Dumma dig!

Nu är jag riktigt lack på gymnasieintagningen! Det är ju meningen att man ska kunna kolla idag men när man försöker så är allt bara helt kokobäng! Står bara att det är ett systemfel! Väldigt dåligt system dom har i såna fall! Är ju meningen att alla ska kunna kolla men nej, det går visst inte.
Aja, nu lämnar jag det för man blir bara sur ich det vill man ine vara! :)
Idag har jag varit med älsklingarna Lowlow och Ange <3 Vi har solat, löstkorsord och sen blev det en liten sväng till badet efter vi ätit glss och jordgubbar :D det var jättegott :)
Sen fick Ange låna min moped och hon var galen! ;) jag fick minsan ta den ifrån henne två, tre gånger.. eller nej jag hotade med det två gånger och sen den trejde gången tog jag den men då vurpade jag istället! ;) Inte direkt bra när jag tog den ifrån henne för hon var så galen att jag var rädd för bla vurpa ;) Men jag var rädd för flera saker också. Fast jag ska säga att hon var faktiskt väldigt bra ändå. Hon körde bra och vågade köra ut i svängarna ;) Så nu ska hon tjata på sin mamma för att få en moppe ;)

Imorgon ska jag och Ange vara hos mig och pressa för det skulle vara fint väder då :D Vi måste nå vårat mål att slå våran bränna vi hade förra året ;) Då var vi verkligen brownie!
Men Lowlow stakarn måste jobba :( men hon får ju pengar så det är positivt :)
image20
Pusspuss

Inte som förväntat

Det har varit lugnt dom senaste dagarna. Varit med massa människor och det har varit trevligt :)
På midsommar var jag med Antonia och killarna i hennes klass. Det var inte vad vi hade tänkt från början utan då var det tänkt att vi skulle på fest hos Annsofie, men nej.. Så blev det då inte men jag klagar absolut inte för vi hade det trevligt ändå :)
Sen har det inte varit så speciellt. Idag skulle det det varit sol och med det pressning men nej.. då kom ju moln i stället så det blev också uteslutet. Och då kommer vi fram till ikväll. VI åkte till pershagen för det skulle vara massa människor och det skulle vara några som drack. Men när man kommer fram efter flera års av gång var det ingen som drack. Och Angelica var deprimerad för hennes telefon har blivit snodd tror hon :(  Men sen efter några timmar och inget speciellt har hänt så bestämmer vi oss för att åka hem. Och vi fick skjus till Ritorp där jag och Angelcia tog cykel hem till henne :) Och nu sitter vi här och myser :) Lite arg bara som Angelica säger ;)

Nej nu ska vi titta på She's the man. Channing Tatum är så jävla het! :D

Pusspuss


Tango och Salsa

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Tango och Salsa är så jävla sexiga danser och nu om det går i mina tankeplaner så kanske jag kommer lära mig lite i sommar! :D
Det skulle vara bland det bästa som skulle kunna hända just nu. Okej inte det bästa men nästan :)
image19

Det är dans det :)

Ciao

Boring with work

Jag är så jävla trött på att jobba! Jobbet börjar bli långtråkigt, och jag vill kunna vara med mina vänner på kvällar i stället för att sitta där till halv tio! emn nej, jag måste tänka på pengar. Om det inte blir något bra betalt kommer jag säkert gråta. Nej okej inte gråta men det kommer kännas helt meninglöst att veta att man inte kunnat vara med på vissa saker för man jobbar och så får man inget som kan stå för förlusterna. Men en positiv sak är att jag har ett job till där jag kan bestämma tiderna då jag vill jobba och då kan jag jobba bra tider i stället för de förjävliga som vi har nu :D  Priset är inte bestämt ännu men det kan jag vara med och bestämma också :)  

Dom här tvåsenaste dagarna har jag inte gjort något pga av det dåliga vädret. Jag har blivit så jävla depremerad av det att jag bara har varit trött och och inte mått bra. Men idag kom solskenet och genast blev man pigg och glad :D Me så måste man jobba! Fast jag ska minsan ringa mina sötnosar senare och se om det händer något speciellt idag.  Fast jag kan inte ringa Antonia eller Tove för dem små sötnosarna är ju på Justin Timberlake idag! Lyllosar :) Och Angelica är i Gävle och Josefin är i Turkiet. Ja.. då får jag väl ringa min trogna Lowlow och kolla läget ;) Se om det är värt att anstränga sig.

