P.S.

Jag ville bara tilläga att jag och Lowlow är Walos idoler ;) Och nu precuis blev jag hans hjälte också :) Haha, både Idol och hjälte på en och samma kväll :D
Diinii
Puss


At lowlow and Tim

Ja, nu sitter jag här hos Tim, lite dragen men livet är helt okej :)
Jag ska sova hos lowlow idag och det ska bli lite kul eftersom vi inte har hunnit träffats så mycket nu i kväll så då ska vi snacka lite om vad som hänt båda under kvällen. Lite smart ;)

Men vi började kvällen med att åka in till södertälje för att sedan äka tillbaka till nykvarn. När vi kom hit så drog vi till lowlow och började kröka lite. Då var det bara jag, Lowlow, Linnea och Towe och vi hade det väldigt mysigt :)
Sedan drog vi till Tim som hade fest och det var kul.
Nu har alla dragit hem förutom jag och lowlow, som ligger och pratar med Tim i det andra rummet, men jag hör lite ändå så dom kan inte prata om vad som helst utan att jag vet ;) Haha.

Men för att sammanfatta kvällen lite så har den varit bra. Ingen wow upplevelse men det har varit kul att träffa många som man inte träffat på kanske hela sommaren :) Love you all guys <3
Just det, jag träffade en kompis "halvbror" och han sa en massa skit som jag ska bevisa motsatsen om! Haha, kommer tjäna 100 spänn. Diiinii ;D

Puss och bye
/ Johanna

Blä Blogg!

Nu blir jag fan förbannad! Jag skrev ett inlägg idag under dagen, men då ska blogg se till att radera det! Och inte hade jag tid att kolla upp felet heller, för min franska började.

Men det jag skrev vad att jag är jävligt förbannad att dåliga Anastasia gick vidare till Fredags finalenigår men inte Amanda! Hur kunde det gå till?!
Jag gillar inte Anastasia, har jag aldrig gjort heller. Det jag inte gillar är hennes röst. Jag vet inte varför, det bara är något som inte stämmer där.
Så hur hon och inte Amanda kunde gå vidare till final är otroligt! Men jag ska i alla fall gör aallt jag kan så att Amanda gå vidare idag! Jag hoppas att alla andra där hemma gör samma sak! Annars är det bara ett bevis på att svenska folket inte har en känsla för bra artist och röst när dom får det levererat på fat framför dom.

Vad ska jag göra ikväll då?... Jag tror att det blir kolla lite Idol, möjligtvis utgång efteråt men vi får se hur det slutar :)

Bye bye
/ Johanna

Idol snack

Idag har jag sovmorgon igen :D Känns bra och behövligt, förutom att jag har hunnit blivit lite pigg så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Kanske blir några minuters sömn senare.

Jag har ju inte direkt nämt något om Idol, så jag tänkte att det skulle vara dags för det nu.
jag säger bara en sak. AMANDA! (L)
Hon är så jävla underbar och fantastisk att jag smäller av! Ända sedan hon klev på första audition och började sjunga Elvis -
That's allright Mama har jag varit fast. Och jag gillar hennes stil också. Och så är jag lite avundsjuk över att hon klarar av att bära rött läppstift så jävla bra..men men...
Och i tisdags! Kolla bara in när hon sjöng Dream A little Dream of me. Helt otroligt sjuk bra!

Aja, det var lite Idol snack, och glöm nu inte att heja på Amanda (<3) ikväll och rösta henne till final!
Nu ska jag se till att få lite sömn innan en lång, lång dag väntar framför mig.

Bye
/ Johanna

Cp..eller lite?

Äntligen så är dagen slut! Det har i och för sig gått rätt snabbt, men det är bara så jobbigt!!! Jag vill bara sova egentligen. Och nu så väntar två helvetesveckor också. Prov i morgon och sen nästa vecka så har vi två st. Plus att vi redan haft ett också! Liiite jobbigt.
Men en sak som borde muntra upp mig är ju tanken på att vi ska få våra datorer imorgon. Men det gör det inte, för vi har blivit lovade dom i snart två veckor och fortfarande så har man inte sett en skymt av dom! Det är jävligt surt.
Ännu en sak som är surt är att cp msn inte fungerar! Den vill aldrig göra det för mig :(

En liten roliga sak då är att jag ramlade på brännbollen idag under idrotten.Inte bara en gång, uan två! :D En gång ramlade jag framlänges och den andra så drog jag på arslet! 
Jag skrapade upp mina händer och fick ett jack i mitt ena knä också. Det gick också hål i mina byxor, men jag lever och mår bra, eller vad?
Men ni får inte tro att jag är sur, för det är jag faktiskt inte. Bara lite småirreterad på saker och ting, men det är inget farligt. Jag är faktiskt glad och har kul på dagarna så det är lungt ;)

Aja, nu ska jag väl plugga lite innan jag försöker mig på msn igen

Byebye
/ Johanna


Finally :)

Ja, nu var det återigen ett tag sen jag blogga, men jag hade tänkt och göra det igår men självklart så ska ju datorn och internet fucka sig!
Men men nu funkar det så ingen skada skedd.
Idag har jag sovmorgon till halv tolv, jippi :D Jävligt skönt, men måste ta tåget som går, vid halv elva, mindre skönt!
Fast jag kommer få sova snart igen i lite mer än en timme till :D Återigen, jävligt skönt!
Jag var bara tvungen att gå upp tidigt i dag för två anledningar.
Numero one: Jag bor ute på vischan med mamma och hon kunde inte anpassa sig till min sovmorgon vilket betydde att jag fick kliva upp i vanlig tid och åka till pappa.
Numero two: Vi hade fått en SH- läxa och eftersom jag redan var uppe så kunde jag passa å att göra den. Det var inte svårt och jag har redan blivit klar med den :D Sköööönt!

