Mucho mucho

Fy fan, jag får paink över allt jag måste göra! Tills imorgon ska jag liksom ha gjort franska, två samhällskunskap uppgifter, Geografi och justde! Har loggbok som ska vara inlämmnad i... onsdags ;) Haha, liite seg.
Sen så måste jag hinna duscha, fixa lite roligheter till morgon, duscha och ja... mycket mycket just nu bara...

Hahhahahaaha, jag måste bara säga att jag älskar Family guy! Mitt i allt jag behöver göra så hittade jag tid att titta på en ny Family guy film Mathias hade köpt. Den var asrolig! Parodi på Star Wars så det var awesome! Haha, börjat citera Emma, Mathias och Rebecca!

image56
Love love love!

Men, nu måste jag fortsätta plugga föra jag har varit duktig att skrivit klar loggboken, gjort franskan och justdet vi hade svenska tills imorgon också och den ahr jag gjort! Gud, det här kommer inte sluta bra... Kan göra lite imorgon bitti då jag har "sovmorgon".
Men det komme rbli bra. Jag är inte direkt den personen som bränner ut sig pga av skolan. Blir bara lite extra stressad och nervös men det brukar alltid sluta bra så det kommder det göra idag också.

Haha, måste bara säga snabbt att mitt svenska prov ägde! Med det så menar jag att den sööög! Big time!


Drop dead!

Rubriken säger väl allt?

image55

Tisdag 29/1

image54
Till och börja med, Grattis Angelica!! Hon fyller nämligen 17 år idag.


Det har varit en av världens onödigaste dagar idag. Jag får panik. Vi hade Gambia-dag, eller västafrikansk dag som lärarna kallade det och då fick vi lära oss lite allt möjligt om Afrika som deras kultur, historia m.m. Det hade varit bra om deti nte hade varit så jävla långtråkigt! Seriöst, jag somnade under en av filmerna (och märk noga att jag sa en av filmerna!) Och sen så kommer biträdande rektorn och snackar om allt och ingenting. Ååååh, det var väldigt jobbigt och jag fick jävligt mycket träsmak i arslet!

Sen så det värsta. Ja, det kommer något som är värre än en hel dag av föreläsningar och faktafilmer. Anledningen till att man gick idag var för att några afrikaner skulle komma och bjuda på västafrikansk mat och lära oss dansa lite västafrikansk dans. Det skulle ju vara askul! men nej... så blev det inte och lärarna ville inte gå in på varför. Så det sög ju hängpung!

En sak som var bra var ju att jag har skaffat en present till Mathilda som fyller år snart men nu så är det en sak som fattas för att det ska bli bra ;) Haha, men hon kommer älska det! För hon är en sån person att även om hon inte gillar det så håller hon en bra min ;)

Haha, men nu så måste jag plugga för vi har jävligt mycket framför oss de här kommande veckorna. Bajs.
Sen så måste jag tyvärr säga att jag ska kolla in nya serien Gossip girls ikväll. Vill egentligen inte göra det för vill inte fastna för något nytt eller så, men det verkar vara så jävla bra att jag måste ge det ett försök! Haha ;)

Byebye!
/ Johanna

Studiedag!

Idag är det studiedag och jag sov lääääääääänge :) Det var skönt.
Nu har jag precis ätit frukost och snokat på bdb lite och ska alldeles strax snoka lite på blogg och se om någon har varit rolig. Antagligen inte... 

Justde, jag har pluggat lite också eftersom, som min mamma så vänligt påpekade, det är ju trots allt studiedag! Haha, så jag var lite duktig ;) Men jag kom på att jag har trots allt lite kvar att göra. Inte kul. Men det kommer bli bättre senare ikväll då det blir Ragga!!!! Yeey! :D Happiness in my life! Surt bara att snyggingen bara är ledare i strängnäs så vi aldrig kommer få träffa honom :( Men men..

Sen under veckan så ska jag äta tillsammans med Carina och Sara någon dag. Vi har inte bestämt vilken dag ännu, men veckan har precis börjat så det är ingen panik. Men det ska bli mysigt för jag har inte träffat dom ordentligt sedan vi slutade :( Det är sorrow in my life!

men men, nu ska jag snoka! Haha ;)

/ Johanna

Busy weekend

Det har varit en fullspäckad helg. Har varit i Eskilstuna hela helgen och varit med my classmates. Det har varit mysigt och kul :)
Fredags kvällen blev inte som vi hade tänkt men vi tog en massa roliga kort och hade kul ;) Haha! Men det var ändå lite tur att det inte blev som vi hade tänkt oss för när vi kom hem till Älin så var jag helt jävla slut och när klockan började bli mycket så var jag som en jävla zombie! Stakars dom som fick sitta där med mig!
Sen lördagen blev inte heller som vi hade velat men vi körde på mys med två filmer, I am Legend och National treasure 2. Den sista var det svårt att hålla sig uppe men jag lyckades! ;)

Men nu ska jag äta!

Bye!
/ Johanna


R.I.P.

