Happy happy



Vad kan jag säga?
Njuter av att jag faktiskt är ledig i morgon. Det hjälper mitt liv jävligt mycket!
Det betyder att jag kan sova ut hur länge jag vill, ta god tid på mig för att laga och äta mat, fixa mig i ordning för en kväll med mina tjejer och för att fira Louise. Min lilla slampa :)

Skolan var seg men ändå rolig för min kära vän Anna hade varit ute på krogen igår och hon mådde som hon förtjäna.
Min dag gick alltså ut på att mobba henne och att skratta åt henne och att skratta åt henne lite till. Men nej, jag var snäll :)
Glad blev jag och jag har (tyvärr) förhoppningar inför vår resa skolan betalar i 3:an.
Snälla låt det bli Amsterdam! Då blir jag en lycklig kvinna!

Just live your life



Note to self;
se till att ta tummen ur arslet och faktiskt plugga nästa gång det är kuhiprov! Inte låta boken vara hemma i en vecka och samla på sig skräp.

Efter flera timmars pluggande känner jag mig ganska nöjd med min kunskap om da Vinci, Michelangelo, Brunelleschi, Palladio och alla andra uomo universale människorna som levde under renässansen. Faaast, med tanke på att jag varit tvungen att kolla stavningen på två av namnen kanske jag borde ge pluggningen ett försök till innan jag slocknar!

Fast först ska jag njuta av det faktum att jag har sovmorgon imorgon och att jag är ledig på fredag!
Ganska härlig vecka att komma tillbaka till.

Söndag

Efter en lång, tråkig vecka utan någon kontakt med civilisation fick jag äntligen träffa den återigen.
Jag + tre andra snygga brudar, taggade till tusen, ute i en lägenhet i ropsten. Kan bli farligt, som det oftast alltid blir när vi inte får någon kontakt med det manliga könet. Speciellt när vi dessutom har fyllt våra kroppar med både det ena och det andra alkoholhaltiga drycker. Towe stog som värdinna och bjöd på riktigt god mat, bra musik och när vi tjejer festar tillsammans kan inget vara tråkigt!

Drack lakritsshotar för första gången.
Inte så gott, men det dög.

Tack brudar för kvällen!
Det behövde jag verkligen!

Bättre sent än aldrig

Tekniskt sätt är är det den 21:a nu, men eftersom jag fortfarande är vaken och jag vet att denna donna också är det och har kul så säger jag grattis till Louise Fäldt nu, hon fyller nämligen 18 ÅR!!!  The big one-eight.
Försökte ringa henne tidigare för att låta henne höra min
otroligt vackra sångröst när jag sjunger "ja må hon leva" meeen hon svarade inte. Sen blev klockan för mycket. Jag visste ju att hon skulle tagga till tidigt och sen dra ut på krogen så hon fick inte höra min sång :( Jag får sjunga för henne imorgon eller nått (psst! Om du hinner läsa det här innan lowlow, låtsas va förvånad!)



GRATTIS TILL DIG I ALLA FALL ÄLSKLING!
Hoppas ni hade det kul på krogen ikväll!
Även fast jag inte kunde vara med...
hihi

I don't usually swear, but baby baby damn

En liten små söt låt så här på torsdagskvällen.


Matthew Williamson

Oh, I'm in love!

Nu ska jag vara en jävligt tråkig människa och uttrycka min kärlek för en designer - Matthew Williamson!
Hans kollektion för sommar 09 är så underbar att jag önskar jag hade flera miljoner så jag kunde köpa alla hans klänningar. Och till min lycka är han designern som ska ha ett samarbete med H&M till deras sommarkollektion så jag kanske får ett smakprov av hans plagg!


Älskar outfiten till höger!!
Synd att modellerna ser ut att lida av anorexia för outfitarna är underbara


Just shoot me



Jag har så otroligt, riktgit, jävla, fitttråkigt! Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag liiiiiiiiider över att jag är fast ute på vischan och inte har möjlighet att ta mig till saker och ting. Inte för att jag har pengar att kunna göra något, men i alla fall.
Vilken dag är jag inne på... just de! Dag nr 2!

Yaay vad jag älskar mitt sportlov!

