Skottdagen

Eller "fri-dagen" kallades den också. Dagen då alla tjejer är fria (öööh?) och killar inte får säga nej. Haha tror inte det stämmer men det skulle varit jävligt kul om det var det ;) No guy would be safe! Haha, det var i alla fall min och Elins första tanke!

Annars så dagen varit slapp och jag har haft lite skuldkänslor över allt och ingenting! Jag är en sån jävla komplicerad person att knappt jag förstår mig på mig själv. Men men.....

/ Johanna


I skolan

Snart slutar de andra så jag slipper sitta här som en jävla tönt. Fast tiden har gått fort eftersom jag har lagt in nya bilder och då har jag varit så inne i det att jag inte hållt koll på vad klockan är.

Egentligen ville jag bara säga att jag har hittat en
ny blogg och killen verkar vara en störtskön kille! Är lite ilsken av sig så där och jag har läst hans senaste inlägg och jag älskar det! Haha, kolla in! Jag vet att jag kommer följa honom ett tag framöver i alla fall ;)

/ Johanna

Torsdag 28/2

Jumper igår var bra :) Jag hade som vanligt lite för höga förväntingar så det var en liten besvikelser att den inte uppfyllde det jag ville men det var bra nära för ärligt talat så vet jag inte vad jag förväntade mig ;) Haha, men den var som sagt väldigt bra och Hayden var så jävla snygg att jag ville dö! Ge mig nu tack!

Sen så ringde Mathilda mig och berättade att hon ska bo i Florida! Fatta att nu är det verkligen seriöst! Hon kommer vara borta i ett år! Men det var tur att hon fick komma någonstans bra, för det verkade det vara och hon var jätte lycklig och det gör allt det här lite lättare ;)

Och Emma ska också lämna mig i ett år! Jävla cp! Hon har redan hunnit bli en av mina jävligt nära vänner och då ska hon dra! Men jag förstår henne. Hon ska nämligen till Australien och ragga på snygga surfare så då är det väl lite okej.
Och Antonia sla också till USA. Fan va många som drar! :( Kommer sakna er alla!

Idag har det varit tråkigt. Hatar torsdagar. När jag kom hem blev det direkt till att börja plugga. Fan va roligt liv jag har just nu! Men en sak som muntrade upp mig var då jag fick höra att södertälje och eskilstuna kommer ha påsklov samtidigt :D Nu är det snart bara tre eckor kvar ;) Haha, patetiskt att jag redan börjat räkna ner!
Och justdet, att
Paul Potts kommer till Eskilstuna! :D Han är fan cool! (Haha älskar Simons reaktion!)

/ Johanna

Jumper

Haha precis nu började Rock Away låten och genast ploppar Sanna Blue bana och Anna Banana in mitt huvud och sen får jag värsta dans känslan! :D

Haha, aja men nu vill jag bara säga att vi har Jumper filmen! :D Happiness in my life! Hayden är så jäääävla snyyyyggg! Gud jag dör! ;) Så ikväll efter topmodel och duschen ska jag glutta och sukta efter honom lite.
Jag tänkte inte säga mer idag än detta!
/ Johanna


image74

Njaa..

Dagen har väl varit siså där.. man kände sig rätt nere pga det dåliga vädret som helt plötsligt slog ner på oss efter flera mysiga vårdagar. Sen så var tåget försenat ungefär tjugo minuter men det gjorde inte så mycket eftersom då missade jag rätt mycket av franskan och det var tur för vi hade visst en läxa jag helt glömt bort! Men sen är det rätt jobbigt med språk mitt på morgonen.

Aja nog med tråkigheter som franska ;) vi ska göra en dans på Dansen i skolan och vår kommer vara asbra! Det känns så nu i alla fall. Vi kommer nog ha den mest porrigaste! Haha ;) Och Roberto verkade inte ha något emot att vi kladdar och slåss om honom och han blev inte så ledsen över att kladda på oss heller ;) Hahaha, nej men än så länge ser det riktigt ljust ut! :)

Sen skulle jag egentligen yogat idag men sen så kände jag att jag varit duktig på idrotten och på dansen och sen tänkte jag på alla läxor jag hade och att jag inte hade orken att gå på något som inte var så jätte kul själv desutom! Så jag gick på stan i stället och nu funderar jag på att färga mitt hår lite mer åt det blonda hållet så det verkligen blir ljusbrunt! Hittade en jag blev lite sugen på att köpa och sen hittade jag ett par riktigt fina solbrillor! Lite coola med lite bling bling (egentligen är det inte bling bling men jag gillar att säga det).

Oj vad tråkigt det här blev känner jag... Men jag har tyvärr inte gjort något roligare än det här... Jag har ju nämligen skola medan mina vänner här hemma har lov! Bajs på er säger jag bara :D
Nu är jag i alla fall hemma själv så jag kanske ska gå och snoka vad de andra har för gömda saker i sina rum? Hmm najs ;) Måste passa på för snart kommer Gabriella hem med två kompisar som ska sova över och shit snart börjar Gossip Girl! Kan jag inte bara få hela säsongen av Emma? Och Heroes! Jag döör av spänning! :)

So long everybody!
/ Johanna

Snyltarn

Jepp det är jag det! Eller det är i alla fall så jag känner mig just nu. För när jag vaknade hade jag nämligen fått en inbjudan till en kryssning tillsammans med lowlow och hennes familj. Det skulle vara askul men fan, hon och hennes familj bjuder med mig på så mycket medan jag och min familj aldrig gör något tillsammans så jag får jätte skuldkänslor :( Men vi får se när och hur mycket den resan skulle kosta i såna fall sen utegår vi från det :)

Idag var jag i alla fall lite bättre på dansen, fast inte mycket för jag trodde jämt jag skulle knocka personen bredvid mig så jag höll igen lite vilket Pirre inte gillade. Och sen så är jag lite glömsk också så det var ännu en anldening till varför jag inte var i mitt essä idag ;) Haha. Men en dans var jag asbra på!
Superman dansen! Så bra att folk började kopiera det jag gjorde! :D Då måste jag varit jääävligt duktig ;) Haha!