Faan, asså jag gråter!!! Det här kan inte vara sant! 


image52

Han var ju så jävla snygg! Och bra skådespelare! Och nu när jag slår på datorn och msn första sidan kommer upp och jag ser på flera skvaller sidor om Heath Ledgers liv. Fan va konstigt tänker jag. Sen när jag slår upp en sida står det om hans liv i imperfekt och flera andra sidor då det står; Heath Ledger hittats död i NY.
Och jag kan ärligt säga att jag började gråta, för jag älskar honom så jävla mycket! Hur kan man låta bli liksom? Han var helt jävla underbar i Brokeback Mountain och vem var bättre än honom som Casanova? Ååååh, jag kan inte fatta att han är död! Önskar att det vorde en film så han på något mirakulöst sätt vaknar upp igen och fortsätter leva. Han hade förfan en dotter på två år!
Nej, jag kan inte fatta att han är borta.... Snart när mitt liv lugnat ner sig lite så ska jag ha en Heath kväll och bara titta på Heaths filmer.

R.I.P. Heath Ledger!
Always in my heart! <3

image53

Gimme gimme more

Det har varit en dag fylld utav händelser. Först så hade vi idrott, men det var rätt lungt och vi gjorde inte så mycket. Sen så vid maten kom en massa människor som är med i the game och berättade att dom hade kört på för fullt, medan tjejerna inte hade gjort så mycket utan ville vänta in bättre tillfälle istället ;)
Men sen gick allting rätt fort. Under loppet av en halvtimme, hann vi få reda på information om the game, listat ut en mördarplan, mordförsök och så klart, ett mord. Det var rätt kul att se på men eftersom man kan dö utav att bli ritad i ansiktet så ville jag inte eftersom jag åker tåg och kommer ses bland så jävla massa människor som kan vara snygga och då vill man inte vara helt äcklig eller skabb så.. ;) Men den 4:e så är jag med för det verkade vara så här tråkigt kul liksom ;)

Efter maten då så blev det dans och det var askul, emn rätt jobbigt och kvavt så det var lite surt. När jag sen ska åka tåget med Sarah (som förresten fyller år idag, grattis!) och Veronica så frågar Veronica mig om jag inte hade på mig någon fountation idag, för jag var rätt blek tyckte hon.
- Jo, men jag har svettats bort allting.
Haha, cosy I know ;)

Sen åkte jag direkt till södertälje för nu skulle jag och mamma äntligen prova på Poweryoga. Det var faktiskt helt okej, men jag trodde att jag skulle tycka det var roligare. Men det var jobbigt men jag måste bara säga att min balans suuuuuuuuger! Hahaha, men jag har bestämt mig för att ta yogan varanan vecka och varanan Box & Kick. Det kommer säkert bli bra :)

Men nu ska jag se till att sova lite, och jag säger bara. SOOOOOOOOVMORGON!!! Yeeey!

bye bye!
/ Johanna

image44

Faktiskt svårare än det ser ut! ;)


Shake shake shake!

image49

För snart en timme sen kom jag hem från dansen, och det var askul! Det är inte så jätte seriöst ännu och vi har inte lärt oss några danser utan det har varit nu på prov så han vet hur han ska sätta ribban. Men det är fortfarande askul!
Det är bara dåligt att snyggingen inte är ledare i e-tuna utan bara i strängnäs :( Vi kommer alltså inte få se honom någon gång när vi dansar.

Dagen började däremot inte så bra. Vaknade sent, fick stressa, få hets över samhällsredovisningen och sen kastade jag mig in i bilen med väskan före så sen när jag kliver ut och ska skynda mig till tåget så visade det sig att dataväskan gått sönder så jag inte kan bära den ordentligt.
Allt går bara bjas alltså.
Sen under naturkunskapen så fick jag ett litet intressant samtal utav.. eeeh, ja någon som gjorde någon sorts "undersökning". Haha, det var skönt att få skratta lite så där tidigt på morgonen ;)

Pratade med Angelica nyss också och hon berättade att hon skulle ha middag för sin födelsedag den 1:a. Nu 'r det så att samma dag blev jag bjuden av Mathilda att komma på middag hos henne också. Så nu måste jag försöka komma på något sätt att kompromissa lite så ingen blir ledsen och jag hinner med alla.
Två av mina bästa kompisar på samma dag liksom, och de umgås i helt olika kretsar så det blir helt olika människor på de olika ställerna också.
Men som sagt så ska jag hitta på något sätt att lösa det här.... Kan inte välja.



image50image51

Faaaaan!

Jag börjar fan gråta!
Jag visste att hon inte skulle vinna, men ändå blir jag lika ledsen! Dilana var ju bäst! Ända gången hon cpade sig var när hon var på intervjuver med de olika reporterna! Annars var hon helt jävla underbar!
Men de erbjöd henne precis ett skivkontrakt och hela tjofaderutan, så jag ska fan gå och kolla efter den!
Hon är så jävla underbar och cool! Love you Dilana!

image49



Wiiiiie!

Igår fyllde min söta vän Veronica 17 år! Och då blev det party! Hon fick många fina presenter som hon kommer ha stor nytta utav ;) Haha, och hon älskade alla presenter hon fick! Hihi, skulle jag också gjort så jag förstår henne ;)
Vi dansade nästan hela kvällen as usually och sen träffade vi några nya människor och några av mina vänner bättre halvor så att säga ;) 
Hade i alla fall as kul igår, så jag vill bara tacka Veronica för en underbar kväll och alla andra som var där!  

Idag så måste jag tyvärr plugga english. Vi ska hålla ett "quick speech" om vårat drömjobb. Och jag har ingen aning om vad mitt drömjobb är! Jag vet att jag vill göra något som gör mig känd och det ska vara för något bra inte typ som porrstjärna eller något sånt ;) och sen så vill jag resa mycket och få använda en massa olika språk som jag ska ha lärt mig under alla år. Men vad är det för jobb man ska ha då? I have no idéa! Well well, I should probably be heading back to work now.

