Please!

Please, please, please! Kan vädret inte hålla i sig nu idag så man får lite fint för en gångs skull!
Om vädret höll i sig nu hela dagen och kvällen så skulle jag bli världens lyckligaste!
Eller.. nja inte riktigt men jag skulle bli så jävla glad och då skulle kanske kvällen bli lite bättre och jag skulle inte behöva få såna jävla skuldkänslor för ikväll!
Så Gud, eller Väderguden eller om det är Moder Jord, snälla lysna till mig nu, och låt det bli sånt här väder resten av dygnet!
Please, please, please, please!

Fan va nice! :D

Ja, nu sitter jag här i år igen. Men denna gång kommer inte vara desamma, kanske inte lika kul för det finn´s vissa saker i vägen men det första jag göra när jag kommer hit och läser lappen jag fått, brister jag ut i asgarv! :D
Så jävla skön och så jävla snäll! :)

Puss och kyss, imorgon kommer jag definitivt hitta på massa hyss! ;)


Jaha

Jag trodde att jag inte skulle behöva komma till Freddes jobb någon mer gång på en väldigt lång tid, men där hade jag minsan fel! För nu sitter jag här igen. Undantag att jag inte behöver jobba idag utan han skulle bara tvätta sin bil ;) Men men.. jag kan i alla fall sitta vid datorn så länge och göra det mesta av tiden :)
Jag har idag varit och klippt mig och nu har jag blivit korthårig. Det blev inte som jag ville eller som jag visade på bilden jag hade med mig, men det blev inte jättafut i alla fall så det är lite positivt ;)
Och så har jag som tur är blivit välsignad med snabb hårväxt på huvudet så om några veckor kommer håret vara.. ja inte långt, men längre ;)
Så det är bara att stå ut, och jag tror att om håret blir längre så den får den längd jag vill ha så kommer frisyren vara rätt så bra :) Vilket också är lite positivt, så det är bara sitta och vänta, kanske ha håret uppsatt i olika frisyer nu ett tag men då kan jag exprementara lite med det också.
Så nu helt plötsligt har jag jätte mycket saker som är positivt så det är nog dumt och klaga mer än nödvändigt så jag slutar med det nu! :)

Puss och kyss, nu ska jag hem och hitta på hyss


Icke sa nicke

Nu har jag kollat på flera olika tatuerarhemsidor, och ingen av dom profissionella tatuerarna verkar vilja tatuera någon under 18. Jag ska fortsätta kolla runt och kanske till och med ringa några av dem men om ingen proffs vill då väntar jag i två år till.
Tänker INTE låta någon amatör eller någon med hemma apparat röra mig med sina makapärer!

Sista dagen

Ja, nu är det sista dagen på detta jobb innan det blir dom går på semester :) Det har varit jobbigt att kliva upp på morgonen och att vara inne när det varit fint väder, men det har varit värt det för jag har inte gjort något som är så speciellt jätte jobbigt ;)
Och idag ska vi inte jobba länge och senare i kväll ska jag på bio med sötnosarna Antonia och Sofia :) Då, äntligen ska vi se Pirates of the Carabien - vid världens ände :)
Vi skulle sett den för länge, länge sen egemtligen men så har det inte blivit pga jobb. Men ikväll så ska det ske i alla fall :)
Undra om vi ska äta någonstans tillsammans innan... hm.. vi får väl se.
Jag ringde ialla fall Sofia för några minuter sedan för att kolla så hon hade kollat när bion går, men då sov hon och var inte i tillstånd att prata, men hon fick i alla fall fram att hon inte hade kollat det ännu och skulle ringa när hon gjort det.

