You see the real me hiding in my skin

Påsklovet är äntligen här. Och inte ens då kan jag sluta prata om skolan. Skolan är mitt liv kanske? Svar: ja.
Idag är både en sorlig och lycklig dag. Lycklig för det är Sannas födelsedag och hennes present från oss var helt perfekt! Sorlig för jag inte kan vara med och fira henne utan är istället fast med dom där jävlarna Brutus och Antonius. Kommer bli skönt att slippa dem. Men den är också sorlig för idag är Adam Lambert i Sverige och spelar på Berns. Men kan jag gå? Svar: nej. Dränker mina sorger i hans ljuva stämma och några cigg. Känns som en bra deal.





Den här helgen kommer bli helt flippad också. Och med tanke på min no-lifer helg förra helgen är det välbehövligt! Också om man tänker på den senaste hetsen gällande skolan. Därför är det skönt med lov. En sak bara... är det konstigt av mig att vilja att lovet ska vara över nu? Liksom när vi kommer tillbaka är det liksom 5 dagar till studentkryssning över helgen och sen 4 dagar till Paris!!! Love. it.



Cause sometimes that mountain you've been climbing is just a grain of sand

Idag skulle det varit jag Josefin Brutus Antonius och Notre Dame men tråkig som jag är när min logiska sida lägger sig i, dissade jag Josefin. Så nu är det jag och grabbarna. Men vi har bra sällskap av mina nya favisar; artister från American Idol. Dom joinade klubben så fort jag kom hem. Då hade jag nämligen öppnat fönstret på vid gavel och gått ut i solskenet. Så där satt jag på vår framsida med en cigg i handen och bara va allmänt lycklig. Det är inte ofta det händer nu förtiden. Alltså, då jag faktiskt har tid att jag hinner känna av det.

Jag dissade solariumet idag också. Fan 55 spänn för 20 minuters sol?! Nej då kan jag gott och väl vänta ett tag till då balen faktiskt är nära. Så tills dess behöver ni inte vara rädda för att titta på mig. Visst man blir bländad men det går över efter ett tag. Dock bör ni inte titta för länge ifall ni inte vill få bestående synfel.

Ja, jag är SÅ blek.


Can't fight this feeling anymore

En tanke jag har haft ett tag nu är varför svenska Idol suger så jävla hårt? Jag menar, om man kollar på American Idol får man ju se riktiga jävla unika talanger som är grymt bra! Vad har vi i Sverige? Det finns inte många namn jag kommer ihåg och får riktig feeling av. Sen nu dom senaste dagarna har jag kollat igenom några american idol deltagare och deras låtar efter Idol och det är ju helt sinnessjukt hur bra dom är! Jag menar.. Adam Lambert, David Cook, Daughtry, Clay Aiken för att nämna några. Unika och speciella. Äkta Johanna feeling.

Nej, den dag någon ur svenska idol kommer upp i deras klass ska jag kyssa mina egna fötter och jag lovar er. Dom är jävligt äckliga.

Söndag

Det är redan söndag och jag har inte gjort ett jävla piss idag. ÅNGEST! Trodde jag skulle ha hur mycket tid som helst men dagen har bara flygit förbi. Så det blir till att ta itu med franskan alldeles strax och avsluta denna no-lifer-helg på topp! Tack vare Adam Lambert var helgen inte fullt så jobbig som det skulle vara annars. Lider bara över att han är bög. Sket sig mina planer om vårt bröllop liksom..

Whataya want from me

Äntligen har jag hittat min älskling, Adam Lambert. Jag har letat som en tok efter den här låten. Och nu har jag hittat den. Lyssna och njut. Min gåva till er ikväll. Alltså för er människor som precis som jag har en no lifer helg. Kanske muntrar upp er lite. Gjorde det för mig i alla fall.


No lifer-helg dag 2

Med en att-göra-lista med 14 punkter har nu inne på dag två lyckats pricka av 3 saker. Ingen av dem var de allra viktigaste utan det blir dag 2 & 3 mission. Lite fundersam över hur jag ska lyckas med det bara med tanke på att Mathias ska ha ett gäng killar här som ska äta, supa & faktiskt ha ett liv. Ni vet, ett socialt liv. Känns som att mitt liv börjar gå i Ingelas riktning som hon berättade om. Farmville nästa då alltså.

Något positivt är att Erik kom hem igår. Till mig hade han med sig en Mindori, men han sa till mamma att det bara var en jättestor parfym. Hmm.. Erik kanske får åka iväg några fler gånger om det är såna här presenter han tar med hem till mig.