I'll see you soon!
/ Johanna


image48
Tack sötnos!

Inte kul!

Guuud, jag dööör!
För det första så började dagen igår med att jag vaknar halv fem på morgonen och håller på att frysa ihjäl! Inget ovanligt med det för att det är väldigt kallt i mitt hus. Men jag går upp, går på toa och går tillbaka till sängen igen för att sova men jag fryser så jävla mycket att jag måste ta på mig en tjocktröja. När jag ligger där i sängen och fösöker sova, då blir det för varmt, samtidigt som det är för kallt. Då börjar jag tänka innerst inne "Fan, tänk om jag är sjuk!"

Och ja, när mamma sen kommer och väcker mig säger jag att jag tror jag är sjuk och då känner hon på min panna och säger att jag är jätte varm och har feber. Så jag blir matad alvedon, vatten och strepsils för att lindra min feber, halsont och allt sånt. Sen somnar jag om, men väcks lite senare utav att Sarah ringer och undrar om jag inte ska med tåget. Jag lyckas somna om igen men vaknar trots det några få timmar senare och då kliver jag upp, känner mig sopm en jävla zombie, lägger mig i soffan, tittar lite på några Scrubs avsnitt och somnar till lite då och då. Och innan jag vet ordet av är klockan typ fem och mamma kommer hem.

Efter ett litet tag så ringer Lowlow och vi pratar ett litet tag om vad som hänt under veckan och hur vi ska lösa helgens alla äventyr. Fast det lär inte bli så mycket äventyr för mig eftersom jag är sjuk, men några få ska det bli i alla fall.
Jag berättade om en fest som skulle vara om hon kände för det, för jag kunde inte gå i alla fall. Men senare på kvällen blir jag uppringd och han försöker få mig ut i alla fall och säger att det inte finns något bättre läkemedel än sprit. Haha, men jag sa nej.

När klockan började närma sig tolv, kände jag mig jätte pigg! Det funkade att vara hemma, ta det lungt och svulla alvedon coh strepsils minsann! tänkte jag. Och nu idag så känner jag mig fortfarande jäte pigg! Mamma sa att jag låt mycket piggare också. Önskar bara att vi hade lite nezeril för jag kan knappt andas!
Men idag så ska jag ta det lite lungt, titta på Rochstar Supernova finel som börjar nu, sen titta lite på Dead poets Society (på fyran 15.35 tror jag det var) och äta, för jag har knappt ätit något under 36 timmar!

Titta på finalen nu!
/ Johanna

Raaaaagga!

image46

Fy faan, va kul det var! Precis min typ av stil! Längtar tills på måndag då det blir en riktig lektion! Det kommer bli så kul, men dyrt! Det kommer bli svindyrt så jag hoppas verkligen det blir värt pengarna. Men det tror jag verkligen! :D Jag hoppas också att min mamma vill ha en del utav dom pengarna..
Jag hittade en defonition av Ragga också och det stod så här; "Ragga". Denna dansstil som heter "Ragga". Det är en blandning av Street dance och afrikansk dans.
Det låter rätt najs va? Men vi får se hur många det blir som håller på med det, för alla som redan dansar är garanterade och så, men idag var vi bland dom första att skriva in oss tror jag så vi borde ha en rätt bra chans. Vi håller tummarna!

Idag har annars varit en irreterande dag. Eller inte så mycket, men liite. Kommer till skolan tidigt på morgonen och möts utav Olle och Hiwa som berättar att våran Naturkunskapslärare är hos tandläkaren så det är eget arbete. Yeeey, jätte länge tills vi brjar alltså. Så jag håller Veronica sällskap innan hon ska åka iväg på klassresa till Bodaborg.
Irreterande sak nr 2! Hon har en rolig klass som engagerar sig i sånt medan vi inte har det utan alla är så inne i sig själv så det kommer aldrig bli av! Vi tjejer får åka själva på en resa i stället för det är bara vi som vill åka iväg på äventyr. Så verkar det i alla fall... Men men...

När jag och Veronica satt med en av hennes klasskompisar och pratade om att dom skulle till Karlskoga började vi prata gamla minnen och Veronica satt och berättade hur jag var förut så märkte jag knappt vem det var hon pratade om. Har jag verkligen förändrats så mycket? Jag tycker inte det men på just det området har jag väl det... Så från och med nu kommer det bli ändring på det för jag vill verkligen bli tillbaka till den gamla Johanna. Jag älskade den andra Johanna! So now it's all gonna change!

Lunchen var bra i alla fall, sen behöver vi inte prata mer om det ;)
Men asså, hela dagen har varit jätte bra med massa snygga killar! Jag blir alldeles till mig! Och typ en av Sveriges snyggast killar var ledare för streetdance gruppen. Vi provade det också men det var inte min stil! Men man måste testa och det var en jävla tur att vi gjorde det ;) Hoppas man får se mer utav honom!

Men nu ska jag titta på South Park med my brother and his girlfriend! Sweet! (för att citera dom.)

/ Johanna

Förlåt!

