This song rocks!


I've had better days

Kände inte att jag hade ork att kliva upp imorse så sjukt jävla trött. Så eftersom det är söndag stannade jag kvar och har fortfarande inte klivit upp, vilket jag borde göra för alla delar i min kropp skriker efter föda och vätska. Men jag har rest mig upp en gång från sängen och det var för att h'mta ett glas vatten. Då upptäcker jag att återigen, är jag själv hemma. Men idag är jag alldeles för trött och bakis för att springa naken i mitt hus till hög musik så jag tog mitt glas och släpade mig tillbaka till sängen och datorn.

Gårdagen var riktigt rolig faktiskt. Träffade gamla vänner som jag inte träffat på hur länge som helst! Det var riktigt jävla kul att träffa dom faktiskt. Men det jag blir irriterad på var att vissa snackar så jäävla mycket! Där satt jag med inställningen att vi skulle köra hela jävla natten och jag hade flera komanjoner men sen, runt två snåret någon gång tror jag att det är, börjar folk dra sig hemåt! Jag blev arg och vägrade åka hem. Sa att jag skulle sluta då det började ljusna. Så blev det inte men jag var den sista att ge upp. Tillsammans med Lotten och Gustaf. Vi satt uppe och pratade innan dom ville gå och sova och nästan så fort jag lägger mig ner slocka jag.

Tapper riddare.


So much time yet so little

Det har varit en rolig skolvecka. Snön tog fram det ondaste i mig och Anna, Mehedis dans sög inte häng och jag har blivit klar med min julklappsinhandling. Ja, jag är redan klar med min inhandling för jag är smart och tänker ekonomiskt så jag slipper handla julklappar för hela studiebidraget denna månad. Så ja.. det har varit en bra vecka. But still.. nu har jag helgen framför mig och vad händer? Idag kanske det blir roligt roligt, partaj partaj men.. saker kan ändras..

Jag har jävligt tråkigt just nu och vill egentligen baka vilket jag hade tänkt att sätta igång med det redan runt ett. Men jag tänkte vara den snälla systern och låta min bror ,som var ute på krogen igår och troligen är ganska bakis idag, sova ut. När jag nu för ca halvtimme sen fick ett samtal insåg jag att han inte är hemma. Han kom aldrig hem inatt. Jag är helt själv. Gensat började andra ideér flyga omkring i min hjärna, saker som att springa runt naken i huset eller att börja baka mina lussebullar till ashög musik strömmandes ut från högtalarna. Om min motivation slår in tar jag nog det sistnämnda om inte roligare ideér ploppar upp.

Hmm.. ideér börjar komma till mig nu så jag ska se till att få lite saker gjorda. So long suckers!


Justde, den här veckan har det blivit konstaterat att jag är en ond människa och detta är ett bildbevis då man får se min sanna sida på bild..


eeeeeeeeviiil!

Jag är en ond människa. Jag gillar att se folk skada sig, då skrattar jag. Jag gillar att retas mycket, då skrattar jag. Ganska ond alltså. Bevis på detta är att senast idag smed jag och Anna onda planer för att, som vanligt, jävlas och retas med Sanna. Hon är jämt det som får lida. Det slutade i alla fall med att hon låg på den snötäckta marken och lite senare hade hon också ont i huvudet efter en smäll. Skyll dig själv att du inte är tillräkligt snabb..

Nu är det så också att min lilla syster har gått och skaffat sig en pojkvän. Kul för henne. Nu är jag den enda i familjen som inte vill gå in på det spåret att skaffa partner. Är jag störd eller levar jag livet? Jag kan erkänna, att ibland undrar jag men sen kommer jag alltid fram till att jag lever livet, och jag gör alla killar en tjänst för jag är nog en ganska komplicerad människa.. Jag lider faktiskt för min framtida pojkvän. Han kommer inte ha det lätt..

Sen till slut måste jag bara ge ett skratt till en patetisk människa! Jag har haft väldigt kul, läsa hennes blogg idag. Hahaha!


Both a little scared, neither one prepared

Det är lördag eftermiddag och jag har spenderat den med att spela Bubble Shooter i princip. Jag och Josefin tror att det är pga av oss som spelet ligger på Hamsterpajs topplista. Men jag sa att Elin måste haft en liten del i det också för hon spelar det jämt.

Gårdagen var mysig i alla fall. Märkte hur mycket jag saknat att umgås med mina vänner även efter skolan så vi kan fortsätta fula oss. Elin blev i alla fall jäte glad över sin överraskning och över sin present så det var bra. Mission complete. Det var också roligt att se vissa människor från en annan synvinkel än den jag fått av dom i skolan. Synd bara att jag tappade bort min hundralapp så nu går någon runt, hundra kr rikare. Varsågod.
Elias och hans vänner hade gjort ett bra jobb med sitt Cafe Lillebror projekt och jag har för mig att nästa gång skulle bli någon gång i december så vi får se om jag går dit då.  

