Al attack!

Haha, rubriken är egentligen från en låt som jag hade hört fel på. Jag trodde dom sjöng "I like to..." men så var inte fallet vilket Rebecca och Mathias strängt påpekade till mig. Det är "I'll attack" säger dom skarpt och det hör man! Jag trodde dom var dumma i huvudet för det jag först hörde dom säga var nämligen Al attack! Då såg jag framför mig Al Bundy komma attackerandes! Så akta er! Al Bundy kan finnas där du minst anar det!



 

Are you smarter than a 5th grader?

Hahahhahaha, gud ibland undrar man alltså vad det finns för människor här i världen. Speciellt i USA.
När jag tittade på det här klippet tänkte jag att det här minsann, det här skulle vara asroligt om vi i Sverige kunde göra det! Men sen insåg jag att, nej det skulle inte vara roligt. Inte ett dugg. För jag tror att vi svenskar är smartare än amerikanare ibland. Beviset är det här klippet!
Men sen är det förstås att tv-stationen inte tar in människor som är dunder smarta utan dom som är lite trögare. Kolla och garva i alla fall!


I'm nothing without you

Ååååh, Alexander filmen är en jävligt bra film. Även fast jag inte tror att Alexander var på det sättet som Colin Farrell framställer honom, så är filmen jävligt bra. Tycker den är lite vacker också. På sitt sätt. Sen är Colin Farrell jävligt sexig och Jared Leto är med också! m-m-m! Men varken Jared eller Colin är i sitt sexigaste element men va fan. Rawr!





Jo men det är ju en rolig söndag. Plugga, laga mat och sen faktiskt inse att det är skola imorgon. Vad händer med helgerna? Nothing, nada, zitt! Haha, nu vill jag se Dum&dummare!
Justde, till råga på allt så är våran tv dampig så jag vet inte vad som är fel men vi får inte in några kanaler. Yey. Det betyder att om jag vill ta det lungt eller nått måste jag titta på någon av de få filmerna vi har som jag redan sett miljoner gånger. Eller om jag har tur har Mathias någon film på lager åt mig :)


Lördag = suger

Varför ska livet suga så jävla hårt just nu? Känns som om inget händer och jag vill bara bo inne i Nykvarn just nu. Då hade vi kunnat göra saker. Då hade vi kunnat varit hemma hos mig men nu.. nej. Ingen verkar ju vara på heller så va fan!!
Blir det en kväll hemma ikväll också kommer jag gå i taket känner jag. Me ndet känns som om jag får vänja mig med tanken...
Så för att göra mitt liv lite roligare ska ni alla få njuta av en av världens sexigaste, snyggaste män;

Jared Leto

Ååååååh, jag döööör så snygg han är!
Han skulle jag aldrig banga!

You greedy little bastard you will get what you deserve



Fredag.
Min första tanke är, äntligen! Min andra tanke, varför börjar alla banga ur? Tredje tanken, va faaan händer egentligen ikväll? När klockan börjar närma sig åtta snåret kommer jag säkert drabbas av panik. Det jag helst av allt skulle vilja göra kommer inte gå. Men kanske, det vet vi inte ännu... Kommer troligen få ett sött samtal i alla fall.

Rebecca det barnet ska till Japan den 10:de. Kul, för henne då. Inte avundsjuk... inte alls..
Själv får jag stanna hemma här i äckel Sverige, eller vänta så får man inte säga. Jag gillar Sverige. Sverige är okej. Men jag gillar inte vädret ibland. Fast i bland är det bra så därför ar Sverige okej. Synd bara att ingenting händer...
Men när jag fyller år, vilket är om ca en månad, kanske jag får en språkresa om jag har tur. Men det vet vi inte ännu. Troligen inte nu när andra saker har kommit i vägen.
Men till mina vänner som läser det här inlägget och som funderade på att köpa present till mig (vilket inte är särskilt troligt) så säger jag redan nu att jag vill inte ha något matriellt. Missförstå mig rätt, jag skulle jätte gärna ta emot något materiellt men då ska det vara något som bevisar att ni verkligen känner mig. Om ni gör det kommer ni komma på en jättebra present.
Men återigen, det här var till dom som kanske funderade på att köpa en present så jag säger så här för att göra det enkelt; Mamma, detta gäller inte för dig!


Like Britney Spears I wear no draws

Filmen igår var inte så bra som jag hoppats. Den var seg och efter en timme och tjugo minuter hade det fortfarande inte hänt speciellt mycket. Vid den tidpunkten trodde jag att filmen snart var slut men då var det en timme kvar! Nej, den var för seg för min smak. Men Heath Ledger gjorde sin roll helt underbart! Fast först tyckte jag att han skulle varit mer som JAck Nicolson var men efter yttligare ett tag, kände jag att Heath var suverän!

Idag ska jag kolla på yttligare en film, vilken vet jag inte ännu. Kanske Vin Diesels nya bara för att jag ska kunna somna ;)
Men innan det måste jag plugga liiite till, leta kläder, måla naglarna och packa väskan sen kan jag se hur jag gör.
Men nu.. Top model!

