Livet ur torsdagens perspektiv

Fråga 1: Hur är det möjligt att jag inte kan hålla mig undan från skor?
Fråga 2: Vad är meningen med livet?
Fråga 3: Va faaaan gör jag kvar här?
Fråga 4: Vad är det som gör att man tvivlar på något man trodde var en självklarhet?
Fråga 5: Hur kommer det sig att vissa texter bara träffar en rätt i hjärtat?
Fråga 6: Imorgon är det fredag. Va fan ska jag göra i helgen?
Fråga 7: Är det möjligt att röka mer cigg än vad jag gjort under den här veckan?
Fråga 8: Undrar om man lyckas mygla sig igenom ett matteprov, psykologiprov och nationellt tal?
Fråga 9: Varför finns det saker som matteprov, psykologiprov och nationellt tal?
Fråga 10: Vart är mina nära när jag verkligen behöver dom?
Fråga 11: Vad är det som gör att man verkligen har svårt att prata om riktiga saker med dom som är en nära?
Fråga 12: Undra vart man skulle kunna få tag på någon som vill spendera natten med mig så här på en torsdagskväll?

Jag älskar skolan, att plugga och allt som händer i mitt liv just nu.
Och för er idioter som är... idioter. Jag är sarkastisk

The best ever

Det här är.. ett mästerverk. Bland det bästa som någonsin gjorts inom filmvärlden. Alla frågor man har om livet har besvarats i denna film. Eller, ja i princip. Ett mästerverk i vilket fall som helst.



Den här ligger nästan i samma klass. Helt underbar.


Vider

Tidigare i veckan hade jag skrivit ett jätteroligt inlägg, alltås verkligen jätteroligt! Folk skulle skratta högt och undra om jag verkligen är riktigt frisk i huvudet. Men blogg suger ju pung så när jag för en gångs skull skulle lägga upp en bild fuckade blogg ur och la ner. Kul grej liksom.

Igår lyckades man bli ganska full trots löften till en själv att ta det lilla lugna. Det var i alla fall ingen favorit i repris från födelsehelgen utan det var lagom-lite-för-klänig-fylla. Ikväll kommer jävla äckel E.Mfucking.D. till stanleys så jag flyr stan. Hoppas att eskilstuna har något bättre att erbjuda. Dock känner jag hur festa fredag-lördag börja ta sig på min kropp, speciellt eftersom jag har jävligt problem med sömn nu förtiden. Inte okej.

Håll tummarna att jag inte blir äckel luder, något Emma och Anna och Sanna (mest Sanna för hämnd) kommer se till att jag blir.

Fuckface 2000

Bakis.
Jävligt bakis.
Hela dagen har gått åt att ta igen sig från gårdagen. Gud är den enda som vet hur mycket pengar jag har på mitt kort efter igår. Mitt flyt från förra helgen var som bortblåst och jag kände mig extra generös eftersom det var avskedsfest och jag ville ju bidra till en bra sista kväll. Inte det smartaste, men det tyckte fröken Johanna Israelsson. Det var verkligen non stop mode med tequila och en jävla massa drinkar innan man ramlade hem runt 7. Vilket leder till ett senario som hemsöker mig om och om igen. Johanna går i trappan påvägen ut (har alltid varit lite smårädd för trappor, dom kan fan bidra till jävligt farliga skador!), skrattar och tar det lilla lugna när hon ska gå i skapelsen från helvetet. Tror ni inte att hon fastnar med klacken i jackan och ramlar? Finns det någon klumpigare?! Kul avslut på kvällen liksom...

Annars var det en jävligt rolig kväll trots denna jävla baksmälla


I was worng

Okej, jag behöver inte alltid ha rätt (även fast det oftast är så) så jag kan erkänna när jag har fel. Jag hade blandat ihop azteker och mayafolke, så det i tidigare inlägg är då aztekerna och inte maya. Men va fan, dom är ju jävligt lika... Så kanske har mayafolket rätt i att världen går under. Vad vet jag, jag hade ju fel... Och när jag börjar ha fel vet vi att jorden är på väg utför! (dock tror jag fortfarande inte ett skit på att jorden ska gå under utan att det är något folk säger för att skrämma dom lättskrämda)