Och på samhällskunskapen bestämde vi hur vi skulle se ut på rollspelet och vi kommer var smoking sexy! Måste bara leta efter de rätta kläderna nu så det blir som vi tänkt oss ;) Haha det kanske jag ska göra nu? Ja det låter bra! Åtminstonde tills det är dags för sängen!

Bye bye!
/ Johanna

Björn Gustafsson!!!

Så länge melodifestivalen håller på eller tills han dör så kommer jag prata om Björn <3
Han är så jävla skööön!! Älskar honom!
Om han sjöng så här för mig skulle jag göra slut med vem som helst!


Kyle XY

Okej Matt Dallas från Kyle XY är fan ashet! Han är inte så jättesnygg i serien (men absolut inte ful!!) men när man ser bilder på honom när han har lite mer stubb och ser lite mer ovårdad ut inte så jätte prydlig som i serien är han ASHET! Raaaawr på honom säger jag bara! Första gången jag tittade på ett helt avsnitt av Kyle XY och det verkar vara bra. Alla som tittar på det säger att det är asbra så jag ger det en chans...

image73

    
Hello sexy

Bojkotta Eskilstuna!

Okej igår var jag lagomt lack! Vi skulle på en stor lokalfest som Emmas Darinlover och hans kompisar hade fixat. Men tror ni inte att dom dumskallarna hade varit så smarta att dom typ berättat för alla ungdomar i hela eskilstuna? Jo visst det märkte vi ju när det blev så många på bussen att ordningsvakt kom och bara släppte in ett visst antal och när chaffisen senare gav upp och drog!

Men coola som vi är fixar vi skjus till festen och när vi kommer dit är det hur många människor som helst som försöker komma in men Darinlovern lovar att fixa in oss och det är garanterat. Senare så säger han att polisen är på väg för att töma festen och vi drar vidare till Sanna Blue Banas boyfriends friend och är där resten av kvällen. Ingen ville shaka ass med mig som alla lovat men människorna var trevliga så kvällen blev väl hyfsat bra trots omständigheterna. Men jag hade räknat med att shaka ass hela kvällen. Hoppas att Emma skäller ut sin Darinlover så dom skärper sig!

Aja nu blev det så här och jag vet inte hur länge jag kommer kunna hålla bojkottningen men jag ska göra mitt bästa för så länge som möjligt! Tills mars april någon gång i alla fall. Om det nu blir av ifall Emma och Sanna tar tummen ur arslet och ser till att få saker och ting hända :)

Men jag kommer vara jätterolig nu och plugga. Jag vet inte vad jag ska plugga men jag vet att jag ligger efter i flera ämnen. Eller det känns som det i alla fall. Så hej då!

/ Johanna


Den skulle varit i svartvit!

Tittade precis på vår musikvideo vi gjorde i nian jag, Nathalie, Carina och Annsofie. Den är jävligt ful och jag skrattade men vi har såna här flashbacks och jag tycker som skulle varit i svartvitt. Då skulle man fattat mera och alla jag har frågat tycker samma sak. Min syster som tittade på den med mig tyckte också det. Men neeej, Natta och Carina tyckte att det inte skulle vara så och då skulle dom bestämma! Jag vet att min veriation skulle varit bättre ;) Men den var mysig i alla fall

Igår så var det middag hos Lowlow. Hon fyllde ju år i onsdags så då blev det middag där igår md drinkkväll också! Det var mycket mysigt och en perfekt fredagskväll. Vissa drog vidare på efterfest sen men jag kände att jag skulle vara ett dåligt sällskap och att jag inte kände för att träffa så jättempnga människor för det var en stor fest så jag åkte hem.
Men tack Lowlow för en mysig och trevlig kväll!

image69



Vad ska jag mera berätta då? Jag har inte så mycket mer att berätta känner jag. Jag ska heada for eskilstuna vid fem för att parta och shaka ass totalt hela natten lång!
Så vi ses later!

Bye!
/ Johanna

Guitarhero

Jsut nu sitter jag och har precis spelta skiten ur mina vänner i guitarhero! Seriöst jag äger! Dom har inte en chans! Fast efteråt är jag alldeles slut i ögonen efter ha stirrat på tvn jätte intensivt´. Haha. Men vi har haft det lite mysigt, men nu ska jag återgå till att mobba dom lite för att de aldrig kan komma upp i min elitnivå. Mohahahahahahha!

/Johanna

image67
I fucking rule!

You know what really griens my gear?

Ja för att citera från de bästa (family guy); You know what really grines my gears?
Då blogg sätter aktiva listan efter antal läsare inte hur många inlägg. Jag har märkt det på sista tiden. Inte för att jag försöker att komma med på den flr jag känner inte för att skriva 10x antal inlägg varje dag, utan jag tänker på dom som verkligen tycker bloggning är kul och vill hamna där. Det går inte för då måste de skriva typ 20 inlägg under visst antal timmar. Men Keenza (som exempel) hon skriver två - tre inlägg på en dag och ligger i topp tre på listan.

Nej, blogg borde ändra namnet på den listan.. den borde heta något med hej-jag-har-flest-läsare- listan.
Aja, hoppas bara inte att folk försöker förjäves att komma med på den listan för att någon dag bli nya keenza eller blondinbella eller någon av dom där stora. Då kommer ni bara slösa på tid ni aldrig mera får tillbaka.


And that's what really grines my gear

Måndagar och jag = fred?

