It ain't me babe

En skoldag och ett camp kvar. Överlever jag det får jag sommarlov! Awesome!

Jag hade hela min helg planerad på ett bra sätt, men nu måste jag planera och tänka om och verkligen se så att den nya planeringen då stämmer. Det suger också att jag måste vänta till måndag innan jag och Josefin kan åka till Sara. Illa.
Men annars ser helgen bra ut. Jobba på lördag och sen hem till Towe på kvällen och planerar att inte komma hem förrän in mot småtimmarna. 

Måste se till att min kamera får liv i sig igen så jag kan eerbjuda lite bilder. Känner att min blogg är så tråkig och opersonlig.. ska ändra på layouten snart också. Har varit trött på den ett tag men aldrig tagit tummen ur arslet för att ändra den.  Får väl göra det på någon av mina lediga dagar då jag får tid. Men har ett arbete som måste få högsta prio.
 
Hahaha justde, fick in mitt leg idag. Någon som är bra på manipulera och fixa så jag kan få ett falskis?


Det går framåt...segt, men framåt

Jag har haft en långhelg på mig att plugga men nej, jag har onte gjort det så nu sitter jag här och inser att jag kommer få sitta uppe hela natten. Gjort andras läxor men inte mina... Ganska jobbigt att plugga nu efter jobbat två dagar också. Jag är så ensam på mitt jobb. Fast det var roligt idag! Ibland får jag till det.

Annars, en ganska tråkig långhelg. Inget speciellt har hänt, fast fredagen var askul! Vi var på dildoparty hemma hos Toves syster som fyllde 22 och det firades med en massa dildos! haha bland annat. Lördagen skulle bjudit på födelsedags firande men det sket sig så jag åkte hem till Josefin och och det lungt. Men nästa helg, då jävlar! Då gör vi byn osäker. Can't wait!

Aja, back to Colombia

Looking back, over my shoulder

Just nu älskar jag lata människor! 800 spänn, here I come! Imorgon sätter jag igång, men lite smått nu också, se om jag rycks med in the moment. Jag älskar att det typ inte kommer vara jag persay (?) som betalar för mina andra älsklingar! Åh, vänta på mig älsklingar, snart får vi vara tillsammans!

Igår köpte jag ett par andra skor. Jag är kär. I dom nya och dom andra snyggingarna som snart är mina. Sen måste jag gå på en liten shopping runda och se till att få allt och funka till nästa helg och allas studenter. Åh, livet känns så bra just nu! Lite mer cash kan behövas dock, men för att citera Louise nya favoritmotto; "det löser sig!"


Skolkis

Men som jag sa till Anna så är jag en bra skolkare (...) för jag plugga hela dagen. Eller okej, nästan. Var ju tvungen att titta på family guy också. Ska snart hem till Louise också så det är bara till att "hit the shower" och sen packa.

Smell you later!


Snart helg igen

Två dagar i skolan sen är det helg igen. Skönt för jag behöver verkligen få igen lite sömn som jag gått miste om. Mindre skönt att jag från och med imorgon måste börja på Kuhin och få den att kick-ass så Ingela tycker det också. Mer skönt att jag får nya skor på tisdag. Då kommer jag bli en riktig babe! Eller, borde väl säga MER babe, för let's face it, jag är en babe.

Det har varit en helt okej dag. Gick snabbt och jag var omgiven av andra babes så jag var lycklig. Mindre lycklig igår då det inte fanns några som var riktigt taggade på att fira så jag får vänta tills 30onde om jag kan hålla mig den här kommande helgen. Då ska jag fan ha en elosch (? men ni vet en medalj)

Men nu ska jag sukta lite på Clark Kent. Ja, jag tycker han är snygg och en babe. Efter en sån här dag full av babes kommer jag kunna somna sött ikväll.


Firandes

Efter en ganska tråkig, känslosam och intressant (...) jobbdag ska vi äntligen fira "att jag fick VG i mattenationeeeeella!" (läs det med en sångröst + victorytecken) vilket också innebär VG i MaB. Ja, jag är jävligt stolt! Och efter två lugna döda helger ska jag köra på!



Justde, vi ska fira att Louise kommit hem från Kreta också...
Glömde


Never walk in anyone's shadow

FY FAN VAD GLAD JAG ÄÄÄÄÄÄÄR!
VG på matte nationella, vilket är som Guds gåva till mig! Det betyder VG i slutbetyg + att jah slipper göra sista provet nu. Skönt! För att mitt liv ska bli perfekt får jag mitt Kuhi betyg och jag vinner några miljoner på lotto så jag kan få mina Mattew Williamson kläder.

Ville bara säga att idag är jag en lycklig kvinna och är ganska taggad på att fira i helgen. Någon som är på? Anyone?