Men syftet med inlägget var inte att erkänna...mitt felsteg... utan tänkte bara påminna folket att jag är ganska rolig person. Två anledningar till varför kommer nu;
1. Jag har varit hemma dom två senaste dagarna och direkt har jag lyckats vända på dygnet. Igår somnade jag liksom halv tre? Och sov till tolv. Kanske inte såååå roligt men..
2. Jag har varit sjuk i flera dagar och idag började jag känna mig bättre och vet ni vad det första jag ska göra för att fira min återkommande "friska" (det beror nämligen på vem man frågar, läkare, psykiatriker, familjemedlem, vän, ja alla har olika definitioner..) hälsa? Jag och syrran ska ta en cigg.

Smell (höhöhö) you later!

Doktorn säger vila, vatten och tv?

Jag kan knappt prata. Min hals har svullnat igen ganska rejält så det smärtar när jag ska prata. Jag som älskar att prata. Så mamma ringde till jourläkaren som sa att vi fick tid kl 20 och hon hälsade mamma att hon skulle säga till mig att krya på mig och det var viktigt med vatten, vatten och.....tv. Märks det att vi är inne på 2000-talet eller?

Och det här med jordens undergång. Snälla? Inte en chans att det kommer ske 2012. Det är så roligt att folk blir så hispiga över sånt skit och argumenten är; mayafolket räknade ut det och dom har ju haft rätt i mänga andra datum och världens historia. Jaså det tycker dessa människor? Nej men visst mayafolket, som visst var jävligt smarta, trodde på att det enda sättet man kunde hålla universum i skick var genom offra människor dagligen och skära ut deras hjärtan och offra blod varje dag som skulle rinna ner för deras templen, och mayafolket som startade blomsterkrig bara för att få fångar som de kunde offra, dom måste ju ha rätt i att jordens undergång är 2012. Allt annat dom tror på låter ju ganska vettigt!

Men jag tycker fortfarande synd om kungen.. M någonting. 
Orkar inte hämta papprerna.

Trötter

Det märks att det har varit en fartfylld helg med lite sömn. Vaknade kl 1 idag.. det betydde alltså ingen skola för min del. Jag som annars alltid brukar vakna av alarmet oavsett hörde inte ett pip. Mina betyg gillar inte flytten kan jag ju säga er.

Helgen har i alla fall varit helt underbar. I fredags var det ladies night och vi fick bla gratis drinkar och eftersom jag fyllde år fick jag ännu mer gratis drinkar. Det märktes för helt plötsligt var jag jävligt full, och det mesta är som ett stort blurr. Södertälje bjöd på utelivet under lördagen och jag blev ganska full då också. Jag insåg att jag inte betalde någonting under lördagen. Ganska skönt men mitt samvete skriker snyltare. 

Jag hamnade på en efterfest där jag högt och tydligt sjöng och dasade till "Power of Love" tillsammans med Sarahs faster. Japp, det finns filmbevis. Sen blev det en tur till sjukhuset där jag somnade innan jag ramlade hem runt halv 10-10. Inte speciellt kul med tanke på att jag sjulle få gäster men då är det bästa, som verkligen värmer mig om hjärtat många gånger om! När jag kommer hem ser jag hur allt är städat. ALLT! Då har mina söta, bästaste vänner städat åt mig så jag ska slippa på morgonen innan mina gäster kommer. Jag kan verkligen inte beskriva glädjen jag kände då, och nu fortfarande men just när jag trodde att dom inte kunde bli bättre gör dom något sånt här! Om mitt samvete var dåligt innan för jag lämnade dom, är det inget mot vad det är nu. Jag kommer aldrig kunna återgälda dom för deras snällhet och totally awesomeness! Love you guys! You fuckin' rule ♥

Alla andra som var med på min födelsedagshelg; vill bara säga tack!!! Jag har haft det askul!

Bland det finaste någon gjort för mig

"Innan jag ger upp mitt dumma uppesittar beteende ska jag tala om för er mina vänner att Johanna min fina, snälla, bästa, söta, roliga, smarta fyller hela 18 år.. Ja såhär brukar det se ut när folk skriver om sina vänner (även jag) men nu tänker jag inte göra det. Jag tänker bara uttrycka mig lite fint sådär och skriva att Johanna har en speciell plats hos mig. Och det är underbart med en sån vän. Alla borde få ha en egen Johanna."

