


KM

Ja, usch ja nu är det måndag igen! Kände som vanligt ingen stor lust till att kliva upp med tuppen bara för att gå till skolan då vi har KM (Kreativa måndag. Vi har slöjd, musik och bild på samma dag). Måndagar är jag inte så stort fan av. Jag säger som Katten Gustaf; I hate mondays!

För att summera helgen: Den blev riktigt rolig med party och dans. Hade det väldigt roligt och det som nästan är roligast är att tänka tillbaka på kvällen och sedan komma på sig själv med att sitta och skratta åt minnerna. Haha, har redan hänt några gånger ;)
På söndag efter jag åkt hem från
lowlow tog jag det bara lungt. Tittade på Titanic (vilket är världens bästa film!) och sedan blev det bara att ta det lungt och mysa med my family. En helt skön helg!

Nu sitter jag här hemma och väntar på att tiden ska gå, tills min mamma kommer och jag kan åka iväg till träningen. Men min lilla syster tänkte inte vänta på mamma utan tänkte cykla till Nykvarn!
I detta väder!! Hon är inte klok. Men det löste sig då hennes kompis pappa inte ville låta henne cykla dit, så han kom och hämta henne med sin bil.
Men idag blir lung den också, måste plugga lite till NO- provet jag aldrig gjorde förut eftersom jag blev akutsjuk under några timmar då provet var. Så jag ska göra provet imorgon istället.

Ciao!

15 mars

Denna vecka har varit lugn. Var sjuk i början sedan har det bara varit skola. Inget jätte allvarligt än förutom i morgon då vi har Eng. Nationella. Hjälp! Hur kommer det gå? Den engelska grammatiken är nämligen inte min jättestarka sida. Men det kommer säkert gå bra.

Ett jätte tråkigt inlägg, men jag har verkligen ingenting annat att skriva om. Önksar jag hade, men nope!

Ciao!


Tack

Jag såg precis nya designen som sötnosen Lowlow
gjort och jag ville bara säga att jag gillar den och tack så mycket!
Puss och kram

Bra nyheter vid dåliga tider

Jaha, nu har man varit sjuk en hel jävla helg som man hade fullbokad av roligheter men som man var tvungen att ställa in! Blir så jävla förbannad!
Har inte kunnat göra någonting utan bara legat och sovit hela dagarna och inte ätit nåt. Det är inte förrän nu idag jag känner mig lite hungrig igen. Fast när jag väl åt fick jag bara ner några tuggor innan magen sa nej.

Jag och min lillasyster var hemma i lördags tillsammans och då tittade vi på melodifestivalen. Jag blev lite småkär i Måns för jag tycker han är lite snygg, men the Ark var solklar vinnare. Tycker Ola Salo var ascool när han stod och dansade och gjorde de så kallade jazzhands. Det  var det längsta jag varit vaken nu under helgen, annars har jag inte lyckats hålla mig vaken längre än halvtimme - 45 min högst. Fast idag har jag varit vaken hela dagen och känner mig lite piggare, fast har fortfarande en fruktansvärd hosta!
Nu är det så att jag även smittat hela min famlij. Alla förutom min lillasyster Gabriella har blivit sjuka och har fått stanna hemma med mig idag. Det har varit lite skönt med sällskapet de kunde erbjuda, även fast det inte var så stort.

Men nu till de goda nyheterna. När jag sitter i soffan och tittar på TV så ringer min pappa mig och berättar att han fått ett brev ifrån Eskilstuna ungdoms verksamhet eller någonting sånt. Jag ber han läsa upp det för mig och då berättar han att jag kommit in på den önskande linjen jag sökt till! Jag blev jätteglad för vi skulle inte få de beskeden förrän i april. Och det var inte mitt första val (Södra Latin) men jag skulle inte ha någonting emot att börja i Eskilstuna (även fast Södra Latin är number one).