Just det.. fick höra igår att nästa helgs planer har krashat! Det blir inte som planerat längr utan det blir uppskjutet några dagar.. och det blir inte så som vi tänkt från början men nästan och vi får göra det bästa av situationen :)

Och det bästa av allt som har hänt denna vecka är nog att jag har fått tillåtelse att skaffa tatuering! :D Något jag velat ha hur länge som helst och jag har alltid velat haft samma motiv och nu så nu har jag fått tillåtelse :D
Nästa fråga är bara när jag får ta den..
Jag har redan pratat med mamma om det här och jag ska ta kinesiska tecken i nacken och det har hon gått med på. Jag har sagt att det kan hon ge mig i födelsedags present.
Det är några månader kvar, men som sagt, den som väntar på något gått väntar aldrig för länge! ;)
Jag återkommer någon annan gång om hur det välartar sig :)

Nu ska jag snoka lite överallt, så..
Puss och kyss nu ska jag nog hitta på lite hyss


Inget att göra

Nu är det så att jag måste säga att jag är en duktig flicka :) Och det finns två andledningar till detta påstående.
Nummer ett
: Det är jättefint väder, men jag väljer att i stället jobba denna vecka och det betyder alltså att jag är inne nu när det ska vara fint pressar väder hela veckan. Det är väldigt starkt gjort av mig ;)
Nummer två: Jag har jobbat så mycket att just nu finns det inget för mig att göra! Drför för att sysselsätta mig med något så blev jag satt vid datorn ett tag nu framöver tills Fredde hittar på något.
Idag fick jag kopiera massa papper och det tog hela förmiddagen! Hela förmiddagen satt jag alltså och tittade ut på det vackra vädret och kopierade papper. Inte direkt kul, men..

Men jag måste bara säga! Gud vilken bra låt Ola har gjort! Nathalie är jätte bra och jag sjunger med varenda gång jag hör den på radion. Och jag lyssnar på radio hela tiden jag jobbar och fast jag kankse precis hört låten, sitter jag och önskar att den ska komma på snart igen! Den är så bra!

Nej nu ska jag väl snoka runt lite, kolla in olika motiv till tatueringar ;) Har redan hittat två, tre st i en bok som finns här. Men nu bli det till att titta vidare ;)
Nej, just det kom precis på vad jag måste göra nu! Jag måste hitta frisyren som jag ska klippa mig till. DEn ska vara som den Cameron Diaz har i filmen I hennes skor fast lite längre. DEt är i alla fall det jag funderar starkt på. Och nu håller jag bara på att babbla om inget viktigt så jag får väl försöka sluta nu innan inlägget blir helt värdelöst ;)
Puss och kyss, nu ska Johanna hitta på hyss!


 


:(

Ja, nu är det på detta vis att min dator är sönder :(
Det betyder att jag varken kan skriva blogg, kolla om gymnasiet eller vara inne på msn :( Och enligt mig, suger det!  I alla fall nu under dom här dagarna då solen inte vill tyckas skina hemma hos mig! Den skiner hemma hos kompisarna men inte hos mig inte. :( Fast jag har lyckats bli lite brun i alla fall :)

Häromdagen var vi på allsång och det var jävligt kul!
Jag återkommer med mer någon annan dag för nu ska jag och lowlow ut :)
Pusspuss på er alla!

Myskväll

Det blev en liten myskväll i kväll med Angelica, Lowlow och Carina och det har varit riktigt mysigt och kul :)  Vi har precis bestämt att vi inte alls ska sova utan vara vkna hela naten ch om några timmar gå och ta ett morgondopp i stället för ett nattdopp som var planerat ;)

Igår åt jag, Angelica och Sara (lowlows syster) på Terassen. Det var gott :) Sen drog vi till Hökmossen men då hade Sara gått och Carina och Rebecca hade anslutit till oss och lite senare kom det några till :) Det var lite mysigt men inte en så lyckad kväll som vi hade hoppats på :( men men... Efteråt gick jag och Lowlow hem till henne och då blev det en omgång krocket innan vi tog det lite lugnt och vi drog oss till kojs efter många timmars korsords lösning och prat :) 

Nej, nu ska jag se efter idioterna som håler på att massera varandra ;) 
Pusspuss