Och justde! Nu är jag faktiskt vuxen på riktigt. Och en riktigt tjej också (tycker jag i alla fall). Jag kan joina hål-i-öronen-klubben. Så... vuxen!

We weren't born to follow, you gotta stand up for what you believe

Men Bon Jovi strömmandes ut ur högtalarna känner jag hur pluggfeelingen kommer över mig. Argumenterande analys går framåt, staden och framtiden har jag snart en av tre saker avklarat, ryskan ser jag över strax och franskan väntar på mig troget imorgon tillsammans med ryskan, filosofin och projektrapporten. Vissa drar troligen dramatiskt efter andan när dom ser allt jag ska ha gjort. Då kan jag lite oskyligt/ malligt/ bitchigt/ dumförklarande påpeka att det här är vadå? Sex? saker jag skrivit upp. På min att-göra-lista finns det 14 saker. Och ändå känner jag att jag inte ligger efter så värst mycket efter. Men ändå lönehelgen = no lifer helg för Johannas del.
Undantag; Träning och håltagning.

Och eftersom dom senaste (läs; i princip alla) inläggen har varit så deprimerande kan jag lista upp lite snabbt vad som ger mig feeling dessa kalla dagar.

* I onsdags var det exakta en månad kvar till Paris. Det betyder att om mindre än en månad står jag där i Paris med några av världens finaste människor.
* Universitetsansökningar. Känns som att livet börjar på riktigt nu
* Att gå på bal med min bästa vän
* Studentkryssningen är bara tre veckor bort. Typ.
* Sjunga och dansa. En daglig rutin men behövligt för att själen ska må bra
* Det faktum att studenten är här om lite mer än två månader!!!
* Skratt. Skratta bör man annars dör man, ett skratt förlänger livet ja ni fattar. Själen behöver skratt också.

Och eftersom jag ska ha en no lifer helg tills jag vet inte när kan jag ge er en fin bild på när jag faktiskt har ett liv.

Okej, jag ville bara visa er min ko-mugg. SER NI KO-MUGGEN?!


I believe in nothing

Amen tja.
Lever igenom livets alla måsten just nu;
Skola
Jobb
Plugg
Vara en bra elev/vän/dotter/syster/människa i allmänhet.

Tycker det säger ganska mycket om mitt liv just nu att elev var det första jag skrev av fem andra alternativ.
Kul att andra känner att livet leker just nu för jag vill bara spy på det. Flytta, komma härifrån ett tag och uppleva något äkta. Det är i princip omöjligt i dagsläget.


Living in i world full of lies and betrayal and just.. learning to get by

Trots en bra vecka, bra feeling, hyfsad arbetsvecka osv osv ramlade verkligheten ner över mig. Så inte nog med att jag ständigt går och släpar på en tung jävla väska och sen har världen på mina axlar, nu ska även verkligheten ligga på dom också? Den värld jag går runt och bär på får inte ens vara min egna... suck. Hatar när det händer

I laugh, I love, I hope, I try, I hurt, I need, I fear, I cry

Fredag. Hmm.. vad ska man göra. Kanske gå ut så där lite små spontant och se vilka man träffar. Eller stanna hemma och plugga - vilket är jävligt nödvändigt med tanke på att jag försov mig imorse och missade skolan. Fast det positiva blev att jag och mamma okte till stan så nu har jag köpt balklänning och en massa andra (o)nödvändiga saker. Jag kommer vara jättevacker på min bal märkte både jag och min mamma. Alltså vacker, inte snygg eller så utan vacker. Hur ska jag klara av det?

Som det ser ut nu i alla fall drar jag troligen ut ett tag och får med mig en snygg brud hem. Alltid lika kul! Sen imorgon händer det också grejer som gör mig lite nervous.

Justde. Finns det något speciellt man vill ha med sig från Australien/ Nya Zeeland? I think of nada...


You gave me peace in a lifetime of war

Finaste kärleksförklaringen på länge. Blir lika berörd varje gång. Vissa människor får till det helt enkelt

Live all you can; it's a mistake not to

Ikväll blir det en lång kväll så jag har bunkrat upp med det mest nödvändigaste (läs choklad). Så nu ska jag fösöka pränta in lite ryska i min skalle och se vad som fastnar. Alla (tjejen heter faktiskt så) måste bli åtminstone liiite imponerad över mina sk skills.

Idag har varit en ganska bra dag ändå. Enligt Hanna har jag skrattat hela dagen och jag känner mig ganska glad i allmänhet. Kan det bero på att vi inte ska ha projektredovisning förrän om en månad istället för två veckor? Ganska klar förbättring för mig i alla fall.