Justdet, jag skulle ha lärt mig Cha-Cha i lördags men det blev det inte :( jag började nästan gråta när min danspartner för dagen sa att hon blivit sjuk och inte kunde följa med! Jag har bestämt mig att jag ska lära mig dansa Salsa, Cha-Cha och nu senast TANGO! Det är så JÄVLA SEXIGT att kunna dom danserna och jag lär inte lära mig nu under sommaren men någon gång i mitt liv ska jag lära mig.
Kiss, kiss

Sommaren är här

Eller, ja just nu nänr man tittar ut igenom fönstret så får man inte så mycket sommarkänsla eftersom det är mulet och regnar :( 
Fast alla dagar innan har solen lyst och gett mig en liten bränna ;)
I torsdags så hade resten av kompisgänget avslutning och vi var några vackra flickor som åkte till grönan och hade kul. Senare på kvällen så var det fest hemma hos Christoffer och det var riktigt kul :D På väg mot Pershagen hittade vi Finus som vi begravde. När vi kom till Pershagen hände lite saker och efter många om och men så kom vi hem.
I fredags blev det bara att ta det lungt och sen igår var vi hemma hos Lowlow och spelade krocket och Kubb och pratade och det var trevligt men förra gången var betydligt roligare ;) men det är inte mycket som roligare än den gången så ;)
Idag ser det ut som om jag ska på bio med några kompisar och vilken det är vet jag inte ännu för det verkade bli lite strul med filmen vi hade bestämt från början. Så vi får se.  Men jag hoppas på att det ska bli roligat i alla fall vad som än händer :)

I kiss you all goodbye!

9cd <3

Den bästa klassen i hela världen! Kommer sakna er så mycket allihopa!
Det blev en riktigt gråtfest igår kväll på avslutningen. Helt plötsligt började alla inse att det här var det sista vi skulle göra som 9:or. Och då började tårarna forsa. Jag kan säga att jag grät minst tio gånger bara under middagen + minst tre i kyrkan.
Jag kommer sakna alla så mycket! Nu kommer jag inte ha någon Sara eller Mathilda vid matbordet som kommer på det mest löjligaste samtalsämnet! Haha, tex Sara, " Men ni som är vänsterhänta.. Hälsar ni med vänsterhand?" Haha, det har hon fått höra mycket utav. ;)
Eller Mathilda med sina funderingar. "Om ett par enäggstvillingar, som i det här fallet är tjejer, har sex på samma kväll med ett annat enäggstvillingspar, som är killar, och tjejerna har ägglossning på just den kvällen och dem blir befruktade, kommer då barnen se likadana ut?"
Det är något vi har diskuterat väldigt mycket under våra luncher ;)
Men nu så finns det inte heller någon Anton som kan somna på lektionerna, eller någon Sofia att prata ut med. Det gör mig väldigt sorgsen ;(
Men jag kan säga att den som det var jobbigast att säga hej då till var Carina. Vi lärde känna varandra i sexan och hon var den enda tjejen som blev i min klass efter vi blandade våra klasser. Hon har alltid varit där hos mig i skolan och vi har kunnat prata och skvallra om allt! Jag kommer sakna henne något enormt!
 