Ååååh, nu har jag verkligen varit dum. Ett riktigt dumt dumt barn! Idag skulle jag ha varit med Mathilda för vi har infört våra dagar igen efter inte ha haft dom på evigheter. Men då är det klart att jag glömde det! En av mina äldsta och bästa vänner osm jag inte får chans att träffa så ofta och sen när vi bestämt dag så glömmer jag! Och vad gjorde jag? Jo jag gick på stan! Guuud, vad dum jag äääär! Men jag hade ett litet försvar i alla fall och det var att jag köpte en present. Men hon förlät mig snart och vi ska träffas snart ändå.

Nu har jag precis ätit lite mat och visat presenten för mamma. Sen har jag börjat på engelska boken, Dead poets, och den var faktiskt väldigt bra än så länge i alla fall. Så den kommer bli liiite lättare att läsa än den andra! ;)
Och jag kom på ett sätt att komma ihåg lite mer från boken och det är att citera fraser från den. Än så länge är jag inne på "'O Captian, my Capitan!" Haha, det skulle man kalla läraren för!
Och mamma berättade för mig att filmen går på tv på lördag så den ska jag kanske kolla på innan jag ger mig ut på äventyr (eftersom jag inte sett den ännu).

I morgon kommer det blir jäääääätte kul! först naturkunskap, mitt favoritämne, sen geografi, favorit ämne nr 2. Och sen kom jag precis på att det bara är tråkiga ämnen! Bläääääääää!

image45

Förlåt älskling <3
/ Johanna




 


Neeeeee

Dagen har varit helt okej. Vi spelade basket på idrotten och jag sprang som en jävla idiot frma och tillbaka och sen började vi med dans idag också! :) Det var jättekul och jag tror det kommer bli bra. Fast det gjorde inte det idag! Jag ramlade flera gånger och lät nog mest ;) Hahaha. Det är ju ett stort plus att det fanns en snygg kille med i våran dansgrupp ;)

Sen efter dansen fick vi stressa för vi skulle på inriktingsinformation så vi vet vad vi vill välja sen till tvåan. Och för att hinna till yogan idag var jag tvungen att ta fyra tåget. Tror ni det blev så? Nej, det blev det inte. Vi slutade några minuter innan tåget skulle gå och jag var tvungen att fixa med tågkort och typ springa dit så då trodde jag inte jag skulle hinna så... Inge fyra tåg, inge yoga :(
Men jag har kommit över min kris som jag hade igår, men det är fortfarande jobbigt men nu är det lungt.

Så jag sitter här nu och här lite hungrig och bara väntar på att maten ska bli klar snart...
Det var det for today I think...

/ Johanna

image44
Someday, somehow

14/1 - 08

Dagen började bra och jag hade jätte kul i skolan med mina söta vänner. Inte kunde jag förutse att dagen skulle sluta i sån katastrof. Hade jag vetat hade jag bara drgit täcket över huvudet igen och somnat om.

Men som sagt så hade jag ingen aning och därför klev jag lydigt upp, fixa mig i ordning och åkte till skolan. Och återigen, som sagt, så började dagen bra då jag skrattade och skojade mycket med mina vänner och faktiskt så var hela skoldagen bra, speciellt på lunchrasten när vi pratade om allt möjligt :) Mina älsklingar <3
Och efter skolan så var jag tvungen att vänta i typ en och halv timme på tåget och då var dom ännu mera söta och alla följde med mig till McDonald's och höll mig sällskap så jag inte skulle vara ensam eller ha tråkigt! Så mysiga :)

Sen började helvetet. Höll nästan nästan på att missa tåget. Eller ja, missa så att jag kunde sitta med mina andra vänner i alla fall, men klarade mig precis. Sen så skulle jag kliva av i södertälje för att mamma skulle hämta mig så vi tillsammans kunde åka till yogan som började 17.45. Tror ni att hon var där? Nej, då hade hon inte åkt från jobbet ännu, så jag fick sitta där och vänta på henne.
Men visst tänkte jag då eftersom då kunde jag börja läsa engelska boken som vi fick idag. Jag ska läsa Dead poets society som jag har velat läsa ett tag nu, men i alla fall....

Efter ett litet tag så kommer hon äntligen och vi beger oss iväg. Vi tittar på klockan och ser att vi har gott om tid på oss så vi stannar och köper lite frukt och mini meal till innan och efter träningen. Sen åker vi till gröndal där jag äntligen ska få mitt medlemskort och vi äntligen ska gå på ett yoga pass!
Men det går segt och vi väntar. När det sen är vår tur så ska jag ta ett kort att ha på kortet. Och då börjar helvetet.
För det första så är det en jävla surkärring som jobbar som man bara skulle vilja slå ihjäl eller lära henne att vara lite social. För det andra så missar hon hela jävla huvudet och tar bild från hälften av hakan och upp så jag ser ut som en jävla knubbis som är så tjock att jag inte har en hals. Hon och det där äckliga kortet kan få försvinna tillsammans med jordens undergång!

Efter det så tar vi en broschyr för vilka olika pass det finns under veckan och då märker vi att yoga passet vi anmält oss till inte är förrän imorgon! Och då är det Poweryoga! Och vi kunde inte gå på den yogan idag för den hade hållt på i 45 min. Alltså hade vi kommit en timme försent! Men vi var fortfarande anmälda till Poweryogan imorgon så vi ska se om vi kan ge det en chans. Men jag ville gå på den vanliga yogan. Det var hela meningen, träning som är bra för kroppen och som man rensar tankarna och slappnar av. Det är precis sånt jag behöver just nu! Rensa tankarna totalt!

