If it makes you happy, it can't be that bad

Jävligt dålig uppdatering. Har absolut noll känsla för bloggning längre. Eller jo lite men inte så mycket som förut. Beror på två saker.
1. Jag har skaffat Twitter. Trodde aldrig det om mig själv men så är det. Helt underbart måste jag säga
2. Jag har skaffat ett jobb. Japp, du läste rätt. Jag har gått och blivit a working woman, 2 dagar i veckan

Det har varit en bra helg men jag har haft ganska mycket panik. Och har fortfarande det, på hög nivå.
Snart är det dags för lite plugg (läs mycket) som jag måste göra tills imorgon. Inte taggad utan skulle helst vilja gå och sova. Och eftersom jag nu är en working woman måste jag verkligen se till att få sömn nu så jag pallar trycket av skola, jobb och väldigt sena kvällar.

Hjälp

Äcklig och nervös brud

Efter två dagars lov då jag inte gjort ett piss känner man sig lagomt fin.. Har inte lämnat dörren över huvudtaget. Låter kanske skönt men det är det inte kan jag meddela. Rastlös som en jubelidiot men det finns inte så mycket att göra med snökaos utanför, inställda/ försenade bussar och tåg. Hoppas bara att det ska bli ändring på det imorgon. Har fullspäckat schema så jag ber till Gud, Allah, Jesus, Krishna, Vishnu, Buddha, väder och vind eller vad det nu finns för styrande kraft att imorgon ska flyta på.

Ha, med min otur svarar nog inte en jävel på mina böner.

Take me away to an other place

Jag har fortfarande träningsvärk i min rygg (??) efter innebandyn i lördags. Men det var så jävla värt det. Har verkligen saknat att spela och mina skills var inte heeeelt borta även om de inte är så som de en gång var. Efter träningen var det bara att vandra hem till Louise i snöyran, dö lite, duscha och sen dra iväg till Björkestahallen där jag inte varit sen jag gav upp bandyn. Åh it brought me back..

Lowlow fyllde år också så vi firade henne och jag gjorde min debut på CP. Inte så farligt som jag trodde och hört det skulle vara. Tog till och med bussen hem vid halv två! Stolt tjej. Synd bara att jag glömt nycklarna, ingen var hemma och jag hade inga batterier på telefonen. Men på något jävla vänster lyckades jag få tag i taxi så allt löste sig.

Synd också att jag tror jag börjar bli sjuk.. Inte kul. Jag har inte tid med att vara sjuk! Trots att det är lov har jag ett ganska fullspäckat schema. Aja, det är väl bara att sätta igång och hoppas på det bästa.


When there's no light to break up the dark

Jag har en sån jävla ångest. För allt. Och den blir inte bättre över att jag sitter hemma och lyssnar på deppmusik men i all ångest är det det som känns bra.

Ska alldeles strax fortsätta med min deckarnovell om jag vill komma ihåg all sjuk jävla inspration Mathias gav mig till handlingen. Om vi säger så här; Ifall han inte hittar något yrke som passar honom så vet jag en. Massmördare. Han skulle vara grym på att hitta på nya sätt att tortera sina offer så dom skulle önska att dom aldrig levt. När han pratar om alla nya/ olika sätt får det nästan mig att önska att JAG aldrig levt.

Sad people

Efter en hård helg med alldeles för lite sömn tyckte jag att det var bäst jag jag tog igen den idag. Sagt och gjort, idag har det varit jag och sängen. Trodde jag skulle kunna ligga och sova, plugga lite lite så jag inte får allt för mycket skuldkänslor, och sen ligga och titta på film tills jag somnar igen. Den drömmen förstördes av två saker.

1. Internet, tv och telefon slutar fungera - visar sig att comhem hade någon underhållsskit att uppdatera eller som gick i krasch eller jag vettefan. Resultat: Ingen film för mig inte.
2. Jag lämnar min bästa vän i två minuter för att gå på toa. När jag kommer tillbaka har Mathias vanhärat henne genom att ställa upp min stol mitt på sängen, lägga min dator under den upp och ner, lagt några kuddar på stolen och på dom - en Toblerone. Hans försvar: Det är Toblerones kungastol.

Som tur är fungerar allt igen. Tv, internet, telefon och säng är tillbaka i sina ursprungliga skick och som pricken över i:t fick jag en Toblerone. Skönt.


JAG FICK MVG PÅ MATTEPROVET - MATTE C!!!!!!!!!!!!!!!

Mer behövs inte säga. Men det kan också förklara mitt mode idag --> Top-notch.

