Jag behöver nytt vildebråd, när kan jag komma?

Mitt liv är sjukt oplanerat just nu och jag gillar det inte alls. Min klädsel för rocktemat har skitit sig också så det blir att slänga mer en massa förslag i väskan i morgonbitti och hoppas på det bästa. Nått hittar jag väl..
Känns ganska bra att jag har japanskaprov imorgon också som jag kommer total faila på så jag kan kyssa det där betyget bye bye! Skönt att mat och alkohol väntar på mig när jag är klar så jag kan ha lite kul med mina söööööttttiiisar till vänner :) That reminds me, jag måste ladda kameran! Note to self, glöm den inte!

Har jag förresten sagt hur mycket jag hatar flugor? Vårat hus är invaderat av dom. Just nu sitter det liksom två-tre st på mig och yttligare två som surrar runt i rummet. Ett under att jag lyckas somna på kvällarna..

Aja, ska kolla tågtiderna och sen ge mig i jakt på en rockigklädsel. Undrar om jag orkar släpa på gitarr imorgon.. vi får se.


Trött kvinna

Klockan sju började jag fundera på att gå och lägga mig. Vad har hänt med mig? Vaknar kvart över sex utan att somna om och vill gå lägga mig kl sju. Pensionär nästa!

Kul med nationella imorgon. Verkligen.
Kul att mitt liv suger just nu.
Tur att valborg är nära så det blir till att festa med mina rockiga spättor. (Vi ska ha rocktema)
Kul att inlägget inte blev roligare än så här

Söndag 26/4

Den här helgen har varit jävligt lyckad! Först fredagen hemma hos Hallon var sjukt bra med en jävla massa dans och stort alkoholflöd  hela kvällen. Träffade nya sköna människor och Hallon den jävlen fick en BIL I PRESENT AV SINA KOMPISAR!!!! FWI till alla mina vänner som löser det här, jag vill ha en bil när fyller 18. Går ni alla ihop så klarar ni det. Sen blev det catfight av helt sjuka anledningar och bland det bästa var att vi fick gratis taxi till Louise sen, så tack Tonny!

Lördagen spenderades hemma hos Jessica där hon först bjöd på grillat och folket började droppa in allt eftersom. Det blev nya roliga lekar och dans och sen drog vi på efterfest. kom hem vid fem för mamma är så sööööt :) En jävligt rolig helg och det var precis det jag behövde! Justde, Bea är jävligt söööt också :) Och trots kamerans återuppstånd blev det inte så många bilder men här har ni några.













Tack alla för helgen!

Taggar!

tredje glaset vin ska alldeles strax hällas upp och jag känner mig riktigt jävla taggad! Tur också att jag öbrjar här hemma så jag kan bli av lite av mitt redfejs innan jag dyker upp på festen. Aldrig attraktivt, men vad ska man göra?
Lowlows pappa är så snäll så han skjusar oss till brunnsäng och om jag bara kan nå kontakt med Sarah och Tove så ska vi alla gå samlad trupp tillsammans dit. Och för en gångs skull har jag med mig kameran! Har bestämt mig för att den måste få lite liv igen...

Nej, ett glas vin till innan jag kilar var det ja..


23/4

Efter fyra timmars japanska i skolan ser jag fan bara en jävla massa tecken framför mig. Alla ord omvandlas automatiskt till tecken. Tandkrämstuben heter inte längre "Sensational" utan det är tecknerna för se-sa-ti-o-na-l. Eller, ja.. ni fattar.

Idag fick jag mina arbetstider också. Måste skaffa ett jobb till för det här funkar inte. Fanns inga tider alls så det blir ut och leta igen. Eller ta lite ströjobb lite här och var. Som alltid. Lite positivt är det ju att jag får underhållet, men det blir nog kortvarigt.

Aja, roligare än så här blev det inte. Hade jag varit 18 hade jag skrivit om hur roligt Louise studentskiva var igår, men nej. Ledsen att göra er besvikna för det går då INTE! Ska dränka mina sorger i alkohol fredag+lördag. Så justde, måste kolla efter något gott att dricka. Och presenter. Det blir mitt uppdrag nu innan jag ska dö i min säng.