I will rise above you

Efter en lång lång söndag bestående av två uttråkade brudar från klanen Öhlin bestämde vi oss för att åka till morbror ett litet tag istället för första alternativet - ta livet av oss. Vi åkte därifrån med en bunt filmer och en var The Holiday som vi precis tittat klart på. Åååh den är så bra! Dom som känner mig vet att jag inte direkt är människan som tror på kärleken eller är speciellt mottaglig för den heller. Vi har kommit fram till att jag är för fucked up för att hitta någon.

Men när jag ser på The Holiday känner jag att jag relaterar väldigt mycket till Cameron Diaz karaktär! Till stora delar så känns det verkligen som att det där är jag om några år. Och när jag ser hur det slutar för henne så känner jag att kanske även jag kommer ha tur att hitta någon därute som är lika fucked up som mig själv.
Och ärligt talat, det slutet känns ju lite bättre än det alternativet då jag slutar som en gammal subba utan barn eller familj. Ett slut som jag, tragiskt nog, sakta med säkert börjar komma överfund med.

Förutom den biten att jag skulle vara en subba.


Änglar&Demoner

Åh jag ÄLSKAR Dan Browns böcker da Vinci koden,I cirkelns mitt, Gåtornas palats. Och nu efter lång väntan har dom äntligen gjort film på boken Änglar&Demoner! Ååååh, vad jag längtar!
Det är väldigt många bra skådespelare också!


Ewan Mcgregor (snyyygg!)


Sveriges stolthet - Stellan Skarsgård!


Och Tom Hanks i huvdrollen once again!

Han var inte så bra i första filmen så hoppas att han ryckt upp sig i Änglar&Demoner. Han är ju en bra skådespelare annars! Förhoppningarna är inte så höga efter da Vincikoden, så hoppas att denna film inte blir en lika stor besvikelse.
Mamma, boka in dig den 15 maj! Eller, några andra bud?


Vidskepelse

Alla är så rädda och vidskepliga när det gäller fredag den 13. "Något hemsk kommer hända!" "Det är otursdagen!" Bullshit.
Min fredag den 13 har varit väldigt bra utan några missöden. Hade två lektioner, inga som var ansträngande. PÅ en av dom hade jag redovisning i svenska om riddare. Då hade jag också klätt ut mig lite till en riddare också och det gick jättebra för mig och min grupp. Vi som helhet fick bra kritik och jag själv fick det också. Hon gillade att jag klädde ut mig.
Sen fick jag alltså sluta vid elva, kom hem halv typ kvart i tolv och här sitter jag nu, mätt och belåten.

Så att fredag den 13 ska vara en otursdag tror jag inte ett dugg på!
Fast sen får vi se, dagen har egentligen bara börjat..

Jamen, kul!

Stressad människa! Trög också.
Efter bombhotet på skolan fick man välja ifall man ville göra matteprovet före eller efter sportlovet. Jag valde efter lovet. Trodde jag. Smart huvudet trodde att båda datumen var efter lovet, men så var det ju inte, så jag kryssade glatt i torsdag 12/2. Jag tänkte inte ens på när den 12 var jag trodde bara att båda var efter lovet. Så idag när jag är i skolan och en tjej frågar om hjälp på ett tal säger jag att hon kan ta det lugnt det är ju nästa vecka. Men nej, då förklarar dom att jag hade fel och jag blir dumförklarad. Mestadels av mig. 
Så imorgon har jag matteprov, franska redovisning, samhällskunskaps debatt + agrumenterande text och inlämningsuppgift på det. 

Kul. 
Egentligen har jag inte tid för några pauser men...
Gud, jag kommer få vara uppe till 3 i natt för att bli klar med allt. 
Dessutom sket sig det med min fina utstyrsel till på fredag. Det blir bara svärd och sköld. 
Tråkigt.  

The truth hurts, a lie's worse

Jävla fanskap till SJ (satans järnvägar).
I en timme (!) fick jag sitta i eskilstuna för dom skulle byta plats på de två första vagnarna så dom hamna längst bak. Sen var det en massa krångel som medfördes. Så klart! Det som räddade mig i denna timme var tanken på pizzan som låg och väntade på mig. Pizza har aldrig tidigare smakat så gudomligt!