For I have never seen true beauty til this night

Imorgon är det sovmorgon och istälelt för att köra på spätta tradition så tittar jag på film. Men inte vilken film som helst utan.. the dark night! Nu finns den i min ägo och det är underbart! Det skulle var superb så jag har höga förväntingar. Inte bra men vad ska man göra när alla berömer den vart man än går..



Ibland önskar jag att jag var känd eller modell så man fick en massa gratisprylar. Speciellt skor! För en tjej som har 37 par så hade jag idag inget par som passade till min outfit. Kände inte bra så därför vill jag gärna ha flera flera flera. Gratis också. I have a dream. And what is that? Too have a thousand shoes! Skyhöga klackar, lite små udda och speciella som gör en outfit? Jo men ja tack gärna!

Oj vad roligt jag har. Men nu är det tur att topmodel börjar igen så ni slipper.


I can't do it captain! I don't have the power!

Den här helgen gick inte riiiktigt som jag tänkt mig... Men.. visst. Såna här helger behövs väl också för att man ska uppskatta det man här och gör här i livet.
Fredags så lekte jag med mina väner från eskilstuna. Dom hade saknat mig och jag hade saknat dom så vi lagade gooood mat, tittade lite på film och pratade, pratade och pratade. Mest om våra liv och problem. Men det var najs.
Lördagen var död och idag så har jag fått lite saker gjort. Pluggade liiiite, åkte till skärholmen och shoppade och tittade på bio med Josefiiiiiiiiin. Vi skulle se the dark night men tror ni det gick eller? Neeeeeej! Så det fick bli Mirrors istället. Den var läskig men mest för att ljudet var så.jävla.hööögt! När man höll för öronen var ljudet bra.
Men det var mysigt att träffa Josefin också.



Nu efter den här tråkiga helgen är jag aaaaaastaggad inför nästa. Ska börja kolla redan imorgon efter aktiviteter och vem som fixar vuxensaften. Tänker inte ha lika tråkigt igen. Nästa helg blir det både fredag - lördag för att ta igen ;)
Och efter den här helvetes veckan kommer man vilja ha kul för att fira sig själv att man tagit sig igenom det.

Here I stand, at a crossroad and don't know where to go



Jag har nästan gett upp datorn känner jag. Jag uppdaterar nästan aldrig på bloggen, lägger knappt upp bilder på bdb längre och har aldrig lagt upp en bild på facebook om man inte räknar med profilbilden förstås.
Egentligen har jag varit med om en massa roliga saker på senaste tid men eftersom jag bara har en viss antal läsare, dom som faktiskt var med mig och upplevde det jag skulle kunna skriva, så känns det rätt ovärt att skriva något som mina vänner redan vet om.
Skulle jag skriva det jag egentligen ville skulle folk undra vad för människa jag egentligen är. Varför jag håller på och töntar mig för och varför jag är så tråkig. Så jag fortsätter med att skriva om vad jag gjort idag, vilka jag var med och allt annat allmänt som man redan vet. Det enda är att jag skriver ifall jag hade kul eller inte.
Bloggar är till för att man ska skriva sina åsikter, tankar och om sin vardag och liv. Det ska vara en frihet. Men vad är det för frihet om man känner att man inte kan skriva vad som helst? Det är därför jag har en annan anonym blogg dår jag skriver alla mina tankar om allt. Men jag har gjort den så smart så ingen kommer kunna hitta den.
Det är frihet!


For you, a thousand times over

Fredagen gick ut på att leka lite med min vän Louise som jag inte träffat på... hur länge som helst? Inte okej, men pratade om allt vi missat i varandras liv och en massa hemligheter blev det :) Sen tittade vi också på äckel Paradise Hotel. Inte min typ av program.

Lördagen bjöd på fest i Brunnsäng och det var väldigt trevligt. Blev dricka, dans och mycket sex prat ;) Haha.
Fick även ett samtal precis i början av kvällen av en kille som tänkte på mig och var lite småfull ;) Haha, men det var sött i alla fall.

Idag har jag lite saker att göra. Vissa saker kan vara bra, andra saker är helt enkelt bara tråkiga. Men först.. Pannkakor!

Tonight, I'm alright! I'm just fine!

Pink är så jääävla cool brud alltså!
Älskar hennes nya video! Kan inte få nog av den!


Remember!

Jag är sjuk. Det är inte speciellt roligt för jag hostar jämt, är hänig och jätte täppt i näsan. Jääätte kul! Så igår skippade jag skolan men jag kunde inte lämna min kärlek så jag åkte in senare på kvällen och dansade ;) DEt roliga är att nu har Sarah börjat i min grupp också :D så nu blir jag inte själv den tiden som vi måste vänta tills dansen börjar. Men det som inte var så kul var att mina sår på knät som nästan hade läkt, gick upp när vi dansade. Och så kommer det bli nu varje måndag. Nästan läkt - förstört, nästan läkt - förstört.