Jag vet inte vad men jag och måndagar har liksom aldrig gått ihop men de två senaste så har det faktiskt varit helt okej. Inget farligt har hänt liksom. Men jag tror att idag har varit okej eftersom jag nu har fått lov :) Fast jag är lite små orolig....Sist jag hade en sån här okej måndag så fick jag en förjävlig onsdag! Och en sån dag vill jag inte ha tillbaka! Jag var fräsig och ingenting gick som jag ville. Ja, en sån dag som man vill ska försvinna tillsammans med jordens undergång! Men men... den som väntar få se hur veckan slutar.

Jag känner en liten lycka i alla fall för mitt cpöga har återgått till nomalläge förutom att den har lämnat en soverni nämligen ett sår. Den är inte stor men jag vet att den finns där och det irriterar mig.
Sen så ska jag åka och sola imorgon också! :D Känns jävligt bra för jag är blek som ett gammalt spöke! Fått höra x antal gånger att jag är alldeles vit/ blek så nu ska det bli ändring på det! Eller en liten ändring i alla fall ;)
Och tomorrow night kommer mina babes från eskilstuna också och jag vet inte vad vi skulle göra, vi pratade om Heroes maraton eftersom Emma har både säsong ett & två!! Jippi! Hoppas! Och Emma skulle även ta med sig Sweenytodd till mig :D Dom är så söta dom dära!

Aja, nu ska jag ptergå till mitt nya beroende (tror jag har låtit mig påverkas alldeles för mycket utav Mathias och Rebecca) nämligen Japanska Animationer! Hittat en liten  så här småtöntig serie som passar mig utmärkt vid såna här tillfällen och kanske på sena kvällar då det inte finns något att titta på! Haha

Bye for now!
/ Johanna

There is no place like home

Jag vaknade för ungefär en timme sedan och då vaknade jag i ett underbart rum! Jag älskar verkligen mitt rum just nu. Speciellt nu när våren är på väg. Hela rummet lyser upp och det börjar snart bli klart. Igår så tog vi nämligen ut min bok hylla och satte in ett skrivbord och satte upp en spegel. Jag gillar verkligen hur det blev!

Senare idag så ska jag och mamma åka iväg och kolla på hyllor så mina böcker kan komma upp här igen. Och vi kanske åker och kollar lite på böcker också :D Yes, I'm a book worm! Haha.

Men jag känner hur jag verkligen älskar det här huset! Allt känns så rätt och bra! Och det är bäst under våren och sommaren och dom är på väg och kommer komma hit fortare än vad vi hinner med att reagera på. Känns som om det var alldeles nyss det var typ min födelsedag i november. Man hinner inte med någon ting! Snart så är det april och då jävla ska det festas! Och maj också. Och sen några veckor efter festandet i maj så är det sommarlov! Awesome!

Nej, nu ska jag äta lite frukost och sen hoppa in i duschen. Lite senare kanske jag är tråkig och lägger in bilder på mitt skrivbord. Men jag tror inte det för det känns så töntigt ;)

Love to you all!
/ Johanna


har tråkigt....

.... och hittade den här videon!
 


Haha, äkta min humor!

<3

Förlåt med tjatningen men seriöst. Björn Gustafsson är fan bäst!!!!
Jag såg inte melodifestivalen igår så jag visste inte att Björn Gustafsson var med då också. Hade jag vetat det hade jag suttit bänkad! Så jag tittade på youtube nu och hittade från gårdagens uppvisning och jag fattar inte hur man kan låta bli att annat än älska honom.



- Jag är Peter Pan!
Think happy thoughts.

Sötnos!

Haha, jag pratar i telefon med Morfar och då ringer mobilen men jag kan inte svara. När jag sedan sagt hejdå till morfar så kollar jag vem det är som ville prata med mig och då såg jag att displayen visade missat samtal från Louise.

- Hej, jag
- Hej, men nu var det ingenting längre, Lowlow
- Nehe, vad var det du ville då? jag
- Ville bara säga att dom sjunger vår låt på Singin' bee om du ville se men nu är det slut. Lowlow

Haha, vilket sötnos denna människa är!

/ Johanna


Boring!

Jag vet inte varför jag känner en sån dubbelmoral just nu?
Jag har varit hemma nu hela dagen trots att mitt sportlov redan börjat och jag har haft så jäääävla tråkigt hela dagen! Har som sagt bara städat lite och ska snart fortsätta med det så fort Miami Ink är slut ;)
Men till varför jag känner dubbelmoralen... Jag har då varit hemma hela dagen och haft tråkigt men ändå tycker jag det är skönt med att inte göra något på söndagar. Det är liksom den dagen då Gud vilade så varför inte göra samma sak? Det är ändå inget speciellt som brukar hända eftersom det är skola dagen efter och det inte kan bli så sena kvällar.

Så trots att jag alltid har tråkigt under söndagar gör jag ingenting för att försöka ha roligare. So it's my bad.

Men nu, kors i taket är min mamma här med mig för att titta lite på tv! Bäst att ta tillfället i akt ;) Haha

/Johanna

image66
P.S.
Ami's a hottie!!

Sega blogg

Jag vet inte varför den är så seg, men igår när jag skulle logga in så var den störd i huvudet och jag fick lite små damp. Tur att det är över nu då ;)

Igår så var jag med Nathalie, Lowlow och  Towe. Vi satt och snackade en massa skit och skvaller och det var faktiskt askul! Skrattade nästan hela tiden och det var wonderful!
Idag så har jag inte gjort så mycket... Städat och rensat lite i mitt rum för jag ska ta bort min bokhylla och sätta in ett skrivbord. Fick skrivbordet idag fast jag skulle få den nästa helg och den är fiiiin :) Kommer passa bra i rummet tror jag. Vi har inte flyttat in den ännu så vi vet inte. Det fixar vi ikväll.