Synd dom som tycker jag överdriver men matematik och jag är inte vänner direkt. Tänk Stålmannen och Lex Luthor. Luke och The Emperor i Star Wars. Typ så.

Ny kärlek

Jag har så många tankar som flyger runt i mitt huvud just nu. Hur ska jag orka och hinna med allt i skolan? Hur kommer jag ha råd med allt som väntar? Vad ska jag ha på mig i helgen? Ska jag gå på stan imorgon och leta efter något, det är ju trots allt 20% på H&M? Jag vill se Valentine's Day! Hoppas det blir kul på lördag annars blir det lackarn. Ni vet, allmäna saker som aldrig lämnar skallen. Lägg på några låtar på det också.

Men gud jag höll på dö igår. Hittat en ny snygging (fast han slår inte min Jared Leto) och han har det mest vackraste leende. Vackrare än killen vi träffade en gång på nattbussen i Eskilstuna. Bradley Cooper. Mums säger jag. Och i folmen A-Team får man se honom i bar överkropp och lägg på hela hans utstrålning.. = Johanna sitter bänkad i biografen i sommar!







eeeh, ja tack


Russian Roulette

Nu sitter jag här hemma hos Angus, alldeles själv. Hon är nämligen i skolan och inte jag. Hade en lektion som vi ändå bara skulle plugga till provet så.. nej. Det sura är att bussen inte går förrän halv tre?! Viksberg alltså.. Men jag gör det bästa av situationen och väntar på att nya avsnittet av how i met your mother ska bli klart. Då är det jag och Barney i 20 minuter.

Ikväll bär det troligen av till heron, beror på hur vi känner senare. Sponanitet är grejen.


All that I'm after is a life full of laughter

Äckelmode hela dagen. Verkligen.
Sängen, speciellt min mjuka kudde, har varit min bästa vän hela dagen och vi har bara myst och kommit fram till några riktigt bra saker må jag säga. Min kudde kan vara riktigt vis ibland.

Imorgon är det åter till verkligheten. Bokstavligt talat. Min familj är inte längre. Sannas pappa kom hem tidigare än planerat så nu är det inge mer kollektivliv. Lite trist. Jag gillade min familj. Så imorgon blir det istället till att träffa Angelica för en kväll på stan, vårt jullovs liv kommer tillbaka och det gillar jag skarpt! Ja, det är väl så det är med livet. Jag tror att det var Jesus som sa (något dom sa på tv en gång); När Gud stänger en dörr öppnar han samtidigt ett fönster.

Eller nått sånt


Fredag

Det är fredag och klockan är 22:33 i skrivande stund.
Jag och Josefin bestämde oss för att vara duktiga tjejer och plugga denna fredag.
Men... vår vilja ville annorlunda. Freud skulle säkert sagt att våra impulser från detet tog över och därför började inte pluggandet förrän halv tio. Och då blev det bara halvhjärtat. En halvtimme senare ungefär gav en tjej upp. Jag säger inga namn, but I hear that girl's awesome.

Samma tjej är helt slut och inget trevligt sällskap då hon varit vaken sen kvart i sex imorse.
Och tankar som flyger runt i hennes huvud är hur det kommer sig att hon med sin fantasi inte kan skriva en jävla deckare?!

Morgondagen blir intressant. Frukost i Skäve?...

don't stop, never give up

Total snökaos resulterade i en hemmadag för min del. Och en grym sovmorgon, hur hade jag tänkt att kunna sova inatt?! Synd bara att det blev på Annas födelsedag och allt, så ingen kram fick hon idag. Tur att vi firade henne i lördags så hon inte blir allt för ledsen. Hoppas jag. Men grattis till henne i alla fall!! Hon får två imorgon för säkerhetsskull.

Jag och min familj sitter och lyssnar på gamla låtklassiker så som Aqua, Dr. Bombay, N'sync, Backstreet Boys och massa. Inte så lägligt med tanke på att vi har prov imorgon och jag borde vara nervös. Men det är jag inte. Vad är felet? Det jag får grym ångest över däremot är matteprovet på fredag. Noll koll.

Imorgon blir det ingen sovmorgon för min del heller för jag måste tidigare till skolan, plugga det sista innan provet och sen bär det av till Södertälje igen. Erik, min livsguru, ska hjälpa mig genom de svåra tiderna jag går igenom (läs återigen matteprovet)

Nu medan jag har flow ska jag börja lite på min kriminalare. Någon som vill läsa en deckarnovell skriven av Johanna Israelsson? Nej, kunde väl tänka mig det.