Nu ska jag i alla fall gå och duscha och göra mig iordning för att möta allmänheten. Sen får vi se vart fötterna leder oss ikväll. Kanske bara rakt ner i en säng eller in i mörkret, who knows?

DANNY ÄR EN JÄVLA TÖNT!

Jag har saknat Tekla. Nu kommer små skymtar fram av henne men inte riktigt som hon kan vara. Hoppas hon kommer fram snart så jag kan få stöd i ämnet "hata Danny!". Än så länge är det jag mot resten. Eller Sanna/Tekla är med mig men säger inget. Alla andra killar säger att Danny är bra och snygg så jag blir jävligt arg. Han suger hängpung! Han tror att han är något men han är en jävla liten skit som inte förtjänar att ens bli nämnd i min blogg men just nu är jag så arg så jag måste få ut min irritation!

HATA DANNY!


Loooovely

Dagen började bra då jag fått min sovmorgon och var utvilad. Kliver upp ur sängen och försöker förstå mig på min dröm jag hade i natt. Den var bara helt sjuk och både jag och min mamma undrade hur en drömtydare skulle analysera drömmen. So you better be aware of the cheese balls!
Men sen när jag sitter på lektionen ser jag hur snön verkligen vräker ner. Hur i helvete kommer jag hinna till tåget när jag är stressad och i mina klackisar?
Men jag lyckades.
Insåg sen: fan, det snöar ju! Det innebär att jag kommer gå runt med en konstant rädsla över att bli bombaderad av snöbollar. Jag har inga snälla vänner. Eller jo, men busiga och det gynnar inte mig. Kan inte snön försvinna så jag kan känna mig trygg igen..



Min nya favoritsida har blivit Youtube. Jag har aldrig riktigt insett exakt vad man kan göra där eller hur folk kan sitta och veta allt som finns där, men nu gör jag det. Jag måste kolla igenom den nya musiken minst två gånger per dag och nu är jag även inne på den mer "roliga" struken. Där hittar man många roliga saker så som parodier på Womanizer, Miley Cyrus och på I Kissed a Girl. Det är väldigt roligt som jag kan roa mig med mycket och länge. Och på tal om Youtube så tror jag att jag ska kolla igenom det en gång till nu. Inget roligare händer i mitt liv så...


Good game, nice one

Jag har haft en relativt bra dag. Började med att inte ha någonting på mig så jag såg ut som jag ofta gör nuförtiden. Som ett mähä. Men det är sånt man får ta och vi har inte dirket stort utbud på snyggingar i skolan så jag lider inte speciellt mycket. 
Annars  har allt bara flytit på som på ett räls och sen vips så var dagen slut! Och då har jag hunnit med ett prov, en "muntlig bokdiskussion", köpt snygga underkläder så jag kommer få assnygga tuttar (så om ni vill veta vad det är jag har gjort så är det ny snygg behå som ger mig snygga boobs!) och sen har jag smidit lite planer för framtiden.
Och finns det något bättre sätt att sluta denna dag med än med vetskapen att jag har sovmorgon imorgon så jag kan sova hur länge jag vill för jag kommer ändå vakna av mig själv!
Åååh, underbart!
Jag är på ett väldigt glatt humör idag! Och jag tror inte att jag är den enda som njutit av en bra dag idag ;) höhöhö.
(Ida + Mr.Sexy)

Dessa klipp visar jag er för dom får en att le och skratta så ni kommer att bli på lika bra humör som jag är!







Awesome!

Hej jag heter Johanna och jag är världens sämsta vän

Det är i alla fall så jag har känt mig den här dagen. Jag har inte kunnat varit tillgänglig för mina vänner när de behöver mig som mest och vad säger det om mig? Jo, att jag är världens sämsta vän.
Så det är bara gilla läget, tack och hej.
Hoppas bara att mina vänner är bättre vänner (vilket dom är, dom är bäst!) så dom förlåter mig för mina misstag och att dom fortsätter att älska mig.
Åtminstonde lite, lite, lite.






Me love you long time

Direkt efter skolan på fredagen bar det av mot Halland och min vapendragare denna resa var Josefin. Vi bar av mot Falkenberg och henne farmor och farfar. Där tog vi det lungt, spelade spel och, tro det eller ej, men vi fick även lite plugg gjort. Att jag känner att jag är långt från klar med det men det är en annan femma. Men, alla äventyr börjar oftast med något motstånd. Vårat var att mitt tåg krockade med en älg några få kilometer utanför Eskilstuna. Där fick jag alltså sitta i ca en timme medan de letade fel på tåget. Det enda som gick runt i mitt huvud var att jag tvingade Josefin och hennes mamma vänta på mig. Som tur var hittade man felet och efter yttligare några stopp var vi på väg mot Halland.

Nästa set back som dök upp var att Josefin upptäckte spelen på min mobil och telefonen dog. Därför har min mobil varit död nästan hela helgen och jag har inte kunnat skicka sms eller ringa samtal till de som behövde mig, men jag hoppas att dom ska ha förståelse och älska mig i alla fall trots mina brister... 