Jag hade snokat lite överallt och då tog de flesta upp att blondinbella skulle vara med på nyhetsmorgon. Haha, fan det måste jag se! Tänkte jag. Men tror ni inte att jag sov då och glömde helt bort det? Jo, det är ju klart! Så jag ska alldeles snart titta på klippet över nätet. Internet är en jävligt bra uppfinning egentligen.

Aja nu ska jag fundera lite över min panik och beslut för namnbyte.
Bye!
/Johanna

Jumper

Detta är en film jag måste se! Hayden Christensen är så jävla snygg!! Har nu kollat upp hur många filmer som helst där han är med i som jag ska hålla utkik efter! En av dom är Jumper. Verkar vara asbra! Ska verkligen se den. Kanske med min bror eller bröder? Verkar vara typiskt sån film för oss båda/ alla tre. Men om jag känner min bror rätt så kommer han fixa hem den istället ;) Haha!
Men han kommer spela mot Rachel Bilson också och det ska bli kul att se henne i en film som är så väldigt olik från OC. Kommer bli spännande...
image64



Men Hayden var med i Star Wars också och han var så jävla bra att han blev så jävla mycket snyggare! Bäst var han i den tredje. Lite mycket bad boy var han! Raawr! Så jävla snygg!!!

image65
Varför tror ni att jag var så inne i Star Wars? Han hade stor del i det i alla fall ;)

Nu ska jag se till att äta lite frulle!
Bye!
/ Johanna

I'll say it again. God must really like me right now!

A girls night out

Okej, låt inte rubriken lura er alldeles för mycket, men nu ikväll så har det faktiskt varit vi tjejer. Jag och my classhoes så att säga. Vi hade planer för att överraska Anna Banana med en middag på Ming i e-tuna så när vi hade planerat i flera dagar så kom vi på en vattentät plan.

Jag skulle fråga henne om hon inte ville gå på stan efter skolan med mig och hon svarade ja (såklart!).
sen skulle Elin, Sanna och Emma möta oss på stan och komma överraskandes bakom Anna och sätta på ögonbindel, handklovar och nu senaste ett koppel och leda runt henne som en hund eller sex slav som det sedan blev.
Sen skulle vi åka lite buss med henne och gå en liten bit så hon inte skulle veta vart vi var eller vad vi skulle göra efteråt. Efter den delen av planen skulle vi gå till Ming och säga ungefär "tadaaa!"

Jag säger bara att har man en vattentät plan så har man. Även fast jag gjorde asmånga saker som kunde ha avslöjat oss så märkte hon inte nånting! Men hon började inte gråta som jag hade hoppats på och hon hade inte varit ledsen över att hon inte fick present på hennes middag vilket jag hade hoppats på också för då hade glädjen blivit så mycket större när hon skulle stå där på ming och inse att vi älskade henne.
Haha, men hon blev jävligt glad i alla fall och det är det viktigaste.    ... Även fast hon kunde erbjudit med lite glädjetårar ;) Haha, nej skoja!

Men vi bestämde i alla fall att de skulle komma hem till mig och sov i två nätter nu under lovet och då skulle vi spela guitarhero så därför måste jag öva så att jag verkligen vet med säkerhet att jag vinner. Även fast jag gjorde det jämt sist så kan också dom ha tränat. Och jag kan inte förlora! Det kommer dom aldrig låta mig slippa undan med! Så därför börjar träningen redan nu!

This day was awesome in so many ways. God must really lika me right now.

Good morning!

Ja.... vad ska jag börja med att säga? Jag vet ärligt talat inte varför jag skriver nått nu på morgonen då det inte hänt så jävla mycket. Blogg kan vara ett sorts beroende ibland antar jag...

Jag är fortfarande jävligt glad över gårdagen! Tror inte jag kommer få träffa honom idag och då kommer det dröja fyra veckor tills nästa gång! Ååååh! :(
Men det är lite små kul ändå... Jag vet inte varför jag är så jävla glad. Vi har pratat med varandra en gång och det var igår då så hur i helvete kan jag ha blivit så glad över det? Det är ju inte direkt så att jag har känslor för honom, tycker bara att han är jävligt snygg och är astrevlig! Nej, det här känns inte bra innerst inne...

Till något helt annat så har jag bara två lektioner idag men det är typ två timmar eller mer emellan dom! Fast vi kanske har svenska eftersom studievägledaren skulle komma till oss idag. Hoppas på det så mina vänner inte lämnar mig alldeles själv här i skolan ;)

Okej, men nu ska jag kanske fortsätta lite på my english book report. Läste ut boken för länge sen och den var så jääääävla bra!!

bye!
/ Johanna

Guld Kompassen

image63


Helt ärligt talat så gillade jag den filmen riktigt mycket! Den var helt och hållet i min stil med lite så overkliga och onaturliga saker som hände och varelser så jag gillade den. Lite krånglig i början men aa, vill väldigt gärna se de andra som ska komma ut i sinom tid.

Aja, ville bara uppdatera er lite på filmfronten så där ;) ska hoppa in i duschen ungefär alldeles precis nu.
I hope your day has been as great as mine!

Glad alla.... dumbomars dag?

Jag hatar alla hjärtans dag! Jag ser ingen mening i den. Ska det behövas en speciell dag under året då man ska visa personer som man älskar och tycker om att man gör just det. Eller att det är extra mysigt just då. Varför är det extra mysigt just denna dag? Är inte alla dagar tillsammans med den ni älskar bra?
Nej, gillar inte alla hjärtans dag. Men det jag tycker ännu sämre om är dom som säger att den är speciell för då ska man vara med den man älskar! Bah! Skitsnack säger jag! Alla hjärtans dag är bara en dag då man är garanterad sex.

image62



Aja, men tro inte att jag är värsta kallhjärtad människan nu bara för det för det är jag verkligen inte. Jag tycker bara att man ska visa de man gillar och älskar att man gör det varje dag, eller ofta i alla fall.

