Grönalund

Efter ca 5 timmars dålig sömn kliver jag upp för att skynda och stressa mig till bussen, som ändå blev försenad pga av några äckliga tanter, för att åka tillsammans med Angelica till Grönalund. Där har alltså dagen spenderats bara vi två och det har varit riktigt mysigt men JÄVLIGT varmt! Och även om jag var jävligt peppad på grönalund blev jag mindre peppad då jag var lite bakis, sån som ger huvudvärk, och pga av värmen. Kunde inte njuta av tex lustiga huset då det gjorde så jag lökade sönder. Bland annat. Men bästa överraskningen var att dom har gjort ett rum för guitar hero och singstar! Där stog vi och skrek, nej ursäkta. Sjöng. Jag kände mig klar vid 1 men Angus peppade vidare mig och vid 4 kände vi oss nöjda och klara och har dessutom hunnit få med många finis bilder. Och Angus älskar mig igen/ fortfarande trots tidigare hatord då jag bokstavligt talat släppade upp henne i Extreme.
Så det är tur.
Bra dag alltså.

Angus lägger upp alla bilder på facebook då min sladd laggar. Riktigt fina är dom.

Ledigt

Efter 6 dagars jobbande får jag äntligen lite ledighet så imorgon går åt att PRESSAAA! Måste fan bli brun nu när större delen av mina vänner är i Cypern med 30 + grader varje dag. Dom kommer inte kunna se mig sen, för jag har blivit genomskinlig som ett spöke pga av min blekhet. Okej, liiiite överdrivet men jämfört med dom kommer det vara så.
Är ledig på tisdag också men då kan jag inte pressa för då bär det av till Grönan med Angelica och Alle. Är sjukt sugen på det! Har inte varit på Grönan på två år kanske? Synd bara att det kommer vara het het het! Ännu mer fula linjer..

Aja, the point is att imorgon är det pressning på g. Black beauty here I come!

R.I.P. Michael Jackson

När jag vaknade imorse hade jag fått ett sms från Tove där det stod att den bästa av den bästa hade dött. Det visade sig att Michael Jackson dog igår kväll, lagomt innan sin sista turné. Jag kan fortfarande inte fatta att han är död. Det känns så overkligt. Och jag som hade planer på att försöka gå på hans sista konsert han skulle ha, i höst. Men nej, det går då inte nu!

Jag kommer ihåg min period jag hade då allt jag lyssnade på var Michael Jackson. JAg älskar hans musik! Han må vara en äcklig pedofil men musiken han gör/ gjorde är fortfarande underbar! Så fort jag får en ledig stund för mig själv ska jag lyssna igenom min greatest hits med honom. Ingen kommer någonsin var lika bra som honom. Han var en sort för sig.


Love.it.

Har levt som i en annan värld de senaste dagarna. Har helt enkelt drömt mig bort till en annan bättre tid. Jag lever som i eskapism, som Ingela så bra lärt oss att det heter, drömmer mig bort från verkligheten. Så därför är det inte undra på att jag under dessa tider blir speciellt varm om hjärtat när jag ser dessa bilder från inspelningarna till nya filmen:











Snart börjar jag läsa fortsättningarna. pada-pa-pa-pa I'm lovin' it!

På tal om Harry..

vem är med mig och ser denna på bio?

Trött kvinna

Solen har kommit och jag kunde inte vara lyckligare. Eller jo, om jag slapp jobba så jag verkligen kunde få använda min stekarolja och bli brun. Men linjerna jag har nu är ju verkligen... bra. Fast nästa vecka då jävlar! 30 grader flera dagar i veckan liksom och jag är ledig i stor sätt hela veckan. Men ja, hela den här veckan går åt att jobba, men det är skönt.
Började läsa sista Harry Potter i måndags på jobbet och läste ut den idag. Så nu har jag läst den sista Harry Potter boken och jag vill inte att serien ska ta slut! Känns som jag glömt mycket som hänt i de tidigare böckerna fast nu när jag vet hur allt slutar orkar jag inte läsa om böckerna utan jag kör på ett Harry Potter-maraton the filmversion. Film 1 är avklarat sedan gårkväll så nu börjar jag på 2. PÅ jobbet ska jag börja läsa Twilight böckerna. Måste sedan Mathias uttryck sina känslor här hemma efter läst 3 st.

Tråkigt inlägg men roligt för mig.
Här kommer en söt bild på mig och Josefin sittandes vid maren.


och på öregrunds ligan
trevligt gäng

Midsommar

Ligger nu här i soffan, halvt död samtidigt som jag försöker uppdatera mig på vad jag missat nu under min helg borta i Öregrund - som Trosa fast vid havet! Det har varit en helt underbar resa, med underbara människor och Öregrund är helt underbart! Fredagen spenderades på en äcklig träskcamping där det inte bara var vårt gäng som var fulla och glada medan lördagen drog oss ner till byn där vi bara levde och njöt av livet. Öregrund är verkligen ett ställe där jag ska ha sommarstuga sen när jag blir äldre och enligt Veronica och Mathilda var 007 ett säkert utgångskort!