Men jag blev ialla fall väldigt glad och längtar väldigt mycket efter att få reda på alla andra resultat. Jag får sitta med fingrarna i kors och hoppas på det bästa.
Ciao!

till min älskling

hej gullis, du nu har jag lekt lite med din bloggis :) fixat en snygg design och så, men om du inte gillar det så får du allt ta och säga till (A)  krya på dig <3
image3

/ lowlow <3

Back in hell

Skolan började idag och som vanligt under de tidiga morgontimmarna, så letade jag efter lite små fel som kunde bidra till att jag kunde vara sjuk och på så sätt få stanna kvar i min varma säng.
Men nej, sån tur hade jag inte! =(
Väl framme vid the gates of hell, så var det skönt att träffa de människor man inte träffats under lovet.
Kul och höra vilka förändringar som har hänt ;)
Det var roligast att träffa Sofia som varit borta i ljuvliga Spanien. Under två hela veckor har hon fått ta det lungt och sola och bada. Hon har fått en liten försmak av sommaren som borde komma snart.

När jag kommer hem så känner jag mig helt utmattad och vill bara lägga mig ner i sängen och sova bort resten av terminen. En dag i skolan och är redan alldeles slutkörd! Men man får väl bita ihop och tänka positivt. Som.. att det är bara några få veckor kvar till påsklovet =D Och efter påsklovet så är det ännu närmare till sommarlovet!
Är så jävla utless på detta skitväder så nu vill jag bara ha sommar och sol så man kan bli brun och få bada.
LOVE SUMMER =D

That's all guys!

IKEA

Det har varit en lugn dag idag med en tripp till IKEA med mamma under eftermiddagen.
Vi hade det lite mysigt när vi gick runt för att snappa upp några saker som skulle till mitt rum så det skulle bli lite mer hemtrevligare och mysigare.
Vi köpte några doftljus som nu doftar i hela mitt rum plus en stor del av hallen utanför mitt rum.

Efter IKEA begav vi oss hem och där har jag nu varit resten av dagen och bara tagit det lungt, vilket jag känner jag behöver så det var riktigt skönt =).

Imorgon är det en ny vecka men vi är lediga från skolan på måndagen. Det ska bli kul att träffa vissa människor från klassen som jag inte träffat eller pratat med under lovet, förutom vid ett visst tillfälle ;) Haha!
Nej, men det ska bli lite kul annars så skulle jag lungt kunna vara utan skolan ett bra tag till! Ser inte fram emot de två proven vi har framför oss! Kan knappt ett piss i biologin så det blir till att plugga ett tag under våran extra lediga dag, tyvärr! =(

Men men, nu har jag inte så mycket mer för tillfället, så bye bye!

D-dagen

Ja,det är sant.
Jag, Johanna Israelsson Öhlin, har nu också en blogg.


Jag kan bara säga att den här dagen har varit en av det värsta i mitt liv! Hela dagen har bara varit jobbig. Om dagen fortsätter vara så här jobbig som den varit så ser jag inte fram emot vad kvällen har att erbjuda.

Igår, fredag, var på tjejmiddag hos Lowlow och det var riktigt trevligt. Först åt vi lite och snackade massa skit som man gör på kvinnomiddagar ;) innan vi körde lite Twister. Jag var riktigt dålig på det och vann inte en enda gång =(
Sedan gick vi vidare till Mathilda "Ciggis" och fortsatte där. Vi hade det riktigt kul och efter ett tag kom Antonias pojkvän med sina kompisar. Vi snackade ännu mera skit och jag snappade upp ny smaskig information. Men jag tyckte att kvällen var riktigt trevlig och att vi måste ha flera såna kvällar.


Tack till Lowlow och Mathilda som lät oss komma in till sina hem och låta oss ha en trevlig kväll =)


first day

Första dagen med blogg.se för Johanna och jag har hjälpt henne att komma igång och nu ska jag fixa designen också det är därför det kan se lite halvdant ut nu ett tag. 
 
byebye, lowlow!