Men nu till en helt annan sak. Jag har haft världens bästa dag! Seriöst!! Fy fan! Blir alldeles glad bara jag tänker på det!
 - Och Gud sade; förlåt Johanna för den dåliga dagen du fick igår och låt mig återgårda dig.
Detta är precis vad som har hänt. Igår hade jag den sämsta dagen någonsin på jag vet inte hur länge och då måste Gud ha kännt sig dum mot mig och lät mig ha denna underbara dag! Jag vill inte gå in på detaljer för det skulle jag kunna snacka om hur länge som helst, men dagen började med att

*Jag fick sovmorgon
*Jag hade en normal hårdag
*Mitt cp öga var inte så jätte förfärligt efter jag fixat mig i ordning


Sen så när jag kliver av tåget så ser jag en riktig puddig gå där mot mitt håll, så jag hoppas att han ska gå i kapp mig så vi kan börja snacka. Och, ja. Det händer! Happiness in my life! Sen vill jag inte berätta så mycket mer för jag vill inte berätta det här för någon som sedan säger att dom redan läst det på min blogg för det förstör allt det roliga ;) Jag avslutar med att säga att efteråt så var jag alldeles skakig av extas och allt vad dåligt humör heter var som bort blåst! 

Åååh! :D
Nej, nu ska jag flina lite dumt och titta på Guld Kompassen min broder har fixat hem.

- O Johanna svarade; va bara snäll och låt flera såna här dagar passera så är vi kvitt.


!!!!!!

Den här dagen har varit dålig och förjävlig på nästan alla tänkbara sätt och vis. För att inte den ska sluta i totalt katastrof så känns bloggningen nog för idag.

image61

Så här ser mitt liv ut just nu



At school... once again

Idag har jag faktiskt inte varit en sån duktig flicka för jag skulle egentligen gjort lite på min engelska resention men det har jag inte gjort! Jag har istället lagt upp bilder på bilddagboken, och fan va snabbt det gick! Man kanske alltid ska göra så och ladda upp dom här? Det gick på typ... 30 sekunder ungefär 12 bilder. Hemma går det hur sakta som helst och det är jätte krångligt ibland. aldrig en höjdare.

Men nu så börjar jag snart så jag ska vara lite duktig och leta upp en bra debbatartikel som jag ska använda till svenskan sen innan det är dags för Samhäll. Yees, grupparbeten!

Bye bye!
/Johanna


Anna David - Fuck you

Jag vet inte om jag redan har lagt upp den här låten, men den går konstant i min mp3. Den är asbra!



Tisdag 12/2

Dagen har varit lugn. Vi hade buffertdag så vi slutade typ hlav ett - ett. Då gick jag och Anna till café Kaka och pluggade lite english. När jag kom hem så var det i någolunda vettig tid i alla fall och då blev det till att plugga direkt. Ingen ro, ingen vila. Önskar att jag fick vara hemma och sova. Så jävla underbart med lov nästa vecka! Skulle inte klarat mig i en vecka till!

Men men.. så nu har jag alltså pluggat samhäll ett tag men har inte blivit någe smartare av det. Blä för FN-roll spel och grupparbeten (fast denna gång blev det bra grupper). Mattias jävla dumma påhitt.

Aja, jag ska kolla lite i Ellos tidningen nu som vi fick hem med våra nya lakan ;) Ska checka efter shooooes om det finns där :D Love Shoooooes!

/ Johanna

Måndag 11/2

Okej, jag kan säga att den här dagen har faktiskt varit helt underbar! För att vara en måndag som oftast brukar vara helt emot mig. Det enda som inte funkade idag var mitt hår och det kan jag ta på en måndag. Och just det, mitt högra öga var svullet och har varit det i snart en vecka men det hade lugnat ner sig i lördags men i går så blev det värre än någonsin! Fick panik men idag var det inte lika svullet fast fortfarande svullet så jag hoppas att det lägger sig.

Men åter till varför min dag varit underbar. Först så gick morgonen bara snabbt och när jag kommer ut efter första lektionen så ser jag snygging Sebbe. Yeees! Sen så stöter jag på honom flera gånger under loppet av en timme så det var nize. Efter det så ser jag Snygging nr två under lunchen och den var faktiskt god för en gångs skull!
Sen såg jag Glidarn och hans crue där Snygging nr två ingår.
Sista lektionen gick snabbt och det gjorde hela dagen och när vi skulle hem så såg jag.... RUDOLF! (OBS! Inte hans riktiga namn!) Det gjorde hela min dag! Seriöst! Gick i extas resten av dagen.

Efter skolan fikade jag med Anna Banana och det var riktigt mysigt :) Vi pratade om allt möjligt och nästan allt var om Björn Gustavsson. Fy fan va vi har nött honom hela dagen! Love to him!!!
Sen när vi fikat klart så gick vi hem till Anna och åt resterna av den franska chokladkakan. Efteråt så ville jag gå och spy för jag var så mätt av allt. Haha mysigt ;)

Som toppen på moset var det Ragga idag! JAg tyckte att jag var rätt bra men sen visade det sig att jag hade glömt en rörelse och låg därför före alla andra och sen gjorde jag mina rörelse mycket snabbare och låg därför ännu mera framför. Så jag var inte så bra jag trodde ;) Men vi skrattade och hade kul och det är viktigast. Just det Mahedi var lärare idag också! Yes!

Nu som toppen på moset (haha igen) så ska jag sjunga singstar med min mamma och syster ett tag innan det blir duschen. Älskar hela den här dagen!!! Flera såna får komma in i mitt liv. Speciellt just nu när det har varit så kaotiskt.

Önska mig lycka till!
Puss
/ Johanna

Hmm...