Kommer bli ganska svårt att koncentrera sig när Vampire Diaries går på tv. Jag har redan sett avsnittet men när dem här killarna är med


är det ganska svårt att koncentrera sig. Eller är det bara jag?
Här har vi två killar som får bita mig när dom vill!


If you don't know where you are going, any road will get you there

Att-göra-listan minskar aldrig trots att det känns som jag bokar av saker för varje dag som går. Men lika fullt förbannat fortsätter den vara lika lång. Blää säger jag på det. Och inte blir det bättre av att jag kommer hem och i princip dör i soffan och tappar all feeling för livet samtidigt. Men eftersom jag har datorn i knät tänkte jag i alla fall göra det sista på littiraturen och sen MÅSTE MÅSTE MÅSTE (!!!) jag ta itu med projektet. Som det är nu = INTE OKEJ!

Lite duktig har jag varit ändå. Igår ansökte jag till tre universitet. Kändes lite små vuxet så där.


Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

Jag skulle kunna skriva värsta uppsatsen om gårdagen (har ganska stort skrivsug) men känner att det blir tråkigt för alla. Läsa om hur jag i detalj spenderade min kväll, vad jag åt, vad jag drack osv. Istället tar jag mitt skrivsug och lägger ner det på pluggning. Har nämligen ett jävla äckel filosofiprov imorgon och vad kan jag? Justde, inget! Men ni ska inte lämnas helt otillfredställda, det vore ju bara elakt? Så här har ni lite kort om gårdagen.

Middag med tjejerna på Terrassen
Södertälje för förfest och utgång på CP
Fyllan slår till stort på bussen hem = Johanna däckar när hon kommer hem


As long as people can change, the world can change

Klockan är tjugo över tio och jag har varit vaken i typ en timme? Creed till dig Johanna.
Klockan är tjugo över tio och snart bär det av mot stan för att leta efter balklänning. Är ju dags snart.
Klockan är tjugo över tio och jag är pigg och taggad inför träningen och att träffa alla tjejer senare ikväll
Klockan är tjugo över tio och jag har noll hopp för mänskligheten.
Falska människor kan inte ens hålla sig borta, tjugo över fucking tio på morgonen.

Suck


The Twilight saga: Eclipse

Nu ska jag vara lite nördig, men om det första man slås av när man klickar upp internet är man jävla information om att nya trailerna finns uppe, är det min skyldighet att dela med mig av den ännu mer. Eller..?

Enligt min åsikt suger dom ändå men några kanske blir taggade. Och anledningen till att det är två är för att jag tycker inte man fick så jävla bra bild av just en så dom får väl komplitera varandra på något jävla sätt.




Into the wild world tour

Jag är seriöst helt...speechless. Ord kan verkligen inte beskriva den lycka jag känner just nu. Jag har fått uppleva den bästa presenten i hela mitt liv tillsammans med min bästa vän. Det går tamigfan inte att bli bättre. Men för att uppdatera lite snabbt så ni kan försöka förstå my feeling.

Vi kommer dit och till vår förvåning har dom signering!!! Går dit, höll andan hela tiden och kunde knappt titta på dom. För vackra och underbara. En 5 timmars väntan i kylan tog vi oss igenom med sång, dans och en jävla massa cigg tillsammans med folk i kön och sen väntade en tre timmars svettig konsert. Grymma förband (är lite in love with Street Drum Corps) men dom kunde verkligen inte slå mina babes. Skrek och hoppade som jag vet inte vad och dog lite inombords av lycka. Försökte ta många bilder, men försök själva göra det med tusen människor som sliter i bh och tröja samtidigt som publiken leker hela havet stormar hoppandes. Inte det lättaste.

Och nu sitter jag här och har svårt att tro att för ca 24 h sen var jag på väg mot att få uppleva en av dom bästa dagarna i mitt liv. Jag fattar inte att jag faktiskt fått stå och sjunga med till 30 Seconds to Mars. But I've been there, done that and I got the t-shirt that proves it!


True story

You never gonna be alone
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world on,
I'll hold you 'til the hurt is gone

Even the best falls down sometimes

Tror verkligen inte det finns någon Gud. Hade det funnits det hade han fanemig set ttill så jag inte bliev sjuk så här inpå 30 seconds. Men nu är jag det. Inte. kul. Så därför blev jag ingen fighter idag utan låg snarare i deckmode och tittade på Cry-Baby. Jag säger bara: HAHAHAHAHA! Omg, jag förstår varför den inte var Johnny Depps genombrottsfilm. Helt sinnesjuk.