Men då sa mamma att jag kunde gå nästa vecka. Men nej. Se det går inte! Eftersom nu ska kanske våra scheman ändras och då kommer jag kanske behöva ta typ fem tåget hem eller nått sånt. Det blir ju jätte kul! Och då missar jag yogan. Annars så har jag slutat så jag kan ta tre tåget och då skulle jag hinna och kunna ta det lungt nästan. Men inte nu nej...

Och då såg jag, bit för bit, hur hela min nya veckoplanering jag hade gjort för mig själv, gå i spillor. Och då kom jag bara och tänka på allt annat jävla skit som händer och hur allt går åt helvete och vad jag egentligen gör med mitt liv och hur det kommer sluta ja, allt sånt!
Så sen när jag kom hem, gick det inte längre. Jag kunde inte hålla mig längre och det är inte förrän nu jag helt och hållet lugnat ner mig.
Vi får se vad som händer....

Det här blev väldigt väldigt långt inlägg, men det var skönt att skriva av sig lite. Och det var ett tag sedan jag hade den känslan i mig. Så det kändes också bra att man fått upp skrivandet igen :)
Undrar om det ens är någon tapper själ som orkar sig igenom det här ;) Om det är det kan ni gärna så lämna en komentar så jag kan bli lite stolt över er! :)

Nej, nu ska jag pussa lite på min underbara, bästa mamma innan det är dags för sängen.

Bye!
/ Johanna


image43

The trace from when you walked away will forever be risted inside me


Naturkunskap

Det här är verkligen inte mitt ämne! Jag ser bara inte meningen i allt som vi lär oss, så jag lär mig ingenting.

Vi håller som vanligt på med ett grupparbete som jag hatar! Inte för att jag är i en dålig grupp, utan för att jag vill alltid ha saker och ting gjorda på mitt sätt för jag tror alltid att det blir bäst.

Bredvid mig sitter Roberot och... Jag vet inte riktigt vad han gör, kollar på en massa saker via internet. På min andra sida sitter Helena och tittar på Kenny Star Fighter. Guud, när jag hörde dom tonerna så blev jag väldigt sugen på att se det igen. Kommer ihåg när man var liten och tittade på det. Jag tyckte att det var rätt läskigt med den här äckliga gubben som man inte visste vem han var och att han var ute efter mamman och bara var allmänt äcklig! Men jag är fortfarande assugen på att se på något avsnitt. Kanske man ska göra någon dag...?

A men, jag har i alla fall jobbat lite. Men vi har typ två veckor kvar och jag tror att vi nästan är klara nu så det är ingen fara. Haha, det säger jag nu och sen om två veckor så får jag krupp för att vi inte har fått någonting gjort ;D
Haha, den dagen den sorgen!

Men nu ska jag kanske jobba lite till innan någon blir sur på mig!
Haha, nej det tror jag inte dom kommer bli för dom är lika upptagna som jag i annat ;)

Puss och hej!
/ Johanna

image42

Det här är då bioenergi som vi håller på med

Mys med Angelica

Igår så myste jag med Angelica hemma hos henne :) Vi tittade på flera olika filmer som dom hade hyrt och så svullade vi rätt mycket. Eller.. i alla fall jag (A)
Sen gjorde vi en video som ni kan kolla på Angelicas blogg. Fast det var hon som hade huvudrollen så att säga ;) Men det var mys i alla fall. 

Idag så klev jag upp rätt tidigt eftersom bebisen skulle jobba vid tolv. Så då åkte jag hem, mestadels för att plugga lite eftersom vi har redovisning imorgon och det är en massa som inte är klart! Eller inte en massa men typ det viktigaste och det är låtvalet man ska ha. Och våran låt är inte färdigladdad ännu! Så jag måste ha datorn på hela natten för att den ska bli klar. Jag börjar bli liiite orolig.

Jag har varit hemma i ett litet tag och jag har aaaaaaastråkiiigt! Jag vill ha något att hitta på. Kanske skaj ag köra lite guitarhero med mig själv eller nått..? Det vorde mysigt :)


Puss på er!
/ Johanna

image41



Mys kväll

Vi hade en myskväll igår här hemma hos mig, jag, lowlow och mina kompisar från eskilstuna. Vi spelade guitarhero, sjöng singstar, tittade på film och färgade lite hår. Det var mysigt :) Och jag kan bara säga att jag ägde på guitarhero! Jag var asbra! Sen var jag bäst på singstar också! Förutom mörka låtar. Men annars var jag bäst! Mohahha!

Sen idag vaknade jag utav att någon kom in i rummet och då var visst alla vakna. Så vi tittade lite på Hjälp som är så jäääävla rolig! Älskar Örjan! Hahaha! Sen när vi spelade vi lite mera guitarhero och singstar. Då var jag inte lika bra :( Men det behöver vi inte prata mer om.
Och sen när vi skulle åka till nykvarn för att släppa av Elin, Emma och Sanna så var vi tvugna att köpa biljetter utav en jätteseg anställd. Så de var nära att missa tåget så de fick springa till tåget. Och då var det nära på att åka ifrån dom! Men dom hann! ;)

JAg känner att det här var jättetråkig information, men sånt är livet!
Vill bara tacka er tjejor för en mysig kväll! =D

Puss!
/ Johanna


At school once again

Ja, jag sitter på min vanliga plats här i skolanoch bara snokar runt lite här och var. Ska plugga lite franska snart, eftersom jag har prov idag, men jag vill inte just nu. Snart...