22/4

Alla mina vänner är på studentskiva och jag sitter här hemma i min ensamhet. Och pluggar. Den här helgen är min sista i frihet så jag hoppas att vi träffas för sen kommer jag bli hemlig och bara leva för plugg och jobb. Hoppas ni andra hinner leva era liv och att ni tänker på mig! Efter den 29 maj kan jag återigen leva och jag hoppas att ni tar emot mig då!



Man går fan inte säker någonstans. I alla fall inte jag. Blir jämt bestulen på pengar. En gång blev en 500-lapp snodd, när jag var hemma! Sen har lite 20or försvunnit då och då ur plånboken och någon enstaka gång har en hundring försvunnit. Och nu har det hänt. Igen. En hundralapp har försvunnit från min plånbok. "Den har säkert hamnat på något ställe" eller "hon har säkert bara tappat bort den" tänker ni säkert nu, men ni har fel! Jag VET att jag hade den i min plånbok för jag hade 4 st där och nu är det bara tre! Och jag har verkligen INTE köpt något, jag är för fan pank! Men nu är den alltså borta. Kul. Nu måste jag verkligen försöka mygla till mig passet från mamma, annars är jag körd.



Inget har jag hittat till varken fredag eller lördag heller.
Nej, men det känns som om mitt liv rullar på som det ska nu.
eeeeller inte.
Kommer bli skönt som fan att sluta 2:an och gå på lov

I can't and I won't live a lie

Tillbaka till skolan igen. Imorgon blir det sovmorgon som alltid uppskattas! Flera prov har skjutits upp, vilket ger lite blandad känslor. Mest panik över japanska provet nästa vecka. Det och ekonomiprovet.

De flesta vet ju att jag gillar att ge mig an låtar som kanske är ganska svåra och lära sig det svåra. Nu efter lärt mig det svåra (eller typ lärt mig) på
Low har jag hittat en ny låt som jag ska lära mig.


Älskar låten!
Blir alldeles till mig så fort jag hör den! Fast den har inte samma effekt som den här låten har.
Ååååh, den är underbar på ALLA sätt och vis! Lyssna bara på takten och rytmen! m-m-m!

Men känner att jag måste se över lite saker till nästa vecka och till helgen.
Vankas stort party så jag måste se över mina tillgångar.

19/4

Först, grattis till Jessica som fyllde 18 år igår!! Vad jag förstått blev det en väldigt lyckad kväll med krogen och allt. Det är du värd!


För det andra, grattis till Antonia som fyller 18 år idag!! Hoppas den blev bra där borta på andra sidan Atlanten!


Annars, helt värdelös helg. Varit sjuk och inte kunnat eller orkat göra någonting. Fast roligt att vara den andra personen gällande fylle samtal/ sms. Och roligt att vara tio i två samtalet en lördagkväll.

Har en jävla massa måsten jag borde ta itu med men vem fan har orken? Jag har tappat den där inspirationen som Ingela pratade om på Kuhin att alla behövde under Romantiken. Jävligt jobbigt med tanke på alla prov som väntar under de kommande veckorna. Men det är fan inte länge kvar så det är bara hålla ut!

Sen måste jag klippa mig också. Mitt hår ser ju för taskigt ut (läs de sista med lite dansk dialekt).
Och imorgon får jag träffa le americano.
Capital, capital.

I don't defend wars but if it wasn't for wars we would all be under hitler's powers

Rolig kille det där...

Idag har jag och Louise varit mycket duktiga! Fixat med pass, skaffat foto till id-kort, papper till handledarutbildningar och gjort syntest till körkortstillståndet. Något bra måste jag ju göra för att kompensera att jag skippade antivåldsdagen idag. Pluggade inte ens till japanska provet. Men jag håller på att göra det sista på Bookisen just nu. Känns som om den aldrig kommer bli klar. But I'm getting there...

Morgondagens planeringar har ändrats helt också. Får se vart helgen leder mig. Inte dit jag vill i alla fall.
Kanske ska välkomna Sannas amerikan a la nykvarn style. Då vill hon nog åka hem med nästa flyg. Hon gillar nämligen inte att man svär eller super men gillar blommor och gult.
Tror jag kommer gilla henne.