Det har inte blivit många timmars sömn men, det kostar att ligga på topp. Och tyvärr, har även detta tillfälle passerat och min kamera förblev avstängd. Vill ni se dom få som togs håll koll på Facebook.

Final countdown

Klockan åtta imorgon bitti (!) sitter fem taggade personer i bilen på väg mot Öregrund för ett hejdundrandes midsommarsfirande! Så F.Y.I. kommer jag troligen (och förhoppningsvis) vara ganska okontaktbar under den kommande helgen. Håller på att packar och städar för fullt och känner hur taggad jag äääär!!!
Hoppas alla här hemma får det lika bra som vi kommer ha! (Trots det dåliga vädret)

TAGGGGGGGAAAARRRRRÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!


Äntligen, lite sol!

Idag har solen tittat fram och jag hann till och med att ligga ute och njuta av den ett litet tag hemma hos Angus innan jag var tvungen att gå till bussen. Riktigt skönt saknade dock min nya bästa Hawaiian Tropical :(

Annars har dagen spenderats hemma hos Josefin, vars dator förstörde min ipod så nu blir det till att köra gissningsleken varje gång jag ska lyssna på en låt. Dator gjorde nämligen så att man inte längre kan se spelningstiden + att den tog bort flera bokstäver bland alla kategorier och låttitlarna. Svårt att förklara men, förstörde den det gjorde datorn minsann.. Senare hamnade vi i Södertälje för en fika tillsammans med Jessica och Sarah och hann även med en snabbis förbi Mathilda och Sarah som tog det lugnt på Stanley's. Några riktigt fina bilder fick vi till också under kvällens gång. Sorry Sophie, det är vi som turisterna inte du.

När jag kom hem sen berättade mamma att jag hade haft några besökare här som sökte efter mig och då blev alldeles varm i hjärtat att jag har såna söta vänner som bestämmer sig för att åka ut hit till mig på vischan för att överraska mig, och att dom tänkte på mig över huvudtaget när dom är ute och kör bil så där! Tyvrr var jag inte hemma och det är jag väldigt ledsen över när dom väl skulle överraska mig, men jag känner att jag verkligen har världens bästa vänner. Tänk vad en sån här liten gest kan betyda!

You're the best!

Varsågoda

Så där, efter många om och men och klagomål så har jag äntligen ändrat min blogg. Har ingen ork för att fortsätta och den är inte så jävla vacker men jag har ändrat och hållt på så mycket att saker har försvunnit. Får be någon fixa det, typ Angus är riktigt duktig? :D

Nästa gång!

Runt tolvsnåret en blåsig och regnig söndagskväll får jag ett samtal från min söta vän Louise och vi pratar om lite allt möjligt. 40 minuter senare sitter jag på mammas nya fina cykel och trotsar det dåliga vädret, endast för att åka och möta upp just Louise som kommer på sin nya fina cykel. Då ha vi alltså fått den briljanta idén att eftersom båda två hade tråkigt kunde vi ha det tillsammans så vi tog cyklarna och drog. Och ja, det var kallt. Ja, det var blåsigt och ja, vi var väldigt väldigt heta när vi åkte runt i våra oversize regnjackor, hårt ihopdragna runt ansiktet och raggisar. Fast mest snygg var nog Louise.

Väl framme hemma hos mig drog vi fram några 2.25 och började köra jag har aldrig och sanning och konsekvens med mina syster, Ida och Lisa samtidigt som vi satt och kedjeröckte. Ja, även vi har fallit för den kedjeröckande frestelsen. Men sen blev brudarna trötta så vi höll dom vakna med våra vackra SingStar röster. Tror faktiskt att dom uppskattade det väldigt mycket.. Fast sen blev det för mycket även för oss så vi somnade sött i min säng.

Det är sånt här spontant man roar sig ute på vischan när passet nått sitt utgångsdatum! 

Roligabrudar_91


Love and sex and magic

m-m-m, sången spelas på repet om och om igen. Kan man annat än älska den?
Båda två är jävligt heta också så det är ett stort plus! Hahaha, men undra vad deras respektive sa om slutresultatet.. Jag skulle känt att jag skulle vilja ta honom där och då men.. det är ju jag.



What's your favorite trick that you wanna use on me
And I'll volunteer...
And I'll be flowing, and going til clothin dissapears
and nothin but shoes on me

Skadeglädje är den enda sanna glädjen

Hihihi, eftersom jag inte är 18 år och inte haft möjlighet att prova på utelivet så som flera av mina vänner har är det klart som fan at tjag blir lycklig (eller ja, lite. jag vill ju fortfarande att mina vänner ska ha det bra även om jag inte är med) när jag läser om misslyckade utekvällar. Roligaste är ju när jag hittar på två "stora bloggare" vi har bland ungdomarna här i sverige idag som total ratar, eller okej en totalrata, en klubb flera av mina vänner var på igår och som bekanta jobbar på. Och jag är en ond människa för jag kan inte låta bli att känna en viss belåtenhet inom mig; skönt, då är det inget jag missat! Sen var det däremot synd att jag inte träffade dessa bloggare för jag vill ju så gärna ha en bögkompis..