Okej, slutet på dagen igår var en katastrof! Jag började bråka med min lillasyster för hon är dum i huvudet och jag var tvungen att gå därifrån för annars hade jag sagt saker jag skulle ångrat nu. Men hon är bara störd, bortskämd och tror att världen kretsar runt henne! Jag vill bara ta tag i henne och dunka in lite vett i det där dumma huvud hon har. Hon verkar inte använda det speciellt bra!
För någon dag sen bråkade vi också, och då sa jag att jag hoppades att hon skulle bli så jävla tjock så hon inte kunde ta sig fram. Hon började gråta så jag vet att jag sa rätt saker.

Visst, nu kanske jag låter värsta evil, men det är jag inte! Jag får bara damp på att hon är så jävla dum i huvudet och att hon tror hon är något hon inte är! Hon tänker bara på sig själv och inte någon annan. Dumma fanskap. Jag vill bara roppa till henne att växa upp någon gång och öppna upp ögonen! Kolla hur alla andra påverkas av hennes dårskap.
Och det blir ju inte bättre utav att mamma behandlar henne som en femåring och låter henne få sin vilja igenom hela tiden. Och jag säger det till henne, men precis som Gabriella så skiter hon fullständigt i vad jag säger och säger att jag har fel.

Jobbigt inlägg jag vet, men det är slut på det nu för jag måste plugga lite francais.

Au revoir!
/ Johanna

image39


Stressig kväll!

Asså, jag har glömt vad det var jag skulle blogga om från början. Förstår inte hur jag kan glömma det så jävla snabbt! Jag hade det i huvudet för två sekunder sedan! Aja....

Jag har hunnit med jätte mycket ikväll känns det som. Pluggat, julstädat, spelat guitarhero och färgat håret. Jag vet inte hur det blev för det har varit blöt hela tiden och jag orkar inte hålla på att föna och sånt skit. Så vi får se hur det blir imorgon.
Jag var på ginatricot idag för att köpa två av mina saker jag hade spanat in, men jag gick därifrån med nadas! Det berodde på en massa saker, mest att kläder satt så konstigt på så det funkade helt enkelt inte. Därför fick det bli en hårfärg istället som jag egentilgen skulle använt imorgon men kunde inte hålla mig för jag vill få tillbaka min gamla frisyr så snabbt som möjligt.
Men fan vad jag blir lack över att jag inte kommer på vad jag egentligen skulle skriva! åååååh!


Imorgon kommer my friends from Eskilstuna hit, eller ja inte Anna för hon är duuum! Vi ska sjunga singstar och spela guitarhero och sen får vi se vad som händer. Ska kolla om Lowlow vill komma men vi får se... hon är rätt dum så jag vet inte om jag vill vara med henne..... Hihi, nej skoja ;D Hon är bäst! 
Tjejerna ska sova här i alla fall och vi kommer sjunga tillsammans med Mamma och hennes kompis som ska vara här och pimpla vin. Haha, eller ja det är om tjejerna vill. 

Haha, min bror är lite rolig han. Han var lite ilsken tidiagre idag, så jag frågade med silkeslenröst varför det var så. Haha, jo anledningen var enkel. Han hade nämligen varit tvungen att plugga idag! Hahahaha, fy fan va jag skrattade! Och så mobbade jag honom rätt mycket för det och då blev han lite mera ilsken ;) 

Haha, nej nu ska jag nog försöka att gå och lägga mig i tid för en gångs skull! 

Bye!


 


TV

Just nu tittar jag på TV, en film som går på trean, Under ytan heter den. Den är inte speciellt bra, men jag har tråkigt.
Oh shit, kom precis på att det är South Park på MTV! =D

Bye bitches!

image38

I skolan


Igår kväll så var jag jättte duktig, för då skökte nämligen jag jobb! =D
Fick panik när jag insåg hur pank jag egentligen var och att jag kommer vara det hur länge som helst också och att jag inte kommer lyckas med att spara pengar till utomlandsresan om jag inte ser till att ha en egen inkomst förutom studiebidraget.  Nu är frågan om jag kommer ha orken att gå till ett jobb som jag säkerligen kommer vantrivas med, i flera månader.... Jag har inte den motivationen egentligen, men om jag tänker på alla pengar jag kommer tjäna eller på att vara utomlands med brudarna så kommer det nog gå bra. Vi får hoppas på det!

Jag har i alla fall sutttit här nu och skrivit ett litet CV som jag ska visa för mamma sen så hon får kolla, för hon är van vid att läsa CVn så hon kan berätta om det är bra eller om något behövs förbättras. Jag tror jag får ändra lite, för jag upprepade ganska mycket utav det jag sa ;) Haha, mend et brukar jag göra när jag får black out eller om jag vill utöka det jag skriver. Fast jag är lite smart, för jag använder nya ord för det jag skrivit från början. Använder synomymer som Christer min gamla lärare skulle sagt ;)
image37

Bye!
/ Johanna


Tisdag 8/1

Nu kan jag säga att jag har pluggat i ungefär 1½ timme, men jag har inte blivit någe smartare för det känns det som! Och jag är långt ifrån klar! Men jag har några dagar till på mig så det ska väl gå... tja, i alla fall någolunda bra.

