Skjut mig långsamt

Jag går och lägger mig under en sten.
Vi syns

Everybody feeling warm and bright in the sunshine

Eller? Inte i vårat vinterland i alla fall.

Jag är så sjukt jäääääääävliga glad och taggad! Vi drar till Paris vecka 16, fredag den 23 april och stannar där till antingen den 27 eller 28, troligen det senare. Jag och galengrudarna (ja Markus, du är inräknad här trots att du har penis) på Paris gator. Elsa har gett oss hennes medgivande att leva livet om nätterna bara vi kommer upp till aktiviteterna. Frågan är om hon inser vilka odjur hon släppt lös? Det är som att säga till barn: varsågoda, ta för er av godiset här i butiken. Se bara till att inte spy sen när vi ska åka till mormor och morfar.


Meet me halfway

kl fyra igår natt höll jag på att publicera världens fulaste inlägg. Nu kanske ni undrar, varför fyra på morgonen? För det första kunde jag inte sova. Hade försökt sen elva men ingen sömn kom. Vid fem lyckades jag till slut somna bara för att vakna upp en timme senare - och inte kunna somna om. Men nu kommer jag bort från ämnet... För det andra ville jag bara informera er om en grymt bra låt som suttit fast i min hjärna ända sedan fredags. Och ärligt talat, det var det sista jag tänkte på innan jag gick och la mig och det första jag tänkte på när jag vakna.

Så är det någon mot all förmodan som har missat den här låten - ni kan tacka mig senare.


Got it out of my system

Pank som en kyrkråtta men ändå lyckades jag bli jävligt full. Ett av livets alla mysterium. Efter kommit hem vinglandes runt sju-halv åtta tiden lördag morgon och med fyra timmars sömn, tyckte jag att det var bäst att stanna hemma. Såg läxhögen som låg på skivbordet och ärligt talat skrämde den mig. 

Fun fact, när jag vaknade på lördagen hade jag ingen ångest. När jag vaknade idag, hade jag ångest. Det heter verkligen söndagsångest för en anledning.


Fullt ös, medvetslös och sen död?

Jag kommer dö i april upptäckte jag precis.
31 mars är det två studetskivor, eller kanske 1 beror på när Nathalies är. En är det garanterat annars är det en igen den 1 april
14 april - studentfest i eskilstuna
16 april - Angelicas och Toves studetskiva
17-18 april - studentkryssning
21 - studentskiva

Bara jag som undrar hur jag ska överleva?

Zdrastvuytye

Jag kommer gilla tisdagar framöver. Något jag insåg så här idag.
Sen kan jag bara hänvisa till det
HÄR. Sånt som jag kommer dra fram dagar då allt känns förjävligt. Blir alldeles varm i hjärtat. Gjorde min tisdag. Eller vem försöker jag lura, det gjorde hela jävla vintern!

Take you wonder by wonder, over, sideways and under

Sitter här hemma hos Sanna igen. Själv. Det sköna är att jag känner att det är som mitt egna hem. Gör vad jag vill, när jag vill, rotar runt, går på toa med öppen dörr, ni vet allt man gör hemma. Vet bara inte vart hon lagt all musik. Behöver update på ipoden.

Och efter ett sms på bussen på väg hem, börjar taggnings-modet komma över mig. Fatta hur den kommer vara på fredag?! It's gonna be legen... wait for it... dary!


Who is that girl I see, staring back at me?

Kanske glömt att nämna, jag har skaffat spotify. 20 år senare men jag älskar det.
Vaknade kl 3 igår?! Ursäkta, vad är felet med mig? Skulle säkert sovit längre om Sanna inte ringt mig.
Imorgon är det skola igen. En riktig skolvecka dessutom! Så ikväll blir det till att packa till nya kollektiv-veckan. Den här kommer äga sönder, men jag har fortfarande pax på Sannas pappas säng!

Tills jag hittar inspirationen ska jag lyssna på Celines ljuva stämma, resa mig ur sängen och kanske göra något av mitt liv? Så kan vi höras senare? Ja, nej, kanske?

You won't know them to be mistakes until you make them

Kaptens logg, 3.01.2010.
Dag 3 hos Sanna.

Vi har levt ett litet kollektiv dom senaste dagarna och mer kommer det bli nästa vecka. Jag älskar det och längtar och jag har hittar min soulmate när det gäller tv-serier. Nu: skitsnack och religion innan So you think you can dance.


I can be a sweet dream or a beautiful nightmare

I dom kommande veckorna ska jag mån-fre bo i Eskilstuna. Sen är det klart att jag blir här några helger också men planen är veckodagar i alla fall. Hemma hos Sanna. Undrar om hon inser vad hon gett sig in på? Tjejen med dåligt morgonhumör, sover som en stock och länge, lätt distraherad när hon pluggar och eftersom hon älskar att sova - skolkar på måndagar plus att hon röker, något Sanna inte gör.

Dock kan vi se på alla positiva sidor den här roommate grejen ger; hon sover lika länge som jag gör, brukar också skolka för hon sover, är upp lika länge som mig, lika lätt distraherad när hon pluggar men hon gör det i alla fall och bra också. Vi kommer kunna sitta uppe och skratta oss igenom flera säsonger av How I met Your Mother, något som troligen kommer bidra till våra skolkningar, och vi kommer kunna skratta jämt åt ingenting.

Kortfattat: det kommer bli några roliga veckor vi har framför oss.

Blue Village Exotic Aquamarine

Jag sa i början av förra året hur mycket det skulle suga och ärligt talat var det året ingen höjdare, även fast jag hade kul. Det här året är bara inne på sin första månad och redan äger den ut förra året rejält. Idag bokade nämligen mamma och Erik en resa för oss 7, dvs säga vår familj + eriks familj, till södra Egypten. Helt underbart, har inte varit på någon sån här semester sen jag gick i 6an? Och det bästa är att jag kommer hem lagomt till juldagen och nyår. För en gångs skull är det jag som är brun i ett hav av bleka Sverige människor. När hände det senast liksom?


Life's short. Live, fuck, smile, have no regrets

Ställde kl på halv tolv, tyckte jag behövde vända om mina sovvanor innan skolan på torsdag (!!!). KLev upp kvart över 1.

Jag har ett jävligt soft liv just nu. Jag gillar det, det gillar mig, everybody wins. Mamma berättade att hon var lite avundsjuk över att hon inte var 18, kunde festa varje helg, säga att hon ska sova hemma men sen inte komma hem förrän morgontimmarna. När hon sa det kändes det som om mitt liv var ganska roligt. Stört och en massa andra ord jag inte kan nämna här, men roligt.

Ikväll bär det av igen. Vi måste byta ställe har jag och angelica kommit överens om och Moder Fortuna ler mot oss för ikväll är det en massa folk på the strip. Så även denna kväll, en tisdag, får mamma se oss bege oss av mot bussen med avundsjukan bubblande inom sig. (haha okej lite överdrivarn på hög nivå där men det lät så roligt dramatiskt att jag var tvungen) 


Fuck

Gabriella kommer inte hem ikväll. Med andra ord - ingen pizza. Vem känner sig manad?

I've always been famous. I guess it's not until now people have start to notice

Nyår var awesome. Kom hem halv sju, med hemsläp - även kallad Anna. Dock valde hon att sova i en annan säng.. Och Ange valde att inte komma alls. Så när Anna åkte hem runt 1 blev jag själv. Och varit det sedan dess. Aldrig lidit förut men nu vill jag ha någon att prata med. Och skicka iväg för att köpa pizza, seriöst jag är ashungrig!! Skönt att Gabriella kommer hem och köper med en åt mig