Okej, det här har blivit lite av ett beroende...!

What Kind of Kisser Are You?
My Result: Passionate Kisser
Take this test!
That's right, you've got all the moves. There's something about your approach to kissing that's natural, smooth, and ultimately, very charming. You know that to lure your mate you need to play the part ? from knowing all the moves to looking pulled together ? whatever that means for you.

Some may call you a player, but we know that all the flash and show with which you attract your dates is a cover for what you're really after ? a terrific connection with someone who likes what you have to offer.

You're more confident than some when it comes to matters of the mouth, which is why you may be used to delivering seriously smoldering smooches. Just remember that while you're gooooood when you rely on your standbys, a little spontaneity might be even better.






The Ultimate Personality Test
My Result: Movie Star
Take this test!
You're a bright ray of sunshine and secretly wonders why you're not famous yet. Chances are you don't get annoyed with people very easily, and you can handle stressful situations with grace. As if all that weren't enough, you're friendly, charming, and great with people.

You like making your work environment cozy and hospitable and you spend a lot of time on your appearance. You never shy away from asserting your ideas and opinions, and encourage others to do the same.

And that's just scratching the surface!


Nu ska jag sluta lägga upp mera!..... men inte att göra testerna. Finns ju hur många roliga som helst! ;)

Björns dikt <3

Dikten Vad är Kärlek;
Det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when eagles fly over mountain high

När all oro är som bortblåst och försvunnen
när Simba återvänder i Lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
min Pappa är rik vill du hångla?

Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvud ut
då ser man galen ut
Det har egentligen inte hit att göra
bara en kul grej man kan göra

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
vi satt på en parkbänk ja va' kär, hon drack rom
När Elin sa att jag va' den vackraste som finns
såg in i mina ögon och kräcktes på mina jeans

Våga styr som en kapten
våga fall som ett löv
våga chansa och se hur det går
Vad är Fegt, vad är Mod, what is Love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more

Från en afton som dofta som WMCA
tack Göteborg ni är kärlek för mig

Fattar nu nu varför jag älskar honom?! Haha, om ni vill se hela klippet
(vilket ni MÅSTE göra om ni inte gjort det redan)
så finns den
här!

Björn Gustavsson in my heart

Vi var som sagt hemma hos Anna igår och det var mycket mysigt! Vi åt jätte god mat som hon hade gjort alldeles själv, det var något med fläskfile bitar med kokkosmjölk och pasta till. m-m-mmm! Sen så hade Chanette gjort franska cholkadtårta till och den var heavenly!
Men nog om mat vill inte att hela inlägget ska handla om det ;)

Vi tittade på medlodifestivalen och den söghäng röv! Den bästa låten kom inte ens med så jag vet inte vart världen är på väg. Men fy faaaaan va cool Björn Gustavsson var! Så jävla underbar! Och härlig dialekt! Jag tror fan att jag ska gifta mig med honom. Det var han som gjorde hela melodifestivalen! Han läste en dikt som jag skä lägga ut när jag fått tag på den. Men han är big love in my heart!

Sen så dansade vi väldigt mycket och pratade bara en massa skit. Jag gav upp vid halv fyra - fyra någon gång men sen vaknade jag några gånger därimellan och Blev typ lack på Älin som slår på mig bara för jag blundar när jag lyssnade! Haha, så vi skällde ut varandra lite för det ;)
Vi tittade på lite allt möjligt på youtube och Sanna Blue Bana visade den här:



Och för er som inte fattar så är han båda rösterna!!! Klicka vidare på Alicia Keys - No one som finns där på sidan så ska ni få se vilken cooling han är!
(Hahaha, ni kanske fattar att jag är lite stolt över att jag vet hur man gör det här med videos direkt på bloggen)

At Anna's

Nu sitter jag här hemma hos Anna Banana och håller på att fixa med musiken vi ska ha ikväll. Hennes vän Chanette är här också och hjälper till. Hon och Anna har dukat pch gjort det fint i köket nu. Ema kommer inte komma ikväll för hon är sjuk. Dumma barn!
Jag kan inte skriva så mycket mer för vi ska flytta datorn in till vardagsrummet alldeles strax. Vad som händer senare ikväll får vi se om det blir utgång eller om vi har party for oursleves.

En av anldeningarna till att jag bloggar just nu är för att jag vill låta er ta del av två låtar som jag ÄLSKAR just nu. De får mig peppad och uppmuntrad under alla tillfällen och jag känner mig stark och lycklig.


Lifehouse - Everyting




Sheryl Crow - If it makes you happy


LOVE LOVE LOVE!!!

Love to all of you!
/ Johanna



Jahaaaa...

Are You More Paris or Lindsay?
My Result: 100% Lindsay Lohan
Take this test!
It's just your luck that you're like this driven and gifted teen queen. With your talents, it looks like your future's gonna be fully loaded!



Hmmmm.. känns väl inte så bra att veta att man är som en tjej som praktiskt taget bor på rehabs...



Fan det här var ju askul!


Which Hero Are You?
My Result: Hiro Nakamura
Take this test!
Such a dreamer! Even when you're stuck in a rut, you still reach for the stars. Happy-go-lucky and trusting you may be, but silly you're not ? you've definitely got a practical side. And no matter what the future holds for you, we know you'll have fun along the way!

Boring!

Jag har jävligt tråkigt! Och jag har varit hemma i nästan.... en timme precis. Yes, så kul har jag här hemma. Fan kanske skulle spela lite guitarrhero...? Hmm... Maybe.