Men så klart kommer jag sakna alla andra också, men det är just det att carina bor i Södetälje och då är risken att springa på varandra inte lika stor som för dom som bor här i Nykvarn. Men jag tänker inte tappa kontakten med henne inte! Och jag vet att hon inte kommer vilja tappa kontakten med mig heller :)

Just det, stipendiet gick till Therese. Men det visst nästan alla sedan tidigare, hon är som dagt våran egna mamma ;)

Och Mathilda höll ett underbart tal och efter det var det inte många torra ögon kvar. Jag började gråta smått nästan så fort hon sa de första orden. Även hon hade det lite svårt att hålla dem torra, men det gick och det var jätte fint! :) 
Efteråt såg det ungefär ut så här

Ja... det var nästan allt jag hade just nu, och de tär lite sorligt att säga att nu är 9cd slut, men för att citera Mathilda; Det kommer vara svårt att hålla kontakten med er alla och jag vet att det inte kommer vara möjligt, men det jag försöker säga är att ni är inet mina klasskamrater. Ni är mina vänner.

image10

image11
 
image13image14

image15


Utsparksfest + Avslutning

Igår var det Utsparksfest och det var jävligt kul! :D Shakade som fan och var tvungen att fylla på mitt vatten glas flera gånger! ;) Men det är lite sorligt att det var det sista som vi nior i Nykvarn gjorde tillsammans och nu ska man få nya klasskamrater. Hoppas dem blir lika bra som har varit :D <3

Idag hade vi klasskampen, hela våran skola, och vann om inte... 9c! Det var väldigt skönt, eftersom det var det sista vi gjorde med våran skola och så bröt vi trenden att det bara varit 8c som vunnit tidigare år. (Förra året var det alltså vi (; )
Och vi konstaterade på vägen hem att vi har nu officiellt slutat skolan! :D SKÖÖÖÖNT! :D
Nu är det bara kvällen kvar och den ska vi spendera i kyrkan och i "skolans resturang" ;) haha, men där ska vi vara med alla lärare vi haft (tror jag) under våra år på Lillhaga.
Sedan ska det vara lite prisutdelningar och i Kyrkan ska ett stipendium utdelas på 5000 eller två st 2500 kr! :O
Jag tror inte jag vinner men hoppas som fan! :D

Ska dra nu i alla fall och fixa mig i ordning för ikväll, ciao!


image6

9C <3



Nationaldagen

Idag är det nationaldagen och jag har firat den med att... lida i värmen!
Var tvungen att jobba och kunde därför inte följa med mina älsklingar till hökmossen :( Dem skulle visst ha jätte mysigt, bla bla bla. Blev lite suris över att jag inte kunde komma dit förrän efter kl tre. Jag ville väl också ligga och glassa i solen och bli lite brun, samtidigt som man umgicks med babsen. Höll på att avlida i denna värme! Men jag tänker absolut inte klaga! Skulle gärna ha sommar året om för det är på sommaren livet är som bäst!
Men när jag kom hem så har jag legat nere vid stranden hemma och bara pressat! :D och jag har faktiskt invigit surfingbrädan ;) men det blir inte officiellt förrän tjejerna är med ;)
Sen så har jag också packat inför paddlingen som vi ska ha med våra klasser imorgon och så ska vi campa på något ställe, har glömt bort vad det heter. Men det ska förhoppningsvis bli väldigt kul :) Det skulle visst bli ännu varmare imorgon så då ska jag paddla i bikini :) fast vi är tvugna att ha flytvästar så... kanske långärmat för att inte få någon ful rand? ;) Fick höra att jag kommer bli mobbad för min packning! Vi blev nämligen informerade att vi skulle packa i plastpåsar, så jag gjorde det... Och sedan packade jag ner alla plastpåsar i en svat sopsäck. Det var visst lite roligt och jag kommer bli mobbad. Men dem är bara avundsjuka över att de inte kom på den idéen före mig! :P Men så var det visst inte, för antagligen skulle våran lärare hjälpa oss imorgon. Men nu behöver han inte hjälpa mig! :D ;)

Nej, nu ska jag försöka få min mamma inse min bra packning, för hon har börjat prata om att packa i väska.
Så kan vi ju inte ha det ;)
Kiss kiss, hug hug

P:S. I found out, and now I have a dirty little secret! ;D       D.S.