Jag har ganska mycket att göra nu ikväll eftersom jag inte hinner göra något imorgon och Anna kommer. Imorgon kommer typ vara den bästa dagen i hela mitt jävla liv, kommer kunna dö på torsdag och känna att mitt liv är fullkomligt, känna att livet inte är helt jävla meningslöst - ja, ni fattar. Kommer leva i en lycklig bubbla imorgon där jag och Anna får plats. Och Jared Leto också (såklart?!)

På tal om Jared Leto.. Ni vet väl att han är ganska jävla snygg?! Och nu när jag snokat runt lite på Johnny Depp också har jag kommit fram till att J och J (jag vill väl också kunna skriva förska bokstaven i ens namn och vara så där cool?) är troligen dom enda killarna som kan ha långt hår och jag ändå skulle gifta mig med dom på störten.
Se själva liksom.


pianoooo!









Imorgon, älskling. Imorgon..


If you are going through hell, keep going

Jaha då var man sjuk då. Inte speciellt roande. Förkyld, troligen på väg att bli magsjuk, ont i öronen ja you name it. Ändå måste man vara en fighter och gå till skolan imorgon. Sån är jag.

Min task denna morgon blev därför att uppdatera mig om Oscarsgalan - vilka som vann, vem vann mest, någon skandal, snyggast klänningar osv. Måste säga att jag blev jävligt besviken på le outfits det här året. Jag menar, alla veteraner som varit med i flera jävla år och har mijlonbelopp på sina konton går det med såna hemska kläder?! Det är för mig ett mysterium. Tänkte lägga upp massa bilder för att förstärka vad jag menar men kolla in själva på länken
HÄR. Men det måste tillägas att de unga kändisarna tog för sig och hade några riktigt fina klänningar, typ så fina att jag vill ha dom på min bal. Men justde, miljonbelopp på kontot var det ja...

Så nu när jag fått vara lite "modebloggig" (ha ha ha...) kan jag väl göra alla arga genom att säga; jag blev inte så impad av Avatar. Såg den imorse - inte impad. Visst den var bra, gillar storyn och kopplingen till kolonaliseringen av Sydamerika och Sam Worthington är jäääävligt snygg (!!) men att folk tar livet av sig för att dom inte lever i Pandora och att folk hetsar över sitt tråkiga liv och jämför det med Avatarernas... nej. Det funkar inte. Så jävla underbar var inte filmen.

Men.. det kanske bara är jag, att jag hade för höga förväntingar eller helt enkelt bara ser det gudomliga. Eller så gillar jag mitt liv precis som det är.

Roande en söndagskväll

Cesario: Dost thou live by thy music, friend?
Feste: No, sir, I live by the church.
Cesario: Art thou a churchman?
Feste: No such matter, sir: I do live by the church; for I do live at my house, and my house doth stand by the church.


Hahaha

Hold on to that feeling

Efter en hets, ångestfull vecka är det äntligen helg. Den invigdes med en massa jävla problem, en presentation från Turist-Javisst och sen en resa hem till Angelica för lite feeling time. Eller ja, det var planen. Nu ska vi tydligen gå ut, det som vi skulle hålla oss undan från och för en gångs skull vara lite duktiga. Fast lite duktiga kommer vi vara.

Nu blir det lite kvalitéstid med Angus innan vi sticker och möter Freja och, för att citera Ange; "vi ska inte göra stan. bara vara med."



Ja, den ökända "negro vs ghost"-bilden..


kill-me-slowly-thursday

Jag minns när jag var liten. Då hatade jag att skriva thursday. Var ett så svårt ord att skriva. Något ticks jag fortfarande har inpräntat i huvudet, att så fort jag skriver det intalar jag mig själv att det är felstavat. Var liksom tvungen att googla det bara för kolla att jag stavat rätt.

Tredje kvällen irad då det blir en låååång pluggkväll. Blir aldrig klar med läxorna och det känns som jag börjar om på samma sak hela tiden. Matte - avklarat, staden & framtiden + litteraturen - nästan, i princip klar, filosofi - nja.., religion - eeeh nej va, projektarbetet - HAHAHAHA!

Roligare inlägg blev det inte. Jag har inte tid. Måste ta en cigg och en glas cola så jag kan hålla mig vaken

I don't even know his last name

Dag 2 på första arbetsveckan. Och jag är redan less haha. Det går inte heller så jävla bra för människorna inom mitt projekt så det lär läggas ner snart = Johanna blir arbetslös innan hon knappt börjat. Roligt för mig. Verkligen.

Ikväll kommer bli en lång kväll. Måste plugga hela kvällen, kriminalaren är inte ens klar. Nästan, men jag tror jag vill ändra på den ganske helt och hållet. Bra att komma på så här kvällen innan den ska vara inne. Nej fan, jag tror jag måste få lite stöd från Barney innan jag sätter igång igen på det sista.