Skolan var rätt lugn i alla fall hade två lektioner om man inte räknar med min egna lektion som jag hade i morse. Men vi hade föreläsning av en cp kärring som jag inte gillade. Blev mest irriterad för hon var så jävla störd och åker till Bryssel varje vecka! Va fan är hon för jävla stöd en? Om hon så gärna vill jobba i EU parlamentet i Bryssel så kan hon anställa någon här i sthlm somkan göra hennes jobb. Det kan alla andra också såna personer göra också! Då minskar man på arbetslösheten samtidigt som man sparar på miljön!
Blir s¨jävla förbannad på sånna människor som inte tänker riktigt klart i huvudet och att det är såna som dom som förstör vår miljö! 

Aja.. 
Ska vara med Lowlow idag :D Jippi! Det var ett tag sedan och jag tror att vi bara ska ta det lungt ikväll. Hennes farmor var hos henne och dom skulle titta på let's dance så jag ska dit innan eller efter vi får se mitt humör. Hey, jag kanske kan få henne att vilja spela lite guittarhero? :D Yeeey! Det skulle vara askul! 

O yes det är Scrubs! LOVE! Bye!

/ Johanna

image59

At school

Nu sitter jag, Sanna och Älin här och fular oss lite. Vi hjälper också några från paralellklassen med deras geografi prov som vi redan gjort. Vi har samma lärare så vi hoppas att det blir rätt.

Jag och Älin sitter och sexar upp varandra via ebuddy och Sanna sitter emellan och blir upphetsad över oss båda. Men ltie synd är det om alla andra här inne för jag skrattade åt oss så jävla högt att de måste ha blivit irriterade.

Precis nu så sitter Sanna och Älin och tittar på en jävla film på youtube om några från deras förra klass. Jag orkar inte bry mig för jag ser inget och sen så börjar jag snart medan de har håltimme! Blääää för franska just nu!

Vi har haft föreläsning hela förmiddagen och jag tycker att tanten var helt jävla störd i huvudet för hon sa emot sig själv några gånger och jag höll inte med i hennes resonetioner. eller jag vet inte hur det stavas just nu och orkar inte bry mig ;) Men det jag ville komma fram till var att jag såg snyggingen från
onsdags. Han heter Sebbe om jag inte sagt det och han är bara helt.... Raawr! Blir alldeles till mig. Såg att han hade snygga händer också och Elin skrattade åt mig då. Sen satt vi och tittade efter killar vi inte skulle banga. det var lite små kul för Älin hittade ett nytt sexobjekt (som var asful!) så jag fick panik på henne.

Sen när vi skulle äta så såg jag Sebbe igen + alla andra "kända" snyggingar i våran skola förutom Rudolf. Det är lite ledsamt i mitt hjärta för det var så länge sen :(

Oj, vad fult det här inlägget blev men men... Det gör inget för mig!

Nu börjar jag franskan!

Au revoir!
/ Johanna

Torsdag 7/2

Okej, jag har jääävligt mycket damp just nu! Jag försöker få ner lite låtar till min dator men sidhelvetet vill inte låta mig få hela låtar! Den låter mig bara få typ låtar som är mindre än 1 minut! Det är inte rätt! AAAAAAGGGHH!!!!

Dagen annars då... jo den har väl varit helt okej. Gick snabbare än jag trodde så det var possitivt. Såg snyggingar jag inte sett på flera dagar så jag blev glad :)
Hade prov i geografi och blev mindre glad men det gick väl helt okej. Vi får se.

Haha och jag skämde ut mig idag! Jag mötte mamma inne på ica efter jag kommit med tåget så jag var väl lite lagom trött och så ville bara hem och koppla av. När vi sedan går ut till bilen så är det något jävla pulver till människa som har parkerat hur snett som helt!
- Oj, kunde han ha parkerat liiiiite mera snett? (tänke säga dåligare men det sa jag inte) Jävla idiotfanskap! säger jag lite för högt och irriterat
- Johannaaaa säger mamma med den typiska mamma rösten
Sen så stöter jag i bakspegeln som är ungefär tio cm från vår bil och jag blir skitig. så jag börjar klaga högt på att jag blev det och får det att låta som om det vorde den där förarens fel. Jag sätter mig i bilen och ska ta på mig bilbältet när jag ser en ung småbarns pappa med just sina två små barn med sig.
- Haha kul om det skulle vara han nu säger jag lite på skämt och mamma skrattar med och säger att hon tror nämligen att det är så.
Tror ni inte att hon ska ha rätt? Självklart så är det hans bil och som vilken annan gång som helt när jag skämmer ut mig så börjar jag skratta högt. Haha, lite komiskt att just han ska komma precis när jag klagar över vilken dålig förare han är.
Well well, hokers?

Men jag har fortfarande lite smådamp över att låtarna inte vill göra som jag vill nu när jag har tagit fram mammas dator vilket är den enda man kan fixa låtar på. Så bajs på den just nu!

Men nu ska jag bråka lite med min redan smått irriterande bror. Kan sluta bra men lika mycket dåligt för han ahr redan misshandlat mig flera gånger. Jag har hotat honom att om han fortsätter så kommer jag anmäla honom för kvinnomisshandel. Tyvärr så skrämmer inte det honom så jag kan ligga illa till.

/ Johanna



image58

Skönt när det blir sommar och jag kan bli då här brun och snygg

Duktig flicka!

Nu har jag plugat i ungefär två, tre timmar! Fatta! Fy fan vad jobbigt och jag höll på att somna flera gånger, men nu när det är över så är jag jävligt stolt över mig själv :) Men är jävligt exausted just nu! Vill bara sova, men måste läsa igenom svenskan en gång också.

Fan vad jag kommer bli utnött! När sportlovet kommer så kommer jag inte orka göra någonting bara ta det lungt och sova. Och det kommer jag kanske göra också eftersom vi har lov en vecka tidigare så vad finns det annars att göra liksom?