Det har inte hänt så mycket annat i dag faktiskt. Som vanligt nu igen, bara skola. Det känns lite jobbigt att det inte händer något mer spännande.
Efter skolan gick jag och tjejerna på stan ett litet tag, och vi gick in på gina tricot som har fått in massa nya kläder. Och dom är ASFINA!! Jag ville ha nästan allting, och jag räknade ihop hur mycket allt skulle kosta, och det blev kanske liiiite för mycket för min del med tanke på att jag är helt pank. Men det fanns så mycket!!! Ååh, kan inte resebidraget komma så jag kan bli lite rikare. Det kanske bara är lite lite mer men det är alltid något. Och när resebidraget kommer så kanske jag kan köpa någonting. Och jag vet exakt vad det blir. Det blir fortfarande dyrt. Speciellt när jag vill köpa hårfärg också så jag kan få ljusbrunt hår igen som jag hade i somras. Då var håret så perfekt!

Oj, vad tråkigt det där blev, men det bara flöt på ;)
I skolan idag så hände det en rolig sak! Hahaha, jag dör bara jag tänker på det!
Vi pratade om simmare på lunchen idag och jag nämnde att min brorsa brukade simhoppa.
Elin: Vadå en sån här... en sån här....
Anna: Jaaa, en sån som hoppar!
Hahahahaha, fy fan vad jag garva! Jag kastade mig tillbaka i stolen och sen framåt och garvade så jävla mycket att jag fick ont i magen! Men till Annas försvar så menade hon inte det på det sättet hon sa utan det blev bara fel. Haha, men det var jävligt kul!

Idag så börjar nya serien Dirt på tv400 så det ska jag kolla in, eftersom gamla Vänner - stjärnan Courtney Cox Arquette har huvudrollen och den ska antagligen vara väldigt bra. Så den ska jag kolla in.

That's all folks!
/ Johanna

image35
Courtney Cox Arquette

Måndag 7/1

Idag började skolan då.. Det var lungt, inte så jobbigt som jag trodde och så var det kul att träffa mina vänner igen :)
Igår kväll så kunde jag inte somna på hur länge som helst! Jag gick och la mig vid tolv men somnade inte förrän vid tre! Och var tvungen att kliva upp vid halv sju. Så det blev inte många timmars sömn. Konstisgt nog så var jag itne så jätte trött som jag trodde jag skulle vara. Fast på tåget på väg hem så höll jag på att somna och jag tror att jag gjorde det ett litet tag...

Jag har i alla fall fått en ny liten kärlek till ett musikband. Vissa gillar dom kanske inte, men jag kan relatera till texterna och så är låtarna bara.. sköna! Jag pratar om Three Days Grace. Ända sedan Anna spelade en av deras låtar i skolan för oss, fast jag hade hört den förut ;), så har jag bara velat lyssna på dom! Jag kanske har blivit lite emotional! ;) Haha!

Nu ska jag titta på något PB avsnitt ;) Har redan pluggat lite matte till provet på torsdag och sen har jag...inte pluggat till franska provet på tisdag men jag börjar på det imorgon, så jag förtjänar att ta det lite lungt och se ett avsnitt! 
Asså, jag kan inte få Miller ut ur mitt huvud! Eller själva Prison Break serien överhuvudtaget. Det var typ det jag tänkte på igår kväll när jag inte kunde sova ;) Bland massa annat... 
Nej om jag skulle ta att slå slag i saken innan det blir för sent! 

Puss!
/ Johanna
 
image34
Three Days Grace

OMG!!!!

Hereguuuuuud! Tittade precis på ännu ett avsnitt på PB och jag blev alldeles till mig! Jag vill inte avslöja vad som händer, men helt underbaart! Guudj ag vill bara säga om och om igen hur galet  snygg och sexig Wentworth Miller är och jag blir alldeles till mig för vad han än gör!
Men jag blir jätte ledsen när Anna säger att han är bög. Han får inte vara bög! Alla snygga sexiga killar är ju bögar! Jag måste på något sett ta reda på om det är sant! Eller om någon annan vill göra det år mig så skulle det vara jätte bussigt :)

Men nu ska jag titta lite på TV så jag blir lite trött så jag orkar med skolan i morgon! Hjälp!
Bye bye!
/ Johanna


image33

Asså... Kolla! Han får inte vara bög!
(varsågod! (; )

mmmmm

Jag kan bara säga att jag hade en patetisk lördag kväll. Jag satt hemma. Själv! Hade jag vetat att jag skulle varit själv hade det blivit fest ;) Aja, det kommer komma mer chanser.
Jag skulle ju titta på PB, men precis när jag ska titta på avsnitten, dom sa de första orden, fick jag ett sött litet mess. Det var Elin som ville att jag skulle umgås med henne på msn, för hon hade också tråkigt. Så, snäll som jag är och allt, pausar jag och sen sitter jag där hela kvällen, vid msn, och nördar mig. Men det var faktiskt lite myys :) Vi skrattade mycket över.... en massa saker! Haha!

Sen vid halv 2 gav hon upp så då fick jag äntligen återgå till PB. Jippiiii! En bra bit in i avsnittet, så somnar jag. Så klart! Men det var lungt för så fort jag vaknade idag satte jag på det igen och nu har jag hunnit titta på hela 3 skivan tror jag det är! Mohahaha, nöörd! ;)

Nu har jag alltså hunnit med att både titta på en skiva med PB och gjort engelska läxan. Det jag måste göra nu är alltså lite matte. Man jag vill inte göra det ännu, så jag ska väl slöa lite med det också. Måste ladda mp3 nu också eftersom skolan börjar imogon :( Ända roliga är att träffa mina söta vänner :) Men inte kul att kliva upp så tidigt på morgonen när man vaknade vid ett idag! Oj oj oj... kommer inte bli kul imorgon bitti!
Men just det! Nu kommer vi börja i Ragga också! :D ser jätte kucket fram emot det! Det ska bli askul, men kommer bli svindyrt! Hoppas det är värt det annars vet jag inte vad jag gör, men vi ska gå på dans veckan först och testa sen får vi se...