Ledsen kvinna

Åh jag som längtat så mycket efter Mattew Williamsons kollektion för H&M och nu när jag spanar in kollektionen får jag också se priserna. HERREJÄVLAR! Inget under 800 spänn! Vet inte vad jag ska ta mig till?! Jag älskar honom men jag skiter för fan inte pengar! Och jag tycker att om man är gästdesigner för en budgetkedja som H&M borde priserna anpassas efter budgetkedjan, spelar ingen roll vilken designer det är. Får väl vänta tills jag hittar min miljonär som bara köper kläder från Williamsons kollektioner. Då går jag från ledsen kvinna till lycklig kvinna.

Det var mysigt att träffa Sara idag. Var alldeles för länge sen!

Klicka här så kommer ni till kollektionen. Lovely!

Älskling

Okej, Mathilda är typ min enda läsare på den här pissbloggen och såklart blev hon sårad när jag glömde säga, och jag har inte glömt det baby, att det var en väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt VÄLDIGT viktig punkt jag glömde på min se-fram-emot-lista nämligen 9 juni. DÅ KOMMER HON HEM!!!! ÄNTLIGEN!

Så bara så du vet, så har jag verkligen inte glömt bort din hemkomst! Längtar som fan efter dig och det vet du!






Love yoooou!

Döden är nära

Anna var rätt söt när hon berättade om sina författartalanger så för att citera henne återigen; Döden är nära. Och då menar jag såklart det jävla helvetes rövslickande sugsvetts äckelet Matte Nationella. Det kommer suga hängpung, jag kommer få IG och kanske med nöp och nöppe klara mig i B kursen. Men när i helvete ska jag ha använding för geometri?! ALDRIG! Det är ju inte direkt så jag vill bli arkitekt eller nått. Tas ju inte ens upp i C kursen för i helvete.

Nog om det. Jag har så mycket historier om hur vissa av mina lärare suger och hur förstörda mina betyg är i år att jag skulle kunna prata om det hur länge som helst, meeeen det tänker jag INTE göra. I stället kommer här en lista på vad jag ser framemot;

* Onsdag = träffa Sara efter flera månader!
* Torsdag = Louise kommer hem!
* Fredag = Josefin kommer hem! Sen ska jag mysa med mina tjejer
* Allt vad helgen innebär
* Nästa vecka = går i skolan endast två dagar!!!
* 29 maj = inofficiell skolavslutning och därmed skolavslutningsfest
* 30 maj = likte osäkret men kände att datumet ändå skulle få stå med
* 3 juni = Spättacamp!!! Ny värvade Sophie måste så klart få ta del av Spättakulturen. Officiellt sommarlov!!!













Aja, så snart nationella är över, och Kuhi och Samhäll, kan jag återgå till att leva ett sk "normallt" liv igen så kanske ska ge mig på boken en gång till...

Toujours dans mon coeur


Tack tjejer för att ni är exakt som ni är! <3


Love

Trots att det finns några äckliga jävla fittor som är falska och som jag helst av allt skulle vilja mörda, känner jag hur mitt hjärta fylls av glädje och kärlek! Det är vid såna här tillfällen som visar hur starka vi är tillsammans! Love love love!




Just wanted you to know...

Blir fan mörkrädd

Vissa människor alltså.. fattar dom inte att dom blir iakttagna? Äkta suck-brudar..

Det ständigt återkommande i mitt liv är detta; livet suger hängröv.
Alla snackar om hur 09 skulle vara deras år och hur allt skulle bli bra. Inte för min del. 09 suger! 2010 får bli mit år så det är bara härda ut resterande av 09. Tiden går fortare än vad man tror eller vad är det man brukar säga?

Vi ses, nu går jag i dvala.
back in time

Söndag

Den här långhelgen har bjudit på både det ena och det andra. Först var det valborg på torsdagen så direkt efter mitt japanskaprov så gick jag och anna hem till Hiwa som köpt Spicy mat åt oss. Det var hur gott som helst och efter vi ätit oss mätta och belåtna började vi göra oss i ordning för festen. Det var punk/ rocktema fest så alla skulle vara utklädda. När klockan började närma sig två-tre satt jag, mathilda,bea, helena och hennes boyfriend på bussen till nästa fest där Sarah och Jessica var. Mindre kul var det att det var typ bratfest där killarna hade backslick, kavaj och skjorta och tjejerna hade fina korta klänningar med höga snygga klackskor och så kommer vi i våra utstyrslar. Men vi dansade och roade oss ett tag innan vi drog hem till Bea för fyllekäk.

Annars har det varit en lugn helg för min del. Jobbade igår, firat mina kusiner som fyller år idag och snart väntas pluggande. Det är trots allt helvetes veckan som väntar nu - naturkunskapsprov, kuhi uppsats, muntliga delen på japanskaprovet, historiaprov, eng nationella och muntlig redovisning i eng.

Har jag berättat hur mycket jag älskar skolan?


bästa utstyrseln!







hahaha jag inser nu att vid något tillfälle under kvällen hade jag rött läppstift men vart i helvete hände med det?