Solen min vän, where art thou?

Solen verkar ha gått i pension. Inte vill den synas i alla fall utan bara en massa äckel regn och moln. Som om det inte räcker med att mitt sista sommarlov är försört bara för jag inte är 18. Inga possibilities för 5 öre och det har jag fått känna av de senaste dagarna. Aja, om 5 dagar drar vi iväg mot ljusare tider, eller ja roligare tider i alla fall.

Men det märks verkligen att det är lov i alla fall. Har knappt sovit hemma eller sett till min mamma på flera dagar utan bott och våldgästat/ snyltat hemma hos mina vänner. Så som det ska va. Och ikväll bär det av för att försöka finna lyckan i Eskilstuna och snylta mig av Anna. Igen, så som det ska va.


Segbrud.se

Jag har ingen motivation för fem öre. I alla fall inte just nu. Känner för att dö i...ja, vad ska vi säga? Kanske 1-3 dagar? Har sommarlov och inga bekymmer men ändå känner jag mig stressad inombords. INTE KUUUL LARS-OLOF! Nej, men vart har jag my knight in shining armor när jag behöver honom? Eller någon som åtminstone kan sprida lite inspiration och motivation så jag kan göra något av mitt sommarlov. Eller av mitt liv.

Nej, det är dags att börja planera lite nu här framöver. Om en vecka bär det i alla fall av till Öregrund. DET är något jag taggar inför i alla fall!



snyggabrudar@lowlowsstudentmottagning

I betcha think this is about you

Okej, lycka på ett brev. Väntat hur länge som helst, känns det som i alla fall, på mina betyg. Bästa ever är att jag fick MVG av Gertrud!! hahaha, ibland är hon söt hon och med söt menar jag trög och inte alla hästar hemma. Trodde verkligen inte!att jag skulle få det efter all min frånvaro. Fast jag förtjänade ett i Japanskan. Men nej, hon gick bara efter det skriftliga provet och.. haha ja.. Började hoppa av lycka när jag såg att vi skulle ha Ingela i Litteratur & litteraturvetenskap! Ingela in my heart (L) Slipper vi Anne i det ämnet, även fast hon hänger med under hela trean i svenskan. Men Ingela = love!

Fast allt detta förstördes av det faktum att vi kommer ha Mattias i religion. Kommer ta livet av mig! Nu ska jag behöva stå ut med hans äckliga velighet, dåliga förklaringar, dåliga omdömen, dåliga prov som inte han heller fattar, han ticks och "he he he" + "ne jag bara skoja" + "så här va" + "om vi säger att den här skon är du och alla dessa skor är hela världen... eller nej vi byter så det blir tvärtom.... eller nej vi byter tillbaka....eller..." Ja ni fattar! + en massa annat jag bara spyr på. Han är den värsta någonsin. Hoppas verkligen han tar pappa ledigt jäääääätte länge

Och nu har Gabriella slutat 9an också. Stora flickan.
Träffade Mange också! Förstår min och Nathalies crush, det gör jag verkligen.


Lyckliga kvinnor en måndags natt

Adam Lambert - Mad world


Tar dagen som den kommer

sommarlovet har nu verkligen börjat. Sköööönt. Sova och ta det lungt i några dagar innan det blir till att leva livet. Om en vecka är det för fan midsommar och då drar jag mot andra bredgrader (även kallat Öregrund) för att just leva livet. Blev bestämt idag också att vi ska dra till göteborg. När och hur är orelevant, vi bara drar.

Idag var en lycklig dag för min älskling Mathilda kom hem och det gjorde även Antonia! Så vi var några stycken som samlades hemma hos Mathilda och välkomnade hem henne, och som alltid var hon en riktig jävla puma. Skönt att ha dig hemma igen baby (L)

Roligare än så här bilr det inte.
I alla fall inte just nu

Still counting

Morgondagen kommer bli en bra dag. En mycket bra dag. Dock utan solsken, men det överlever vi! Spätta kommer samlas någonstans åt helvete som jag inte kommer ihåg vad det heter, uppbunkrade med en massa alkohol, taggade till tänderna, massa bra musik, Olle som spelar gitarr (tradition eller är jag helt off base?), massa lekar och det bästa av allt så kommer det komma fram en massa smaskiga hemligheter! Förhoppningsvis slutar kvällen med fulla glada människor, en däckad turist, någon kanske till och med hinner pricka av nått på listan?




Så denna dag kommer gå åt att städa och slå in presenter inför 3, 4, och 5 juni då alla dom dagarna är fullbokade och gäster kommer. Sen blir det till att packa och se över alkoholmängden så jag klarar mig. Jag har kommit på att eftersom jag ska ta en jävligt tidig buss på morgonen är det onödigt för mig att sova överhuvudtaget. Så jag ska vara den sista kvinnan stående efter vår kväll!