Bilden

Hittade bilden på Sarah efter lite snokandes.
Tråkigt nog har jag tappat bort bilderna från den kvällen..







Och... bilden ni alla väntat på!
SARAH!!


Det är som jag och Anna sa igår, Tequila är väldigt underskattat...


Sjuuuuuk

Happ... då var man här igen. Sjuk. Hur kommer det sig att jag har varit sjuk mer dom här senaste veckorna än jag vanligtvis brukar vara? Förra året var jag inte sjuk en enda gång. Men neej.. min kropp gillar tydligen inte mig det här året.
Fast lite positivt är det eftersom då kan jag plugga på jävla helvetes engelskan som ska vara klar på fredag. Här finns det inget som säger vila upp sig när man är sjuk. Det har jag inte tid med. '

Jag kanske även ska passa på att leta efter något snyggt att ha på mig på fredag. Och så måste jag prata med Hiwa. Jag är fan taggad på tequila, men det är jag troligen ensam om. Sarah är nog inte speciellt taggad på det i alla fall ;)


haha, jag skulle egentligen lägga upp en bild på Sarah när hon kör tequila
men jag hittar inte bilden
OPPA!

Fast and Furious

Som sagt stod det bio på schemat som avslut på detta påsklov. Vi såg Fast & Furious. Vad finns det att inte älska? Paul Walker, Vin Diesel (snygg kropp!) och snygga snabba bilar som btw är jävligt sexigt. Jag ska fan skaffa mig någon sån!... Nån gång i livet.... troligen inte inom snar framtid....
Anywho, filmen var riktigt bra och jag ska nu titta på 1:an tills jag somnar. Kändes som att en del av den filmen har försvunnit från min minne. Känns som man åstakommit betydligt mycket mer det här lovet än sportlovet. Fast, som ett bra avslut på detta har jag blivit sjuk. Men.. det var värt det!


m-m-m, Paul Walker

Påsklovet

Nu är det förbi. Det har varit ett jävligt bra påsklov blandat med mys och fest. Me like.
Ikväll ska vi avsluta lovet med bio och mat på heron med bästa!

Här är lite bilder från veckans gång

Stockholm







Grillis hos mig








Veronica i onsdags








Tack för veckan allihopa!

Grill & Vinkväll

Om alldeles några minuter kommer tjejerna hit till mig ute på vischan för att mysa med grillning och vinpimpling på stranden. Väldigt mysigt så här en tidig vårkväll tycker jag, med spel och jävligt mycket skvaller :) När kvällen är slut kommer vi alla troligen rulla fram efter allt vi ska äta. Marshmallows, korv& bröd, vindruvor, chips, vin och sprite är några av sakerna vi ska försöka klämma i oss. Mathias skulle komma ner med vattenpipa senare också så vi alla får in äkta sommarkänslan! Sen ska alla sleepa over här. Kommer bli en riktig mysin (för att citera Ange och Lowlow) kväll!


Mina tjejer är bäst!

Tove 18 år!

Igår firades Toves 18 årsdag! Tekniskt sett är det inte hennes födelsedag förrän idag, men ikväll ska hon ut på krogen och eftersom alla inte fyllt 18 ännu (det suger) firade alla hennes födelsedag igår. Så dom som får fortsätter med hennes firande även idag. Jag blir då inte en av dom, men vad ska man göra?

Kvällen var i alla fall mycket trevlig, med god mat, god dricka, dans och framför allt roligt och underbart sällskap! Tove hade en bra kväll och det är huvudsaken. För min del blev det ändå en relativt tidig kväll eftersom dom skulle ut på krogen. Men jag hade en bra kväll innan så det gjorde inte mig något. Lite tråkigt att kvällen var tvungen att sluta bara. Undrar hur det gick för alla "minderåriga" som försökte komma in med falsk/ utan leg..

Dagens planering ser tom ut. Jag ska på provanställning imorgon så det vorde kanske bra om man var lite fräsh?
Är ensam hemma också så det är ganska skönt.
Men.. ja... Vi får se.


Tack för igår Tove och GRATTIS!!!