Det är såna här saker som ger en styrka och vetskap om att vissa saker är, och kommer alltid förbli, äkta trots att det inte alltid känns så. Och det, det mina vänner, är underbart! 

Enligt min bror är jag världens mest onskefulla person

Egentligen har det varit en bra dag. Hade sovmorgon, inte speciellt jobbigt i skolan, fick alkohol ja, en helt okej dag alltså. Men sen finns det några små skit saker som ska få mig att undra om dagen verkligen är så jävla bra som jag vill att den ska vara. De avgörande faktorerna till denna irriterande hets är insikten; världen är full av falska äckliga människor, som är så bra på att vara just det så dom kan låtsas vara vem fan som helst i din närhet. Du går aldrig säker.

Jag börjar i alla fall bli jävligt trött på såna människor och det känns som jag börjar upptäcka alltfler runt omkring mig. Frågan är ju när helvetet brakar loss. Människor idag, i alla fall den delen jag har stött på i mitt 18-åriga liv, är jävligt egoistiska. Vad hände med talesättet "behandla andra så som du själv vill bli behandlad"? Slutade det tragiskt nog bara ett simpelt talesätt? Jag tänker i alla fall hålla fast vid det och om några olyckliga jävlar har oturen till att bli mina barn ska det vara något dom lär sig också!

Avslutar i alla fall en konstig dag med ett stort grattis till Ullis som fyller 18 idag. Skönt att man i en velig dag kan hitta något bra som är definitivt!



Bästa dagen någonsin

Japp, idag blir jag vuxen. I alla fal enligt lag och kan nu gifta mig. ÄNTLIGEN! Faaaan, som jag väntat på den dagen då jag får gifta mig! Eeeeeeller inte? hahaha jag som aldrig kommer gifta mig.

Jag minns min förra födelsedag och inlägget jag skrev då. Att det alltid varit någon som lyckats nuppa på min födelsedag och hur jag undrade vem som skulle få turen den gången. Sen pratade jag om att min födelsedag alltid blivit lyckad på ett eller annat sätt då alla jämt lyckas bli fulla och glada. MEN, jag måste säga att jag tror den här födelsedagen kommer klå ALLA andra födelsedagar jag någonsin haft i hela mitt 18 åriga liv. Själva dagen D (aka idag) började bra då jag fick fina presenter i skolan och gratulationer och hemma fick jag det jag önskade mig också och jag har fått många fina grtulationer. Vissa har varit speciellt fina som har fått mig alldeles tårögd, vilket jag tycker säger det mesta?

På fredag är det födelsedagsfirande för mig och jag har precis fått reda på vilken jävla sjukt galen kväll det kommer bli så jag är helt hypad! Nu måste jag bara köpa nya trosor och kanske ett par nya byxor...Vi får se imorgon! Nu.. ska jag faktiskt måla. Det får jag göra idag, för idag är min dag och jag bestämmer alla regler och har alltid rätt! 


It's not good enough to win. Everyone else should loose

Nu har jag beställt en ljudskiva på ryska så jag kan försöka lära mig lite russia! Kan. bli. spännande.
Den kommer nästa vecka så tills dess få jag leta dikter och lära mig några användbara fraser från min lilla frasbok. Den äger.

Har ganska mycket plugg insåg jag tidigare idag, men mitt jag använder sig av förnekande som försvarmekanism i varför jag inte börjat. Men imorgon (se; där använder jaget sig av rationalisering... tror jag?)

You can call me Broda

Skola imorgon. Psykologiprov och jag har inte pluggat nått typ? Min hjärna har verkligen gått på lov och idag ska jag hem till min moster för fira henne. Åh, gud vad det här provet kommer gå bra! Mmmm, ser verkligen fram emot det!

Btw, nya Harry Potter filmen s.u.g.e.r!! Verkligen inte bra. Eller, jo specialeffekterna var bra men sen.. nej.
How I met your mother däremot äger! Så när Sanna kommer hem ska vi verkligen se till att få till ett maraton. Det äcklet är ju i äckliga Egypten och blir äckligt brun. 26 grader idag liksom.. Vilket äckel