Gårdagen var jävlgit rolig! Glada människor, fulla människor, väldigt mycket dans och ett lyckligt födelsedagsbarn. Hon älskade sin present hon fick av oss. Hon var helt lost och fattade inte vinken med vår "fake" present så det blev lyckat för oss alla. Annas min när hon insåg vad hennes present egentligen va, var helt obeskrivligt!
Roligt när man lyckas lura folk!

Nu har jag legat och degat framför tvn ända sen jag kom hem. Det har varit Take the Lead, en dans film med Antonio Banderas. Jag vill lära mig dansa ballroom.


       

I'm gonna rock 'n' roll all night

Lördag.
The day we all been waiting for.
Klockan fem går tåget mot Eskilstuna och där bjuds det på god mat, musik och en massa människor taggade till 100!
Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig. Har klarat av fötterna och sminket men sen blir det black out. Så egentligen borde jag inte sitta här vid bloggen utan rota runt i min garderob och se om jag hittar något längst in. Inte så troligt..

Vart är den snygga miljonären när man behöver honom?


Födelsedagsbarn + hot mot Eskil

Vi börjar med att gratta Mathilda som fyller 18 år idag!! Synd bara att hon är på andra sidan Atlanten så jag inte har chans att gratta henne personligen.. men så fort jag får tag i henne ska jag terrorisera henne med gratulationer.
Alla blir fan 18 och jag får sitta för mig själv i ett hörn i fosterställning medan alla andra är ute på krogen.



Sen till det andra punkten på programmet. Får ett samtal av Sanna när jag håller på att fixa mig i ordning i lugn och ro eftersom jag har min underbara sovmorgon. Ja men sen får jag reda på att vi inte har någon skola alls idag. Det är nämligen så att
vår skola blivit hotad. Fast det tåls att diskutera för alla andra källor säger att det är hot om skottlossning och att det blivit hot mot elever som går på skolan. Elever blev inlåsta och polisen kom och allt var bara kaos. I vilket fall som helst så är skolan inställd och ingen skola för mig del. Efter Sannas samtal har telefonen ringt stup i kvarten från olika människor som ska prata om hoten.


Ibland blir man fan förvånad över att veta vilka jävla idioter vi lever bland..


Märks att du sjungt mycket singstar i dina dar


Catherine Zeta-Jones är så sjukt vacker..
den som ändå hade hennes gener..
Tittar på Chicago och drömmer mig till de gamla jazzklubbarna som fanns förut med all aunderbar shower.
Det skulle vara nått minsann..

En väldigt skön dag idag må jag säga. Lite jobbig och seeg morgon bara, men så fort jag kom till skolan och fick mig några skratt så var humöret uppe på topp igen. Och dagen till ära så hade vi ännu ett födelsedagsbarn bland oss - Anna!
Så nu är ännu ett barn 18 år och enligt lagen inte barn längre.
Nu gäller det bara att hålla ut tills lördag. Då ska alla hennes vänner träffas för att fira henne. Synd bara att jag inte är en del av den vännerskaran och därmed inte bjuden...


Ni ser ju hur hon lider


Recap

Varje söndag sitter jag här och uppdaterar vad jag gjort under helgen. Ingen bra bloggare direkt som updaterar varje dag, not my syle.

Fredagen skulle egentligen bjudit på bio och mys men en viss person, jag nämner inga namn men Josefin Ohlsson kan känna sig utpekad, sa att hon visste vilken buss vi skulle ta men egentligen hade hon inte tittat alls och det gjorde så vi missade bussen och inte skulle hinna med någon bio. Kuuul. Men vi mös med film och en jävla massa godis som vi inte ens rörde.
Bra dära.

På lördagen åkte vi hem till Angelica för att fira att hon fyllt 18 år!!!! Grattis till henne!
Jag tyckte det var mycket trevligt och daaans tack och lov! Gud vad jag har saknat att dansa på fest! Måste vi göra oftare tjejer! Angelica sa att hon hade haft en jättebra kväll och det är huvudsaken. Tycker jag i alla fall.

Och idag vaknade jag upp och var inte bakis! Jag blir JÄMT bakis men nu har jag hittat en taktik så vi får se om jag kan hålla den.
Det blev en söt liten uppsats här, som vanligt. Hoppas ni läste hela.
Idag.
På en söndag.
Då de flesta är bakis.
I såna fall.. Cred till dig!


Grattis till dig min älskade vän!