Justde! Fan snyggingen från imorse var mina klasskompisars kompis! Heaven!!! Så Emma retade att hon skulle säga det till honom och ge honom min msn så vi skulle börja porra lite ;) Men hon glömde bort att jag inte skäms så mycket när det gäller sånt (förutom när lowlow glappar! (; ) så jag låter henne göra det. Det kommer ju ändå bli till fördel för mig så..
Han var en åtta förresten. Kanske en sjua nu när jag tänker efter för en ätta är jävligt generöst ändå... hmmm... nej åtta tror jag. Måste se en gång till ;) (A)

Lite tidigare idag så pratade jag med Lowlow i telfon också om allt möjligt och det var faktiskt lite mysigt för det var ett tag sen nu! Bajs på oss för det!

Aja, nu ska jag snoka lite innan det blir duschen!
/ Johanna

at school

Okej, nu har jag sovmorgon igen och sitter asusually utanför mitt skåp. Men nu gör jag även något annat än bara snokar (som jag förresten inte hunnit med ännu). Jag pluggar faktiskt! Men internet är lite segt så det går inte så jätte bra.. men sen så sitter en ASSNYGG kille vid bordet bredvid! Jag menar verkligen OMG!! Har aldrig sett honom förut vilket är lite synd för han är verkligen smoking! Raawr! Måste bara vänta tills man får se hans kropp och se om han är en.. vad ska vi säga.. åtta eller nia. Vilket är asbra för jag har nog inte sett någon tia någon gång. Så han ligger bra till ;)

Haha, nu blev det här inlägget visst bara hon snyggingen men det gör inte så mycket för min del. Jag är den som skämmer ut mig lite för jag sitter och ler som en jävla idiot nu när jag skriver det här så om han tittar hit (snälla gud låt han titta hit!) så måste han tycka att jag är en jävla retard!  

Nej, nu blir det till at glo lite smatidigt som jag ska försöka hitta lite pluggro. Hur jag ska kunna hitta det nu med han sittandes där framför mig ;) Haha!

So long, lingonstång!
/ Johanna

Vad vill du?

Okej lite snabbt uppdatering över helgen nu för jag har lite dåligt samvete att jag lämnar det ute ;)

Fredagen så var vi som sagt hemma hos Mathilda och det var askul! Verkligen! Shakade ass typ hela kvällen och ja.. tidiagre inlägg bevisar väl tillståndet ;) Haha, men tack i alla fall för den kvällen gumman!
Samtidigt som vi var där hos Mathilda så hade Angelica fått överraskningsfest och det fick jag veta när jag kom till Mathilda så det var lite surt eftersom jag skulle självklart ville vara med henne på en sådan rolig kväll och eftersom hon nu vägrar prata med mig eftersom hon tror att jag blev as sur så säger jag det här då; Jag vet att du ville ha mig där, ville som sagt bara vara med dig under en sån rolig kväll  för du är ju en av mina bästa vänner, så det var surt att jag missade en sådan kväll för dig.

Lördagen spenderade jag som en trött barnvakt till min tio månader gamla brorson (världens sötaste), men det gick bra. Han är så söt, men lite av en dramaqueen ;) Senare så var jag med Nathalie, som jag inte träffat på evigheter så det var mysigt, och så var Towe och Magnus med också. Vi var bara hemma hos Towe och tog det lungt, pratade gamla minnen och allt sånt. Nathalie räddade typ mitt liv för den här videon;



Så jag säger bara till mina klasskamrater: IN YOUR FEJS! HAN ÄR SÅ JÄVLA SEXIG OCH KAN VISST SJUNGA! MOHAHAHHAAHA! ;)
Men den dagen var alltså bara slapp och det var precis det jag behövde!

Söndagen var exakt lika slapp hemma och det enda jag gjorde var att plugga och ha tråkigt.

Idag då lite snabbt så åkte vi skridskor och det var kul och jag lärde mig bromsa och att göra piruetter så jag var stolt över mig själv :) Men jag var den som ramlade mest också ;)
Senare så hade vi breakdance på dansen och det var asjobbigt! Fan, tror jag stukat mitt ena finger också för det är lite svullet och ömar. Bajs :(
Nej, den dansen var ingenting för mig.

Nu ska jag sova lite kanske och sen senare titta på gossip girl. Sexbomben
Penn Bradgley är med så det är nästan anldening nog att titta ;) Haha!

Puss på er alla!
/ Johanna

Sarah Silverman and Matt Damon

Jag hade egentligen inte tänkt att blogga idag för jag orkar inte uppdatera allt som har hänt i helgen, men jag hittade en sak som jag bara inte kunde låta bli att lägga upp! Plus att jag får testa om jag kan lägga upp bilden/ videon på bloggen ;) Haha två flugor i en smäll!
Men den är lite långtråkig men jag gillar när man kan bjuda på sig själv så här! Ökade rejält i min bok!





Haha, det funkade! ;)

Varning!

Varning för alla!

image57



Har precis, eller ja nästan precis kommit hem fråna Mathilda och det var kul. Kommer mer imorgon för nu 'r jag lite full och glaf men trött så jag ska gå och lägga mig.

Puss!

1/2

Tonight's the night when we gonna make it happend.... mmmhhmmmmhhmmm!
Yeah gillar ni hur jag sjunger? ;) Haha, roligt!

Men ikväll så ska jag hem till Mathilda och party all night long! Ska alldeles strax fixa mig iordning. Vet inte vad jag ska ha på mig men det kommer väl bli bra..
Mathilda fyller år på måndag och vi ska fira henne idag i stället för att vänta till nästa helg. Tur var det för då ska min sötnos Anna ha en liten get togehter så då hade jag fått panik! Men nu slipper jag det så ;)

Klockan är fan mycket! Måste se till att fixa mig nu så jag hinner i td till sju bussen. Men om jag inte hinner med den så ska mamma skjusa mig till södertälje och det låter som något jag hellre vill göra ;) Så hoppas att hon blir sen!

Bye bye!
/ Johanna