Nu ska jag göra sista snokrundan innan det är dags för sängen.
God night everybody!


Things going a specific way

Allt gich bra och inget gick sönder. Det är huvudsaken.

Det spelades musik, folk dansade, folk socialiserade sig, kvällen var lyckad och trots mina protester fick jag fina presenter. Tack alla! :) 
Det vara bara lite problem med vart allt folk skulle få plats men det löste sig rätt bra eftersom folk var överallt där dom egentligen inte skulle vara. Eller, jo förresten jag är glad att dom var där dom var så jag och alla andra slapp se all of the action ;) Och nu förstärker jag verkligen den tron om att Nyvkarn är en stor jävla incest-fest, men så var det inte. Det var bara så att folk försvann rätt ofta.
Det är ändå ganska roligt att folk orkade ta sig ut till mig och att flera ringde och frågade om dom fick komma. Jag som alltid trott att ingen skulle palla trycket och göra något annat i stället. Men sen var det ju självklart att det skulle vara en asbra fest i Nykvarn just denna lördag då vi är på annat håll. Irriterande.

Nu har mina eskilstuna vänner fått träffat de flesta av mina vänner jag umgås med i liv utanför eskilstuna. Dom har länge velat det för att få ansikten men det har aldrig blivit av. Så nu får dom vara glada. Trots att vissa var tråkiga och avlägsnade sig tidigt...hrm...

Det tråkigste var att jag inte tog några bilder.
Men jag måste berömma mig själv.
För återigen har min födelsedag firats med fest, ett stort alkoholflöd och glada människor.
Cred till mig. 


Panic at the Disco

Nej, jag menar inte bandet.

Helgen närmar sig med stora steg. Lite nervös. Kommer allt gå bra? Kommer något gå sönder? Vilka är det som faktiskt kommer? Ni vet, lite såna allmäna frågot surrar i mitt huvud. Men det är inte dom frågorna som oroar mig. Dom frågorna känner jag mig positiv inför. Nej det jag oroar mig för nu är lite mer om jag ska bjuda på något, vilken mat mina övernattningsgäster ska få och hur dom kommer hem till mig och när. Jag kommer ju stå för matlagningen vilket drar ner på matalternativen ganska rejält.
Sorry babes!

Men en annan sak som hände den 4 november är ju att det var val i USA, om någon mot all förmodan (!) missade det. Och jag kan med glädje i hjärtat säga att Barack Obama vann! Thank God! Det finns hopp för det amerikanska folket trots allt.

4 november

då föddes en liten skit som, ja... gjort en jävla massa skit i sitt liv.
Men eftersom jag bara har tio minuter på mig att skriva detta inlägg ska jag inte gå in så mycket mer på det utan det kanske kommer imorgon eller nästa födelsedag, vem vet?

De senaste två åren har min fördelsedag fallit in på höstlovet och det har firats med fest och massa fyller och alkohol.
Förra gången (16), hemma hos Sarah, vankades det fest och det var en bra födelsedag inte bara för mig ;)
Gången innan det,( 15) tror jag om jag inte minns helt fel, hände det saker som jag ibland bar vill glömma men för att göra en lång historia kort, även denna gång firades min födelsedag med alkohol.
Denna födelsedag då.. Ja, eftersom jag fyller 17, som förövrigt inte är något speciellt nummer, så borde inte heller min dag firas speciellt.  Därför har gudarna bestämt att min 17 års dag ska infalla på en tisdag då jag inte kan göra några dumheter eller jag kan firas med alkohol.
Inget speciellt nummer, ingen speciell dag.

Men, trots gudarnas inverkan på dagarna och min födelsedag, har jag fixat så även alkoholflödet kommer flöda detta år och det kommer vara i min ära.

Grattis till mig själv tror jag att det är i två minuter till...


Höstlov del 3 - the end

Idag är det söndag och det betyder att imorgon börjar skolan igen och att vi har haft lov i en hel vecka! Usch, tiden har bara flygit förbi!
Den här helgen har varit bra. På fredagen hamnade vi trots allt i Stockholm och det vankades krök. Folk blev fulla och glada och humöret hölls uppe trots att vissa planer inte blev helt och hållet fullbordade. Men det var mycket trevligt och som Sarah upprepade ett flertal gånger; "Detta är något vi kommer göra om!" ;)

Lördagen var också lite velig men det slutade hemma hos Tobias. Denna gång fick vi klä ut oss dessutom även om min outfit inte blev fullbordad. Men jag hade en back-up plan som fungerade alldels utmärkt!
Nicka och le, nicka och le.
Själva festen var väl si så där med tanke på vilka människor som var där men det var kul med lite omväxling och jag gjorde det bästa av situationen. Bidraget jag fick idag av Morfar täcker alkoholbristen som nu lider i mitt kylskåp.