Och jag måste bara säga nu, att jag är väldigt glad över att jag bytte klass, för jag gillar verkligen min nya i esklistuna :) Den är verkligen bra, och sen så var det tur att jag inte gick kvar där i sthlm, för vad jag läste i tidningen så gick nollningen på min skloa liet vilt till ;) Fast lite nyfiken är jag ändå över vem det skulle skunna vara och liet såna frågor, men det är inget jag ligger uppe om nätterna och tänker på ;)

Aja, ska gå och sova nu, men till sist vill jag bara säga att om mindre än en månad så ska jag på kryssning med lowlow :D Då blir det party, party och vad vad det sista som hände nu igen... jo visst ja! Party! ;D
Fsat i och för sig... det skulle bli kareoke också ;) Haha, Vi två, tondöva och säkert lite smådragna... stakars medresenärer ;)

Bye bye
Johanna


...

Idag har varit som en helt vanlig dag.. Jobbiga mornar, skola och sen är man lite trött när man kommer hem.
Men dagen ha gått relativt fort och man får bara hoppas att veckan kommer gå lika snabbt.

Helgen har varit helt okej.
Började helgen med att "våldgästa" Mathildas klassfest, men det gick ju inte så bra för Mathilda tror stenhårt på att fint folk kommer sist. Våldgästningen resulterade alltså med att vi kom fram före sötnosen.
Men det hela var kul :) Träffade nytt folk som jag verkligen gillade och så träffade jag Anton som jag inte träffat sen... jag tror skolavslutningen var senast! Och det var ju hur länge sen som helst!
Lördagen gick åt att vakna vid ett (I know, inte bra att sova bort dagarna men jag gillar det! Ibland behövs det) och sedan vid fyra så åkte jag till mina kusiner som jag skulle var barnvakt åt.
Det var faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle vara, men en liten miss jag gjorde var att nämna Hitler för dom... Det var inte meningen, men den historien orkar jag inte dra nu.
Som jag sa, så var det faktiskt roligt, och lättaste sättet att tjäna pengar! jag fick liksom pengar för att umgås med mina söta kusiner en kväll! Hur soft som helst! :D
Dom är i den åldern då dom har mycket funderingar och frågor och vill gärna veta hur jag tyckte och vad jag har gjort i vissa situationer och i mitt liv.
Det blev lite senare än vad jag trott, men det gjorde inte så mycket. Deras föräldrar kom hem vid tolv nån gång, och då var morfar och Monica så gulliga och skjusade hem mig :)
Söndagen blev en tripp till IKEA och Myrorna men vi åkte hem utan något fynd. Då åkte vi hem och bakade äppelpaj som blev jättegod :D

Puss, puss
Johanna


Disapointment

Det har varit en helt kugn dag idag. hade tre lektioner sen så fick jag reda på att jag från och med nu kommer sluta halv ett varje tisdag :D yippe!  Känns skönt :) Mindre skönt att veta att så fort vårterminen börjar, tar det slut med den lyxigheten :( men men, det är långt kvar tills dess ;)

Nu något jävligt surt och tragiskt.. det blir ingen la creme! :'(
Och det känns jävligt jobbigt speciellt eftersom man hade börjat ladda upp så jävla mycket inför det med allt dansande och raggande ;) Men så blir det så här! FAN!!

Aja, jag ska sura för det här nu ett litet tag till och sen får vi se vad som händer.
Puss puss
 / Johanna

länge sen

Nu har det varit jävligt länge sedan jag bloggade, jag vet! men det är inte mitt fel! Allt hmma hos mig verkar ha en tidens att paja så det är ju precis det som hände med våran dator.
Den är lagad nu men då är det ju bara det att internet inte fungerar.. kul!
Men i alla fall.. Jag tänker inte ta upp allt som hände sist jag bloggade, utan jag drar väl lite korta drag.

Sommarn;
- Allt gick bra hos mig. Mycket roliga saker hände, men också sånt som inte var lika kul.
Kvällen totalt: Lyckad

- Skara med lowlow var riktigt kul. I alla fall för oss två, men om man ska fråga Tom och Pontus.. tja..
Vi åkte alla vattenattraktioner och fritt fall må se läskigast ut, men så är det inte!
Totalt: Väldigt lyckat

- Alla festena vi var på var också riktgit kul. Träffade nytt folk och hade bara kul.
Festerna totalt: Mycket bra!

Skolstart;
- Började på Norra Real.
Gick en vecka sen var det dags för byte. Ingen skola för mig. För stora förändringar när det gäller både människorna och arbetsgången.
Betyg: ok ( för de trevliga klasskamraterna jag hade (= )

- Började på St. Eskil och där går jag nu fortfarande efter en vecka och jag trivs väldigt mycket. Har inte klickat med någon/ några direkt som vissa andra ( Antonia ), men jag gillar det. Och jag kan knappt vänta tills jg får börja läsa japanska nästa år :D
Betyg: Ej slutfört

Ja, det var lite snabbt för mig och jag hoppas att min dator blir helt fixad snart så jag kan återgå till lite mer bloggning :)

Puss och kram :)