Nu ska jag kolla om vi har något gott i kylskåpet!

Puuuusss!
/ Johanna

Hemma

Igår så blev det en myskväll med några utav tjejerna. Vi spelade yatzy, poker, olika kortspel, snackade lite och sen tittade vi på film. Dagboken och lite utav Shrek den tredje. Hade redan sett den sistnämnda men var tvungen att se en rolig sak som jag såklart missade! Men men, det var en jätte mysigt kväll, men jag somnade efter fem när vi tittade på Shrek och då sov jag ju hela natten på golvet! det var inte så skönt men har varit med om värre ;)

Vaknade vid tolv utav att Tove höll på att kliva på mig när hon skulle kliva upp. Det hadei nt blvit så kul om hon klivit på mig. Det hade gjort ont! ;) Vi åt frukost tillsammans med Sarah och tittade på Sthlm Boogie. Den var mycket roligare än vad jag trodde den skulle vara så det var ett plus, men hatade slutet!
Sen kom mamma och hämtade mig efter ett litet tag och vi åkta runt lite i södertälje med min sura lillasyster. Fann ingen lycka vart vi än va så det var lite surt.

Ikväll så kommer jag säkert bara vara hemma för det är döööööött överallt så jag får panik! Om man ändå vorde 18 så man kunde göra något i alla fall. Så man hade ett alternativ. Men nu är det inte så....tyvärr! Det blir väl till att nöta PB som faaan, om det inte finns något annat att titta på på dumburken.

Seriöst! Jag har varit hemma i undefär en timme eller nått sånt och har redan tröttnat! Vill ha kul, men det kommer inte hända. Ska kanske kolla om jag är överinteligent eller nått sånt. Såg det på någons bilddagbok att man kunde kolla det. Ska nog snoka upp det igen ;)

Bye bye!
/ Johanna


lite mer uppdatering

Nu har jag lite mer skriv i fingrarna så jag tar och berättar vad jag gjort dom senaste dagarna.

I måndags var det då nyår och jag och Lowlow visste först inte vart vi skulle så vi fick panik. Men tillslut bestämde vi oss för att dra på fest själva bara vi två till Enhörna, och jag säger bara en sak. takco ch lov för det! Det var ASKUL! Dansa typ hela tiden och det va rhelt jävla underbart helt enkelt! Så återigen, tack alla!

I tisadags gjorde jag ingenting, då var jag bara trött (men inte bakis!) så jag tror att det var då jag började titta på Prison Break. Och jag säger bara, love love love till den serien! Får se om det håller i nu på nästa säsong (som jag förresten har börjat på och är på kanske skiva 2 (; )

På onsdagen blir jag väckt utav Lowlow som ringer och frågar om jag ska följa med och äta på Nancy's med tjejerna. Jag var som en zombie, men jag lyckades svara att det ville jag självklart göra :) Skulle få träffa Sarah som kommit hem från thailand dagen innan då också. Man ser henne på flera meters avstånd eftersom hon var så jävla brownie! Och då menar jag verkligen, verkligen brownie!
Men det var mysigt att träffa henne och alla andra igen :) Vi satt och pratade om vad alla gjort på nyår och alla hade haft det jätte kul, så det var bra!
Efteråt gick vi på stan och köpte lite saker. Jag och Josse köpte en varsin tröja typ på indiska. Det var köp två betala för en så det var bra.
Sen hittade jag något shampoo som typ skulle bleka håret eller göra det lite ljusare så då köpte jag det för det verkade ju vara lite smart. Men nu vet jag inte om det var det och om jag köpte något jävligt onödigt.
Jag tror på det sista. Tyvärr. Men det återstår att se.

Och igår gjorde jag inte heller så mycket. Följde med mamma för att titta på tv apparater. Vi kommer behöva en ny snart. Men vi blev inte något visare eller mer beslutsam utan vi blev snarare mer förvirrade och visste inte vad vi skulle ta. Vi åkte därifrån dock med några förvaringslådor som jag kunde ha i mitt rum och några galger. Jäääätte intressant! ;)

Idag så ska jag i alla fall göra något. Vill inte ha tråkigt eller glo på PB idag. Känner att jag vill göra något mer roligt men vi får se hur det slutar.
Nu var det inte så mer och jag har tappat suget på att skriva igen ;)
Bye bye everybody!
/ Johanna

Prison Break <3

Fick Prison Break boxarna utav min bror i julklapp och nu de här senate nätterna har jag bara suttit och nött som satan till dom avsnitten! Igår natt blev jag klar på första säsongen som tog kanske två - tre nätter att titta på. Så det blir bara att börja på säson 2 i kväll!

Men jag vill nu säga, gott jävla nytt år! Jag började mitt år med en asrolig kväll och jag hoppas att alla andra där ute fick det också! Tack Pontus som hade festen! Bilder är på väg på
bilddagboken! Men det går cp och segt, men snart snart.

Jag har faktiskt inget mer att säga just nu, men puss på alla och låt detta år bli det bästa året någonsin!
/ Johanna