Snart börjar nya säsongen av Top Model (yaaaay!). Kan knappt bärja mig! Men jag vågar inte lägga in några bilder från den här säsongen för då kanske vinnaren kommer upp och den chansen vågar jag inte ta! Det här programet är det enda som jag tittar på varje vecka och följer. Jag vill inte veta vinnaren i förväg utan jag vill få reda på det och heja på någon under säsongens gång. Så det blir lite spännande ;)
Så missa inte Top model kl 20.00!!!


Och nu får du flytta till min fantasi där jag regerar
och alla invånare måste lyda min minsta lilla vink


Bazz moi!

Alltså, Smosh killarna är så jäääävla sköna! Älskar dom!
Den är är tillgängnad till Sanna och Emma
 

Får inte nog av den!

Hippie once agian

Igår blev det fest i Eskilstuna då Mathilda fyllde år. Hon hade fått en överaskningsfest med hippie tema och en massa folk var där. Det tråkiga var bara att det knappt var några som gått inför temat. Typ sju st av... ja.. 20 kanske hade hippiekläder. Inte kul, dåilg stil! Haha, jag fick många kommentarer om min utstyrsel och att jag verkligen såg ut som en hippie. Vet inte riktigt om jag håller med, jag tycker mest att jag såg förjävlig ut. ;) Speciellt eftersom mitt skärp som skulle göra så att jag inte såg helt förjävlig ut, fick ben och försvann under några timmar...
Men kvällen var trevlig i alla fall så tack till Bea som hade festen i sitt mansion till hus och grattis till Mathilda och hoppas att kvällen var lyckad! (fast så många gånger som hon sa att det var den bästa födelsedagen någonsin så...onykter som hon var så VET jag att hon tyckte det var lyckat (; )

Jobbade i regnet igår också så nu är jag alldeles genomförkyld och ont i halsen. Men det är sånt man får ta för att få in cash. Och sen är det alltid roliga och bra människor där så det är också ett plus ;)

Nu har jag ett litet mejl att skicka till Emma down unda med bilder och hälsningar från klassen!
I hope you'll get it!

(bilder från kvällen kommer inom kort. På bilddagboken om inte det strular.)

Liten crush på Anders Bagge

Två brudar, ett stort tomt hus, sprit, kortlek, musik och sovmorgon dagen efter. Vad kan gå fel? Inte mycket, saknades bara några av motsatt kön för att kvällen skulle bli underbar ;)
Vaknade morgon efter av att Josefins klocka ringde och snoozade i 45 jävla minuter. Bland de värsta i mitt liv.
Kommer sen till skolan där jag möts av skratt, pekande fingrar och frågor så som, hur jag mår osv. Och Elin var så söt och poängterade att man märker på mig direkt när jag har krökat för jag kommer med mjukisdress. Men va fan, man är inte vacker en sån dag och för det andra så var jag inte sååå jättefarlig.

Sen fick jag mysig mat i magen och tittade på premiären av Idol. Älskar nya juryn (tyvärr Daniel). Och jag skapade en liten crush till Anders Bagge. Han var bara så härligt skön!



Och just nu började jag gilla Dolores också. Hon hade en cool röst.

Sayonara!


I was cryin when I met you, now I'm tryin to forget you

Jag har börjat med ännu ett nytt liv. Jag har rätt månganu för tiden, men nu ska jag försöka göra min blogg lite mer intressantare. Ananrs skriver jag alltid varje dag om vad jag gör om dagarna och sånt men nu väntar jag ett tag tills roligare saker händer för ärligt talat, så har jag inte ett sånt jävla intressant liv så jag kan uppdatera varje dag. Jag gör det bara för jag gillar det :)
Men det kommer vara rätt snartlikt som förut men jag tar bar ut gobitarna ;)

I fredags var vi lite överallt, men vi började hemma hos mig i samma veva som jag skulle byta om och sen drog vi hem till Tarzan. Det var trevligt och det märktes dagen efter då jag jobbade. Mår som man förtjänar sa en vis dam.
Skönt att jag inte var själv i det tillståndet bara. Sen blev det problem på kvällen och jag visste bara att jag var tvungen att ha kebab. Sen jobbade vi från det.
Och på söndagen jobbade jag återigen och det var en rolig jobbarhelg :)
Pratade även med Mathilda i telefon! Blev alldeles extas och vi pratade om det mesta :) Saknar min älskling!

Igår var det bästa av allt! Raggan började igen!

Åååh, min stora kärlek i livet! Jag älskar att shaka ass och igår fick vi göra en jätterolig rörelse som jag hoppas vi får se mer av! Jag kan inte berätta hur kul det var!

Och till sist vill jag bara säga två saker;
Sovmorgon i morgon så jag ska sova hos Josefin tonight! Kommer bli najs!
Och ett stort jävla grattis till min älskling Sofia som fyller 17 år idag!!! En massa massa massa pussar till dig!

hihi <3